|
Адміністратор
Адміністратор
Розташування: Стокгольм
Поблагодарили 95 раз в 68 повідомленнях
|
Закон тяжіння може полегшити Аутизм!
 - Закон тяжіння може полегшити Аутизм!
- Отримати безкоштовні уроки 7 @ Вчитися Закон тяжіння з боку вчителів сказано в "таємно
Дізнайтеся, як використовувати Закон тяжіння до вас подолати особисті проблеми. Він працював для мене, коли я застосовував це Загальний закон на моє відчай, після моєї дитини був діагностований аутизм.
Як я використовувала закон тяжіння до End моє відчай Після моєї дитини був діагностований аутизм
Привіт, мене звуть Дженніфер Грехем і вперше за довгий час, я можу чесно сказати, що я, що охоплює всі аспекти мого життя! Він Wasn't завжди, що дорогу. Я пройшов через довгий, болісний і самотнього подорожі дістатися, де я є зараз. Я ділюся з вами мою історію, тому що я сподіваюся, що це буде надихати вас не тільки над прийдуть на ваш найсерйозніших проблем, але й також побачити грантів, що вони принесуть. Навчитися робити це саме найкраще, що я робила для себе і своєї сім'ї.
Ця частина мого духовного пробудження почали розгортатися незабаром після мого чоловіка, і я стала батьками. Ми дуже пишаємося тим, що це чудовий дитина, який був такий повний життя. У віці двох років, наша дитина може читати президенти і вказують і назви держав на карті.
І раптом одного прекрасного дня у віці до трьох років, наш улюблений дитина може не вимовляти слів мами чи тата, і почався другий ковтаючи слова. Крім того, ми почали отримувати дзвінки від дошкільного кажуть нам, що наша дитина з проблемами поведінки. Протягом цього періоду, я також помітив, що наша дитина робить те, що я розумію Didn't. Наш педіатр з розумінням, але нам сказали, що шкільний округ робить цей тип тестування. Коли ми пішли до школи району нам сказали, щоб повернутися до педіатра.
Я був спустошений і так багато болю, НЕ знаючи, що сталося з моєю дитиною або куди звернутися по допомогу. Я знаю Didn't будь-яких інших батьків, які стикаються з чим я переживав. Я відчував себе таким самотнім. Краще за все я можу описати це як з серйозною кризою, але без 911. Між тим, моя Діти поведінки став більш непередбачуваним в школі.
Потім ми пішли до психолога, який розповів нам, що наша дитина СДУГ. Я чинив опір використанні препарату протягом тривалого часу, але я врешті-решт здався, тому що поведінкові проблеми були тільки погіршується, і я відчував це стало питанням безпеки. Wasn't ефективне ліки, щоб ми спробували один одного то й до цього часу жодних результатів. До цього часу, деякі викладачі говорили мені, що мій Діти поведінка була таким дивним, що вони думали, мій дитина була значно серйознішою проблемою, ніж СДУГ.
Ще більше ускладнює питання, моя робота репортером телевізійних новин стала більш трудомісткою, ніж будь-коли. Я зараз працюють близько шістнадцяти годин на добу. Все це змусило мене величезна кількість стресів. Я хотів кинути свою роботу, але вирішив залишитися, тому що я турбувався про гроші, оскільки мій чоловік і я були звикли мати два джерела доходу.
Я відчував себе так, захоплених мою роботу ситуацію. Що турбує мене більше всього було те, що я мав переважна відчуття, що моє життя повністю в руках інших. Хтось вирішив, коли я працював, як довго я працював або якщо б я міг прийняти настільки необхідної вихідний день. Я, нарешті, досягли критичної точки і повинен був дозволити роботу йти.
Turning Point
На щастя, в цей час мій Діти поведінки стабілізувалися Досить послабити всякі проблеми. Але тепер я зіткнувся з перехрестям з моїй кар'єрі. Я знав, що я хотів продовжувати роботу на телебаченні, але я також знав, що Я не хотів працювати на когось інше. Wasn't Я абсолютно впевнений, як примирити дві.
Theni поступово стали розуміти, що я контролюю, що відбувається в моєму life.This привів мене до усвідомлення того, що хворобливі я Didn't значення себе та оточуючих себе (несвідомо) на роботі з людьми, які підтримували мої переконання (страхи власної неповноцінності) про себе.
Як я почав використовувати закон тяжіння в моєму житті
Я почав пильно поглянути на те, як я створив (залучені) ця ситуація, хоча я була compeletly НЕ знають, що я роблю це в той час. Я тут же почав звертати пильну увагу на мої думки і основні beliefs.I також уважно спостерігав, що (хто) Я був залучити в моє життя. Я був дійсно починають цінувати і розуміти силу закону тяжіння.
Я почав читати кожну книгу, я зміг знайти з цього питання. Це привело мене до фільму "The Secret і книги Наука розбагатіти і Програма СГР.
Це ті ресурси, які навчили мене дійсно зосереджені на залученні і що я хочу в моєму житті. Я дізнався, як зв'язатися зі своїм вищим Я й сказав, що великі можливості йшов мій шлях. Кілька днів по тому, колега запросив мене приєднатися до нього в управлінні компанією відео продукції.
Тепер я ще більше можливостей, ніж коли-небудь! Я використовую закону тяжіння для залучення клієнтів. Мій найбільший успіх, хоча з цією програмою в наданні допомоги моїй дитині.
Незабаром після того як я вступив у виробництві компанії, я почав отримувати дзвінки від школи знову. Я кажу, що моя дитина поводиться дивно, не взаємодіючи також з іншими студентами, і, можливо, належать Didn't у звичайних школах. Тому ще раз я почав шукати для тих, хто міг би допомогти мені допомогти моїй дитині.
Навчання Хворобливі Новини про мою дитину
Нарешті, після багатьох років відбувається від лікаря до лікаря, мені сказали, що в моєї дитини є Aspergers синдром, який є однією з форм аутизму. Як руйнівним, що новина була частиною мене був звільнений, тому що я думав, що може бути, тепер я можу отримати моя дитина належне лікування. На жаль, це Wasn't справи і до цих пір ніхто не може сказати мені, як боротися з проблемами поведінки.
Кожен раз, коли я взяв телефон на прийом дзвінка зі школи, це було як грають в російську рулетку. Іноді вони звертаються з гарними новинами про досягнення інших моїх дітей. В інших випадках вони звертаються з страшна звістка про мою дитину з Aspbergers.
Я почав отримувати дуже пригнічений, і знав, що мені необхідно щось робити, оскільки знову ж таки, я дозволив-то поза себе контролювати своє життя. Я подумав, якщо закон місця можуть працювати в бізнесі може допомогти моєму особистому житті теж. Вивчаючи SGR програмі я дізнався про інших універсальних законів, таких, як закон про полярності, які в основному говорить, що якщо ситуація може розглядатися як дуже погані, то там має бути щось дуже хороше про нього. Це фактично дозволило мені побачити любов і красу в свою подорож.
Я помітив, що, хоча основна і викладачі говорили мені всі ці речі протягом багатьох років, що було дуже важко почути, я можу сказати від дивиться на обличчя, і тону голосу, що вони дійсно піклуються про мою дитину, і я відкрито висловив вдячність до них. Мені було потрібно час, щоб дійсно сидіти і споглядати всі позитивні енергії Я отримував. Іншими словами, я змінився, як я побачила мою обставин, а потім мій обставини почали змінюватися.
Майже відразу ж, інші турботи людей у школі, яку я ніколи не перетнувся с до увійшов в моє життя, і розповів мені про програмах, особливо для дітей, як моя дитина. Я відразу ж почали отримувати моїй дитині необхідну допомогу і протягом декількох місяців, моїй дитині робили суттєвий прогрес. Хоча вчителі були помітити, що моя дитина веде себе набагато краще, інші студенти як і раніше, зберігаючи дистанцію. Під час обіду, однокласники будуть говорити між собою, але не включають моєї дитини. Thats, коли я вирішив навчити своїх дітей, як за допомогою закону тяжіння.
Мої Діти вражаючі результати після використання закону тяжіння в перший раз
У ту ніч, перед сном, я був моєю дитиною візуалізувати те, що вона буде виглядати і відчувати себе оточеним іншими дітьми з усіма сміялися, плескали і веселилися. Я говорив мій дитина протягом усього візуалізації і я міг бачити моїх Діти ентузіазму. Тепер ви бачите я зробив це без моєї дитини говорити про закон тяжіння або чому ми робимо так як візуалізація фігурні СР я повинен зробити це для багатьох ночей, коли ми побачили ніяких результатів, і Я не хотів, щоб моя дитина буде розчарований. Врешті-решт, студенти тримали їх відстань від моєї дитини протягом досить тривалого часу, оскільки вони розуміють тільки Didn't behavior.I фігурні це може зайняти деякий час, щоб змінити цю ситуацію.
Ну, на наступний день, коли моя дитина повернувся додому зі школи, я мимохідь запитав, як обід пішов. На мій подив, Діти мої очі загорілися як моя дитина сказав Було здорово! Мій найкращий друг врятував мені сидіння за обіднім столом, і я отримав сидіти з усім моїм друзям! Я запитав, що друзі і моя дитина сказав, що, оскільки клас вів себе настільки добре, що день, вчитель сказав, що вони можуть запросити будь-якого класу у своєму класі. Таким чином, діти, що запропонував, щоб моя дитина сидить з ним були друзі й однокласники з попередніми роками і були або знають або Didn't пам'ятаю Діти поведінкових проблем. Тому для них, моя дитина був ще здорово!
Ми спробували здійснити візуалізацію інші ночі з аналогічними результатами на наступний день! Тільки в цих instanceschildren, які раніше ігнорувалися моя дитина в цей час контактів з моєю дитиною!
Моє життя сьогодні
Моя дитина тільки що завершили літні школи і вчителі говорили мені, що у нас не було ніяких поведінкових проблем в ході цієї сесії. Моя дитина навіть придбати нових друзів і є надзвичайно корисною у всьому класі.
Як ж до моєї кар'єри, я зараз працюю на телебаченні знову, але цього разу його на моїх власних умовах. Im партнер у відео-виробнича компанія. Ми робимо все: від документальних фільмів на соціальну рекламу для інтерактивного DVD. Це дає мені можливість зробити "голос поверх і на повітрі роботу.
Найприємніше те, я тепер мають свободу робити тільки проекти, які приносять користь спільноті, таких як виробництво навчальних відеофільмів по таким темам, як над найближчі дитячого ожиріння та бездомності.
Дізнайтеся як залучити Everything You Want!
Id б допомогти вам навести такі ж позитивні зміни у вашому житті, що І. М. в результаті чого в шахту. Їм цікаво почути від людей, які зацікавлені у використанні в своїх особистих силах, щоб допомогти собі та іншим. Я хочу, щоб ви знали, що ви не повинні ви повинні просто сидіти склавши руки і прийняти ваші обставини, якщо Вас не влаштовує їх. Ви контролюєте, що відбувається у вашому житті!
НАТХНЕННЯ
Відношення це все, коли мова йде про закон тяжіння. Thats, чому її так важливо зберегти свою енергію в позитивну вібрацію на всі часи. Нижче відео, які допомагають мені залишатися в гармонії з законами Всесвіту.
Всі Едино
Wombat пропонує велику поради про те, як ми можемо жити разом у цьому світі!
Опра Ронди Бірн таємницю Primetime insprational Еллен правом залучення Боб Джек Кенфілд Proctor Джо Вітале Ray Джеймс Закон тяжіння це ідея, яка широко поширена в New Age і нові думки філософія. Вона виходить ніколи не зупинятися на негативних, так як метафізичний принцип життя закріплено в законі тяжіння: ви отримаєте те, що ви думаєте про, ваші думки визначити свою долю.
Дика Sutphen підтверджує, що закон тяжіння держав, в двох словах, це Подібне притягує подібне.
Книги були написані з цього питання, Майкл Лозьє, Джері і Естер Хікс, Пенні Йорданії, Шеріл Вудс, Роберт Ентоні, Крісті Золото, Ліз Герштейн, Девід Хупер, Сандра Енн Тейлор, Ернест Холмс, Вільям Уокер Аткінсон, Норман Винсент Пил, Роберт Кольє, Ізраїль Регард, Анастасія Kile, Марк Аллен, Боб Проктор, Джо Вітале, Dr Вільфредо Chevere, і Лінн Grabhorn.
Один веб-сайт пропонує контактів з діловими колами, духовна і життя тренерів, які включають Закон тяжіння у своєму підході.
Естер Хікс, професійний канал, є однією з найвідоміших [ред] Прихильники цього питання. Її сайт описує її як самий могутній закон у Всесвіті.
У березні 2006 року фільм "Таємниця" на основі, і пояснюючи, закон тяжіння, транслювалося через Інтернет. Ларрі Кінг, Ellen DeGeneres і Опри Уїнфрі домоглися спектаклі на плівці. Книга написана на основі фільму нещодавно були звільнені.
Майкл Беквіт обговорює Secret фільм і пояснює, чому це не просто про позитивне мислення
Закон тяжіння
Закони привабливості
Закон тяжіння
Закон тяжіння Авраама
Закон тяжіння фільму
Закони привабливості фільму
законом таємницю тяжіння
Закони привабливості
таємний закон тяжіння
універсальний закон тяжіння
універсальні закони тяжіння
Авраам Хікс Закон тяжіння
Абрахамс закону тяжіння
застосування закону тяжіння
вважати, і закон тяжіння
Боб Проктор правом залучення
книги по закону тяжіння
Християнство і закон тяжіння
Чи передбачено в законодавстві залучення роботу
Emerald право таблетка тяжіння
Франк polancic закону тяжіння
Бог і закон тяжіння
Історія закону тяжіння
Як застосовувати закон тяжіння
Як посилатися на закон тяжіння
Як використовувати закон тяжіння
Закон тяжіння партнерська
Закон тяжіння затвердження
Закон тяжіння і таємниця
Закон тяжіння статті
Закон тяжіння аудіо
Закон тяжіння аудіо-книги
Закон тяжіння Біблії
Закон тяжіння блог
Закон тяжіння Bob
Закон тяжіння книга
Закон тяжіння книгах
Закон тяжіння CD
Закон тяжіння християнських
Закон тяжіння християнство
Закон тяжіння класи
Закон тяжіння тренер
Закон тяжіння коучинг
Закон тяжіння COM
Закон тяжіння критики
Закон тяжіння, побажає
Закон тяжіння знайомств
Закон тяжіння день
Закон тяжіння визначення
Закон тяжіння обговорення
Закон тяжіння документального
Закон тяжіння завантажити
Закон тяжіння DVD
Закон тяжіння книгу
Закон тяжіння книги
Закон тяжіння Ейнштейна
Закон тяжіння енергії
Закон тяжіння Хікс Естер
Закон тяжіння вправи
Закон тяжіння помилкової
Закон тяжіння фільму
Закон тяжіння для бізнесу
Закон тяжіння форуму
Закон тяжіння вільно
Закон тяжіння Бога
Закон тяжіння групи
Закон тяжіння групи
Закон тяжіння Хікс
Закон тяжіння історія
Закон тяжіння гіпноз
Закон тяжіння, як
Закон тяжіння інформація
Закон тяжіння COM інформація
Закон тяжіння це фігня
Закон тяжіння лотереї
Закон тяжіння любові
Закон тяжіння Made Simple
Закон тяжіння маніфест
Закон тяжіння медитації
Закон тяжіння засіданнях
Закон тяжіння Meetup
Закон тяжіння Майкл
Закон тяжіння Майкл Лозьє
Закон тяжіння mp3
Закон тяжіння на стероїди
Закон тяжіння PDF
Закон тяжіння фізики
Закон тяжіння подкаст
Закон тяжіння доказ
Закон тяжіння квантового
Закон тяжіння квантової фізики
Закон тяжіння котирування
Закон тяжіння реальної
Закон тяжіння відносини
Закон тяжіння відносини
Закон тяжіння огляд
Закон тяжіння афера
Закон тяжіння науки
Закон тяжіння скептика
Закон тяжіння успіху
Закон тяжіння Torrent
Закон тяжіння підготовки
Закон тяжіння навчальний центр
Закон тяжіння вібрації
Закон тяжіння відео
Закон тяжіння ваги
Закон тяжіння втрата ваги
Закон тяжіння вікі
Закон тяжіння роботу
Закон тяжіння робіт
Закон тяжіння листи
Закон тяжіння семінар
Закон тяжіння семінари
Закон пам'ятки
Закон тяжіння
Закон тяжіння
Закон тяжіння позитивних
Закони привабливості Авраама
Закони привабливості книги
Закони привабливості литий
Закони привабливості DVD
закони тяжіння Хікс
Закони привабливості котирування
Закони привабливості огляд
Закони привабливості Soundtrack
Закони привабливості причепом
Закони пам'ятки
Лозьє закону тяжіння
ньютонів закону тяжіння
потужні прояви і закон тяжіння
квантової фізики і закону тяжіння
таємницю і закон тяжіння
таємниця DVD закону тяжіння
законом таємницю тяжіння відео
таємні закони тяжіння
законом таємницю фільму тяжіння
Inspirational відео: Закон тяжіння - сила Візуалізація - Dream Video - відео, фільми
(таємні закони тяжіння)
Dream відео
Хосе Сільви
Сілва ultramind
Holosync
Holosync користувачів
iyanla Vanzant
Bleep, що ми знаємо
д-р Уейн Дайер
духовність
духовність і закон тяжіння
медитація
як медитувати
Метафізика
метафізичний
таємниця
Джо Вітале
Джеймс Рей
SGR програми
Наука отримання багатих
(Bob Proctor)
(Джек Кенфілд)
(Майкл Беквіт)
Авраам
(Esther Hicks)
Купити DVD таємницю, де
DVD Oprah Ронда таємницю
DVD глухе Естер таємницю
Бірн DVD таємницю
DVD оригінальній версії таємницю
залучення DVD законом таємницю
документальний DVD таємницю
таємниця DVD огляд
DVD Original таємницю
DVD таємниця Всесвіту
(Oprah) таємне winfreys
Oprah таємницею відео
таємниця епізод Oprah
від Oprah таємницю
Oprah отримати інші PR таємницю
Oprah таємницю Torrent
Oprah Winfrey таємницю
Опри Уїнфрі таємниця шоу
DVD Oprah Ронда таємницю
завантажити Oprah таємницю Torrent
як Oprah таємницю бачив
Майкл Беквіт
Д-р Майкл Беквіт
Rev Майкл Беквіт
Rev д-р Майкл Беквіт
Майкл Бернард Беквіт
Rev Майкл Бернард Беквіт
Д-р Майкл Бернард Беквіт
Rev д-р Майкл Бернард Беквіт
таємниця
таємниця
Секрети
неймовірні таємниці Євангеліє від Фоми
божественних таємниць Ya Ya Sisterhood
завантажити таємниці
Гаррі Поттер і таємна кімната
в таємниці
Ненсі Дрю таємниця старовинних годинників
Ненсі Дрю таємниця ранчо тіней
таємниця життя масони
Таємниця віку
Секрет старовинних годинників
Секрет червоною боку
Секрети мертвих
Квітковий сніг і таємниця вентилятор
All-American Rejects Dirty Little Secret
найбільший секрет
великий секрет
найбільший секрет
Тамплієри
таємний агент
таємна книга
Секретний код
таємна доктрина
Secret Garden
таємниці серця
таємна історія
таємний язик Дні народження
Таємне життя бджіл
Таємне життя бджіл резюме
Таємне життя Уолтера Mitty
The Secret Machines
таємниці фільму
Секрет життя
Секрет щурів
таємниця тіньового ранчо
секретне місце
таємна школа
Секретна служба
таємниця акціонер
таємне товариство
таємні вчення будь-якого віку
таємна війна
таємний світ Алекс Мак
дивних таємницю
Третій секрет
The Worlds Greatest скарбниця таємниць здоров'я
Вікторія таємниця
У чому секрет
Перейти до Secret Garden
ДНК таємницю життя
Inuyasha таємниця проклятої маски
Ненсі Дрю таємниця червоної боку
Ненсі Дрю Секрет старовинних годинників
що володіє таємницею радості
Таємна історія кредитних карток
Таємна історія монголів
Таємне життя мозку
Таємниця Анд
Таємниця срібної сережки
Секрет меч
таємна зброя Люфтваффе
Секрети алхіміка Дар
snowflower і таємниця вентилятор
Різдвяна таємницю
Сто таємних почуттів
Боб Проктор таємницю
таємниця COM
таємницю документальні
таємниці DVD
таємниці фільму
таємна книга саду
таємниця фільму саду
Secret Garden музичні
Soundtrack таємного саду
The Secret Handshake
таємний язик дівчаток
таємний язик відносин
таємний закон тяжіння
Таємне життя машин
Таємне життя рослин
таємниця життя мозку
Таємне життя деревам
таємниця лев
таємна життя бджіл
таємниця Різдва
Секрет мого успіху
таємниці всесвіту
секрет на DVD
таємна річка
таємниці фільму
таємниця причепом
Secret Window
Дивитися таємницю
Whats таємницю
Про таємниці
Еллен Дедженерес таємницю
Купити таємницю
Естер Хікс таємницю
таємницю тамплієрів
Larry King Live таємницю
Ларрі Кінг таємниця
Ненсі Дрю і таємниця тіньового ранчо
Ненсі Дрю таємниця старих Проходження годинник
Ненсі Дрю таємниця червоної боку Проходження
цитат з таємної
таємниці всесвіту
Секрет Wild Child
Секрет перемоги у лотереї
Секрети глибокого
Sonic і таємниця кільцями
Книга таємницю
Авраам таємницю
таємне додаток
таємниця Ронди Бірн
таємниця Бірн
таємні аудіо
таємниця CD
глава таємної
потайная двері
Еллен таємницю
таємниця форуму
таємниця галерея
таємні закони тяжіння
таємниці вільний
Secret Level
Таємне життя Гудіні
секретний список
таємна життя чоловіків пряник
таємна життя Ісуса
Secret Тексти пісень
Секрет тяжіння
Секрет любові
таємниця огляд фільмів
таємниця ранчо тіней проходження
таємна змова
таємниця котирування
таємниця огляд
таємниця відгуки
таємниця Ронда
таємниця Ронди Бірн
Секрет життя
таємниця COM TV
WWW таємницю
WWW таємницю COM
таємне відео
WWW таємниця ТБ
Наука отримання багатих
Вибрати для багатих
Наука отримання багатих борідок Уоллес
Уоллес D борідок науки розбагатіти
грошовий потік багатих
завантажити науки розбагатіти
друкованому вигляді науки стати багатим
багатий на худобу дисків
Наука отримання багатих таємницю
Наука отримання багатих аудіо
Наука отримання багатих аудіо-книжки
Наука отримання багатих Biz
Наука отримання багатих Боб Проктор
Наука отримання багатих книга
наука стати багатим Уоллес D борідок
наука стати багатим Уоллес борідок
Наука отримання багатих електронна книга
Наука отримання багатих книгу
Наука отримання багатих вільний
Наука отримання багатих безкоштовний аудіо
Наука розбагатіти завантажити безкоштовно
Наука отримання багатих безкоштовну електронну книгу
Наука отримання багатих mp3
Наука отримання багатих мережа
Наука отримання багатих PDF
наука отримання багатого суспільного надбання
Наука отримання багатих семінару
Наука отримання багатих таємницю
Наука отримання багатих Уоллес
Наука отримання багатих плетений
Наука отримання багатих борідок
Закон тяжіння може полегшити Аутизм! - Відео, фільми
Аутизм
Більше споріднених матеріал!
У фільмі "The Secret - закон тяжіння":
- "Секрет" розкриває наймогутніший закон всесвіту. Знання цього закону бігти як золотою ниткою проходить через життя і навчання всіх пророків, провидців, мудреців і рятівників в історії світу, а через життя всіх великих чоловіків і жінок. Все, що вони коли-небудь досягли чи це було зроблено в повній відповідності з цією найпотужнішою права.
Без винятку, кожна людина має можливість перетворити будь-який слабкості або страждання в силу, влада, зроблений світ, здоров'я і достаток.
Секрет пояснюється простотою закон, що регулює все життя, і пропонує знання про те, як створити - навмисно і без зусиль - радісне життя. Це таємниця, щоб усі - секрет безмежного щастя, любові, здоров'я і процвітання ".
Посилання на фільм:
Посилання на відео, пов'язані з The Secret Movie:
Оригінальна ідея BY: Ронда Берн
КЛЮЧОВІ СЛОВА: Закон тяжіння, Secret Movie, Успіх Свідомості, Афірмації, Силу свого розуму, Inspirational Mind фільми,
STARING: Джон Assaraf, Майкл Беквіт, Лі Брауер, Джек Кенфілд, Джон Demartini, Марі Diamond, Майк Дулі, Боб Дойл, Хейл Двоскина, Морріс Гудман, Джон Грей, Джон Хегелін, Білла Харріса, Бен Джонсон, Lorai Langemeier, Ліза Ніколс, Боб Проктор, Джеймс Артур Рей, Девід Schirmer, Марсі Shimoff, Джо Вітале, Денис Waitley, Ніл Доналд Уолш, Фред Алан Вольф,
Посилання на обговорення Secret Movie:
Що ви думаєте про фільм?
Чи вірите ви в представлені ідеї?
Ви перевірили ідеї? С або без успіху?
Будь ласка, поділіться своїми думками та ідеями тут: Закон тяжіння і The Secret фільм - обговорення!!  
Bleep Що ми знаємо? (Повний фільм, частини 1-16, 120 хвилин)
- Нових оригінальних фільмів компіляція найкращих уривків з таких кінофільмів:
- Що Bleep Do We Know!? (1hr 40 м)
- Що Bleep-Down The Rabbit Hole (2 години 30m)
- Що Bleep-Quantum Edition (5 годин)
Режисер: Вільям Арнц, Бетсі Chase, & Марк Вісенте.
КЛЮЧОВІ СЛОВА: Квантова фізика, Наука, Драматичний, Духовність, Комедія, Semi Документальний, STARING:, Закон тяжіння
STARING: Елейн Хендрікс, JZ Knight, РАМТ, Йосип Діспенца, Девід Альберт, Аміт Госвамі, Джон Хегелін, Джон Хегелін, Miceal Ledwith Daniel Monti, Ендрю Ньюберг, Кендес Перт, Джеффрі Satinover,, Вільям артилерії Фред Алан Вольф, Фред Алан Вольф, Перегляд і обговорення фільму тут:.
Будь ласка, поділіться своїми думками та ідеями про фільм тут:
Bleep Що ми знаємо? - Обговорення!
Головні сторінки відео
Закон тяжіння
Свідомість
Inspirational відео
Secret - закон тяжіння (Full Movie)
- Приєднуйтесь до обговорення! Bleep Що ми знаємо? (Повний фільм)
- Приєднуйтесь до обговорення! Bleep Що ми знаємо? (Повний фільм)
Афірмації
Закон тяжіння,
Афірмації, Сила думки, Сила молитви, Процвітання Свідомість, Успіх свідомість, Візуалізація, Голографічний Всесвіт, Свідомість, Гіпотеза Gaia, Морфогенетичні поля, Посилання на,
пов'язані теми, відео і т.д. Що Bleep Do We Know
Закон тяжіння, Secre, Т,Афірмації
Афірмації, Свідомість , Гіпотеза Gaia, Виявляючи Вправи, Метафізичні методи, Розум держава,, Злидні свідомість Сила думки, Успіх свідомість, Візуалізація, Голографічний Всесвіт,
Ендрю Коен, Ендрю Ньюберг, Кендес Перт, Боб Дойл, Боб Дойл, Боб Проктор, Діпак Чопра, Грегг Брад, Джек Кенфілд, Джек Кенфілд, Джо Вітале, Джон Assaraf, Джон Грей, Джон Хегелін, Ліза Ніколс, Майкл Беквіт, Ніл Доналд Уолш, Ніл Доналд Уолш, Paul McKenna, Ронда Берн, Ронда Берн,
Люди - відео, пов'язані з таємницею і Bleep Що ми знаємо?
Авраам Хікс
Ендрю Коен, Джон Хегелін, Ендрю Ньюберг, Кендес Перт, Боб Дойл, Бен Джонсон, Білла Харріса, Білла Харріса, Боб Дойл, Боб Проктор, Кендес Перт, Джеффрі Satinover,, Daniel Monti, Ендрю Ньюберг, Аміт Госвамі, Девід Schirmer, Девід Schirmer, Діпак Чопра, Діпак Чопра, Грегг Брад, Денис Waitley, Donny Deutsch, Дуглас Вермірен, Ed Rush, Елейн Хендрікс, JZ Knight, Естер Хікс, Frank Maguire, Фред Алан Вольф, Фред Алан Вольф, Грегг Брад, Джек Кенфілд, Хейл Двоскина, JZ Knight, РАМТ, Джек Кенфілд, Джеймс Артур Рей, Джеррі Хікс, Джим Зіглер, Джо Рубіна, Джо Вітале, Джо Вітале, Джон Assaraf, Джон Грей, Джон Хегелін, Йосип Діспенца, Девід Альберт, Кірк Nugent, Лі Брауер, Лі Брауер, Ліза Ніколс, Ліза Ніколс, Марсі Shimoff, Марсі Shimoff, Марі Diamond, Марлі Матліна, Елейн Хендрікс, Меттью Фокс, Miceal Ledwith, Daniel Monti, Майкл Беквіт, Ніл Доналд Уолш, Майк Дулі, Морріс Гудман, Ніл Доналд Уолш, Paul McKenna, Paul McKenna, Ронда Берн, Ральф Абрахам, РАМТ, Йосип Діспенца, Ронда Берн, Річард Гордон, Роберт Кийосаки, Руперт Шелдрейк, Шрі Шрі Раві Шанкар, Стівен Хопсон, Стюарт Hameroff, Т. Harv Екер, Теренс Маккенна, Тоні Роббінс, Вільям артилерії, Фред Алан Вольф, Філіп Котлер, Теми - Відео,
пов'язані з таємницею і Bleep Що ми знаємо? Достаток Свідомості
Закон тяжіння, Афірмації, Афірмації, Виявляючи Вправи, Emotional Freedom Technique , Гіпноз, Виявляючи Вправи, Метафізичні методи, Метафізичні методи, Розум держава,, Нейро-лінгвістичне програмування, Полегшення болю, Злидні свідомість, Сила думки, Успіх свідомість, Візуалізація, Secret Movie, Secret Movie, Vision рада, Візуалізація, Голографічний Всесвіт,
пов'язані з таємницею і Bleep Що ми знаємо? Достаток Свідомості
Рясний, Залучати , Залучення, Місця, Коучинг, Початок багатих, Життя Коучинг, Маніфест, Прояви , Проявляючи, Розум Рішення, Мотиваційна, Мотиваційна спікера, Особистісне зростання, Особистий розвиток, Особистою, Самопоміч, Відносини, Самоповага, Семінар, Управління стресом , Успіх, Teleclasses, Коливання, Втрата ваги, Семінар, Щастя, Духовний семінар, Духовний семінар, Духовні курси, Духовні фестиваль, Духовне вчення, Остання редакція Jonas1; на 09-19-2008,
Остання редакція Jonas1; на 09-20-2008 06:47 PM..
|