Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Відео > Відео - Mind & Свідомості > Відео - Закон тяжіння
Блоги Статті Фотографій Відео Goodies ЧАВО Список користувачів Повідомлення за сьогодні Всі розділи прочитані Канал

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Аутизм, Простота, Law Of Attraction
Відео: Аутизм ,Простота ,Law Of Attraction ,

Linkback Пристосування для нарізання
Old 09-18-2008, 07:28 PM  
Адміністратор
Адміністратор
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Розташування: Стокгольм
Записи блога: 2
Поблагодарили 95 раз в 68 повідомленнях
Jonas1 is on a distinguished road

Закон тяжіння може полегшити Аутизм!

• Закон тяжіння може полегшити Аутизм!
  • Отримати безкоштовні уроки 7 @ Вчитися Закон тяжіння з боку вчителів сказано в "таємно

Дізнайтеся, як використовувати Закон тяжіння до вас подолати особисті проблеми. Він працював для мене, коли я застосовував це Загальний закон на моє відчай, після моєї дитини був діагностований аутизм.

Як я використовувала закон тяжіння до End моє відчай Після моєї дитини був діагностований аутизм
    Привіт, мене звуть Дженніфер Грехем і вперше за довгий час, я можу чесно сказати, що я, що охоплює всі аспекти мого життя! Він Wasn't завжди, що дорогу. Я пройшов через довгий, болісний і самотнього подорожі дістатися, де я є зараз. Я ділюся з вами мою історію, тому що я сподіваюся, що це буде надихати вас не тільки над прийдуть на ваш найсерйозніших проблем, але й також побачити грантів, що вони принесуть. Навчитися робити це саме найкраще, що я робила для себе і своєї сім'ї.

Ця частина мого духовного пробудження почали розгортатися незабаром після мого чоловіка, і я стала батьками. Ми дуже пишаємося тим, що це чудовий дитина, який був такий повний життя. У віці двох років, наша дитина може читати президенти і вказують і назви держав на карті.

І раптом одного прекрасного дня у віці до трьох років, наш улюблений дитина може не вимовляти слів мами чи тата, і почався другий ковтаючи слова. Крім того, ми почали отримувати дзвінки від дошкільного кажуть нам, що наша дитина з проблемами поведінки. Протягом цього періоду, я також помітив, що наша дитина робить те, що я розумію Didn't. Наш педіатр з розумінням, але нам сказали, що шкільний округ робить цей тип тестування. Коли ми пішли до школи району нам сказали, щоб повернутися до педіатра.

Я був спустошений і так багато болю, НЕ знаючи, що сталося з моєю дитиною або куди звернутися по допомогу. Я знаю Didn't будь-яких інших батьків, які стикаються з чим я переживав. Я відчував себе таким самотнім. Краще за все я можу описати це як з серйозною кризою, але без 911. Між тим, моя Діти поведінки став більш непередбачуваним в школі.

Потім ми пішли до психолога, який розповів нам, що наша дитина СДУГ. Я чинив опір використанні препарату протягом тривалого часу, але я врешті-решт здався, тому що поведінкові проблеми були тільки погіршується, і я відчував це стало питанням безпеки. Wasn't ефективне ліки, щоб ми спробували один одного то й до цього часу жодних результатів. До цього часу, деякі викладачі говорили мені, що мій Діти поведінка була таким дивним, що вони думали, мій дитина була значно серйознішою проблемою, ніж СДУГ.

Ще більше ускладнює питання, моя робота репортером телевізійних новин стала більш трудомісткою, ніж будь-коли. Я зараз працюють близько шістнадцяти годин на добу. Все це змусило мене величезна кількість стресів. Я хотів кинути свою роботу, але вирішив залишитися, тому що я турбувався про гроші, оскільки мій чоловік і я були звикли мати два джерела доходу.

Я відчував себе так, захоплених мою роботу ситуацію. Що турбує мене більше всього було те, що я мав переважна відчуття, що моє життя повністю в руках інших. Хтось вирішив, коли я працював, як довго я працював або якщо б я міг прийняти настільки необхідної вихідний день. Я, нарешті, досягли критичної точки і повинен був дозволити роботу йти.
    Turning Point

На щастя, в цей час мій Діти поведінки стабілізувалися Досить послабити всякі проблеми. Але тепер я зіткнувся з перехрестям з моїй кар'єрі. Я знав, що я хотів продовжувати роботу на телебаченні, але я також знав, що Я не хотів працювати на когось інше. Wasn't Я абсолютно впевнений, як примирити дві.

Theni поступово стали розуміти, що я контролюю, що відбувається в моєму life.This привів мене до усвідомлення того, що хворобливі я Didn't значення себе та оточуючих себе (несвідомо) на роботі з людьми, які підтримували мої переконання (страхи власної неповноцінності) про себе.
    Як я почав використовувати закон тяжіння в моєму житті

Я почав пильно поглянути на те, як я створив (залучені) ця ситуація, хоча я була compeletly НЕ знають, що я роблю це в той час. Я тут же почав звертати пильну увагу на мої думки і основні beliefs.I також уважно спостерігав, що (хто) Я був залучити в моє життя. Я був дійсно починають цінувати і розуміти силу закону тяжіння.

Я почав читати кожну книгу, я зміг знайти з цього питання. Це привело мене до фільму "The Secret і книги Наука розбагатіти і Програма СГР.

Це ті ресурси, які навчили мене дійсно зосереджені на залученні і що я хочу в моєму житті. Я дізнався, як зв'язатися зі своїм вищим Я й сказав, що великі можливості йшов мій шлях. Кілька днів по тому, колега запросив мене приєднатися до нього в управлінні компанією відео продукції.

Тепер я ще більше можливостей, ніж коли-небудь! Я використовую закону тяжіння для залучення клієнтів. Мій найбільший успіх, хоча з цією програмою в наданні допомоги моїй дитині.

Незабаром після того як я вступив у виробництві компанії, я почав отримувати дзвінки від школи знову. Я кажу, що моя дитина поводиться дивно, не взаємодіючи також з іншими студентами, і, можливо, належать Didn't у звичайних школах. Тому ще раз я почав шукати для тих, хто міг би допомогти мені допомогти моїй дитині.
    Навчання Хворобливі Новини про мою дитину

Нарешті, після багатьох років відбувається від лікаря до лікаря, мені сказали, що в моєї дитини є Aspergers синдром, який є однією з форм аутизму. Як руйнівним, що новина була частиною мене був звільнений, тому що я думав, що може бути, тепер я можу отримати моя дитина належне лікування. На жаль, це Wasn't справи і до цих пір ніхто не може сказати мені, як боротися з проблемами поведінки.

Кожен раз, коли я взяв телефон на прийом дзвінка зі школи, це було як грають в російську рулетку. Іноді вони звертаються з гарними новинами про досягнення інших моїх дітей. В інших випадках вони звертаються з страшна звістка про мою дитину з Aspbergers.

Я почав отримувати дуже пригнічений, і знав, що мені необхідно щось робити, оскільки знову ж таки, я дозволив-то поза себе контролювати своє життя. Я подумав, якщо закон місця можуть працювати в бізнесі може допомогти моєму особистому житті теж. Вивчаючи SGR програмі я дізнався про інших універсальних законів, таких, як закон про полярності, які в основному говорить, що якщо ситуація може розглядатися як дуже погані, то там має бути щось дуже хороше про нього. Це фактично дозволило мені побачити любов і красу в свою подорож.

Я помітив, що, хоча основна і викладачі говорили мені всі ці речі протягом багатьох років, що було дуже важко почути, я можу сказати від дивиться на обличчя, і тону голосу, що вони дійсно піклуються про мою дитину, і я відкрито висловив вдячність до них. Мені було потрібно час, щоб дійсно сидіти і споглядати всі позитивні енергії Я отримував. Іншими словами, я змінився, як я побачила мою обставин, а потім мій обставини почали змінюватися.

Майже відразу ж, інші турботи людей у школі, яку я ніколи не перетнувся с до увійшов в моє життя, і розповів мені про програмах, особливо для дітей, як моя дитина. Я відразу ж почали отримувати моїй дитині необхідну допомогу і протягом декількох місяців, моїй дитині робили суттєвий прогрес. Хоча вчителі були помітити, що моя дитина веде себе набагато краще, інші студенти як і раніше, зберігаючи дистанцію. Під час обіду, однокласники будуть говорити між собою, але не включають моєї дитини. Thats, коли я вирішив навчити своїх дітей, як за допомогою закону тяжіння.
    Мої Діти вражаючі результати після використання закону тяжіння в перший раз

У ту ніч, перед сном, я був моєю дитиною візуалізувати те, що вона буде виглядати і відчувати себе оточеним іншими дітьми з усіма сміялися, плескали і веселилися. Я говорив мій дитина протягом усього візуалізації і я міг бачити моїх Діти ентузіазму. Тепер ви бачите я зробив це без моєї дитини говорити про закон тяжіння або чому ми робимо так як візуалізація фігурні СР я повинен зробити це для багатьох ночей, коли ми побачили ніяких результатів, і Я не хотів, щоб моя дитина буде розчарований. Врешті-решт, студенти тримали їх відстань від моєї дитини протягом досить тривалого часу, оскільки вони розуміють тільки Didn't behavior.I фігурні це може зайняти деякий час, щоб змінити цю ситуацію.

Ну, на наступний день, коли моя дитина повернувся додому зі школи, я мимохідь запитав, як обід пішов. На мій подив, Діти мої очі загорілися як моя дитина сказав Було здорово! Мій найкращий друг врятував мені сидіння за обіднім столом, і я отримав сидіти з усім моїм друзям! Я запитав, що друзі і моя дитина сказав, що, оскільки клас вів себе настільки добре, що день, вчитель сказав, що вони можуть запросити будь-якого класу у своєму класі. Таким чином, діти, що запропонував, щоб моя дитина сидить з ним були друзі й однокласники з попередніми роками і були або знають або Didn't пам'ятаю Діти поведінкових проблем. Тому для них, моя дитина був ще здорово!

Ми спробували здійснити візуалізацію інші ночі з аналогічними результатами на наступний день! Тільки в цих instanceschildren, які раніше ігнорувалися моя дитина в цей час контактів з моєю дитиною!
    Моє життя сьогодні

Моя дитина тільки що завершили літні школи і вчителі говорили мені, що у нас не було ніяких поведінкових проблем в ході цієї сесії. Моя дитина навіть придбати нових друзів і є надзвичайно корисною у всьому класі.

Як ж до моєї кар'єри, я зараз працюю на телебаченні знову, але цього разу його на моїх власних умовах. Im партнер у відео-виробнича компанія. Ми робимо все: від документальних фільмів на соціальну рекламу для інтерактивного DVD. Це дає мені можливість зробити "голос поверх і на повітрі роботу.

Найприємніше те, я тепер мають свободу робити тільки проекти, які приносять користь спільноті, таких як виробництво навчальних відеофільмів по таким темам, як над найближчі дитячого ожиріння та бездомності.
    Дізнайтеся як залучити Everything You Want!

Id б допомогти вам навести такі ж позитивні зміни у вашому житті, що І. М. в результаті чого в шахту. Їм цікаво почути від людей, які зацікавлені у використанні в своїх особистих силах, щоб допомогти собі та іншим. Я хочу, щоб ви знали, що ви не повинні ви повинні просто сидіти склавши руки і прийняти ваші обставини, якщо Вас не влаштовує їх. Ви контролюєте, що відбувається у вашому житті!
    НАТХНЕННЯ

Відношення це все, коли мова йде про закон тяжіння. Thats, чому її так важливо зберегти свою енергію в позитивну вібрацію на всі часи. Нижче відео, які допомагають мені залишатися в гармонії з законами Всесвіту.
    Всі Едино

Wombat пропонує велику поради про те, як ми можемо жити разом у цьому світі!

Опра Ронди Бірн таємницю Primetime insprational Еллен правом залучення Боб Джек Кенфілд Proctor Джо Вітале Ray Джеймс Закон тяжіння це ідея, яка широко поширена в New Age і нові думки філософія. Вона виходить ніколи не зупинятися на негативних, так як метафізичний принцип життя закріплено в законі тяжіння: ви отримаєте те, що ви думаєте про, ваші думки визначити свою долю.

Дика Sutphen підтверджує, що закон тяжіння держав, в двох словах, це Подібне притягує подібне.

Книги були написані з цього питання, Майкл Лозьє, Джері і Естер Хікс, Пенні Йорданії, Шеріл Вудс, Роберт Ентоні, Крісті Золото, Ліз Герштейн, Девід Хупер, Сандра Енн Тейлор, Ернест Холмс, Вільям Уокер Аткінсон, Норман Винсент Пил, Роберт Кольє, Ізраїль Регард, Анастасія Kile, Марк Аллен, Боб Проктор, Джо Вітале, Dr Вільфредо Chevere, і Лінн Grabhorn.

Один веб-сайт пропонує контактів з діловими колами, духовна і життя тренерів, які включають Закон тяжіння у своєму підході.

Естер Хікс, професійний канал, є однією з найвідоміших [ред] Прихильники цього питання. Її сайт описує її як самий могутній закон у Всесвіті.

У березні 2006 року фільм "Таємниця" на основі, і пояснюючи, закон тяжіння, транслювалося через Інтернет. Ларрі Кінг, Ellen DeGeneres і Опри Уїнфрі домоглися спектаклі на плівці. Книга написана на основі фільму нещодавно були звільнені.

Майкл Беквіт обговорює Secret фільм і пояснює, чому це не просто про позитивне мислення

Закон тяжіння
    Закони привабливості
    Закон тяжіння
    Закон тяжіння Авраама
    Закон тяжіння фільму
    Закони привабливості фільму
    законом таємницю тяжіння
    Закони привабливості
    таємний закон тяжіння
    універсальний закон тяжіння
    універсальні закони тяжіння
    Авраам Хікс Закон тяжіння
    Абрахамс закону тяжіння
    застосування закону тяжіння
    вважати, і закон тяжіння
    Боб Проктор правом залучення
    книги по закону тяжіння
    Християнство і закон тяжіння
    Чи передбачено в законодавстві залучення роботу
    Emerald право таблетка тяжіння
    Франк polancic закону тяжіння
    Бог і закон тяжіння
    Історія закону тяжіння
    Як застосовувати закон тяжіння
    Як посилатися на закон тяжіння
    Як використовувати закон тяжіння
    Закон тяжіння партнерська
    Закон тяжіння затвердження
    Закон тяжіння і таємниця
    Закон тяжіння статті
    Закон тяжіння аудіо
    Закон тяжіння аудіо-книги
    Закон тяжіння Біблії
    Закон тяжіння блог
    Закон тяжіння Bob
    Закон тяжіння книга
    Закон тяжіння книгах
    Закон тяжіння CD
    Закон тяжіння християнських
    Закон тяжіння християнство
    Закон тяжіння класи
    Закон тяжіння тренер
    Закон тяжіння коучинг
    Закон тяжіння COM
    Закон тяжіння критики
    Закон тяжіння, побажає
    Закон тяжіння знайомств
    Закон тяжіння день
    Закон тяжіння визначення
    Закон тяжіння обговорення
    Закон тяжіння документального
    Закон тяжіння завантажити
    Закон тяжіння DVD
    Закон тяжіння книгу
    Закон тяжіння книги
    Закон тяжіння Ейнштейна
    Закон тяжіння енергії
    Закон тяжіння Хікс Естер
    Закон тяжіння вправи
    Закон тяжіння помилкової
    Закон тяжіння фільму
    Закон тяжіння для бізнесу
    Закон тяжіння форуму
    Закон тяжіння вільно
    Закон тяжіння Бога
    Закон тяжіння групи
    Закон тяжіння групи
    Закон тяжіння Хікс
    Закон тяжіння історія
    Закон тяжіння гіпноз
    Закон тяжіння, як
    Закон тяжіння інформація
    Закон тяжіння COM інформація
    Закон тяжіння це фігня
    Закон тяжіння лотереї
    Закон тяжіння любові
    Закон тяжіння Made Simple
    Закон тяжіння маніфест
    Закон тяжіння медитації
    Закон тяжіння засіданнях
    Закон тяжіння Meetup
    Закон тяжіння Майкл
    Закон тяжіння Майкл Лозьє
    Закон тяжіння mp3
    Закон тяжіння на стероїди
    Закон тяжіння PDF
    Закон тяжіння фізики
    Закон тяжіння подкаст
    Закон тяжіння доказ
    Закон тяжіння квантового
    Закон тяжіння квантової фізики
    Закон тяжіння котирування
    Закон тяжіння реальної
    Закон тяжіння відносини
    Закон тяжіння відносини
    Закон тяжіння огляд
    Закон тяжіння афера
    Закон тяжіння науки
    Закон тяжіння скептика
    Закон тяжіння успіху
    Закон тяжіння Torrent
    Закон тяжіння підготовки
    Закон тяжіння навчальний центр
    Закон тяжіння вібрації
    Закон тяжіння відео
    Закон тяжіння ваги
    Закон тяжіння втрата ваги
    Закон тяжіння вікі
    Закон тяжіння роботу
    Закон тяжіння робіт
    Закон тяжіння листи
    Закон тяжіння семінар
    Закон тяжіння семінари
    Закон пам'ятки
    Закон тяжіння
    Закон тяжіння
    Закон тяжіння позитивних
    Закони привабливості Авраама
    Закони привабливості книги
    Закони привабливості литий
    Закони привабливості DVD
    закони тяжіння Хікс
    Закони привабливості котирування
    Закони привабливості огляд
    Закони привабливості Soundtrack
    Закони привабливості причепом
    Закони пам'ятки
    Лозьє закону тяжіння
    ньютонів закону тяжіння
    потужні прояви і закон тяжіння
    квантової фізики і закону тяжіння
    таємницю і закон тяжіння
    таємниця DVD закону тяжіння
    законом таємницю тяжіння відео
    таємні закони тяжіння
    законом таємницю фільму тяжіння
    Inspirational відео: Закон тяжіння - сила Візуалізація - Dream Video - відео, фільми
    (таємні закони тяжіння)
    Dream відео
    Хосе Сільви
    Сілва ultramind
    Holosync
    Holosync користувачів
    iyanla Vanzant
    Bleep, що ми знаємо
    д-р Уейн Дайер
    духовність
    духовність і закон тяжіння
    медитація
    як медитувати
    Метафізика
    метафізичний

таємниця
    Джо Вітале
    Джеймс Рей
    SGR програми
    Наука отримання багатих
    (Bob Proctor)
    (Джек Кенфілд)
    (Майкл Беквіт)
    Авраам
    (Esther Hicks)
    Купити DVD таємницю, де
    DVD Oprah Ронда таємницю
    DVD глухе Естер таємницю
    Бірн DVD таємницю
    DVD оригінальній версії таємницю
    залучення DVD законом таємницю
    документальний DVD таємницю
    таємниця DVD огляд
    DVD Original таємницю
    DVD таємниця Всесвіту
    (Oprah) таємне winfreys
    Oprah таємницею відео
    таємниця епізод Oprah
    від Oprah таємницю
    Oprah отримати інші PR таємницю
    Oprah таємницю Torrent
    Oprah Winfrey таємницю
    Опри Уїнфрі таємниця шоу
    DVD Oprah Ронда таємницю
    завантажити Oprah таємницю Torrent
    як Oprah таємницю бачив
    Майкл Беквіт
    Д-р Майкл Беквіт
    Rev Майкл Беквіт
    Rev д-р Майкл Беквіт
    Майкл Бернард Беквіт
    Rev Майкл Бернард Беквіт
    Д-р Майкл Бернард Беквіт
    Rev д-р Майкл Бернард Беквіт

таємниця
    таємниця
    Секрети
    неймовірні таємниці Євангеліє від Фоми
    божественних таємниць Ya Ya Sisterhood
    завантажити таємниці
    Гаррі Поттер і таємна кімната
    в таємниці
    Ненсі Дрю таємниця старовинних годинників
    Ненсі Дрю таємниця ранчо тіней
    таємниця життя масони
    Таємниця віку
    Секрет старовинних годинників
    Секрет червоною боку
    Секрети мертвих
    Квітковий сніг і таємниця вентилятор
    All-American Rejects Dirty Little Secret
    найбільший секрет
    великий секрет
    найбільший секрет
    Тамплієри
    таємний агент
    таємна книга
    Секретний код
    таємна доктрина
    Secret Garden
    таємниці серця
    таємна історія
    таємний язик Дні народження
    Таємне життя бджіл
    Таємне життя бджіл резюме
    Таємне життя Уолтера Mitty
    The Secret Machines
    таємниці фільму
    Секрет життя
    Секрет щурів
    таємниця тіньового ранчо
    секретне місце
    таємна школа
    Секретна служба
    таємниця акціонер
    таємне товариство
    таємні вчення будь-якого віку
    таємна війна
    таємний світ Алекс Мак
    дивних таємницю
    Третій секрет
    The Worlds Greatest скарбниця таємниць здоров'я
    Вікторія таємниця
    У чому секрет
    Перейти до Secret Garden
    ДНК таємницю життя
    Inuyasha таємниця проклятої маски
    Ненсі Дрю таємниця червоної боку
    Ненсі Дрю Секрет старовинних годинників
    що володіє таємницею радості
    Таємна історія кредитних карток
    Таємна історія монголів
    Таємне життя мозку
    Таємниця Анд
    Таємниця срібної сережки
    Секрет меч
    таємна зброя Люфтваффе
    Секрети алхіміка Дар
    snowflower і таємниця вентилятор
    Різдвяна таємницю
    Сто таємних почуттів
    Боб Проктор таємницю
    таємниця COM
    таємницю документальні
    таємниці DVD
    таємниці фільму
    таємна книга саду
    таємниця фільму саду
    Secret Garden музичні
    Soundtrack таємного саду
    The Secret Handshake
    таємний язик дівчаток
    таємний язик відносин
    таємний закон тяжіння
    Таємне життя машин
    Таємне життя рослин
    таємниця життя мозку
    Таємне життя деревам
    таємниця лев
    таємна життя бджіл
    таємниця Різдва
    Секрет мого успіху
    таємниці всесвіту
    секрет на DVD
    таємна річка
    таємниці фільму
    таємниця причепом
    Secret Window
    Дивитися таємницю
    Whats таємницю
    Про таємниці
    Еллен Дедженерес таємницю
    Купити таємницю
    Естер Хікс таємницю
    таємницю тамплієрів
    Larry King Live таємницю
    Ларрі Кінг таємниця
    Ненсі Дрю і таємниця тіньового ранчо
    Ненсі Дрю таємниця старих Проходження годинник
    Ненсі Дрю таємниця червоної боку Проходження
    цитат з таємної
    таємниці всесвіту
    Секрет Wild Child
    Секрет перемоги у лотереї
    Секрети глибокого
    Sonic і таємниця кільцями
    Книга таємницю
    Авраам таємницю
    таємне додаток
    таємниця Ронди Бірн
    таємниця Бірн
    таємні аудіо
    таємниця CD
    глава таємної
    потайная двері
    Еллен таємницю
    таємниця форуму
    таємниця галерея
    таємні закони тяжіння
    таємниці вільний
    Secret Level
    Таємне життя Гудіні
    секретний список
    таємна життя чоловіків пряник
    таємна життя Ісуса
    Secret Тексти пісень
    Секрет тяжіння
    Секрет любові
    таємниця огляд фільмів
    таємниця ранчо тіней проходження
    таємна змова
    таємниця котирування
    таємниця огляд
    таємниця відгуки
    таємниця Ронда
    таємниця Ронди Бірн
    Секрет життя
    таємниця COM TV
    WWW таємницю
    WWW таємницю COM
    таємне відео
    WWW таємниця ТБ
    Наука отримання багатих
    Вибрати для багатих
    Наука отримання багатих борідок Уоллес
    Уоллес D борідок науки розбагатіти
    грошовий потік багатих
    завантажити науки розбагатіти
    друкованому вигляді науки стати багатим
    багатий на худобу дисків
    Наука отримання багатих таємницю
    Наука отримання багатих аудіо
    Наука отримання багатих аудіо-книжки
    Наука отримання багатих Biz
    Наука отримання багатих Боб Проктор
    Наука отримання багатих книга
    наука стати багатим Уоллес D борідок
    наука стати багатим Уоллес борідок
    Наука отримання багатих електронна книга
    Наука отримання багатих книгу
    Наука отримання багатих вільний
    Наука отримання багатих безкоштовний аудіо
    Наука розбагатіти завантажити безкоштовно
    Наука отримання багатих безкоштовну електронну книгу
    Наука отримання багатих mp3
    Наука отримання багатих мережа
    Наука отримання багатих PDF
    наука отримання багатого суспільного надбання
    Наука отримання багатих семінару
    Наука отримання багатих таємницю
    Наука отримання багатих Уоллес
    Наука отримання багатих плетений
    Наука отримання багатих борідок
    Закон тяжіння може полегшити Аутизм! - Відео, фільми
    Аутизм
  • ---

Більше споріднених матеріал!

У фільмі "The Secret - закон тяжіння":

• "Секрет" розкриває наймогутніший закон всесвіту. Знання цього закону бігти як золотою ниткою проходить через життя і навчання всіх пророків, провидців, мудреців і рятівників в історії світу, а через життя всіх великих чоловіків і жінок. Все, що вони коли-небудь досягли чи це було зроблено в повній відповідності з цією найпотужнішою права.

Без винятку, кожна людина має можливість перетворити будь-який слабкості або страждання в силу, влада, зроблений світ, здоров'я і достаток.

Секрет пояснюється простотою закон, що регулює все життя, і пропонує знання про те, як створити - навмисно і без зусиль - радісне життя. Це таємниця, щоб усі - секрет безмежного щастя, любові, здоров'я і процвітання ".

Посилання на фільм:

Посилання на відео, пов'язані з The Secret Movie:

Оригінальна ідея BY: Ронда Берн
КЛЮЧОВІ СЛОВА: Закон тяжіння, Secret Movie, Успіх Свідомості, Афірмації, Силу свого розуму, Inspirational Mind фільми,
STARING: Джон Assaraf, Майкл Беквіт, Лі Брауер, Джек Кенфілд, Джон Demartini, Марі Diamond, Майк Дулі, Боб Дойл, Хейл Двоскина, Морріс Гудман, Джон Грей, Джон Хегелін, Білла Харріса, Бен Джонсон, Lorai Langemeier, Ліза Ніколс, Боб Проктор, Джеймс Артур Рей, Девід Schirmer, Марсі Shimoff, Джо Вітале, Денис Waitley, Ніл Доналд Уолш, Фред Алан Вольф,

Посилання на обговорення Secret Movie:
Що ви думаєте про фільм?
Чи вірите ви в представлені ідеї?
Ви перевірили ідеї? С або без успіху?
Будь ласка, поділіться своїми думками та ідеями тут:
Закон тяжіння і The Secret фільм - обговорення!!

Bleep Що ми знаємо? (Повний фільм, частини 1-16, 120 хвилин)

Будь ласка, поділіться своїми думками та ідеями про фільм тут:
Bleep Що ми знаємо? - Обговорення!

Головні сторінки відео
Закон тяжіння
Свідомість
Inspirational відео

Secret - закон тяжіння (Full Movie)
- Приєднуйтесь до обговорення! Bleep Що ми знаємо? (Повний фільм)
- Приєднуйтесь до обговорення! Bleep Що ми знаємо? (Повний фільм)

Афірмації
Закон тяжіння,

Афірмації, Сила думки, Сила молитви, Процвітання Свідомість, Успіх свідомість, Візуалізація, Голографічний Всесвіт, Свідомість, Гіпотеза Gaia, Морфогенетичні поля, Посилання на,

пов'язані теми, відео і т.д. Що Bleep Do We Know
Закон тяжіння, Secre, Т,Афірмації

Афірмації, Свідомість , Гіпотеза Gaia, Виявляючи Вправи, Метафізичні методи, Розум держава,, Злидні свідомість Сила думки, Успіх свідомість, Візуалізація, Голографічний Всесвіт,

Ендрю Коен, Ендрю Ньюберг, Кендес Перт, Боб Дойл, Боб Дойл, Боб Проктор, Діпак Чопра, Грегг Брад, Джек Кенфілд, Джек Кенфілд, Джо Вітале, Джон Assaraf, Джон Грей, Джон Хегелін, Ліза Ніколс, Майкл Беквіт, Ніл Доналд Уолш, Ніл Доналд Уолш, Paul McKenna, Ронда Берн, Ронда Берн,

Люди - відео, пов'язані з таємницею і Bleep Що ми знаємо?

Авраам Хікс
Ендрю Коен, Джон Хегелін, Ендрю Ньюберг, Кендес Перт, Боб Дойл, Бен Джонсон, Білла Харріса, Білла Харріса, Боб Дойл, Боб Проктор, Кендес Перт, Джеффрі Satinover,, Daniel Monti, Ендрю Ньюберг, Аміт Госвамі, Девід Schirmer, Девід Schirmer, Діпак Чопра, Діпак Чопра, Грегг Брад, Денис Waitley, Donny Deutsch, Дуглас Вермірен, Ed Rush, Елейн Хендрікс, JZ Knight, Естер Хікс, Frank Maguire, Фред Алан Вольф, Фред Алан Вольф, Грегг Брад, Джек Кенфілд, Хейл Двоскина, JZ Knight, РАМТ, Джек Кенфілд, Джеймс Артур Рей, Джеррі Хікс, Джим Зіглер, Джо Рубіна, Джо Вітале, Джо Вітале, Джон Assaraf, Джон Грей, Джон Хегелін, Йосип Діспенца, Девід Альберт, Кірк Nugent, Лі Брауер, Лі Брауер, Ліза Ніколс, Ліза Ніколс, Марсі Shimoff, Марсі Shimoff, Марі Diamond, Марлі Матліна, Елейн Хендрікс, Меттью Фокс, Miceal Ledwith, Daniel Monti, Майкл Беквіт, Ніл Доналд Уолш, Майк Дулі, Морріс Гудман, Ніл Доналд Уолш, Paul McKenna, Paul McKenna, Ронда Берн, Ральф Абрахам, РАМТ, Йосип Діспенца, Ронда Берн, Річард Гордон, Роберт Кийосаки, Руперт Шелдрейк, Шрі Шрі Раві Шанкар, Стівен Хопсон, Стюарт Hameroff, Т. Harv Екер, Теренс Маккенна, Тоні Роббінс, Вільям артилерії, Фред Алан Вольф, Філіп Котлер, Теми - Відео,

пов'язані з таємницею і Bleep Що ми знаємо? Достаток Свідомості
Закон тяжіння, Афірмації, Афірмації, Виявляючи Вправи, Emotional Freedom Technique , Гіпноз, Виявляючи Вправи, Метафізичні методи, Метафізичні методи, Розум держава,, Нейро-лінгвістичне програмування, Полегшення болю, Злидні свідомість, Сила думки, Успіх свідомість, Візуалізація, Secret Movie, Secret Movie, Vision рада, Візуалізація, Голографічний Всесвіт,

пов'язані з таємницею і Bleep Що ми знаємо? Достаток Свідомості
Рясний, Залучати , Залучення, Місця, Коучинг, Початок багатих, Життя Коучинг, Маніфест, Прояви , Проявляючи, Розум Рішення, Мотиваційна, Мотиваційна спікера, Особистісне зростання, Особистий розвиток, Особистою, Самопоміч, Відносини, Самоповага, Семінар, Управління стресом , Успіх, Teleclasses, Коливання, Втрата ваги, Семінар, Щастя, Духовний семінар, Духовний семінар, Духовні курси, Духовні фестиваль, Духовне вчення, Остання редакція Jonas1; на 09-19-2008,

Остання редакція Jonas1; на 09-20-2008 06:47 PM..
Jonas1 está offline  

Мітки
Аутизм, Простота, Law Of Attraction
, ,Law Of Attraction ,

Пристосування для нарізання

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На