Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Videos > Videos - Mind & Vetëdija > Videos - Ligji i tërheqje
Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags
Threads: Autism, Ease, Ligji i Tërheqje
Videos: Autism ,Ease ,Ligji i Tërheqje ,

LinkBack Thread Tools
Old 09-18-2008, 07:28  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Vendndodhja: Stockholm
Blog Entries: 2
Jonas1 is on a distinguished road

Ligji i tërheqje mund të lehtësojë Autism!

• Ligji i tërheqje mund të lehtësojë Autism!
  • Get 7 FREE mësimet @ Mëso Ligji i tërheqje nga Mesuesit Featured Në Sekret

Mëso se si të përdorin ligjin e tërheqëse për të kapërcyer sfidat personale ju. Ajo ka punuar për mua kur unë zbatohet ky ligj Universale gjatë dëshpërim e mia, pasi fëmija im u diagnostikua me autizëm.

Si unë Used Ligji i tërheqëse për t'i dhënë fund sheh dritë në fund e mia Pas Fëmija im u diagnostikua me autizëm
    Hi, emri im është Jennifer Graham dhe për herë të parë në një kohë të gjatë, unë mund të them sinqerisht se unë jam i përfshin të gjitha aspektet e jetës sime! It wasnt gjithmonë në këtë mënyrë pse. Unë shkova me një udhëtim të gjatë, të dhimbshme dhe të vetmuar për të marrë të vendit ku unë jam sot. Unë jam për ndarjen e histori e mia, sepse unë shpresoj se kjo do të frymëzojë që të vijë jo vetëm mbi sfidat tuaja më të mëdha, por të shohin edhe ata sjellin dhurata. Mësoni të bëni kjo është gjëja më e mirë që kam bërë për veten dhe familjen time.

Kjo pjesë e zgjimit shpirtëror e mia filluan të ndahen menjëherë pas burrin tim dhe unë u bë prindërit. Ne ishin aq krenar për këtë fëmijë të bukur i cili ishte aq e plotë të jetës. Nga mosha dy, baby tona mund të lexojnë presidentët dhe pika të dhe emri i shteteve në një hartë.

Pastaj befas një ditë në moshën tre, fëmija tonë të dashur nuk mund të shqiptoj fjalët Mommy ose babë dhe filloi slurring fjalë të tjera. Në krye të kësaj, kemi filluar marrjen e thirrjeve nga para-shkollor duke na thënë se fëmija ynë kishte probleme të sjelljes. Gjatë kësaj periudhe, unë gjithashtu ishte vërejtur se fëmija jonë ishte bërë gjërat që Unë nuk e kam kuptuar. Pediatër ynë ishte i këndshëm, por na tha se rrethit shkollor ka atë lloj të testimit. Kur shkuam në distriktin shkollor ne u tha që të kthehen në pediatër.

Unë u shkatërruar dhe në dhimbje aq shumë nuk dinte se çfarë ishte e gabuar me fëmijën tim ose ku të shkoni për ndihmë. Unë nuk e kam di çdo prindër të tjerë që ishin përballur me atë që unë ishte duke shkuar përmes. Ndjeva aq i vetëm. Mënyra më e mirë unë mund ta përshkruaj atë është sikur të paturit e një krizë të madhe, por pa 911. Ndërkohë, sjellje cilën ai ndodhet im u bë më të paparashikueshme në shkollë.

Ne më vonë shkoi në një psikolog i cili na tha që fëmija ynë të kishte ADHD. I rezistoi duke përdorur ilaçe për një kohë të gjatë, por unë përfundimisht i dha për shkak problemeve të sjelljes janë vetëm duke u ndjeva keq dhe ajo u bë një çështje të sigurisë. Wasnt mjekim efektiv kështu që kemi provuar një tjetër pas një tjetër dhe ende nuk ka rezultate. Në këtë kohë, disa mësues u thënë se sjellja cilën ai ndodhet im ishte aq i çuditshëm që ata mendonin se fëmija im ka një problem shumë më serioz se ADHD.

Mëtejshme për çështje të ndërlikuar, punën time si gazetar lajmet e televizionit ishte tani duke kërkuar më shumë se kurrë. Unë isha duke punuar tani rreth gjashtëmbëdhjetë orë në ditë. E gjithë kjo shkaktonte një sasi e madhe e stresit. Doja ta le punën time, por vendosi të qëndrojë, sepse unë kam qenë i shqetësuar në lidhje me paratë që burri im dhe unë u mësuar të ketë dy të ardhurave.

Ndjeva bllokuar kështu me gjendjen time të punës. Çfarë bothered mua më ishte se kisha një ndjenjë e madhe se jeta ime ishte krejtësisht në duart e të tjerëve. Dikush tjetër vendos kur kam punuar, sa kohë kam punuar, ose në qoftë se unë mund të marrë një ditë shumë të nevojshëm off. Më në fund arriti një pikë të thyer dhe kishte për punë le të shkojnë.
    Pikë kthese

Për fat të mirë, në këtë kohë, sjellja e stabilizuar cilën ai ndodhet tim të mjaftueshme për të lehtësuar shqetësimet everyones. Por tani unë u përballur me një udhëkryq me karrierën time. E dija unë doja të vazhdojë të punojë në televizion, por unë gjithashtu e dinte se unë dua të sqaroj se punojnë për dikë tjetër përsëri. I wasnt mjaft i sigurt se si të pajtojë dy.

ThenI gradualisht filluan të kuptojnë se unë jam në kontroll të asaj që ndodh në life.This im më çoi në realizimin e dhimbshme që kam vlerë sqaroj veten dhe u rrethojnë veten (pa vetëdije) në punë me njerëz që e mbështetën besimet e mia (frikë e brendshme e unworthiness) për veten.
    Si kam filluar Duke përdorur Ligjin e tërheqëse në jetën time

I filloi të marrë një vështrim i afërt se si unë krijoi (tërhequr) këtë situatë, edhe pse unë isha compeletly dijeni se isha bërë këtë në kohë. Unë menjëherë filloi duke i kushtuar vëmendje të afërta me mendimet e mia dhe beliefs.I bazë edhe vëzhguar nga afër se çfarë (dhe kush) unë u tërhequr në jetën time. Unë kam qenë me të vërtetë fillim të vlerësojmë dhe të kuptoni fuqinë e ligjit e tërheqëse.

Fillova leximin e çdo libër unë mund të gjeni në këtë temë. Kjo çoi mua në filmin Sekret dhe librin e Shkencës Getting Rich dhe Programi SGR.

Këto janë burimet që më mësoi si të vërtetë dhe për të tërhequr të përqëndrohen në atë dëshirën e unë në jetën time. Kam mësuar se si të merrni në kontakt me veten time më të lartë dhe u tha se një mundësi e madhe po vinte rrugën time. Një ditë më vonë, një koleg më ftoi për t'u bashkuar me atë në drejtimin e një kompanie video prodhimit.

Tani unë kam mundësi edhe më shumë se kurrë! I use Ligjin e tërheqëse për të ndihmuar në klientë. Suksesi im më i madh edhe pse me këtë program është në ndihmën për fëmijën tim.

Menjëherë pasi u bashkua me kompaninë e prodhimit, unë fillova të marrë thirrje nga shkolla përsëri. Unë isha duke u thënë se fëmija im ishte sillet cuditerisht, nuk bashkëveprojmë edhe me studente te tjere dhe ndoshta didn't takojnë në shkollimin e zakonshëm. Kështu që fillova përsëri kërkimin tim për dikë që mund të ndihmoni të ndihmojë fëmijën tim.
    VOA News dhimbshëm për fëmijën e mia

Në fund, pas viteve të shkuar tek mjeku në mjek, i është thënë se fëmija im ka Aspergers Sindromi i cili është një formë e autizmit. Si shkatërruese që lajme të ishte, një pjesë prej meje u lirua sepse mendoja se ndoshta tani mund të marrë fëmijën tim trajtimin e duhur. Mjerisht, që wasnt rastin dhe ende askush nuk mund të më tregoni se si të merren me çështjet e sjelljes.

Çdo herë që unë kap telefonin për të marrë një telefonatë nga shkolla, ajo ishte si luajnë ruletë ruse. Nganjëherë ata janë duke e quajtur me lajme të mira për arritjet e fëmijës tim të tjera. Herë të tjera ata janë duke e quajtur me lajme të tmerrshme për fëmijën tim me Aspbergers.

Unë fillova marrjen në depresion dinte shumë dhe unë e nevojshme për të bërë diçka, sepse përsëri, unë u lejuar diçka jashtë vetes për të kontrolluar jetën time. Unë i realizuar artistikisht, nëse Ligji i tërheqje mund të punojnë në biznes mund të ndihmojë shumë jetën time personale. Duke studiuar programin SGR kam mësuar në lidhje me ligjet e tjera universale, të tilla si Ligji i Polarity që në thelb thotë se nëse një situatë mund të shihen si shumë të këqija, atëherë nuk duhet të jetë diçka shumë e mirë për të. Ky fakt lejoi mua që të shoh dashuri dhe bukuri në udhëtimin tim.

Kam vënë re se edhe pse kryesore dhe mësuesit ishin thënë mua të gjitha këto gjëra gjatë viteve që ishin shumë të vështirë për të dëgjuar, unë mund të them nga duket në fytyrat e tyre dhe tonet e zërin e tyre se ata vërtet e kujdesit për fëmijën tim dhe kam hapur shpreh mirënjohjen time ndaj tyre. Kam marrë kohë të ulemi me të vërtetë dhe të mendojë të gjithë energjinë pozitive i kishte marrë. Me fjalë të tjera, kam ndryshuar mënyrën se si unë saws rrethanat e mia dhe pastaj rrethanat e mia filluan në ndryshim.

Pothuajse menjëherë, njerëz të tjerë që kujdesen në shkollë që unë nuk e kishte kaluar shtigjet me para se ka hyrë në jetën time dhe më tha në lidhje me programet e veçanërisht për fëmijët si fëmijët e mi. Unë menjëherë filluan marrjen e fëmijës tim ndihmën e nevojshme dhe brenda disa muajsh, fëmija im ishte bërë përparim të madh. Edhe pse mësuesit ishin vërejtur se fëmija im ishte sjellje shumë të mirë, nxënësit e tjerë janë ende duke mbajtur distancën e tyre. Gjatë drekës, shokët e klasës do të flasim mes vete, por nuk përfshin fëmijën tim. Thats kur unë vendosa për të mësuar fëmijës tim se si të përdorin ligjin e tërheqëse.
    Rezultatet cilën ai ndodhet e mia Amazing Pasi Duke përdorur Ligjin e tërheqëse për herë të parë Very

Kjo natë, e drejtë para kohe shtrat, kisha e fëmijës tim parashikoj se çka do të duket si dhe të ndjehen si të jenë të rrethuar nga fëmijë të tjerë me të gjithë të qeshur dhe duke folur dhe të kesh një kohë të mirë. Kam biseduar me fëmijën tim vizualizimi gjithë dhe unë mund të shoh cilën ai ndodhet entuziazmin tim. Now, mind you I bëri këtë pa i thënë fëmija im në lidhje me ligjin e tërheqëse ose pse kemi qenë bërë vizualizimi sepse unë martohem me zbukurime të bëjë këtë për shumë netë para se të pamë ndonjë rezultat dhe Unë nuk e kam dëshironi që fëmija im të mbetet i zhgënjyer. Në fund të fundit, studentët e kishte mbajtur distancën e tyre nga fëmijët e mi për shumë kohë, sepse ata e kuptojnë vetëm didn't behavior.I artistikisht ajo mund të marrë shumë kohë për ta kthyer këtë situatë.

E pra, ditën tjetër kur fëmijët i kam pasur në shtëpi nga shkolla, unë rastësisht pyeti se si shkoi drekë. Për të papritur e mi, sytë e mi lit cilën ai ndodhet deri sa fëmija im tha: Kjo ishte e Madhe! Miku im më të mirë ruajtur një vend për mua në tryezë drekë dhe kam marrë të ulem me të gjithë miqtë e mi të tjera! I pyetur se çfarë miqtë dhe fëmijën tim, tha se që nga klasa që sillen aq mirë atë ditë, mësuesi tha se ata mund të hanë drekë me ndonjë klasë në klasën e tyre. Kështu që fëmijët që fëmija im të ftuar për t'u ulur me ta ishin miqtë dhe shokët e klasës nga vitet e mëparshme dhe ishin në dijeni ose didn't kujtohet cilën ai ndodhet tim çështjet e sjelljes. Pra për ta, fëmija im ishte ende cool!

Ne provuar stërvitje vizualizimi netët e tjera me rezultate të ngjashme ditën e ardhshme! Vetëm në këto instanceschildren i cili më parë kishte shpërfillur fëmija im tani ishin arritur tek fëmija im!
    Sot Jeta ime

Fëmija im përfunduar vetëm shkollën verore dhe mësuesit janë duke u thënë se nuk ka pasur ndonjë problem të sjelljes gjatë këtij sesioni. Fëmija im është bërë edhe miq të rinj dhe është jashtëzakonisht e dobishme rreth klasë.

Sa i përket karrierës sime është i shqetësuar, unë jam tani punon në televizion përsëri, por këtë herë e saj në kushtet e mi. Im një partner në një kompani të prodhimit video. Ne çdo gjë të prodhuar nga dokumentarë të PSAs në DVD interaktive. Kjo jep mundësi për të bërë zë gjatë dhe në punën e ajrit.

Pjesa më e mirë është unë tani kanë lirinë vetëm projektet që të përfitojnë komuniteti si prodhimin e videos edukative në tema të tilla si për trashje vjen fëmijërisë dhe mbeten pa strehë.
    Mëso Si të tërheqë Everything You Want!

Id si për t'ju ndihmuar të sjellë ndryshime pozitive në të njëjtën jetën tuaj që Im sjellë në minierë. Im të interesuar të dëgjojmë nga njerëzit që janë të interesuar në përgjim në fuqi e tyre personale për të ndihmuar veten dhe të tjerët. Unë dua që ju të dini se ju dont duhet të ju duhet të vetëm rri duarkryq dhe të pranojnë rrethanat tuaja nëse ju dont si ata. Ju jeni në kontroll të asaj që ndodh në jetën tuaj!
    Frymëzim

Sjellja është çdo gjë, kur bëhet fjalë për ligjin e tërheqëse. Thats pse kaq e tij të rëndësishëm për të mbajtur energjinë tuaj në një dridhje pozitive në çdo kohë. Më poshtë është një video që ndihmon mua qëndrojnë në harmoni me ligjet e universit.
    Gjitha është një

Wombat ofron këshilla të madhe se si ne mund të jetojnë së bashku në këtë botë!

Oprah Rhonda Byrne sekret insprational primetime ligjit Ellen e bob canfield tërheqje kujdestar jack james joe vitale rreze Ligji i tërheqje është një ide që është e përhapur në New Age dhe Nju filozofi mendimit. Ajo vendos për të nuk banojnë më negativ, si parim metafizike e jetës është e mishëruar në një ligj të tërheqje: ju merrni atë që ju mendoni, mendimet tuaja të përcaktojë fatin e juaj.

Kar Sutphen pohon se ligji i shteteve terheqjen, me pak fjalë, është si tërheq si.

Libra janë shkruar në subjekt nga Michael Losier, Jerry dhe Ester Hicks, Penny Jordan, Sheryl Woods, Robert Anthony, Kristi Gold, Liz Gerstein, David Hooper, Sandra Anne Taylor, Ernest Holmes, William Walker Atkinson, Norman Vincent Peale, Robert minator, Izraeli Regardie, Anastasia Kile, Mark Allen, Bob kujdestar, Joe Vitale, Dr Wilfredo Chevere, dhe Lynn Grabhorn.

Një web site ofron kontakte me biznesin, shpirtërore, dhe të trainerëve të jetës që përfshin Ligji i tërheqje në qasjen e tyre.

Esther Hicks, një kanal profesionale, është një nga më të mirë-njohur [redakto] ithtarët e subjektit. Web faqen e saj e përshkruan atë si ligj më të fuqishëm në univers.

Në mars të vitit 2006, një film bazuar mbi sekrete, dhe shpjeguar, Ligji i tërheqje, u transmetua nëpërmjet internetit. Larry King, Ellen DeGeneres, dhe Oprah Winfrey kanë regjistruar tregon bazuar në film. Një libër i bazuar në film ka qenë kohët e fundit liruar.

Michael Beckwith diskuton filmin sekrete dhe shpjegon përse ai nuk është thjesht për të menduarit pozitiv

ligji i tërheqje
    ligjet e tërheqje
    ligji i tërheqje
    ligji i tërheqje abraham
    ligji i tërheqje film
    ligjet e filmit tërheqje
    ligjin e fshehtë e tërheqje
    ligjet e tërheqje
    Ligji universal i tërheqje
    ligjet universale për tërheqje
    Hicks Abraham ligji i tërheqje
    Abrahams ligji i tërheqje
    aplikuar ligji i tërheqje
    besuar dhe ligjin e tërheqje
    ligjit bob kujdestar i tërheqje
    libra mbi ligjin e tërheqje
    Krishterimi dhe ligjin e tërheqje
    ka ligji i tërheqje punës
    ligjit smerald tabletë e tërheqje
    Ligji i sinqertë polancic e tërheqje
    zot dhe ligjin e tërheqje
    Historia e ligjit të tërheqje
    si ta aplikojnë ligjin e tërheqje
    si duke kërkuar tërheqjen e ligjit
    si ta përdorin ligjin e tërheqje
    ligji i tërheqje Filialin
    ligji i affirmations tërheqje
    ligji i tërheqjen dhe sekrete
    ligji i artikujve tërheqje
    ligji i tërheqje audio
    ligji i tërheqje audio libri
    ligji i tërheqje biblik
    ligji i tërheqje blog
    ligji i tërheqje bob
    ligji i tërheqje librit
    ligjin e librave tërheqje
    ligji i tërheqje cd
    ligji i tërheqje christian
    ligji i tërheqje Krishterimi
    ligji i klasave tërheqje
    ligji i tërheqje trajner
    ligji i tërheqje stërvitje
    ligji i tërheqje com
    ligji i tërheqje kritikës
    ligji i tërheqje dëshirë
    ligji i tërheqje takim
    ligji i tërheqje ditës
    ligji i tërheqje përkufizimi
    ligji i tërheqje diskutim
    ligji i tërheqje dokumentar
    ligji i tërheqje shkarko
    ligji i tërheqje DVD
    ligji i tërheqje ebook
    ligjit të ebooks tërheqje
    ligji i tërheqje Einstein
    ligji i tërheqje të energjisë
    ligji i Esther Hicks tërheqje
    ligji i ushtron tërheqje
    ligji i tërheqje të rreme
    ligji i filmit tërheqje
    ligji i tërheqëse për biznesin
    ligji i tërheqje forum
    ligji i forumeve tërheqje
    ligji i tërheqje pa
    ligji i tërheqje zot
    ligji i grupit tërheqje
    ligji i grupeve tërheqje
    ligji i Hicks tërheqje
    ligji i tërheqje historisë
    ligji i tërheqje si të
    ligji i tërheqje hipnozë
    ligji i tërheqje info
    ligji i info com tërheqje
    ligji i Jerry Hicks tërheqje
    ligji i tërheqje llotari
    ligji i tërheqje dashuri
    ligji i bërë tërheqje e thjeshtë
    ligji i tërheqje të sigurt
    ligji i tërheqje meditimin
    ligji i takimeve tërheqje
    ligji i tërheqje meetup
    ligji i tërheqje michael
    ligji i tërheqje parash
    ligji i tërheqje mp3
    ligji i tërheqje për steroid
    ligji i tërheqje pdf
    ligj të fizikës tërheqje
    ligji i tërheqje Podcast
    ligji i tërheqje provë
    ligji i tërheqje kuantike
    ligji i fizikes kuantike tërheqje
    ligji i tërheqje kuotë
    ligji i citon tërheqje
    ligji i tërheqjen e vërtetë
    ligji i tërheqje marrëdhënie
    ligji i marrëdhënieve tërheqje
    ligji i tërheqje shqyrtim
    ligji i tërheqje shkencë
    ligji i tërheqje sukses
    ligji i këshilla tërheqje
    ligjin e mjeteve tërheqëse
    ligji i tërheqje përrua
    ligji i tërheqje trajnimit
    ligjin e trajnimit qendra tërheqëse
    ligji i tërheqje vibrimit
    ligji i tërheqje video
    ligji i tërheqje peshë
    ligji i peshës humbje tërheqje
    ligji i wiki tërheqje
    ligji i wikipedia tërheqje
    ligji i tërheqje punës
    ligji i punimeve tërheqje
    ligji i pune tërheqëse
    ligji i tërheqje seminarit
    ligji i seminareve tërheqje
    ligji kënaqësi
    ligji i tërheqje gravitacionale
    ligji i tërheqje magnetike
    ligji i tërheqje pozitiv
    ligjet e abraham tërheqje
    ligjet e librit tërheqje
    ligjet e hedhur tërheqje
    ligjet e tërheqje DVD
    ligjet e Hicks tërheqje
    ligjet e citon tërheqje
    ligjet e shqyrtimit tërheqje
    ligjet e fonogram tërheqje
    ligjet e rimorkio tërheqje
    ligjet e tërheqjet
    ligjit losier e tërheqje
    newtons ligji i tërheqje gravitacionale
    manifestime të fuqishme dhe ligjin e tërheqje
    fizika kuantike dhe ligjin e tërheqje
    fshehtë dhe ligjin e tërheqje
    ligjit sekret dvd e tërheqje
    ligjin e fshehtë e tërheqje video
    (ligje e fshehtë e tërheqje)
    ligjit sekret film terheqes
    Silva Jose
    ultramind Silva
    holosync
    users holosync
    vanzant iyanla
    ngjyrues wayne
    ngjyrues dr wayne
    spiritualiteti
    spiritualiteti dhe ligjin e tërheqje
    meditimin
    se si të meditoj
    metafizikë
    metafizik

sekret
    assaraf john
    james rreze
    Programi sgr
    shkenca e pasurohen
    (kujdestar bob)
    (Jack Canfield)
    (beckwith michael)
    abraham
    (Esther Hicks)
    blej dvd sekrete ku
    Rhonda dvd Oprah sekret
    katundar dvd Esther sekret
    fshehtë Byrne dvd
    dvd versionin origjinal sekret
    tërheqje dvd sekret ligjit
    fshehtë dokumentar dvd
    shqyrtim e fshehtë dvd
    fshehtë dvd origjinale
    univers dvd sekret
    (ilahi) winfreys sekret
    video Oprah sekret
    Oprah episod sekret
    nga Oprah sekret
    merrni javore Oprah tjera sekrete
    torrent Oprah sekret
    Oprah Winfrey sekret
    Oprah Winfrey show sekret
    Rhonda dvd Oprah sekret
    download torrent Oprah sekret
    sekret Oprah parë
    Michael Beckwith
    Dr Michael Beckwith
    Rev Michael Beckwith
    Rev Dr Michael Beckwith
    Michael Bernard Beckwith
    Rev Michael Benard Beckwith
    Dr Michael Benard Beckwith
    Rev DR Michael Benard Beckwith

sekret
    fshehtë e
    sekretet
    përtej besimit ungjillin e fshehtë të thomas
    sekreteve hyjnore e ya ya motrave
    shkarko sekret
    Harry Potter dhe Dhoma e të fshehtave
    në sekret
    Nancy Drew sekrete të kohës vjetër
    Nancy Drew fshehtë e fermë hije
    jetën e fshehtë e frimasonëve
    sekretin e moshave
    Sekreti i orën vjetër
    Sekreti i dorës i kuq i ndezur
    lule bora dhe tifoz sekret
    gjitha american refuzon sekret pista pak
    sekret më i madh
    sekret madh
    sekret më të madh
    tamplier Knights
    agjent sekret
    Libri fshehtë
    Kodi sekret
    Doktrina sekrete
    kopsht sekret
    zemra sekret
    Historia sekrete
    Gjuha e fshehtë e ditëlindje
    jeta e fshehtë e bletëve
    jeta e fshehtë e bletët përmbledhje
    jeta e fshehtë e walter mitty
    makina sekret
    fshehtë të jetës
    film sekret
    fshehtë e nimh
    fshehtë e fermë hije
    vendi sekret
    shkollë sekret
    shërbimit sekret
    sharer sekret
    shoqëri e fshehtë
    mësimet e fshehtë të të gjitha moshave
    lufte sekrete
    bota e fshehtë e Mack alex
    sekret strangest
    fshehtë tretë
    botëve thesarit më të madh e sekreteve të shëndetit
    victoria sekret
    çfarë është e fshehtë
    përsëri në kopsht sekret
    ADN-ja e fshehtë të jetës
    inuyasha fshehtë e mallkuar maskë
    Nancy Drew dorë e fshehtë i kuq i ndezur
    Nancy Drew sekrete të kohës vjetër
    posedojnë sekrete e gëzim
    historia sekrete e kartës së kreditit
    historia sekrete e Mongolët
    jeta e fshehtë e trurit
    sekretin e Andeve
    Sekreti i vathë argjendi
    sekretin e shpatës
    fshehta të armëve e Luftwaffe
    fshehtat e dar alkimist
    snowflower dhe tifoz sekret
    sekret christmas
    njëqind shqisat sekret
    ngarkuar sekret bob
    com sekret
    dokumentar sekret
    film sekret
    libër kopsht sekret
    film kopsht sekret
    kopsht sekret muzikore
    fonogram kopsht sekret
    shtrëngim duarsh sekret
    Gjuha e fshehtë e vajzave
    Gjuha e fshehtë e marrëdhënieve
    jeta e fshehtë e makinave
    jeta e fshehtë e bimëve
    jeta e fshehtë e trurit
    jeta e fshehtë e pemëve
    jeta e fshehtë e fjalëve
    luan sekret
    jetën e fshehtë e bletëve
    fshehtë e Krishtlindjeve
    sekret i suksesit tim
    sekret të universit
    sekret on DVD
    lumi sekret
    sekret film
    rimorkio sekret
    dritare sekret
    watch sekret
    Whats sekret
    rreth sekret
    buy sekret
    Ellen DeGeneres sekret
    Esther Hicks sekret
    Knights sekret tamplier
    mbret Larry jetojnë sekret
    mbret Larry sekret
    Nancy Drew dhe sekrete e fermë hije
    Nancy Drew fshehtë e walkthrough orën e vjetër
    Nancy Drew sekret të dorës purpurta walkthrough
    më sekrete
    citate nga sekret
    sekret të universit
    Sekreti i fëmijës të egra
    sekrete për të fituar lotari
    fshehtat e thellë
    zanor dhe unaza sekret
    libër sekret
    abraham sekret
    aneks sekret
    audio sekret
    sekret nga Rhonda Byrne
    Byrne sekret
    cd sekret
    kapitull sekret
    nga fshehtë
    Ellen sekret
    forum sekret
    sekret pa
    galeria sekret
    ligjet e fshehtë e tërheqje
    nivel fshehtë
    jeta e fshehtë e houdini
    Lista e fshehtë
    jetën e fshehtë e njerëzve kek me xhenxhefil
    jetën e fshehtë e Jezusit
    lyrics sekret
    shqyrtimin e fshehtë film
    fshehtë e tërheqje
    sekretin e dashurisë
    komplot sekret
    Kuotat e fshehtë
    shqyrtimi sekret
    komente sekret
    Rhonda sekret
    Rhonda Byrne sekret
    fshehtë të jetës
    com sekret tv
    video sekret
    www sekret
    www com sekret
    www tv sekret
    shkenca e pasurohen
    zgjedhin të jenë të pasur
    shkenca e duke pasur wattles Wallace
    Wallace d wattles shkenca e pasurohen
    rrjedhjen e parave të pasur
    shkarko shkenca e pasurohen
    vështirë kopje shkenca e pasurohen
    bagëti të pasur makinë
    shkenca e pasurohen sekret
    shkenca e gjetjes audio pasur
    shkenca e librit duke pasur audio
    shkenca e duke pasur BIZ
    shkencën e duke i ngarkuar pasur bob
    shkenca e librit duke pasur
    shkenca e pasurohen nga Wallace d wattles
    shkenca e pasurohen nga wattles Wallace
    shkenca e duke e pasur e librit
    shkenca e gjetjes ebook pasur
    shkenca e gjetjes së lirë të pasur
    shkenca e duke pasur free audio
    shkenca e duke pasur shkarko pa pagesë
    shkenca e duke pasur ebook free
    shkenca e pasurohen mp3
    shkenca e rrjetit duke pasur
    shkenca e gjetjes pdf pasur
    shkenca e duke pasur domain publik
    shkenca e gjetjes seminarit pasur
    shkenca e pasurohen sekret
    shkenca e gjetjes Wallace pasur
    shkenca e gjetjes binarë çatie kashte pasur
    shkenca e gjetjes wattles pasur
    Ligji i tërheqje mund të lehtësojë Autism! - Video, Movie
    Autism
    Ease
  • ---

Më shumë materiale lidhur!

Filmin "Sekret - Ligji i tërheqje":

• "Sekret zbulon ligjin më të fuqishëm në univers. Njohuri të këtij ligji ka drejtuar si një fije e artë me jetën dhe mësimet e të gjithë profetëve, shikues, sages dhe saviors në historinë e botës, dhe me jetën e të gjithë të vërtetë e madhe burra dhe gra. gjitha që ata kanë kryer ndonjëherë ose e arritura është bërë në përputhje të plotë me këtë ligj më të fuqishme.

Pa përjashtim, çdo qenie njerëzore ka aftësinë për të transformuar çdo dobësi ose vuajtje në forcë, energji, paqe të përsosur, shëndetin, dhe bollëk.

Sekret shpjegon me thjeshtësi ligjin që rregullon gjithë jetën, dhe ofron njohuri se si për të krijuar - dashje dhe effortlessly - një jetë të lumtur. Kjo është e fshehtë për të çdo gjë - e fshehtë për të pakufizuar lumturinë, dashurinë, shëndetin dhe prosperitet. "

Link to film:

Lidhje me Videos related to Movie Sekret:

IDEA ORIGINAL BY: Rhonda Byrne
Keywords: Ligji i tërheqje, Movie Sekret, Ndërgjegje Suksesi, Affirmations, Power of Mind, Frymëzues Mind Filma,
Ndezur: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob kujdestar, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,

Link to diskutim rreth Movie Sekret:
Çfarë mendoni për filmin?
A besoni në idetë e paraqitura?
A e keni testuar ide? Me ose pa sukses?
Ju lutem ndani mendimet tuaja dhe idetë këtu:
Ligji i tërheqje dhe Movie Sekret - Diskutim!!!

Çfarë sinjal bip A e dini se? (Film të plotë, Pjesa 1-16, 120 minuta)

Shiko dhe diskutuar filmi këtu:
Ju lutem ndani mendimet tuaja dhe idetë për filmin këtu:

Faqe kryesore video
Ligji i tërheqje
Ndërgjegje
Videos frymëzues

Related movies
Sekret - Ligji i terheqjen (film të plotë) - Join diskutim!
Çfarë sinjal bip A e dini se? (film të plotë) - Join diskutim!

Artikujt
Ligji i tërheqje,

Affirmations, Ndërgjegje varfërisë, Fuqia e mendimit, Fuqia e lutjes, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Vizualizimi, Ndërgjegje, Holographic Universe, Hipoteza Gaia, Morphogenetic Fields,

Links të lidhur temat, video, etj
Ligji i tërheqje, Çfarë sinjal bip Ne Nuk di, Secret,

Affirmations, Ndërgjegje , Holographic Universe, Me qëllim krijimin, Manifesting Ushtrimet, Metafizik Teknika, Mind Power, Ndërgjegje varfërisë, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Vizualizimi,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob kujdestar, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,

More videos

Popullore - Videos related to sekrete dhe sinjal bip Çfarë dimë ne?
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob kujdestar, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth FAYT, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, Jź Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Xhefri Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Braun, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Topics - Videos lidhur me sekrete dhe sinjal bip Çfarë do we know?
Ligji i tërheqje, Ndërgjegje bollëk, Affirmations, Me qëllim krijimin, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnozë, Manifesting Ushtrimet, Manifesting Technique, Metafizik Teknika, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Ndërgjegje varfërisë, Ndërgjegje Prosperitet, Ndërgjegje Suksesi, Movie Opus, Movie Sekret, Trauma Terapia, Bordi Vizioni, Vizualizimi,

Ndryshme - Videos lidhur me sekrete dhe sinjal bip Çfarë do we know?
Bollëk, Bollshme , Tërhequr, Tërheqja, Tërheqje, Stërvitje, Pasurohen, Life Coaching, Manifest , Manifestim, Manifesting, Mind Zgjidhje, Motivues, Motivues Kryetari, Zhvillimi personal, Personal Growth, Lidhja, Relationships, Self Help, Vetëbesim, Seminari , Menaxhimi i stresit, Suksesi, Teleclasses, Vibracionet, Humbje Pesha, Workshop, Lumturia, Seminar Shpirtërore, Workshop Shpirtërore, Kursi Shpirtërore, Festivali Shpirtërore, Shpirtërore Teaching,

Last edited by Jonas1; 09-20-2008 në 06:47..
Jonas1 está offline  

Tags
Autism, Ease, Ligji i Tërheqje
Autism ,Ease ,Ligji i Tërheqje ,

Thread Tools

Posting Rules
Ju mund të mos të hapni tema të reja
Ju mund të mos postoni përgjigje
Ju mund të mos post attachments
Ju mund të mos edit your posts

BB code është Mbi
Smilies janë Mbi
[IMG] Kodi i Mbi
Kodi HTML është Larg
Trackbacks janë Mbi
Pingbacks janë Mbi
Refbacks janë Mbi

Te gjitha kohët janë në GMT. Ora tani është 03:14.

Përkthime Automatik dorëzuar nga NLP-er