|
Admin
Admin
Miesto: Štokholm
Thanked 95 Times in 68 Príspevky
|
Zákon príťažlivosti môže uľahčiť autizme!
 - Zákon príťažlivosti môže uľahčiť autizme!
- Získajte ZDARMA lekcie 7 @ Learn Zákon príťažlivosti Od Učitelia vystupoval v Secret
Naučte sa používať Zákon príťažlivosti prekonať svoje osobné problémy. Podarilo sa mi to, keď som použil tento univerzálny zákon počas mojej zúfalstva, po mojej dieťa bolo diagnostikovaných s autizmom.
Ako som Použité Zákon príťažlivosti To End Moje zúfalstvo Po Moje dieťa bol diagnostikovaný s autizmom
Ahoj, volám sa Jennifer Graham a prvýkrát za dlhú dobu, môžem úprimne povedať, že som zahŕňa všetky aspekty svojho života! It wasnt to tak ale vždy. Prešiel som dlhú, bolestivú a osamelú cestu sa dostať tam, kde som dnes. Som zdieľanie môj príbeh, pretože dúfam, že Vás bude inšpirovať nielen viac ako príde váš najväčšie výzvy, ale aj vidieť, ktoré prinášajú dary. Learning to urobiť, je to najlepšie, čo som kedy urobil pre seba a svoju rodinu.
Táto časť môjho duchovného prebudenia začala odvíjať krátko po tom, čo môj manžel a ja sa stal rodičia. Boli sme tak hrdí, že to krásne dieťa, ktorý bol tak plný života. Od svojich dvoch rokov by naše dieťa recitovať prezidenti a prejdite na meno a štáty na mape.
Potom sa naraz jeden deň vo veku troch rokov, naše milované dieťa už nemohol vysloviť slová mama alebo otec a začal spájať inými slovami. Na vrchole, že sme začali dostať volanie z pre-škola nám hovorí, že naše dieťa má problémy so správaním. Počas tohto obdobia som bol tiež všimol, že naše dieťa robí veci, ktoré som didnt understand. Naša pediater bol sympatický, ale povedali nám, že školské štvrť sa tento typ skúšky. Keď sme šli do školskej štvrť nám bolo povedané, aby sa vrátiť k pediatri.
Bola som zničená, a toľko bolesti a nevedel, čo sa deje s mojím dieťaťom, alebo kam sa obrátiť o pomoc. I didnt viem, žiadne iné rodičia, ktorí sa stretávajú, čo som sa prechádzal. Cítila som sa tak sama. Najlepší spôsob, ako môžem opísať, že je ako mať veľkú krízu, ale nie 911. Medzitým, moje detské stal sa viac nepredvídateľné správanie v škole.
Neskôr sme sa šli na psychológa, ktorý nám povedal, že naše dieťa malo ADHD. Ja odolal používať lieky na dlho, ale nakoniec som dal na problémy so správaním, pretože boli len horšie a já cítil, že sa stal otázky bezpečnosti. Wasnt účinné lieky, takže sme sa snažili ďalšie potom ďalší a ešte žiadne výsledky. Do tejto doby, niekoľko učiteľov bolo mi povedať, že moje detské správanie bolo tak divné, že si mysleli, že moje dieťa malo oveľa vážnejší problém, ako ADHD.
Ďalšie komplikácie veciach, moje práce ako reportér televízneho spravodajstva je teraz náročnejší ako inokedy. Bol som teraz pracuje asi šestnásť hodín denne. To všetko sa mi spôsobila obrovské množstvo stresu. Chcel som, aby opustil svoje zamestnanie, ale rozhodol zostať, pretože som mala strach o peniaze, pretože môj manžel a ja sme boli zvyknutí mať dva príjmy.
Cítila som sa tak v pasci moje práce situácie. Čo mi najviac vadilo, že som mala neprekonateľný pocit, že môj život bol úplne v rukách iných. Niekto iný rozhodol, keď som pracoval, ako dlho som pracoval, alebo ak by som si mohol zobrať toľko potrebnej voľno. Nakoniec som dosiahol bod zlomu a musel nechať práce ísť.
Turning Point
Našťastie sa v tejto dobe, moje detské správanie stabilizovaný natoľko jednoduché everyones obavy. Ale teraz som čelila križovatku s moju kariéru. Vedel som, že som chcel pokračovať v práci v televízii, ale tiež som vedel, že ja didnt chcú pracovať pre niekoho iného. I wasnt docela istý, ako zosúladiť dva.
Then postupne začal uvedomovať, že som pod kontrolou, čo sa deje v mojej life.This ma priviedol k poznaniu, že bolestné I didnt hodnota okolo seba a bol som (podvedome) pri práci s ľuďmi, ktorí podporovali moje presvedčenie (vnútorný obavy z nespôsobilosti) o sebe.
Ako som začal používať Zákon príťažlivosti In My Life
Začal som sa zblízka na to, ako som vytvoril (priťahuje), túto situáciu som bol compeletly nevie, že som robil to v tej dobe. Okamžite som sa začal venovať osobitnú pozornosť svoje myšlienky a hlavné beliefs.I tiež pozorne sledovať, čo (a kto) Bol som pritiahnuť do svojho života. Bol som naozaj začínam si uvedomiť a pochopiť silu zákon príťažlivosti.
Začal som čítať každú knihu, ktorú som našiel na túto tému. To ma viedlo k filmu Tajomstvo a knihu The Science of Getting Rich a program SGR.
To sú prostriedky, ktoré ma naučil, ako sa naozaj sústrediť na to, čo a prilákať želám do môjho života. Naučil som sa, ako sa dostať do kontaktu so svojím vyšším ja a bolo mi povedané, že veľká príležitosť príde do cesty. O niekoľko dní neskôr, kolega ma pozvali, aby som sa k nemu v prevádzkovom video produkčná spoločnosť.
Teraz som sa ešte viac príležitostí, ako inokedy! Používam Zákon príťažlivosti pre pomoc pri získavaní klientov. Môj najväčší úspech, aj keď s týmto programom je v pomôcť svojmu dieťaťu.
Krátko potom, čo som sa pripojil k produkčnej spoločnosti, začal som dostať volania zo školy znova. Bol som sa dozvedel, že moje dieťa sa chová podivne, a to aj interakciu s ostatnými študentmi a možno i didnt patria do bežnej výučby. Takže znovu čo som začal hľadať niekoho, kto by mi pomohol pomôcť svojmu dieťaťu.
Bolestivé vzdelávania Novinky O Moje dieťa
Nakoniec, po rokoch bude od lekára k lekárovi, bolo mi povedané, že moje dieťa má Aspergers syndróm, ktorý je formou autizme. Ako zničujúci, že správa bola, časť mňa sa uľavilo, pretože som si myslel, že možno teraz by som mohol dostať svoje dieťa potrebnú liečbu. Je smutné, že wasnt veci a ešte nikto nemohol povedať mi, ako sa vysporiadať s problémami správania.
Zakaždým, keď som zdvihol telefón pre príjem hovoru zo školy, bolo to ako hrať ruskú ruletu. Niekedy boli volania s dobrú správu o úspechy z mojich ďalších detí. Inokedy volali s strašnú správu o svoje dieťa s Aspbergers.
Začal som stále veľmi depresii a vedel som potrebovala niečo urobiť, pretože znovu, čo som niečo mimo seba riadiť svoj život. Myslel som, že ak zákon príťažlivosti mohli pracovať v obchode, že môže pomôcť môj osobný život. Štúdiom SGR programu som sa dozvedel o ďalších zákonov, ako univerzálny zákon polarity, ktorá v podstate hovorí, že ak sa situácia môže byť považovaná za veľmi zlé, potom tam musí byť niečo o tom veľmi dobre. Toto vlastne mi umožnilo vidieť krásy a lásky v mojej cesty.
Všimol som si, že hoci hlavné a učitelia boli povedať, všetky tieto veci v priebehu rokov, ktoré boli veľmi ťažko počuť, mohol by som povedať, ze vyzerá na ich tváre a tónu hlasu, že sa skutočne starostlivosť o svoje dieťa a ja otvorene vyjadril svoju vďačnosť k nim. Vzal som si čas, aby sa naozaj sedieť a premýšľať, všetky pozitívne energie, bol som príjem. Inými slovami, som zmenil tak, ako som videl svoju situáciu, a potom som začal meniace sa okolnosti.
Takmer okamžite, iné starajú ľudia v škole, ktoré som nikdy predtým, než prešiel cesty sa objavila v mojom živote, a povedal mi o programoch, najmä pre deti, ako moje dieťa. Okamžite som začal dostať svoje dieťa potrebnú pomoc a za pár mesiacov, aby moje dieťa sa dosiahol značný pokrok. Aj keď učitelia boli si všimol, že moje dieťa sa chová oveľa lepšie, ostatní študenti sa stále si udržiavať odstup. V čase obeda by spolužiaci hovoriť medzi sebou, ale nezahŕňa moje dieťa. To je to, keď som sa rozhodla učiť svoje dieťa, ako používať zákon príťažlivosti.
My Childs Amazing Výsledky Po použití zákona priťahoval First Time
Tá noc, tesne pred spaním, mal som dieťa predstaviť, aké to bude vyzerať a cítiť ako je obklopený inými deťmi sa všetci smiali a rozprávali si a majú dobrý čas. Rozprával som svoje dieťa po celú vizualizáciu a videl som svoje detské nadšenie. Teraz, myslia si som to nepovedala svojmu dieťaťu o Zákon príťažlivosti a prečo sme robili, vizualizácia, pretože som si vziať to urobiť veľa nocí, ako sme videli nejaké výsledky a ja didnt chcem, aby moje dieťa bolo sklamanie. Konieckoncov, študenti držali vzdialenosť od môjho dieťaťa po pomerne dlhú dobu, pretože práve didnt understand behavior.I si, že to môže trvať dosť dlho, aby túto situáciu zvrátiť.
No, ďalší deň, kedy moje dieťa dostal zo školy domov, som mimochodom opýtal, ako išiel na obed. Na moje prekvapenie som detské oči rozžiarili ako moje dieťa, povedal it was great! Môj najlepší priateľ zachránil miesto pre mňa na obed stola a ja si musel sadnúť s mojimi ďalšími priateľmi! Spýtal som sa, čo priateľov a moje dieťa, povedala, že od triedy správal tak dobre, že deň, učiteľ povedal, že by mohli jesť obed sa všetky triedy vo svojej triede. Takže deti, ktoré vyzývajú, moje dieťa sedieť s nimi boli priateľmi a spolužiakmi z predchádzajúcich rokov a boli buď nepoznajú, alebo si spomenúť na svoje detské didnt behaviorálne problémy. Tak sa na ne, moje dieťa bolo ešte cool!
Snažili sme sa vizualizácia vykonávať ďalšie noc s podobnými výsledkami ďalší deň! Iba v týchto instanceschildren, ktorí predtým ignoroval moje dieťa sa teraz osloviť, aby moje dieťa!
My Life Today
Moje dieťa práve skončenej letnej školy a učitelia sa mi povedať, že tam neboli žiadne problémy so správaním počas tejto relácie. Moje dieťa je aj vytváranie nových priateľov a je veľmi užitočná po triede.
Čo sa týka mojej kariéry týka, som teraz pracuje v televízii opäť, ale tentoraz na svoje vlastné podmienky. Im partner video produkčná spoločnosť. Vyrábame všetko od dokumentov cez PSA na interaktívne DVD. To mi dáva príležitosť robiť voice over a letecké práce.
Najlepšie na tom je, že som teraz mať slobodu urobiť iba projekty, ktoré prospievajú spoločenstiev, ako je vypracovanie vzdelávacích videá na témy ako prichádzajúcich detskej obezity a bezdomovectva.
Naučte sa, ako prilákať všetko, čo chceš!
Želám si, aby vám pomohol priniesť isté pozitívne zmeny do svojho života, aby Im uvedenie do bane. Im záujem sluchu od ľudí, ktorí majú záujem o odpočúvaní do ich vlastné sily, aby pomohol sebe a ostatným. Chcem, aby ste vedeli, že nemáte na vás musieť len sedieť a prijímať vaše okolností, ak vám nepáči im. Nachádzate sa v kontrole, čo sa deje vo vašom živote!
INSPIRACE
Pozícia je všetko, pokiaľ ide o zákon príťažlivosti. To je dôvod, prečo tak dôležité, aby sa vaša energia v pozitívne vibrácie po celú dobu. Nižšie je video, ktoré mi pomáha zostať v súlade so zákonmi vesmíru.
Všetko je Jedným
Wombat ponúka skvelé rady, ako môžeme žiť spolu v tomto svete!
Oprah Rhonda Byrne tajnej primetime insprational ellen zákon príťažlivosti Bob Proctor Jack Canfield James Joe Vitale ray Zákon príťažlivosti je myšlienka, že je rozšírený v New Age a New Thought filozofiu. To predpokladá, že už nikdy býva na negatívne, ako metafyzický princíp života je definovaný v zákon príťažlivosti: dostanete, čo si myslíte o tom, vaše myšlienky určujú váš osud.
Dick Sutphen potvrdzuje, že zákon príťažlivosti štátov, v skratke, je rovnako ako priťahuje podobné.
Knihy boli napísané na tému Losier Michael, Esther a Jerry Hicks, Penny Jordan, Sheryl Woods, Robert Anthony, Kristi Gold, Liz Gerstein, David Hooper, Sandra Anne Taylor, Ernest Holmes, William Walker Atkinson, Norman Vincent Peale, Robert Collier, Izrael Regardie, Anastasia Kile, Mark Allen, Bob Proctor, Joe Vitale, Dr Wilfredo chevere, a Lynn Grabhorn.
Jedným z webovej stránky ponúka kontakty s podnikateľmi, duchovný život a tréneri, ktorí patria Zákon príťažlivosti v ich prístupe.
Esther Hicks, profesionálne stanice, je jeden best-known [upraviť] zástancovia predmetu. Jej webové stránky opisuje ako najsilnejší práva vo vesmíre.
V marci 2006 film The Secret základe, a vysvetliť, bol zákon príťažlivosti, vysielanie cez internet. Larry King, Ellen DeGeneres, a Oprah Winfrey zaznamenali ukazuje na film. Kniha založená na filme bola nedávno prepustený.
Michael Beckwith diskutuje Tajomstvo filmu a vysvetľuje, prečo to nie je len o pozitívne myslenie
zákon príťažlivosti
zákony príťažlivosti
zákon príťažlivosti
zákon príťažlivosti Abraham
zákon príťažlivosti filmu
zákony príťažlivosti filmu
tajné zákon príťažlivosti
zákony príťažlivosti
tajomstvo zákon príťažlivosti
univerzálny zákon príťažlivosti
univerzálne zákony príťažlivosti
Abraham burani zákon príťažlivosti
Abrahams zákon príťažlivosti
uplatňovať zákon príťažlivosti
veriť, a zákon príťažlivosti
Bob Proctor zákon príťažlivosti
knihy o zákon príťažlivosti
Kresťanstvo a zákon príťažlivosti
sa zákon príťažlivosti práce
smaragd tableta zákon príťažlivosti
frank polancic zákon príťažlivosti
Boh a zákon príťažlivosti
História zákon príťažlivosti
ako uplatňovať zákon príťažlivosti
Ako uplatniť zákon príťažlivosti
ako používať zákon príťažlivosti
zákon príťažlivosti affiliate
zákon príťažlivosti afirmace
zákon príťažlivosti a tajomstvo
zákon príťažlivosti článkov
zákon príťažlivosti audio
zákon príťažlivosti zvukové knihy
zákon príťažlivosti biblie
zákon príťažlivosti blog
zákon príťažlivosti bob
zákon príťažlivosti knihy
zákon príťažlivosti knihy
zákon príťažlivosti cd
zákon príťažlivosti christian
zákon príťažlivosti kresťanstva
zákon príťažlivosti tried
zákon príťažlivosti tréner
zákon príťažlivosti koučování
zákon príťažlivosti com
zákon príťažlivosti kritiky
zákon príťažlivosti želanie
zákon príťažlivosti dátumové údaje
zákon príťažlivosti deň
zákon príťažlivosti definícia
zákon príťažlivosti diskusie
zákon príťažlivosti dokumentárne
zákon príťažlivosti na stiahnutie
zákon príťažlivosti dvd
zákon príťažlivosti ebook
zákon príťažlivosti ebooks
zákon príťažlivosti Einstein
zákon príťažlivosti energie
zákon príťažlivosti burani Esther
zákon príťažlivosti cvičenie
zákon príťažlivosti falošných
zákon príťažlivosti filmu
zákon príťažlivosti pre podnikanie
zákon príťažlivosti forum
zákon príťažlivosti fóra
zákon príťažlivosti zadarmo
zákon príťažlivosti boha
zákon príťažlivosti skupiny
zákon príťažlivosti skupiny
zákon príťažlivosti burani
zákon príťažlivosti histórie
zákon príťažlivosti, ako sa
zákon príťažlivosti hypnózy
zákon príťažlivosti info
zákon príťažlivosti com info
zákon príťažlivosti burani kanister
zákon príťažlivosti lotérie
zákon príťažlivosti lásky
zákon príťažlivosti sú veľmi jednoduché
zákon príťažlivosti manifeste
zákon príťažlivosti meditácie
zákon príťažlivosti stretnutia
zákon príťažlivosti meetup
zákon príťažlivosti michael
zákon príťažlivosti peňazí
zákon príťažlivosti mp3
zákon príťažlivosti na steroidy
zákon príťažlivosti pdf
zákon príťažlivosti fyziky
zákon príťažlivosti podcast
zákon príťažlivosti dôkaz
zákon príťažlivosti kvantovej
zákon príťažlivosti kvantovej fyziky
zákon príťažlivosti quote
zákon príťažlivosti úvodzoviek
zákon príťažlivosti reálnych
zákon príťažlivosti vzťah
zákon príťažlivosti vzťahov
zákon príťažlivosti recenziu
zákon príťažlivosti vedy
zákon príťažlivosti úspechu
zákon príťažlivosti tipy
zákon príťažlivosti náradie
zákon príťažlivosti torrent
zákon príťažlivosti vzdelávania
zákon príťažlivosti centrá vzdelávania
zákon príťažlivosti vibrácií
zákon príťažlivosti video
zákon príťažlivosti váhy
zákon príťažlivosti strata hmotnosti
zákon príťažlivosti wiki
zákon príťažlivosti wikipedia
zákon príťažlivosti práce
zákon príťažlivosti funguje
zákon príťažlivosti listov
zákon príťažlivosti workshop
zákon príťažlivosti workshopov
zákon v okolí
zákon gravitačná príťažlivosť
zákon telesá
zákon príťažlivosti pozitívne
zákony príťažlivosti Abraham
zákony príťažlivosti knihy
zákony príťažlivosti obsadenie
zákony príťažlivosti dvd
zákony príťažlivosti burani
zákony príťažlivosti úvodzoviek
zákony príťažlivosti recenziu
zákony príťažlivosti soundtrack
zákony príťažlivosti prívesu
právnych predpisov v okolí
Losier zákon príťažlivosti
Newtonov zákon gravitačná príťažlivosť
mocnej prejavy a zákon príťažlivosti
kvantová fyzika a zákon príťažlivosti
tajomstva a zákon príťažlivosti
tajné dvd zákon príťažlivosti
tajné zákon príťažlivosti video
(tajné zákony príťažlivosti)
film tajomstvo zákon príťažlivosti
José Silva
silva ultramind
rozjímať
holosync užívateľov
iyanla vanzant
Wayne Dyer
dr Wayne Dyer
duchovno
duchovnosti a zákon príťažlivosti
meditácia
nápoveda
metafyzika
metafyzické
tajomstvo
Joe Vitale
James ray
SGR program
veda o zbohatnutie
(Bob Proctor)
(Jack Canfield)
(Michael Beckwith)
Abraham
(Esther Hicks)
kúpiť dvd tajné, kde
dvd VRAŽDY Rhonda tajomstvo
dvd Esther Hick tajomstvo
Byrne dvd tajné
dvd tajnej pôvodnej verzie
Atraktivita dvd práva tajným
dokumentárne dvd tajné
tajné dvd recenziu
dvd pôvodný tajné
dvd tajomstvo vesmíru
(MOŽNÁ) tajné winfreys
VRAŽDY V tajnej video
epizóda VRAŽDY tajné
Autor VRAŽDY tajné
MOŽNÁ získať ďalšie pr tajné
VRAŽDY V tajnej torrent
MOŽNÁ UŽ tajné
MOŽNÁ UŽ tajné show
dvd VRAŽDY Rhonda tajomstvo
download VRAŽDY tajné torrent
MOŽNÁ ako tajné vidieť
Michael Beckwith
Dr Michael Beckwith
Rev Michael Beckwith
Rev Dr Michael Beckwith
Michael Bernard Beckwith
Rev Michael Benard Beckwith
Dr Michael Beckwith Benard
Rev Dr Michael Beckwith Benard
tajomstvo
tajomstvo
tajomstvo
k nevíře tajomstvo evanjelium thomas
Božie tajomstvo ya ya sesterství
download tajné
Harry Potter a Tajomná komnata
V tajnej
Nancy Drew Tajomstvo starých hodín
Nancy Drew tajomstvo tieňa ranča
tajný život slobodomurárov
Tajomstvo vekov
Tajomstvo starých hodín
Tajomstvo šarlatových ruky
tajomstvo mŕtvych
kvetina sneh a tajné ventilátor
All American odmieta malé špinavé tajomstvo
Najväčšie tajomstvo
veľké tajomstvo
Najväčšie tajomstvo
Rád templárov
tajný agent
Kniha tajomstvo
tajný kód
tajné náuky
Secret Garden
tajomstvo srdca
Tajná história
tajného jazyka narodeniny
Tajný život včiel
Tajný život včiel zhrnutie
Tajný život Waltera Mitty
tajomstvo stroje
film tajomstvo
tajomstvo života
Tajomstvo NiMH
Tajomstvo tieňa ranča
tajné miesto
tajné školy
tajné služby
tajný podielnik
tajné spoločnosti
tajné učenie všetkých vekových skupín
Tajná vojna
tajomný svet Alex Mack
Nejpodivnější tajomstvo
tretie tajomstvo
svety najväčší poklad zdravie tajomstvo
victoria tajné
čo je tajné
späť do tajnej záhrady
dna tajomstvo života
inuyasha tajomstvo prekliatej masky
Nancy Drew tajomstvo červenej ruky
Nancy Drew tajomstvo starých hodín
majú tajomstvo radosti
tajomstvá histórie kreditnej karty
Tajná história Mongolov
tajomstvo života mozgu
Tajomstvo Andes
Tajomstvo strieborné náušnice
Tajomstvo meča
tajné zbrane Luftwaffe
Tajomstvo alchymistu dar
snowflower a tajné ventilátor
Vianočné tajomstvo
sto tajný zmysly
bob tajné Proctor
tajné com
tajný dokument
tajné dvd
film tajomstvo
Secret Garden knihy
Secret Garden film
Secret Garden hudobné
Secret Garden soundtrack
tajné handshake
tajného jazyka dievčat
tajného jazyka vzťahov
tajomstvo zákon príťažlivosti
Secret Life strojov
tajný život rastlín
tajomstvo života mozgu
tajomstvo života stromov
Tajný život slov
tajné lev
tajomstvo života včiel
Tajomstvo Vianoc
Tajomstvo môjho úspechu
tajomstva vesmíru
tajomstva na DVD
tajomstvo rieky
tajné film
tajomstvo trailer
Secret Window
hodinky tajné
čo je tajné
o tajných
kúpiť tajné
Ellen DeGeneres tajomstvo
Esther Hicks tajomstvo
Rád templárov tajné
Larry King live tajomstvo
Larry King tajomstvo
Nancy Drew a tajomstvo tieňa ranča
Nancy Drew Tajomstvo starých hodín návod
Nancy Drew tajomstvo červenej ruky návod
o tajné
citáty z tajných
Tajomstvo vesmíru
Tajomstvo divoké dieťa
tajomstvo vyhrať v lotérii
tajomstva hlbokého
zvukové a tajné krúžky
Kniha tajomstvo
tajné Abraham
tajné príloha
tajné audio
tajné Rhonda Byrne
tajné Byrne
tajné cd
tajné kapitola
tajné dvere
tajné ellen
tajný forum
tajné zadarmo
tajné galérie
tajné zákony príťažlivosti
tajomstva na úrovni
tajný život Houdini
tajný zoznam
tajomstvo života perníku mužov
tajomstvo života Ježiša
tajné texty
film tajomstvo recenziu
Tajomstvo príťažlivosti
Tajomstvo lásky
Tajomstvo návod tieňa ranča
tajné sprisahanie
tajné quotes
tajné recenziu
tajné recenzia
tajné Rhonda
tajné Rhonda Byrne
tajomstvo života
tajné tv com
tajné video
www tajné
www tajné com
www tajné tv
veda o zbohatnutie
zvoliť, aby bohaté
veda o zbohatnutie wallace lalokov
wallace d lalokov veda o zbohatnutie
cash flow bohaté
stiahnuť veda o zbohatnutie
tlačenej podobe veda o zbohatnutie
bohatá cattle drive
veda o zbohatnutie tajomstvo
veda o zbohatnutie audio
veda o zbohatnutie zvukové knihy
veda o zbohatnutie biz
veda o zbohatnutie Bob Proctor
veda o zbohatnutie knihy
veda o zbohatnutie Wallace d lalokov
veda o zbohatnutie Wallace lalokov
veda o zbohatnutie e book
veda o zbohatnutie ebook
veda o zbohatnutie zadarmo
veda o zbohatnutie bez zvuku
veda o zbohatnutie na stiahnutie zadarmo
veda o zbohatnutie zadarmo ebook
veda o zbohatnutie mp3
veda o zbohatnutie siete
veda o zbohatnutie pdf
veda o zbohatnutie public domain
veda o zbohatnutie semináre
veda o zbohatnutie tajomstvo
veda o zbohatnutie wallace
veda o zbohatnutie prútia
veda o zbohatnutie lalokov
Ďalšie súvisiace materiál!
Film "The Secret - Zákon príťažlivosti":
- "Tajomstvo odhalí najvýkonnejší práva vo vesmíre. Znalosť tohto zákona má prebiehať ako zlatá niť cez život a učenie všetkých prorokov, zrakovo postihnuté, mudrci a spasiteľa na svetových dejín, a skrze životy všetkých naozaj veľkých mužov a žien. Všetko, čo majú vždy dokonalý, alebo dosiahnuť bola vykonaná v plnom súlade s týmto najmocnejším zákonom.
Bez výnimky, každá ľudská bytosť má schopnosť meniť nejakú slabosť alebo utrpenie do sila, sila, dokonalý pokoj, zdravie a hojnosti.
Tajná vysvetľuje s jednoduchosťou zákon, ktorý je pre všetky životy, a ponúka vedomosti, ako vytvoriť - úmyselne a bez námahy - radostný život. To je tajomstvo všetko - tajomstvo neobmedzené šťastia, lásky, zdravia a prosperitu. "
Odkaz na video:
Odkazy na videá týkajúce sa Secret Movie:
Pôvodná myšlienka BY: Rhonda Byrne
KĽÚČOVÉ SLOVÁ: Zákon príťažlivosti, Secret Movie, Vedomie úspechu, Afirmace, Power of Mind, Inšpirujúca Mind Movies,
Zíral: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John DeMartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lora Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,
Čo si myslíte o filme?
Veríte v predložené návrhy?
Prosím, zdieľať svoje myšlienky a nápady tu:
Zákon príťažlivosti a Secret Movie - Diskusné!
! What the Bleep vieme? (Full film, časti 1-16, 120 minút)Nový originálny film zostavovaní najlepšie ukážky z týchto filmov:  
- What the Bleep Do We Know!? (1h 40m)
- - What the Bleep-Down the Rabbit Hole (2h 30m)
- What the Bleep-Quantum Edition (5 hod)
Réžia BY:
William ARNTZ
Betsy Chase , &, Mark VicenteKĽÚČOVÉ SLOVÁ: Kvantová mechanika.
KĽÚČOVÉ SLOVÁ: Veda, Dráma, Semi Dokumentárne, Duchovno, Komédia, Zíral:, Marlee Matlin, Zákon príťažlivosti
Zíral: JZ Knight, Ramtha, Joseph Dispensa, David Albert, Amit Goswami, John Hagelin, Stuart Hameroff,, John Hagelin, Daniel Monti Andrew Newberg, Candace Perth, Jeffrey Satinover,, William Tiller, Fred Alan Wolf Dr Masaru Emoto, Fred Alan Wolf, Prosím, zdieľať svoje myšlienky a predstavy o filme tu:.
What the Bleep vieme? - Diskusia!
Tajomstvo - Zákon príťažlivosti (celý film)
Zákon príťažlivosti
Vedomie
Inšpiratívne video
- Zapojte sa do diskusie!
What the Bleep vieme? (celý film) - Zapojte sa do diskusie!
Súvisiace články - Zapojte sa do diskusie!
Chudoba vedomie
Zákon príťažlivosti,
Afirmace, Sila modlitby, Vedomie prosperity, Úspech vedomie, Vizualizácia, Holografické Universe, Gaia hypotéza, Vedomie, Morfogenetický pole, Odkazy na, súvisiace,
priadza, videá atď What the Bleep Do We Know Secre
Zákon príťažlivosti, t,, AfirmaceHolografické Universe
Afirmace, Vedomie , Morfogenetický pole, Metafyzický Techniky, Mind Power,, Chudoba vedomie, Vedomie prosperity Sila modlitby, Vizualizácia, Holografické Universe, Gaia hypotéza,
Andrew Newberg, Anthony Robbins, Jeffrey Satinover,, Bob Proctor, Bob Doyle, Bob Proctor, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Ophra Winfrey, Neale Donald Walsh, Rhonda Byrne, Ďalšie videá, Rhonda Byrne,
Abraham Hicks
Amit Goswami
Andrew Newberg, Stuart Hameroff,, Anthony Robbins, Jeffrey Satinover,, Bob Proctor, Ben Johnson, Bob Doyle, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Dan Lier, William Tiller, David Lynch, Candace Perth, John Hagelin, Debbie Allen, David Schirmer, Gregg Braden, Donald Trump, Jack Canfield, Denis Waitley, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Ramtha, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Fred Alan Wolf, Iyanla Vanzant, Joe Vitale, Hale Dwoskin, James Arthur Ray, Joseph Dispensa, Jack Canfield, James Arthur Ray, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Kirk Nugent, Amit Goswami, Les Brown, Lisa Nichols, Lee Brower, Marci Shimoff, Lisa Nichols, Mark Victor Hansen, Marci Shimoff, Marie Diamond, Matthew Fox, JZ Knight, Michael Beckwith, Losier Michael, Andrew Newberg, Michael Beckwith, Ophra Winfrey, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Rhonda Byrne, Ralph Abraham, Ďalšie videá, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, David Albert, Rhonda Byrne, Rupert Sheldrake, Srí Srí Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Éker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar, Dr Masaru Emoto, súvisiace s Secret a What the Bleep vieme?, Hojnosť Vedomie,
Afirmace Zámerné vytváranie
Zákon príťažlivosti, EFT, Afirmace, Metafyzický Techniky, Prejavujúce cvičenie , Techniky emočné slobody, Metafyzický Techniky, Mind Power,, Neuro-lingvistické programovanie, Chudoba vedomie, Chudoba vedomie, Vedomie prosperity, Úspech vedomie, Sila modlitby, Vizualizácia, Holografické Universe, Vízia doska, Secret Movie, Rôzne - Video, súvisiace s Secret a What the Bleep vieme?, Gaia hypotéza,
Hojnosť Zámerné vytváranie
Prilákanie, Atrakcie , Koučování, Zbohatne, Life Coaching, Manifest, Manifestácie, Prejavujúce, Mind Solutions , Motivačný, Motivačný Speaker, Osobný rast, Vzťah, Svojpomoc, Osobný rozvoj, Self-Esteem, Seminár, Vzťahy, Stress management, Úspech, Teleclasses , Vibrácie, Chudnutie, Workshop, Šťastie, Duchovný seminár, Duchovný Workshop, Duchovný predmetu, Festival duchovnej, Duchovný Výučba, Naposledy upravil Jonas1, v 09-20-2008, 05:00 PM, ..,
http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d2470&t\u003d3482 06:47 PM09-16-2008
|