Zdá sa, ste sa ešte nezaregistrovali s našej komunite. Pre registráciu prosím kliknite tu ...

Global Oneness Community          
Automatické preklady vykonané Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globálne jednotu spoločenstva > Videá > Videá - Mind & Vedomie > Videá - Zákon príťažlivosti
Blogy Články Fotografie Videá Goodies FAQ Memberlist Dnešné príspevky Označiť témy ako prečítané Chat Miestnosť

Rýchle správy
Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva! Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok: Forum Home, Sociálne skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videá, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Štatistika. Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!

Poznámka: Táto reklama sa nezobrazí pre registrovaných členov

Tagy
Priadza: Autizmus, Jednoduché, Zákon príťažlivosti
Videá: Autizmus ,Jednoduché ,Zákon príťažlivosti ,

LinkBack Nástroje témat
Old 09-18-2008, 07:28 PM  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Miesto: Štokholm
Blog Entries: 2
Thanked 95 Times in 68 Príspevky
Jonas1 is on a distinguished road

Zákon príťažlivosti môže uľahčiť autizme!

• Zákon príťažlivosti môže uľahčiť autizme!
  • Získajte ZDARMA lekcie 7 @ Learn Zákon príťažlivosti Od Učitelia vystupoval v Secret

Naučte sa používať Zákon príťažlivosti prekonať svoje osobné problémy. Podarilo sa mi to, keď som použil tento univerzálny zákon počas mojej zúfalstva, po mojej dieťa bolo diagnostikovaných s autizmom.

Ako som Použité Zákon príťažlivosti To End Moje zúfalstvo Po Moje dieťa bol diagnostikovaný s autizmom
    Ahoj, volám sa Jennifer Graham a prvýkrát za dlhú dobu, môžem úprimne povedať, že som zahŕňa všetky aspekty svojho života! It wasnt to tak ale vždy. Prešiel som dlhú, bolestivú a osamelú cestu sa dostať tam, kde som dnes. Som zdieľanie môj príbeh, pretože dúfam, že Vás bude inšpirovať nielen viac ako príde váš najväčšie výzvy, ale aj vidieť, ktoré prinášajú dary. Learning to urobiť, je to najlepšie, čo som kedy urobil pre seba a svoju rodinu.

Táto časť môjho duchovného prebudenia začala odvíjať krátko po tom, čo môj manžel a ja sa stal rodičia. Boli sme tak hrdí, že to krásne dieťa, ktorý bol tak plný života. Od svojich dvoch rokov by naše dieťa recitovať prezidenti a prejdite na meno a štáty na mape.

Potom sa naraz jeden deň vo veku troch rokov, naše milované dieťa už nemohol vysloviť slová mama alebo otec a začal spájať inými slovami. Na vrchole, že sme začali dostať volanie z pre-škola nám hovorí, že naše dieťa má problémy so správaním. Počas tohto obdobia som bol tiež všimol, že naše dieťa robí veci, ktoré som didnt understand. Naša pediater bol sympatický, ale povedali nám, že školské štvrť sa tento typ skúšky. Keď sme šli do školskej štvrť nám bolo povedané, aby sa vrátiť k pediatri.

Bola som zničená, a toľko bolesti a nevedel, čo sa deje s mojím dieťaťom, alebo kam sa obrátiť o pomoc. I didnt viem, žiadne iné rodičia, ktorí sa stretávajú, čo som sa prechádzal. Cítila som sa tak sama. Najlepší spôsob, ako môžem opísať, že je ako mať veľkú krízu, ale nie 911. Medzitým, moje detské stal sa viac nepredvídateľné správanie v škole.

Neskôr sme sa šli na psychológa, ktorý nám povedal, že naše dieťa malo ADHD. Ja odolal používať lieky na dlho, ale nakoniec som dal na problémy so správaním, pretože boli len horšie a já cítil, že sa stal otázky bezpečnosti. Wasnt účinné lieky, takže sme sa snažili ďalšie potom ďalší a ešte žiadne výsledky. Do tejto doby, niekoľko učiteľov bolo mi povedať, že moje detské správanie bolo tak divné, že si mysleli, že moje dieťa malo oveľa vážnejší problém, ako ADHD.

Ďalšie komplikácie veciach, moje práce ako reportér televízneho spravodajstva je teraz náročnejší ako inokedy. Bol som teraz pracuje asi šestnásť hodín denne. To všetko sa mi spôsobila obrovské množstvo stresu. Chcel som, aby opustil svoje zamestnanie, ale rozhodol zostať, pretože som mala strach o peniaze, pretože môj manžel a ja sme boli zvyknutí mať dva príjmy.

Cítila som sa tak v pasci moje práce situácie. Čo mi najviac vadilo, že som mala neprekonateľný pocit, že môj život bol úplne v rukách iných. Niekto iný rozhodol, keď som pracoval, ako dlho som pracoval, alebo ak by som si mohol zobrať toľko potrebnej voľno. Nakoniec som dosiahol bod zlomu a musel nechať práce ísť.
    Turning Point

Našťastie sa v tejto dobe, moje detské správanie stabilizovaný natoľko jednoduché everyones obavy. Ale teraz som čelila križovatku s moju kariéru. Vedel som, že som chcel pokračovať v práci v televízii, ale tiež som vedel, že ja didnt chcú pracovať pre niekoho iného. I wasnt docela istý, ako zosúladiť dva.

Then postupne začal uvedomovať, že som pod kontrolou, čo sa deje v mojej life.This ma priviedol k poznaniu, že bolestné I didnt hodnota okolo seba a bol som (podvedome) pri práci s ľuďmi, ktorí podporovali moje presvedčenie (vnútorný obavy z nespôsobilosti) o sebe.
    Ako som začal používať Zákon príťažlivosti In My Life

Začal som sa zblízka na to, ako som vytvoril (priťahuje), túto situáciu som bol compeletly nevie, že som robil to v tej dobe. Okamžite som sa začal venovať osobitnú pozornosť svoje myšlienky a hlavné beliefs.I tiež pozorne sledovať, čo (a kto) Bol som pritiahnuť do svojho života. Bol som naozaj začínam si uvedomiť a pochopiť silu zákon príťažlivosti.

Začal som čítať každú knihu, ktorú som našiel na túto tému. To ma viedlo k filmu Tajomstvo a knihu The Science of Getting Rich a program SGR.

To sú prostriedky, ktoré ma naučil, ako sa naozaj sústrediť na to, čo a prilákať želám do môjho života. Naučil som sa, ako sa dostať do kontaktu so svojím vyšším ja a bolo mi povedané, že veľká príležitosť príde do cesty. O niekoľko dní neskôr, kolega ma pozvali, aby som sa k nemu v prevádzkovom video produkčná spoločnosť.

Teraz som sa ešte viac príležitostí, ako inokedy! Používam Zákon príťažlivosti pre pomoc pri získavaní klientov. Môj najväčší úspech, aj keď s týmto programom je v pomôcť svojmu dieťaťu.

Krátko potom, čo som sa pripojil k produkčnej spoločnosti, začal som dostať volania zo školy znova. Bol som sa dozvedel, že moje dieťa sa chová podivne, a to aj interakciu s ostatnými študentmi a možno i didnt patria do bežnej výučby. Takže znovu čo som začal hľadať niekoho, kto by mi pomohol pomôcť svojmu dieťaťu.
    Bolestivé vzdelávania Novinky O Moje dieťa

Nakoniec, po rokoch bude od lekára k lekárovi, bolo mi povedané, že moje dieťa má Aspergers syndróm, ktorý je formou autizme. Ako zničujúci, že správa bola, časť mňa sa uľavilo, pretože som si myslel, že možno teraz by som mohol dostať svoje dieťa potrebnú liečbu. Je smutné, že wasnt veci a ešte nikto nemohol povedať mi, ako sa vysporiadať s problémami správania.

Zakaždým, keď som zdvihol telefón pre príjem hovoru zo školy, bolo to ako hrať ruskú ruletu. Niekedy boli volania s dobrú správu o úspechy z mojich ďalších detí. Inokedy volali s strašnú správu o svoje dieťa s Aspbergers.

Začal som stále veľmi depresii a vedel som potrebovala niečo urobiť, pretože znovu, čo som niečo mimo seba riadiť svoj život. Myslel som, že ak zákon príťažlivosti mohli pracovať v obchode, že môže pomôcť môj osobný život. Štúdiom SGR programu som sa dozvedel o ďalších zákonov, ako univerzálny zákon polarity, ktorá v podstate hovorí, že ak sa situácia môže byť považovaná za veľmi zlé, potom tam musí byť niečo o tom veľmi dobre. Toto vlastne mi umožnilo vidieť krásy a lásky v mojej cesty.

Všimol som si, že hoci hlavné a učitelia boli povedať, všetky tieto veci v priebehu rokov, ktoré boli veľmi ťažko počuť, mohol by som povedať, ze vyzerá na ich tváre a tónu hlasu, že sa skutočne starostlivosť o svoje dieťa a ja otvorene vyjadril svoju vďačnosť k nim. Vzal som si čas, aby sa naozaj sedieť a premýšľať, všetky pozitívne energie, bol som príjem. Inými slovami, som zmenil tak, ako som videl svoju situáciu, a potom som začal meniace sa okolnosti.

Takmer okamžite, iné starajú ľudia v škole, ktoré som nikdy predtým, než prešiel cesty sa objavila v mojom živote, a povedal mi o programoch, najmä pre deti, ako moje dieťa. Okamžite som začal dostať svoje dieťa potrebnú pomoc a za pár mesiacov, aby moje dieťa sa dosiahol značný pokrok. Aj keď učitelia boli si všimol, že moje dieťa sa chová oveľa lepšie, ostatní študenti sa stále si udržiavať odstup. V čase obeda by spolužiaci hovoriť medzi sebou, ale nezahŕňa moje dieťa. To je to, keď som sa rozhodla učiť svoje dieťa, ako používať zákon príťažlivosti.
    My Childs Amazing Výsledky Po použití zákona priťahoval First Time

Tá noc, tesne pred spaním, mal som dieťa predstaviť, aké to bude vyzerať a cítiť ako je obklopený inými deťmi sa všetci smiali a rozprávali si a majú dobrý čas. Rozprával som svoje dieťa po celú vizualizáciu a videl som svoje detské nadšenie. Teraz, myslia si som to nepovedala svojmu dieťaťu o Zákon príťažlivosti a prečo sme robili, vizualizácia, pretože som si vziať to urobiť veľa nocí, ako sme videli nejaké výsledky a ja didnt chcem, aby moje dieťa bolo sklamanie. Konieckoncov, študenti držali vzdialenosť od môjho dieťaťa po pomerne dlhú dobu, pretože práve didnt understand behavior.I si, že to môže trvať dosť dlho, aby túto situáciu zvrátiť.

No, ďalší deň, kedy moje dieťa dostal zo školy domov, som mimochodom opýtal, ako išiel na obed. Na moje prekvapenie som detské oči rozžiarili ako moje dieťa, povedal it was great! Môj najlepší priateľ zachránil miesto pre mňa na obed stola a ja si musel sadnúť s mojimi ďalšími priateľmi! Spýtal som sa, čo priateľov a moje dieťa, povedala, že od triedy správal tak dobre, že deň, učiteľ povedal, že by mohli jesť obed sa všetky triedy vo svojej triede. Takže deti, ktoré vyzývajú, moje dieťa sedieť s nimi boli priateľmi a spolužiakmi z predchádzajúcich rokov a boli buď nepoznajú, alebo si spomenúť na svoje detské didnt behaviorálne problémy. Tak sa na ne, moje dieťa bolo ešte cool!

Snažili sme sa vizualizácia vykonávať ďalšie noc s podobnými výsledkami ďalší deň! Iba v týchto instanceschildren, ktorí predtým ignoroval moje dieťa sa teraz osloviť, aby moje dieťa!
    My Life Today

Moje dieťa práve skončenej letnej školy a učitelia sa mi povedať, že tam neboli žiadne problémy so správaním počas tejto relácie. Moje dieťa je aj vytváranie nových priateľov a je veľmi užitočná po triede.

Čo sa týka mojej kariéry týka, som teraz pracuje v televízii opäť, ale tentoraz na svoje vlastné podmienky. Im partner video produkčná spoločnosť. Vyrábame všetko od dokumentov cez PSA na interaktívne DVD. To mi dáva príležitosť robiť voice over a letecké práce.

Najlepšie na tom je, že som teraz mať slobodu urobiť iba projekty, ktoré prospievajú spoločenstiev, ako je vypracovanie vzdelávacích videá na témy ako prichádzajúcich detskej obezity a bezdomovectva.
    Naučte sa, ako prilákať všetko, čo chceš!

Želám si, aby vám pomohol priniesť isté pozitívne zmeny do svojho života, aby Im uvedenie do bane. Im záujem sluchu od ľudí, ktorí majú záujem o odpočúvaní do ich vlastné sily, aby pomohol sebe a ostatným. Chcem, aby ste vedeli, že nemáte na vás musieť len sedieť a prijímať vaše okolností, ak vám nepáči im. Nachádzate sa v kontrole, čo sa deje vo vašom živote!
    INSPIRACE

Pozícia je všetko, pokiaľ ide o zákon príťažlivosti. To je dôvod, prečo tak dôležité, aby sa vaša energia v pozitívne vibrácie po celú dobu. Nižšie je video, ktoré mi pomáha zostať v súlade so zákonmi vesmíru.
    Všetko je Jedným

Wombat ponúka skvelé rady, ako môžeme žiť spolu v tomto svete!

Oprah Rhonda Byrne tajnej primetime insprational ellen zákon príťažlivosti Bob Proctor Jack Canfield James Joe Vitale ray Zákon príťažlivosti je myšlienka, že je rozšírený v New Age a New Thought filozofiu. To predpokladá, že už nikdy býva na negatívne, ako metafyzický princíp života je definovaný v zákon príťažlivosti: dostanete, čo si myslíte o tom, vaše myšlienky určujú váš osud.

Dick Sutphen potvrdzuje, že zákon príťažlivosti štátov, v skratke, je rovnako ako priťahuje podobné.

Knihy boli napísané na tému Losier Michael, Esther a Jerry Hicks, Penny Jordan, Sheryl Woods, Robert Anthony, Kristi Gold, Liz Gerstein, David Hooper, Sandra Anne Taylor, Ernest Holmes, William Walker Atkinson, Norman Vincent Peale, Robert Collier, Izrael Regardie, Anastasia Kile, Mark Allen, Bob Proctor, Joe Vitale, Dr Wilfredo chevere, a Lynn Grabhorn.

Jedným z webovej stránky ponúka kontakty s podnikateľmi, duchovný život a tréneri, ktorí patria Zákon príťažlivosti v ich prístupe.

Esther Hicks, profesionálne stanice, je jeden best-known [upraviť] zástancovia predmetu. Jej webové stránky opisuje ako najsilnejší práva vo vesmíre.

V marci 2006 film The Secret základe, a vysvetliť, bol zákon príťažlivosti, vysielanie cez internet. Larry King, Ellen DeGeneres, a Oprah Winfrey zaznamenali ukazuje na film. Kniha založená na filme bola nedávno prepustený.

Michael Beckwith diskutuje Tajomstvo filmu a vysvetľuje, prečo to nie je len o pozitívne myslenie

zákon príťažlivosti
    zákony príťažlivosti
    zákon príťažlivosti
    zákon príťažlivosti Abraham
    zákon príťažlivosti filmu
    zákony príťažlivosti filmu
    tajné zákon príťažlivosti
    zákony príťažlivosti
    tajomstvo zákon príťažlivosti
    univerzálny zákon príťažlivosti
    univerzálne zákony príťažlivosti
    Abraham burani zákon príťažlivosti
    Abrahams zákon príťažlivosti
    uplatňovať zákon príťažlivosti
    veriť, a zákon príťažlivosti
    Bob Proctor zákon príťažlivosti
    knihy o zákon príťažlivosti
    Kresťanstvo a zákon príťažlivosti
    sa zákon príťažlivosti práce
    smaragd tableta zákon príťažlivosti
    frank polancic zákon príťažlivosti
    Boh a zákon príťažlivosti
    História zákon príťažlivosti
    ako uplatňovať zákon príťažlivosti
    Ako uplatniť zákon príťažlivosti
    ako používať zákon príťažlivosti
    zákon príťažlivosti affiliate
    zákon príťažlivosti afirmace
    zákon príťažlivosti a tajomstvo
    zákon príťažlivosti článkov
    zákon príťažlivosti audio
    zákon príťažlivosti zvukové knihy
    zákon príťažlivosti biblie
    zákon príťažlivosti blog
    zákon príťažlivosti bob
    zákon príťažlivosti knihy
    zákon príťažlivosti knihy
    zákon príťažlivosti cd
    zákon príťažlivosti christian
    zákon príťažlivosti kresťanstva
    zákon príťažlivosti tried
    zákon príťažlivosti tréner
    zákon príťažlivosti koučování
    zákon príťažlivosti com
    zákon príťažlivosti kritiky
    zákon príťažlivosti želanie
    zákon príťažlivosti dátumové údaje
    zákon príťažlivosti deň
    zákon príťažlivosti definícia
    zákon príťažlivosti diskusie
    zákon príťažlivosti dokumentárne
    zákon príťažlivosti na stiahnutie
    zákon príťažlivosti dvd
    zákon príťažlivosti ebook
    zákon príťažlivosti ebooks
    zákon príťažlivosti Einstein
    zákon príťažlivosti energie
    zákon príťažlivosti burani Esther
    zákon príťažlivosti cvičenie
    zákon príťažlivosti falošných
    zákon príťažlivosti filmu
    zákon príťažlivosti pre podnikanie
    zákon príťažlivosti forum
    zákon príťažlivosti fóra
    zákon príťažlivosti zadarmo
    zákon príťažlivosti boha
    zákon príťažlivosti skupiny
    zákon príťažlivosti skupiny
    zákon príťažlivosti burani
    zákon príťažlivosti histórie
    zákon príťažlivosti, ako sa
    zákon príťažlivosti hypnózy
    zákon príťažlivosti info
    zákon príťažlivosti com info
    zákon príťažlivosti burani kanister
    zákon príťažlivosti lotérie
    zákon príťažlivosti lásky
    zákon príťažlivosti sú veľmi jednoduché
    zákon príťažlivosti manifeste
    zákon príťažlivosti meditácie
    zákon príťažlivosti stretnutia
    zákon príťažlivosti meetup
    zákon príťažlivosti michael
    zákon príťažlivosti peňazí
    zákon príťažlivosti mp3
    zákon príťažlivosti na steroidy
    zákon príťažlivosti pdf
    zákon príťažlivosti fyziky
    zákon príťažlivosti podcast
    zákon príťažlivosti dôkaz
    zákon príťažlivosti kvantovej
    zákon príťažlivosti kvantovej fyziky
    zákon príťažlivosti quote
    zákon príťažlivosti úvodzoviek
    zákon príťažlivosti reálnych
    zákon príťažlivosti vzťah
    zákon príťažlivosti vzťahov
    zákon príťažlivosti recenziu
    zákon príťažlivosti vedy
    zákon príťažlivosti úspechu
    zákon príťažlivosti tipy
    zákon príťažlivosti náradie
    zákon príťažlivosti torrent
    zákon príťažlivosti vzdelávania
    zákon príťažlivosti centrá vzdelávania
    zákon príťažlivosti vibrácií
    zákon príťažlivosti video
    zákon príťažlivosti váhy
    zákon príťažlivosti strata hmotnosti
    zákon príťažlivosti wiki
    zákon príťažlivosti wikipedia
    zákon príťažlivosti práce
    zákon príťažlivosti funguje
    zákon príťažlivosti listov
    zákon príťažlivosti workshop
    zákon príťažlivosti workshopov
    zákon v okolí
    zákon gravitačná príťažlivosť
    zákon telesá
    zákon príťažlivosti pozitívne
    zákony príťažlivosti Abraham
    zákony príťažlivosti knihy
    zákony príťažlivosti obsadenie
    zákony príťažlivosti dvd
    zákony príťažlivosti burani
    zákony príťažlivosti úvodzoviek
    zákony príťažlivosti recenziu
    zákony príťažlivosti soundtrack
    zákony príťažlivosti prívesu
    právnych predpisov v okolí
    Losier zákon príťažlivosti
    Newtonov zákon gravitačná príťažlivosť
    mocnej prejavy a zákon príťažlivosti
    kvantová fyzika a zákon príťažlivosti
    tajomstva a zákon príťažlivosti
    tajné dvd zákon príťažlivosti
    tajné zákon príťažlivosti video
    (tajné zákony príťažlivosti)
    film tajomstvo zákon príťažlivosti
    José Silva
    silva ultramind
    rozjímať
    holosync užívateľov
    iyanla vanzant
    Wayne Dyer
    dr Wayne Dyer
    duchovno
    duchovnosti a zákon príťažlivosti
    meditácia
    nápoveda
    metafyzika
    metafyzické

tajomstvo
    Joe Vitale
    James ray
    SGR program
    veda o zbohatnutie
    (Bob Proctor)
    (Jack Canfield)
    (Michael Beckwith)
    Abraham
    (Esther Hicks)
    kúpiť dvd tajné, kde
    dvd VRAŽDY Rhonda tajomstvo
    dvd Esther Hick tajomstvo
    Byrne dvd tajné
    dvd tajnej pôvodnej verzie
    Atraktivita dvd práva tajným
    dokumentárne dvd tajné
    tajné dvd recenziu
    dvd pôvodný tajné
    dvd tajomstvo vesmíru
    (MOŽNÁ) tajné winfreys
    VRAŽDY V tajnej video
    epizóda VRAŽDY tajné
    Autor VRAŽDY tajné
    MOŽNÁ získať ďalšie pr tajné
    VRAŽDY V tajnej torrent
    MOŽNÁ UŽ tajné
    MOŽNÁ UŽ tajné show
    dvd VRAŽDY Rhonda tajomstvo
    download VRAŽDY tajné torrent
    MOŽNÁ ako tajné vidieť
    Michael Beckwith
    Dr Michael Beckwith
    Rev Michael Beckwith
    Rev Dr Michael Beckwith
    Michael Bernard Beckwith
    Rev Michael Benard Beckwith
    Dr Michael Beckwith Benard
    Rev Dr Michael Beckwith Benard

tajomstvo
    tajomstvo
    tajomstvo
    k nevíře tajomstvo evanjelium thomas
    Božie tajomstvo ya ya sesterství
    download tajné
    Harry Potter a Tajomná komnata
    V tajnej
    Nancy Drew Tajomstvo starých hodín
    Nancy Drew tajomstvo tieňa ranča
    tajný život slobodomurárov
    Tajomstvo vekov
    Tajomstvo starých hodín
    Tajomstvo šarlatových ruky
    tajomstvo mŕtvych
    kvetina sneh a tajné ventilátor
    All American odmieta malé špinavé tajomstvo
    Najväčšie tajomstvo
    veľké tajomstvo
    Najväčšie tajomstvo
    Rád templárov
    tajný agent
    Kniha tajomstvo
    tajný kód
    tajné náuky
    Secret Garden
    tajomstvo srdca
    Tajná história
    tajného jazyka narodeniny
    Tajný život včiel
    Tajný život včiel zhrnutie
    Tajný život Waltera Mitty
    tajomstvo stroje
    film tajomstvo
    tajomstvo života
    Tajomstvo NiMH
    Tajomstvo tieňa ranča
    tajné miesto
    tajné školy
    tajné služby
    tajný podielnik
    tajné spoločnosti
    tajné učenie všetkých vekových skupín
    Tajná vojna
    tajomný svet Alex Mack
    Nejpodivnější tajomstvo
    tretie tajomstvo
    svety najväčší poklad zdravie tajomstvo
    victoria tajné
    čo je tajné
    späť do tajnej záhrady
    dna tajomstvo života
    inuyasha tajomstvo prekliatej masky
    Nancy Drew tajomstvo červenej ruky
    Nancy Drew tajomstvo starých hodín
    majú tajomstvo radosti
    tajomstvá histórie kreditnej karty
    Tajná história Mongolov
    tajomstvo života mozgu
    Tajomstvo Andes
    Tajomstvo strieborné náušnice
    Tajomstvo meča
    tajné zbrane Luftwaffe
    Tajomstvo alchymistu dar
    snowflower a tajné ventilátor
    Vianočné tajomstvo
    sto tajný zmysly
    bob tajné Proctor
    tajné com
    tajný dokument
    tajné dvd
    film tajomstvo
    Secret Garden knihy
    Secret Garden film
    Secret Garden hudobné
    Secret Garden soundtrack
    tajné handshake
    tajného jazyka dievčat
    tajného jazyka vzťahov
    tajomstvo zákon príťažlivosti
    Secret Life strojov
    tajný život rastlín
    tajomstvo života mozgu
    tajomstvo života stromov
    Tajný život slov
    tajné lev
    tajomstvo života včiel
    Tajomstvo Vianoc
    Tajomstvo môjho úspechu
    tajomstva vesmíru
    tajomstva na DVD
    tajomstvo rieky
    tajné film
    tajomstvo trailer
    Secret Window
    hodinky tajné
    čo je tajné
    o tajných
    kúpiť tajné
    Ellen DeGeneres tajomstvo
    Esther Hicks tajomstvo
    Rád templárov tajné
    Larry King live tajomstvo
    Larry King tajomstvo
    Nancy Drew a tajomstvo tieňa ranča
    Nancy Drew Tajomstvo starých hodín návod
    Nancy Drew tajomstvo červenej ruky návod
    o tajné
    citáty z tajných
    Tajomstvo vesmíru
    Tajomstvo divoké dieťa
    tajomstvo vyhrať v lotérii
    tajomstva hlbokého
    zvukové a tajné krúžky
    Kniha tajomstvo
    tajné Abraham
    tajné príloha
    tajné audio
    tajné Rhonda Byrne
    tajné Byrne
    tajné cd
    tajné kapitola
    tajné dvere
    tajné ellen
    tajný forum
    tajné zadarmo
    tajné galérie
    tajné zákony príťažlivosti
    tajomstva na úrovni
    tajný život Houdini
    tajný zoznam
    tajomstvo života perníku mužov
    tajomstvo života Ježiša
    tajné texty
    film tajomstvo recenziu
    Tajomstvo príťažlivosti
    Tajomstvo lásky
    Tajomstvo návod tieňa ranča
    tajné sprisahanie
    tajné quotes
    tajné recenziu
    tajné recenzia
    tajné Rhonda
    tajné Rhonda Byrne
    tajomstvo života
    tajné tv com
    tajné video
    www tajné
    www tajné com
    www tajné tv
    veda o zbohatnutie
    zvoliť, aby bohaté
    veda o zbohatnutie wallace lalokov
    wallace d lalokov veda o zbohatnutie
    cash flow bohaté
    stiahnuť veda o zbohatnutie
    tlačenej podobe veda o zbohatnutie
    bohatá cattle drive
    veda o zbohatnutie tajomstvo
    veda o zbohatnutie audio
    veda o zbohatnutie zvukové knihy
    veda o zbohatnutie biz
    veda o zbohatnutie Bob Proctor
    veda o zbohatnutie knihy
    veda o zbohatnutie Wallace d lalokov
    veda o zbohatnutie Wallace lalokov
    veda o zbohatnutie e book
    veda o zbohatnutie ebook
    veda o zbohatnutie zadarmo
    veda o zbohatnutie bez zvuku
    veda o zbohatnutie na stiahnutie zadarmo
    veda o zbohatnutie zadarmo ebook
    veda o zbohatnutie mp3
    veda o zbohatnutie siete
    veda o zbohatnutie pdf
    veda o zbohatnutie public domain
    veda o zbohatnutie semináre
    veda o zbohatnutie tajomstvo
    veda o zbohatnutie wallace
    veda o zbohatnutie prútia
    veda o zbohatnutie lalokov
  • ---

Ďalšie súvisiace materiál!

Film "The Secret - Zákon príťažlivosti":

• "Tajomstvo odhalí najvýkonnejší práva vo vesmíre. Znalosť tohto zákona má prebiehať ako zlatá niť cez život a učenie všetkých prorokov, zrakovo postihnuté, mudrci a spasiteľa na svetových dejín, a skrze životy všetkých naozaj veľkých mužov a žien. Všetko, čo majú vždy dokonalý, alebo dosiahnuť bola vykonaná v plnom súlade s týmto najmocnejším zákonom.

Bez výnimky, každá ľudská bytosť má schopnosť meniť nejakú slabosť alebo utrpenie do sila, sila, dokonalý pokoj, zdravie a hojnosti.

Tajná vysvetľuje s jednoduchosťou zákon, ktorý je pre všetky životy, a ponúka vedomosti, ako vytvoriť - úmyselne a bez námahy - radostný život. To je tajomstvo všetko - tajomstvo neobmedzené šťastia, lásky, zdravia a prosperitu. "

Odkaz na video:

Odkazy na videá týkajúce sa Secret Movie:

Pôvodná myšlienka BY: Rhonda Byrne
KĽÚČOVÉ SLOVÁ: Zákon príťažlivosti, Secret Movie, Vedomie úspechu, Afirmace, Power of Mind, Inšpirujúca Mind Movies,
Zíral: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John DeMartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lora Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,

Čo si myslíte o filme?
Veríte v predložené návrhy?
Prosím, zdieľať svoje myšlienky a nápady tu:
Zákon príťažlivosti a Secret Movie - Diskusné!
!
What the Bleep vieme? (Full film, časti 1-16, 120 minút)Nový originálny film zostavovaní najlepšie ukážky z týchto filmov:

- What the Bleep Do We Know!? (1h 40m)

What the Bleep vieme? - Diskusia!

Tajomstvo - Zákon príťažlivosti (celý film)
Zákon príťažlivosti
Vedomie
Inšpiratívne video

- Zapojte sa do diskusie!
What the Bleep vieme? (celý film) - Zapojte sa do diskusie!
Súvisiace články - Zapojte sa do diskusie!

Chudoba vedomie
Zákon príťažlivosti,

Afirmace, Sila modlitby, Vedomie prosperity, Úspech vedomie, Vizualizácia, Holografické Universe, Gaia hypotéza, Vedomie, Morfogenetický pole, Odkazy na, súvisiace,

priadza, videá atď What the Bleep Do We Know Secre
Zákon príťažlivosti, t,, AfirmaceHolografické Universe

Afirmace, Vedomie , Morfogenetický pole, Metafyzický Techniky, Mind Power,, Chudoba vedomie, Vedomie prosperity Sila modlitby, Vizualizácia, Holografické Universe, Gaia hypotéza,

Andrew Newberg, Anthony Robbins, Jeffrey Satinover,, Bob Proctor, Bob Doyle, Bob Proctor, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Ophra Winfrey, Neale Donald Walsh, Rhonda Byrne, Ďalšie videá, Rhonda Byrne,

Abraham Hicks

Amit Goswami
Andrew Newberg, Stuart Hameroff,, Anthony Robbins, Jeffrey Satinover,, Bob Proctor, Ben Johnson, Bob Doyle, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Dan Lier, William Tiller, David Lynch, Candace Perth, John Hagelin, Debbie Allen, David Schirmer, Gregg Braden, Donald Trump, Jack Canfield, Denis Waitley, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Ramtha, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Fred Alan Wolf, Iyanla Vanzant, Joe Vitale, Hale Dwoskin, James Arthur Ray, Joseph Dispensa, Jack Canfield, James Arthur Ray, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Kirk Nugent, Amit Goswami, Les Brown, Lisa Nichols, Lee Brower, Marci Shimoff, Lisa Nichols, Mark Victor Hansen, Marci Shimoff, Marie Diamond, Matthew Fox, JZ Knight, Michael Beckwith, Losier Michael, Andrew Newberg, Michael Beckwith, Ophra Winfrey, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Rhonda Byrne, Ralph Abraham, Ďalšie videá, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, David Albert, Rhonda Byrne, Rupert Sheldrake, Srí Srí Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Éker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar, Dr Masaru Emoto, súvisiace s Secret a What the Bleep vieme?, Hojnosť Vedomie,

Afirmace Zámerné vytváranie
Zákon príťažlivosti, EFT, Afirmace, Metafyzický Techniky, Prejavujúce cvičenie , Techniky emočné slobody, Metafyzický Techniky, Mind Power,, Neuro-lingvistické programovanie, Chudoba vedomie, Chudoba vedomie, Vedomie prosperity, Úspech vedomie, Sila modlitby, Vizualizácia, Holografické Universe, Vízia doska, Secret Movie, Rôzne - Video, súvisiace s Secret a What the Bleep vieme?, Gaia hypotéza,

Hojnosť Zámerné vytváranie
Prilákanie, Atrakcie , Koučování, Zbohatne, Life Coaching, Manifest, Manifestácie, Prejavujúce, Mind Solutions , Motivačný, Motivačný Speaker, Osobný rast, Vzťah, Svojpomoc, Osobný rozvoj, Self-Esteem, Seminár, Vzťahy, Stress management, Úspech, Teleclasses , Vibrácie, Chudnutie, Workshop, Šťastie, Duchovný seminár, Duchovný Workshop, Duchovný predmetu, Festival duchovnej, Duchovný Výučba, Naposledy upravil Jonas1, v 09-20-2008, 05:00 PM, ..,

http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d2470&t\u003d3482 06:47 PM09-16-2008
Jonas1 está offline  

Tagy
Autizmus, Jednoduché, Zákon príťažlivosti
Autizmus ,Jednoduché ,Zákon príťažlivosti ,

Nástroje témat

Vysielanie Pravidlá
Ty nesmie zakladať nové témy
Ty nesmie post odpovede
Ty nesmie post príloh
Ty nesmie upravovať svoje príspevky

BB code je V
SmiliesV