|
Admin
Admin
Podziękował 95 razy w 68 postów
|
Prawo przyciągania łatwiej Autyzm!
 - Prawo przyciągania łatwiej Autyzm!
- Pobierz darmowe lekcje 7 @ Dowiedz się, Prawo Przyciągania Od Nauczyciele Featured In The Secret
Dowiedz się, jak korzystać z ustawy z dnia atrakcje pokonać można osobistych wyzwań. Ono pracował dla mnie, gdy zastosowanie tej ustawy powszechnej w mojej rozpaczy, po moje dziecko zdiagnozowano autyzm.
Jak użyłem Prawo przyciągania Koniec mojej rozpaczy Po Moje dziecko zdiagnozowano autyzm
Hi, My name is Jennifer Graham i po raz pierwszy od dłuższego czasu, mogę śmiało powiedzieć, że jestem obejmującego wszystkie aspekty mojego życia! It wasnt zawsze jednak w ten sposób. Byłem w podróż długa, bolesna i samotnych, aby dostać się gdzie jestem dzisiaj. Dzielę moją historię, ponieważ mam nadzieję, że będzie dla ciebie inspiracją nie tylko nad pochodzą swoje największe wyzwania, ale także zobaczyć prezenty, jakie one przynoszą. Nauka nie jest to najlepsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobił dla mnie i mojej rodziny.
Ta część mojego duchowego przebudzenia zaczął się rozwijać wkrótce po mój mąż i ja się rodziców. Byliśmy bardzo dumni, że to piękne dziecko, które było tak pełne życia. W wieku dwóch lat, nasze dziecko może odmawiać prezydentów i wskaż i nazwę państwa na mapie.
I nagle jeden dzień w wieku trzech lat, nasze ukochane dziecko, nie mogła wypowiedzieć ani słowa Mommy Daddy i zaczął legato innych słów. Na szczycie tym zaczęliśmy telefonów od przedszkola, szkoły, informując nas, że nasze dziecko posiadające problemów behawioralnych. W tym okresie byłem również zauważyć, że nasze dziecko robi to, co mi zrobił zrozumieć. Nasz pediatra był sympatyczny, ale powiedział nam, że okręg szkolny ma tego typu badań. Kiedy poszliśmy do okręgu szkolnego kazano nam wrócić do pediatry.
Byłem załamany i ból tak nie wiedząc, co się stało z moim dzieckiem i gdzie szukać pomocy. I didnt know innych rodziców, którzy wobec czegoś, co mi przechodzi. Czułam się sama. Najlepiej potrafię opisać go jest jak poważny kryzys, ale bez 911. Tymczasem moje zachowanie Childs stał się bardziej nieprzewidywalny w szkole.
Mamy później udał się do psychologa, który powiedział nam, że nasze dzieci mają ADHD. Opieram się za pomocą leków przez długi czas, ale w końcu dał powodu problemów behawioralnych było tylko coraz gorzej i czułem, że stał się problem bezpieczeństwa. Wasnt leki skuteczne więc staraliśmy innym potem drugi i nadal nie ma wyników. W tym czasie kilka nauczyciele mówili mi, że moje zachowanie Childs został tak dziwaczne, że myśli moje dziecko było znacznie poważniejszym problemem niż ADHD.
Dalsze kwestie komplikuje, moja praca jako reporter telewizyjnych wiadomości jest teraz bardziej wymagający niż kiedykolwiek wcześniej. Byłem teraz pracuje około szesnaście godzin dziennie. Wszystko to sprawiało mi ogromną ilość stresu. Chciałem rzucić swoją pracę, ale postanowił zawiesić, bo martwi się o pieniądze, ponieważ mój mąż i ja byliśmy przyzwyczajeni do posiadania dwóch dochodów.
Czułam się uwięziona przez moją sytuację na rynku pracy. Co najbardziej przeszkadza mi to, że miałem wrażenie, że zdecydowana moje życie było całkowicie w rękach innych. Ktoś zdecydował, kiedy pracowałem, jak długo pracował i czy mogę podjąć bardzo potrzebne dzień wolny. I wreszcie osiągnęła przełom i nie pozwolić pracy iść.
Turning Point
Na szczęście, w tej chwili moje zachowanie Childs stabilizowany wystarczy łatwość everyones dotyczy. Ale teraz zostało skierowane skrzyżowaniu z mojej kariery. Wiedziałem, że chce kontynuować pracę w telewizji, ale wiedziałem też, że zrobił chcą pracować dla kogoś jeszcze. I wasnt pewni, jak pogodzić dwa.
Theni stopniowo zaczął sobie zdawać sprawę, że jestem pod kontrolą, co dzieje się w moim life.This zaprowadził mnie do bolesnej świadomości, że ja nie zrobił wartość siebie i otaczającego mnie było (nieświadomie) w pracy z ludźmi, którzy wsparli moje przekonania (Inner Fears niegodności) o sobie.
Jak zacząłem używać prawie atrakcje In My Life
I zaczął się przyjrzeć, w jaki sposób stworzyłem (przyciągać) tę sytuację, chociaż byłem compeletly wiedzieć, że robię to w tym czasie. Natychmiast zacząłem zwracając uwagę na moje myśli i beliefs.I core również uważnie obserwuje to, co (i kto) mnie przyciąga do mojego życia. Byłem naprawdę zaczynają doceniać i rozumieć moc ustawa z dnia atrakcje.
Zacząłem czytać każdą książkę można znaleźć na ten temat. To doprowadziło mnie do filmu The Secret i książki The Science of Getting Rich and Program SGR.
Są to środki, które nauczyły mnie, jak bardzo skupiać się na i przyciągać to, co chcę w moim życiu. Nauczyłem się skontaktować z moim Wyższym Ja i powiedziano mi, że to świetna okazja nadchodzi mój sposób. Kilka dni później kolega zaprosił mnie do niego kolejny film produkcji firmy.
Teraz mam jeszcze więcej możliwości niż kiedykolwiek! Używam prawie atrakcje w celu ułatwienia pozyskania klientów. Mój największy sukces, chociaż w tym ten program jest w pomóc mojemu dziecku.
Wkrótce po tym, jak dołączył do firmy produkcyjnej, zacząłem telefonów od szkoły. I był poinformowany, że moje dziecko zachowuje się dziwnie, nie oddziaływując również z innymi studentami, a może zrobił należą w szkole powszechnej. Więc znowu zacząłem poszukiwania kogoś, kto mógłby mi pomóc pomóc mojemu dziecku.
Nauka Bolesna Wiadomości o moim dziecku
Wreszcie, po latach, począwszy od lekarza do lekarza, powiedziano mi, że moje dziecko ma zespół Aspergera, który jest formą autyzmu. Jak niszczycielskie, że news był częścią mnie z ulgą, bo myślałem, że może teraz mógłbym dostać moje dziecko odpowiedniego leczenia. To smutne, że wasnt sprawy i nadal nikt nie mógł mi powiedzieć, jak radzić sobie z kwestiami zachowań.
Za każdym razem wziąłem telefon odbiera się od szkoły, to było jak gra w rosyjską ruletkę. Czasem wołały z dobrą nowiną o osiągnięciach innych moich dzieci. Inne czasy były dzwoniąc z strasznych wieści o moje dziecko z Aspbergers.
I zaczął się bardzo przygnębiony i wiedziałem, że muszę coś zrobić, bo znowu byłem pozwalając czegoś poza siebie kontrolować mojego życia. Myślałem, jeśli Prawo przyciągania może działać w biznesie może pomóc moim życiu też. Analizując program SGR dowiedziałem się o innych praw uniwersalnych, takich jak prawo biegunowości, które zasadniczo mówi, że jeśli sytuacja może być postrzegana jako bardzo zły, to nie musi być coś bardzo dobrego na ten temat. To rzeczywiście pozwolił mi zobaczyć miłość i piękno w mojej podróży.
Zauważyłem, że choć główne i nauczycieli były mówi mi to wszystko na przestrzeni lat, które były bardzo trudne do rozpoznania, mógłbym powiedzieć, ze patrzy na twarze i dźwięki ich głosy, że rzeczywiście dba o moje dziecko i ja otwarcie wyraził wdzięczność im. Wziąłem czas, aby naprawdę siedzieć i kontemplować wszystkich pozytywną energią i otrzymywał. Innymi słowy, zmieniłem sposób widziałam okolicznościach i wtedy okolicznościach rozpoczęła się zmienia.
Niemal natychmiast, innych osób opiekujących się w szkole, którego nigdy nie przekroczył ścieżki z zanim wszedł do mojego życia i powiedział mi o programy, szczególnie dla dzieci, jak moje dziecko. I natychmiast zaczął się mojemu dziecku niezbędnej pomocy i w ciągu kilku miesięcy, moje dziecko było co istotne postępy. Chociaż nauczyciele byli zauważyć, że moje dziecko zachowuje się znacznie lepiej, innych studentów zachowując ich odległość. Podczas obiadu, koledzy będą rozmawiać między sobą, ale nie obejmuje mojego dziecka. Thats kiedy postanowił nauczyć dziecko jak korzystać z prawa przyciągania.
Moje Childs Amazing Wyniki po użyciu prawie atrakcją po raz pierwszy
Tej nocy, tuż przed czasem łóżko, miałam dziecko wyobrazić, co to będzie wyglądać i poczuć się jak się w otoczeniu innych dzieci wszyscy się śmiać i mówić, a po odpowiednim czasie. Rozmawiałem z moim dzieckiem przez cały wizualizacji i widziałem mój entuzjazm Childs. Teraz uważasz Zrobiłem to moje dziecko nie mówiąc o prawie atrakcje i dlaczego robimy wizualizacje, bo zorientowali śr musiał to zrobić na wiele dni przed widzieliśmy żadnych rezultatów i didnt want moje dziecko będzie rozczarowany. Po tym wszystkim, studenci zachowali się z daleka od mojego dziecka już od jakiegoś czasu, bo po prostu nie zrobił zrozumieć behavior.I wyobrażał to może zająć trochę czasu, aby odwrócić tę sytuację.
Cóż, następnego dnia, gdy moje dziecko ze szkoły do domu, I mimochodem pyta, jak udał się na lunch. Ku mojemu zdziwieniu, moje Childs oczy świeci się jak dziecko mówi It was great! Mój najlepszy przyjaciel uratował miejsce dla mnie na stole obiad i mam siedzieć z wszystkich moich znajomych innych! Zapytałam, co przyjaciół i mojego dziecka stwierdziła, że ponieważ klasa zachowywała się tak dobrze, że dzień, nauczyciel powiedział, że mogą zjeść lunch z każdej klasy w swojej grupie zaszeregowania. Tak więc dzieci, które zaproszony moje dziecko siedzi z nich przyjaciele i koledzy z poprzednich lat i były albo nieświadomi lub nie zrobił wspominam moje Childs problemy behawioralne. Więc do nich moje dziecko było jeszcze cool!
Staramy wykonywania wizualizacji innych nocy z podobnym skutkiem na następny dzień! Tylko w tych instanceschildren którzy wcześniej ignorowane moje dziecko było teraz dotarcia do mojego dziecka!
My Life Today
Moje dziecko właśnie ukończył szkołę letnią i nauczyciele mówią mi, że nie odnotowano żadnych problemów behawioralnych podczas tej sesji. Moje dziecko nie ma nawet poznawanie nowych przyjaciół i jest bardzo pomocny po klasie.
Jeśli chodzi o moją karierę chodzi, jestem teraz pracuje w telewizji znowu, ale tym razem jej na własne warunki. Im partner film firma produkcyjna. Produkujemy wszystko, od filmów dokumentalnych do organizacji charytatywnych do interaktywnego DVD. To daje mi możliwość zrobienia Voice over i pracy powietrza.
Najlepsze jest to, mam już wolności nie tylko projekty, z których korzyści społeczne, takie jak produkujących edukacyjne filmy na takie tematy, jak na otyłość pochodzących z dzieciństwa i bezdomność.
Dowiedz się, jak przyciągnąć Wszystko czego chcesz!
Id like, które pomogą ci w tym samym pozytywne zmiany w swoim życiu, że Im wprowadzenia w kopalni. Im zainteresowani od ludzi, którzy są zainteresowani Wykorzystując swoją władzę osobie pomóc sobie i innym. Chcę żebyś wiedział, że ty dont ma być trzeba tylko usiąść i zaakceptować sytuacji if you dont like them. Jesteś pod kontrolą, co dzieje się w Twoim życiu!
INSPIRACJE
Postawa jest wszystkim jeśli chodzi o prawo przyciągania. Thats dlaczego jej tak ważne, aby utrzymać energię w pozytywną wibracje przez cały czas. Poniżej wideo, które pomaga mi pozostać w zgodzie z prawami wszechświata.
Wszystko jest jednym
Wombat oferuje szerokie doradztwo w jaki sposób możemy żyć w tym świecie!
Rhonda Byrne Oprah tajne Primetime insprational prawa Ellen Bob Proctor atrakcją Canfield Jack Joe Vitale ray James Law of Attraction jest ideą, która jest powszechna w New Age i nową filozofię myśli. To zakłada, aby nigdy nie wspomina o negatywnym, jak metafizyczne zasady życia przejawia się w prawie przyciągania: you get what you think about, twoje myśli określają swoje przeznaczenie.
Dick Sutphen potwierdza, że prawo państw atrakcje, w skrócie, jest podobne przyciąga podobne.
Książki zostały napisane na temat Michael Losier, Jerry i Esther Hicks, Penny Jordan, Sheryl Woods, Robert Anthony, Kristi Gold, Liz Gerstein, David Hooper, Sandra Anne Taylor, Ernest Holmes, William Walker Atkinson, Norman Vincent Peale, Robert Collier, Izrael Regardie, Anastasia Kile, Mark Allen, Bob Proctor, Joe Vitale, dr Isabel Chevere i Lynn Grabhorn.
Jeden web site oferuje kontaktów z przedsiębiorstwami, duchowe i autobusy życia, które obejmują prawie atrakcje w swoim podejściu.
Esther Hicks, profesjonalnych kanałów, jest jednym z najbardziej znanych [edytuj] zwolennicy temat. Jej stronie internetowej opisuje go jako prawo najpotężniejszych we wszechświecie.
W marcu 2006 film The Secret na podstawie, oraz wyjaśnienie, Prawo Przyciągania, był transmitowany przez Internet. Larry King, Ellen DeGeneres i Oprah Winfrey ma nagrane programy oparte na filmie. Książka opiera się na filmie został niedawno zwolniony.
Michael Beckwith omawia Secret Movie i wyjaśnia, dlaczego nie jest po prostu na temat pozytywnego myślenia
Prawo przyciągania
Pozew o miłość
Prawo przyciągania
Prawo przyciągania Abraham
Prawo przyciągania film
tajne prawo przyciągania
Pozew o miłość
tajne prawo przyciągania
powszechne prawo przyciągania
uniwersalne prawa przyciągania
17 sekund i prawo przyciągania
Prawo przyciągania Abrahams
stosując prawo przyciągania
wierzących i prawo przyciągania
książki na prawo przyciągania
Chrześcijaństwo i prawo przyciągania
ma prawo przyciągania pracy
Emerald prawa tabletka atrakcje
Frank polancic Prawo przyciągania
Boga i Prawo przyciągania
Historia Prawo przyciągania
jak stosować prawo przyciągania
Jak skorzystać z prawa przyciągania
Jak korzystać z prawa przyciągania
ustaw imdb przyciągania
jest prawo przyciągania real
Prawo przyciągania i chrześcijaństwo
Prawo przyciągania i Bóg
Prawo przyciągania audio
Prawo przyciągania książka audio
Prawo przyciągania Biblii
Prawo przyciągania blog
Prawo przyciągania bob
Prawo przyciągania książki
Prawo książek atrakcje
Prawo przyciągania bullshit
Prawo przyciągania cd
Prawo przyciągania chrześcijaństwa
prawo klas atrakcje
Prawo przyciągania autokarem
Prawo przyciągania coaching
Prawo przyciągania com
Prawo przyciągania krytyki
Prawo przyciągania kult
Prawo przyciągania randki
Prawo przyciągania życzenia
Prawo przyciągania definicji
Prawo przyciągania dyskusji
Prawo przyciągania dokumentalny
http://www.experiencefestival.com/fo...id\u003d2523&t\u003d3535
http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d2523&t\u003d3535
Prawo przyciągania do pobrania
Prawo przyciągania DVD
Prawo przyciągania ebook
Prawo przyciągania ebooks
Prawo przyciągania Einstein
Prawo przyciągania energii
Prawo przyciągania Esther Hicks
Prawo przyciągania ćwiczenia
Prawo przyciągania fałszywe
Prawo przyciągania film
Prawo przyciągania dla biznesu
Prawo przyciągania forum
Prawo przyciągania forum
Prawo przyciągania darmo
Prawo przyciągania boga
Prawo przyciągania grupy
prawa grup atrakcje
Prawo przyciągania Hicks
Prawo przyciągania historii
Prawo przyciągania jak
Prawo przyciągania hipnoza
Prawo przyciągania info
prawo com info atrakcje
Prawo przyciągania Hicks Jerry
Prawo przyciągania loterii
Prawo przyciągania miłości
Prawo przyciągania się proste
Prawo przyciągania oczywisty
Prawo przyciągania medytacji
Prawo spotkań atrakcje
Prawo przyciągania spotkanie
Prawo przyciągania michael
Prawo przyciągania pieniędzy
Prawo przyciągania mp3
Prawo przyciągania na sterydach
Prawo przyciągania pdf
prawa fizyki atrakcje
Prawo przyciągania podcast
Prawo przyciągania dowód
Prawo przyciągania kwantowej
prawa fizyki kwantowej atrakcje
Prawo przyciągania cytatem
Prawo przyciągania cytaty
Prawo przyciągania real
Prawo przyciągania związek
Prawo stosunków atrakcje
Prawo przyciągania przeglądu
Prawo przyciągania nauki
Prawo przyciągania powodzenia
Prawo przyciągania porady
Prawo narzędzi przyciągania
Prawo przyciągania torrent
Prawo przyciągania szkolenia
Prawo przyciągania centrum szkoleniowe
Prawo przyciągania wibracji
Prawo przyciągania wideo
Prawo przyciągania masy
Prawo przyciągania utrata masy ciała
Prawo przyciągania wiki
Prawo przyciągania Wikipedii
Prawo przyciągania pracy
Prawo przyciągania działa
Prawo przyciągania arkuszy
Prawo przyciągania warsztaty
Prawo przyciągania warsztaty
Prawo atrakcji
prawo grawitacyjne
Prawo przyciągania magnetycznego
Prawo pozytywne atrakcje
ustaw Abrahama atrakcje
ustawodawstw książki atrakcje
ustawodawstw oddanych atrakcje
Pozew o miłość DVD
prawo przyciągania Hicks
ustaw notowań atrakcje
prawa przeglądu atrakcje
ustawodawstw soundtrack atrakcje
prawo przyciągania przyczepy
Losier Prawo przyciągania
Prawo niutonów grawitacyjnego przyciągania
silne objawy i prawo przyciągania
fizyki kwantowej i prawo przyciągania
tajne i prawo przyciągania
tajne DVD Prawo przyciągania
tajne prawo przyciągania wideo
(tajny prawa przyciągania)
tajemnicy prawem film przyciągania
José Silva
ultramind silva
holosync użytkowników
holosync
Vanzant iyanla
dr Wayne Dyer
Wayne Dyer
duchowości i prawo przyciągania
duchowość
Ray James
spotkanie
Jak medytować
metafizyka
Microsoft
secret
Joe Vitale
SGR programu
nauki o bogaceniu się
(Bob Proctor)
(Jack Canfield)
(Michael Beckwith)
(Esther Hicks)
Abraham
Kup DVD tajne, gdzie
tajne DVD oprah Rhonda
tajne DVD kac Esther
Byrne DVD tajne
DVD oryginalna wersja tajne
atrakcją DVD tajne prawa
DVD tajnych dokumentów
tajne DVD Review
DVD oryginał tajemnicy
DVD tajemnicę wszechświata
(Oprah) tajne winfreys
Oprah tajne wideo
secret oprah epizod
z Oprah tajne
get oprah innych tajnych pr
Oprah tajne torrent
Oprah Winfrey tajne
Oprah Winfrey Secret Show
tajne DVD oprah Rhonda
Pobierz oprah tajne torrent
jak Oprah tajne logowanie
Dr Michael Beckwith
Michael Beckwith
Rev Michael Beckwith
Rev Dr Michael Beckwith
Michael Bernard Beckwith
Rev Michael Benard Beckwith
Dr Michael Benard Beckwith
Rev Dr Michael Benard Beckwith
sekret
secret
tajemnice
Beyond Belief tajne Ewangelia Tomasza
Divine Secrets of Ya Ya Sisterhood
Pobierz tajne
Harry Potter i Komnata Tajemnic
w tajemnicy
Nancy Drew sekret Stary zegar
Nancy Drew sekret ranczo cień
Secret Lives of Freemasons
Tajemnica wieku
Tajemnica starego zegara
Tajemnica szkarłat strony
tajemnice zmarłych
Kwiat śniegu i tajne fan
All American Rejects Dirty Little Secret
wielki sekret
wielka tajemnica
największa tajemnica
Templariusze
tajny agent
tajne książki
tajny kod
tajne doktryny
Secret Garden
Secret Heart
Tajna historia
tajny język urodzin
Sekretne życie pszczół
Sekretne życie pszczół podsumowanie
The Secret Life of Walter Mitty
Secret Machines
Tajemnica życia
Secret Movie
Tajemnica NiMH
Tajemnica ranczo cień
ukryciu
tajne szkoły
tajne służby
Tajemnego
Tajne stowarzyszenie
tajne nauczanie w każdym wieku
Tajna wojna
Secret World of Alex Mack
Najdziwniejsze tajne
Trzecia tajemnica
Worlds Greatest skarbowych tajemnic zdrowia
victoria secret
Jaka jest tajemnica
powrót do Secret Garden
DNA Tajemnica życia
inuyasha tajemnicę przeklętej maski
Nancy Drew sekret szkarłat strony
Nancy Drew sekret Stary zegar
posiadającym sekret radości
Tajna historia kart kredytowych
Tajna historia Mongołów
Tajemnice mózgu
Tajemnica Andów
Tajemnica srebrnego kolczyka
Tajemnica miecz
Secret Weapons of Luftwaffe
tajemnice dar Alchemist
snowflower i tajne fan
christmas secret
sto tajnych zmysłów
tajne Bob Proctor
secret com
tajnych dokumentów
tajne DVD
tajne książki ogród
sekret film
Secret Movie ogród
Secret Garden muzyczne
secret soundtrack ogród
The Secret Handshake
język tajny dziewcząt
język tajny relacji
secret life of machines
powszechne prawo przyciągania
Sekretne życie roślin
Tajemnice mózgu
Tajemnice drzew
secret life of words
tajne lew
sekret życia pszczół
Tajemnica Bożego Narodzenia
Tajemnica mojego sukcesu
Tajemnica wszechświata
Secret DVD
Secret River
secret trailer
Secret Window
watch tajne
whats the secret
na temat tajnych
Ellen DeGeneres tajne
Esther Hicks tajne
Kup tajne
tajne Templariusze
Larry King Live tajne
Larry King tajne
Nancy Drew i tajemnice ranczo cień
Nancy Drew Tajemnica starej instrukcji zegar
Nancy Drew sekret szkarłat strony instrukcji
w tajemnicy
cytaty z tajnych
Tajemnica wszechświata
Tajemnica dzikiego dziecka
Sekret wygranej na loterii
tajemnice głęboko
Sonic i tajnych kółek
Książka tajne
tajne Abraham
tajny aneks
tajne przez Rhonda Byrne
tajne Byrne
secret audio
secret cd
tajne rozdziału
sekretne drzwi
tajne Ellen
tajne forum
tajne galeria
tajne prawo przyciągania
tajne darmo
tajne poziomie
secret life of Houdini
tajne listy
Secret Lives of Men piernika
tajemnicy życia Jezusa
tajne teksty
sekret przyciągania
Tajemnica miłości
tajne recenzję filmu
Tajemnica instrukcji ranczo cień
tajne działki
tajne cytaty
tajne przeglądu
tajne opinie
tajne Rhonda
tajne Rhonda Byrne
Sekret życia
secret com tv
www tajne
www tajne com
tajne wideo
www tajne tv
nauki o bogaceniu się
zdecydować się na bogatych
nauki o bogaceniu dzwonków Wallace
wallace d dzwonków nauki bogaceniu
Przepływy pieniężne bogatych
Pobieranie nauki o bogaceniu się
papierowej nauki bogaceniu
bogate bydła jazdy
nauki o bogaceniu się tajne
nauki o bogaceniu audio
nauki o bogaceniu się książka audio
nauki o bogaceniu biz
nauki o bogaceniu Bob Proctor
nauki o bogaceniu książki
nauki o bogaceniu się przez wallace d dzwonków
nauki o bogaceniu się przez Wallace dzwonków
nauki o bogaceniu się książki e
nauki o bogaceniu ebook
nauki o bogaceniu się za darmo
nauki o bogaceniu się wolna audio
nauki o bogaceniu się do pobrania za darmo
nauki o bogaceniu się bezpłatny ebook
nauki o bogaceniu mp3
nauki o bogaceniu sieci
nauki o bogaceniu pdf
nauki o bogaceniu się domeny publicznej
nauki o bogaceniu się seminarium
nauki o bogaceniu się tajne
nauki o bogaceniu Wallace
nauki o bogaceniu się pleść
nauki o bogaceniu dzwonków
Prawo przyciągania łatwiej Autyzm! - Wideo, Film
Autyzm
Więcej pokrewnych materiałów!
Film "The Secret - Law of Attraction":
- "The Secret wynika z najpotężniejszych prawa we wszechświecie. Znajomość tego prawa musi biegać jak złota nić przez życie i nauczanie wszystkich proroków, jasnowidzów, mędrców i zbawcy w historii świata, a także poprzez życie wszystkich prawdziwie wielkich mężczyzn i kobiet. wszystko, co kiedykolwiek zakończone lub osiągnięte zostało wykonane w całości zgodnie z tym prawem najsilniejszych.
Bez wyjątku, każdy człowiek ma zdolność do przekształcenia oznak słabości lub cierpienie w siłę, moc, doskonałe pokoju, zdrowia i obfitości.
Tajemnica wyjaśnia się z prostotą prawa, które jest regulujących życie i daje wiedzę, jak tworzyć - świadomie i bez wysiłku - radosnego. To jest sekret wszystko - Sekret nieograniczonego szczęścia, miłości, zdrowia i dobrobytu ".
Link do filmu:
Linki na filmy związane z Secret Movie:
Oryginalny pomysł PRZEZ: Rhonda Byrne
KEYWORDS: Prawo przyciągania, Secret Movie, Świadomość sukcesu, Afirmacje, Power of Mind, Inspirational Mind Movies,
ROZPOCZĘCIA: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John DeMartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,
Link do dyskusji na temat Secret Movie:
Co sądzisz o filmie?
Czy wierzysz w idee przedstawione?
Czy przetestowane pomysły? Z lub bez powodzenia?
Proszę podzielić się pomysłami i tutaj: Prawo przyciągania i Secret Movie - dyskusja!!  
What the Bleep wiemy? (Film Pełna Część 1-16, 120 minut)
- Nowy, oryginalny film kompilacja najlepszych fragmentów zdjęcia po ruchu:
- What the Bleep Do We Know!? (1 godz 40m)
- What the Bleep-Down the Rabbit Hole (2 godziny 30m)
- What the Bleep-Quantum Edition (5 godz)
REŻYSERII: William Arntz, Betsy Chase, & Mark Vicente.
KEYWORDS: Mechanika kwantowa, Quantum Physics, Nauka, Duchowość, Komedia, Dramat, Semi dokumentalny, Prawo przyciągania
ROZPOCZĘCIA: Marlee Matlin, Elaine Hendrix, JZ Knight, Ramthy, Joseph Dispenza, David Albert, Amit Goswami, John Hagelin, Stuart Hameroff, Miceal Ledwith, Daniel Monti, Andrew Newberg, Candace Perth, Jeffrey Satinover, William Tiller, Fred Alan Wolf, Dr Masaru Emoto.
Zobacz i omówienia filmów tutaj:
Proszę podzielić się pomysłami i przemyśleniami na temat filmu tutaj:
Główne strony wideo
Prawo przyciągania
Świadomość
Filmy Inspirational
Podobne filmy
The Secret - Law of Attraction (full movie) - Dołącz do dyskusji!
What the Bleep wiemy? (full movie) - Dołącz do dyskusji!
Pokrewne artykuły
Prawo przyciągania,
Afirmacje, Świadomość ubóstwa, Power of Thought, Power of Prayer, Świadomość dobrobytu, Świadomość sukcesu, Wizualizacja, Świadomość, Holographic Universe, Hipoteza Gai, Pole morfogenetyczne,
Linki do związane tematy, filmy itp.
Prawo przyciągania, What The Bleep Do We Know, Sekretariatt,
Afirmacje, Świadomość , Holographic Universe, Umyślne tworzenie, Manifestując Ćwiczenia, Metafizyczny Techniki, Mind Power Świadomość ubóstwa, Świadomość dobrobytu, Świadomość sukcesu, Wizualizacja,
Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,
Więcej filmów
Ludzie - Filmy związane z tajnymi służbami i What the Bleep wiemy?
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramthy, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,
Tematy - Filmy związanych z tajnymi służbami i What the Bleep wiemy?
Prawo przyciągania, Świadomość Abundance, Afirmacje, Umyślne tworzenie, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnoza, Manifestując Ćwiczenia, Manifestując Technika, Metafizyczny Techniki, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Świadomość ubóstwa, Świadomość dobrobytu, Świadomość sukcesu, Opus Film, Secret Movie, Trauma Therapy, Tablica Vision, Wizualizacja,
Różne - Filmy związanych z tajnymi służbami i What the Bleep wiemy?
Obfitość, Szczodre , Przyciągnięcie, Przyciągnięcie, Atrakcje, Coaching, Bogacenie, Life Coaching, Manifest , Manifestacja, Przejawiająca, Mind Solutions, Kluczowe, Kluczowe Speaker, Rozwój osobisty, Personal Growth, Powiązania, Relacje, Self Help, Self-Esteem, Seminarium , Stress Management, Sukces, Teleclasses, Drgania, Weight Loss, Warsztaty, Szczęście, Seminarium Duchowego, Duchowe Warsztaty, Duchowość golfowe, Duchowość Festival, Duchowości,
Ostatnio edytowane przez Jonas1; 09-20-2008 w 06:47 PM..
|