|
מנהלה
מנהלה
תודה: 36
המשתמש קיבל 95 תודות ב 68 הודעות
|
חוק המשיכה אוטיזם יכול להקל!
 - חוק המשיכה אוטיזם יכול להקל!
- קבל 7 שיעורים חינם @ למד את חוק המשיכה של המורים Featured in The Secret
למד כיצד להשתמש את חוק המשיכה להתגבר על אתגרים אותך אישית. זה עבד לי כאשר פניתי זה חוק אוניברסלי במהלך הייאוש שלי, אחרי שהילד שלי אובחן עם אוטיזם.
כיצד ניצלתי את חוק המשיכה לשם הייאוש שלי אחרי הילד שלי אובחן עם אוטיזם
היי, קוראים לי ג 'ניפר גרהם בפעם הראשונה מזה זמן רב, אני יכולה לומר בכנות שאני חובקת את כל תחומי החיים שלי! זה לא היה תמיד ככה אף. עברתי מסע ארוך, כואב ובודד כדי להגיע לאן שאני היום. אני משתף את הסיפור שלי כי אני מקווה שזה יהיה לך השראה לא רק כדי לבוא על האתגרים הגדולים ביותר שלך, אבל גם כדי לראות את המתנות שהם מביאים. הלמידה לעשות זאת היא הדבר הטוב ביותר שעשיתי עבור עצמי ואת המשפחה שלי.
חלק זה של התעוררות רוחנית שלי התחיל להתפתח זמן קצר אחרי שבעלי ואני נעשינו הורים. היינו כל כך גאה להיות יפה זה התינוק שהיה כל כך מלא חיים. בגיל של שני, התינוק שלנו היה יכול לדקלם את הנשיאים ואת הצבע על שם המדינות על המפה.
ואז פתאום יום אחד בגיל שלוש, הילד האהוב שלנו כבר לא היה מסוגל להגות את המילים אמא או אבא והתחיל והבליע במילים אחרות. נוסף על כך, התחלנו לקבל פניות של טרום בית הספר מספר לנו כי הילד שלנו היו בעיות התנהגותיות. באותה תקופה, הייתי גם להבחין כי הילד שלנו עושה דברים שאני מבין didn't. רופא הילדים שלנו היה אוהד, אבל אמרו לנו כי מחוז הספר זה סוג של בדיקה. כשהלכנו מחוז בית הספר אמרו לנו לחזור לרופא הילדים.
הייתי הרוסה וב כל כך הרבה כאב לא יודע מה היה לא בסדר עם הילד שלי, או לאן לפנות לעזרה. אני לא ידעתי על כל ההורים האחרים, שהיו בפני מה עובר עלי. הרגשתי כל כך לבד. הדרך הטובה ביותר שאני יכול לתאר את זה כאילו יש משבר גדול, אבל לא עם 911. בינתיים, צ 'יילדס ההתנהגות שלי הפכה יותר בלתי צפוי בבית הספר.
אנחנו מאוחר יותר הלך לפסיכולוג שאמר לנו כי הילד שלנו היה ב-ADHD. התנגדתי באמצעות תרופות במשך זמן רב, אבל אני בסופו של דבר נכנעה בגלל בעיות התנהגותיות היו רק הולך ומחמיר, ואני הרגשתי שזה הפך לעניין הבטיחות. Wasn't תרופה יעילה כל כך ניסינו עוד אחד ואז עוד אחד ועדיין אין תוצאות. בשלב זה, כמה מורים היו אומרים לי צ 'יילדס כי ההתנהגות שלי היה כל כך מוזר שהם חשבו לילד שלי היתה בעיה הרבה יותר חמורה מאשר ב-ADHD.
לסבך את העניינים עוד יותר, התפקיד שלי בתור כתבת חדשות בטלוויזיה עכשיו היה תובעני יותר מתמיד. אני עובד עכשיו על שש עשרה שעות ביום. כל זה גרם לי כמות עצומה של מתח. רציתי לעזוב את העבודה שלי, אבל החלטתי להישאר כי דאגתי כסף מאז אני ובעלי היינו רגילים שיש להם שתי הכנסות.
הרגשתי כל כך לכוד על ידי המצב העבודה שלי. מה שהטריד אותי ביותר היה כי היתה לי הרגשה שהחיים שלי המכריע היה לגמרי בידיים של אחרים. מישהו אחר החליט כאשר עבדתי, כמה זמן עבדתי או אם אני יכול לקחת יום הרבה מעל הצורך. אני סוף סוף הגיע לנקודת שבירה ואת צריכה לתת את העבודה ללכת.
נקודת המפנה
למרבה המזל, בשלב זה, צ 'יילדס ההתנהגות שלי התייצב מספיק כדי להקל על חששות everyones. אבל עכשיו אני עומד בפני צומת דרכים עם הקריירה שלי. ידעתי שאני רוצה להמשיך לעבוד בטלוויזיה אבל גם ידעתי שאני didn't רוצה לעבוד בשביל מישהו אחר שוב. אני wasn't בטוח איך ליישב בין השניים.
ThenI בהדרגה התחלתי להבין שאני בשליטה על מה שקורה life.This שלי הביא אותי להכרה הכואבת שאני didn't ערך עצמי היה סביב עצמי (שלא במודע) בעבודה עם אנשים שתמכו אמונות (פחדים הפנימי של unworthiness שלי) על עצמי.
איך שהתחלתי להשתמש את חוק המשיכה בחיי
התחלתי לקחת מקרוב איך אני יצר (משך) המצב הזה למרות שאני compeletly היה מודע לכך שאני עושה את זה בזמן. אני מיד התחיל תשומת לב למחשבות שלי beliefs.I הליבה גם מקרוב ציין מה (ומי) הייתי במשיכת לתוך החיים שלי. אני באמת מתחיל להעריך ולהבין את העוצמה של חוק המשיכה.
התחלתי לקרוא כל ספר שיכולתי למצוא בנושא. זה הוביל אותי לסרט "הסוד" ואת הספר The Science of Getting Rich SGR ותוכנית.
אלה משאבים כי לימד אותי איך באמת להתמקד ואת מה שאני הרצון למשוך לתוך החיים שלי. למדתי איך ליצור קשר עם העצמי הגבוה שלי ונאמר לו הזדמנות גדולה בא בדרך שלי. כעבור כמה ימים, עמית הזמין אותי להצטרף אליו בריצה חברת הפקה וידאו.
עכשיו יש לי הזדמנויות אפילו יותר מתמיד! אני משתמש את חוק המשיכה כדי לסייע להם להשיג לקוחות. למרות ההצלחה הגדולה ביותר שלי עם תוכנית זו היא לעזור לילד שלי.
זמן קצר לאחר מכן הצטרפתי חברת ההפקה, התחלתי לקבל שיחות מבית הספר שוב. הייתי שנאמר כי הילד שלי היה מתנהג בצורה מוזרה, לא טוב באינטראקציה עם סטודנטים אחרים ואולי didn't שייכים לימוד הזרם המרכזי. אז שוב התחלתי החיפוש שלי עבור מישהו שיוכל לעזור לי לעזור לילד שלי.
הלמידה מכאיב חדשות אודות הילד שלי
לבסוף, אחרי שנים של הולכת מרופא לרופא, נאמר לי כי הילד שלי יש תסמונת אספרגר שהיא סוג של אוטיזם. כמו ההרסנית החדשות היה, חלק ממני הוקל כי חשבתי שאולי עכשיו אני יכול לקבל טיפול הולם לילד שלי. למרבה הצער, כי wasn't המקרה ועדיין אף אחד לא יכול להגיד לי איך להתמודד עם בעיות התנהגותיות.
בכל פעם הרמתי את הטלפון כדי לקבל שיחת טלפון מבית הספר, זה היה כמו לשחק רולטה רוסית. לפעמים הם היו קוראים עם חדשות טובות על ההישגים של הילד השני שלי. פעמים אחרות היו קוראים עם חדשות נורא על הילד שלי עם Aspbergers.
התחלתי לקבל מדוכאת מאוד וידעתי שאני צריך לעשות משהו, כי שוב, הייתי מאפשר משהו מחוץ לעצמי לשלוט בחיים שלי. הנחתי שאם את חוק המשיכה יכול לעבוד בעסק זה יכול לעזור גם בחיים האישיים שלי. על ידי לימוד תוכנית SGR למדתי על חוקים אוניברסליים אחרים כגון חוק הקוטביות אשר בעצם אומר כי אם המצב ניתן לראות רע מאוד, אז צריך להיות משהו מאוד טוב עם זה. זה ממש איפשר לי לראות את האהבה והיופי במסע שלי.
שמתי לב כי המנהלת ומורים היתה מספרת לי את כל הדברים האלה במשך השנים היו כי קשה מאוד לשמוע, אני יכול להגיד מן נראה על פניהם ואת הצלילים של הקולות שהם באמת אכפת הילד שלי ואני שלהם בגלוי הביעו את תודתי להם. לקחתי זמן באמת לשבת ולהרהר עם כל אנרגיה חיובית הייתי מקבל. במילים אחרות, אני שונה כמו שראיתי בנסיבות שלי ולאחר מכן התחיל שינוי הנסיבות שלי.
כמעט מיד, אכפתיות אנשים אחרים בבית הספר שאותו אני מעולם לא הצטלבו עם לפני נכנס לחיים שלי סיפר לי על התוכניות במיוחד עבור ילדים כמו הילד שלי. אני מיד התחיל הילד שלי את העזרה הנחוצים בתוך חודשים, הילדה שלי היתה התקדמות גדולה. למרות המורים היו להבחין כי הילד שלי היה מתנהג הרבה יותר טוב, מהסטודנטים האחרים היו עדיין שומר על מרחק. במהלך ארוחת הצהריים, את חברי לכיתה היו מדברים בינם לבין עצמם אבל לא כוללים את הילד שלי. Thats כאשר החלטתי ללמד את הילד שלי איך להשתמש את חוק המשיכה.
תוצאות צ 'יילדס מדהים שלי בתום השימוש חוק המשיכה For The Very First Time
באותו לילה, ממש לפני זמן במיטה, היה לי ילד לדמיין איך זה נראה ומרגיש כמו שלי להיות מוקף ילדים אחרים עם כולם צוחקים ומדברים ו בנעימים. דיברתי עם הילד שלי דרך ויזואליזציה כולו יכולתי לראות את ההתלהבות שלי צ 'יילדס. עכשיו, אכפת לך שאני עשיתי את זה בלי לספר לילד שלי על חוק המשיכה, או למה אנחנו עושים את ויזואליזציה כי חשבתי רביעי צריך לעשות את זה במשך לילות רבים לפני ראינו שום תוצאות didn't ואני רוצה שהילד שלי יהיה מאוכזב. אחרי הכל, התלמידים שמרה על מרחק מן הילד שלי די הרבה זמן כי הם פשוט לא מבינים את behavior.I לעצמי שזה עלול לקחת די הרבה זמן כדי להפוך את המצב הזה.
ובכן, למחרת כאשר הילד שלי חזר הביתה מבית הספר, אני כלאחר יד שאל איך הלך לארוחת צהריים. להפתעתי, העיניים שלי צ 'יילדס אורו הילד שלי אמר זה היה נהדר! החבר הכי טוב שלי הציל לי כיסא ליד שולחן ארוחת הצהריים אני צריך לשבת עם כל החברים האחרים שלי! שאלתי חברים מה הילד שלי אמר כי מאז הכיתה התנהגו כל כך טוב היום, המורה אמרה שהם יכולים לאכול ארוחת צהריים עם כל הכיתה בכיתה שלהם. אז הזמין את הילדים כי ילד שלי לשבת איתם היו חברים לכיתה של שנים קודמות וגם היו או לא מודע או didn't זוכר צ 'יילדס בעיות ההתנהגות שלי. אז להם, הילד שלי עדיין היה מגניב!
ניסינו את התרגיל ויזואליזציה לילות אחרים עם תוצאות דומות למחרת! רק instanceschildren אלה שבעבר התעלמו הילד שלי עכשיו היו מושטות אל הילד שלי!
היום החיים שלי
הילד שלי פשוט השלים הספר קיץ המורים אומרים לי שיש לא היו בעיות התנהגותיות במהלך הפעלה זו. הילד שלי אפילו ידידים חדשים מאוד מועיל בכיתה.
מבחינת הקריירה שלי הוא מודאג, אני עכשיו לעבוד בטלוויזיה שוב אבל הפעם על שלה בתנאים שלי. Im שותפה בחברת הפקה וידאו. אנחנו מייצרים הכל החל תעודה PSAs ל-DVD אינטראקטיביים. זה נותן לי הזדמנות לעשות את הקול שוב ושוב על העבודה באוויר.
החלק הטוב ביותר הוא עכשיו יש לי את החופש לעשות רק פרויקטים למען הקהילה, כגון הפקת סרטי וידאו חינוכיים על נושאים כגון על השמנה בילדות, חוסר קורת הקרובים.
למד כיצד למשוך כל מה שאתה רוצה!
זיהוי רוצה לעזור לך להביא את השינויים החיוביים אותם לתוך החיים שלך כי Im מביא לתוך שלי. Im מעוניין לשמוע מאנשים המעוניינים הקשה לשלטון האישי שלהם לעזור לעצמם ולאחרים. אני רוצה שתדע כי אתה לא צריך אתה צריך רק לשבת בחיבוק ידיים ולקבל את הנסיבות שלך אם אתה לא אוהב אותם. אתה בשליטה על מה שקורה בחיים שלך!
השראה
היחס הוא הכל כשמדובר החוק של משיכה. זה למה כל כך חשוב שלה כדי לשמור על האנרגיה שלכם רטט חיובי בכל עת. להלן וידאו זה עוזר לי להישאר בהרמוניה עם חוקי היקום.
כל אחד הוא
Wombat מציע עצה גדולה על איך אנחנו יכולים לחיות ביחד בעולם הזה!
אופרה Rhonda Byrne סוד החוק insprational Primetime אלן של בוב פרוקטור, ג 'ק קנפילד משיכה ריי ג' יימס ג 'ו Vitale את חוק המשיכה הוא רעיון כי היא נפוצה ניו אייג' ניו הפילוסופיה חשיבה. היא מציגה את לא להתעכב על השלילי, כפי העיקרון המטאפיסי של החיים המעוגנת בחוק של משיכה: אתה מקבל מה שאתה חושב, המחשבות שלך לקבוע את הגורל שלך.
דיק Sutphen מאשרת כי חוק של מדינות אטרקציה, בתמצית, היא דומה מושך דומה.
ספרים נכתבו על הנושא על ידי מיכאל Losier, ג 'רי ואסתר היקס, פני ג' ורדן, שריל וודס, רוברט אנתוני, קריסטי גולד, ליז גרשטיין, דוד הופר, סנדרה אן טיילור, ארנסט הולמס, ויליאם ווקר אטקינסון, נורמן וינסנט פיל, רוברט קולייר, ישראל Regardie, אנסטסיה קייל, מארק אלן, בוב פרוקטור, ג 'ו ויטאלה, ד"ר וילפרדו Chevere, ולין Grabhorn.
אחד באתר האינטרנט מציע מגעים עם עסקי, רוחני, ואת המאמנים החיים אשר כוללים את חוק המשיכה בגישה שלהם.
אסתר היקס, ערוץ מקצועי, הוא אחד הידועים ביותר [עריכה] חסידי בנושא. אתר האינטרנט שלה מתאר זאת החוק החזק ביותר ביקום.
בחודש מרץ 2006 סרט המבוסס על הסוד, ומסביר, את חוק המשיכה, היה שידור דרך האינטרנט. לארי קינג, אלן דג 'נרס, ואת אופרה ווינפרי הקליטו מראה המבוסס על הסרט. ספר המבוסס על הסרט באחרונה פורסמו.
Beckwith מיכאל דן הסרט הסוד מסביר מדוע זה לא פשוט על חשיבה חיובית
חוק המשיכה
חוקי המשיכה
את חוק המשיכה
חוק המשיכה אברהם
חוק המשיכה הסרט
חוקי של סרט משיכה
הסוד חוק המשיכה
חוקי המשיכה
החוק הסוד של משיכה
חוק אוניברסלי של משיכה
חוקים אוניברסליים של המשיכה
היקס אברהם חוק המשיכה
אברהמס חוק המשיכה
החלת חוק המשיכה
האמונה ואת חוק המשיכה
חוק המשיכה של בוב פרוקטור
ספרים על חוק המשיכה
הנצרות את חוק המשיכה
עושה את חוק המשיכה לעבוד
החוק Tablet הברקת משיכה
החוק polancic פרנק משיכה
אלוהים את חוק המשיכה
ההיסטוריה של חוק המשיכה
איך ליישם את חוק המשיכה
איך להפעיל את חוק המשיכה
אופן השימוש חוק המשיכה
חוק המשיכה שותפים
החוק של Affirmations אטרקציה
חוק המשיכה של הסוד
החוק של מאמרים אטרקציה
חוק המשיכה אודיו
חוק המשיכה שמע ספר
חוק המשיכה Bible
חוק המשיכה בלוג
חוק המשיכה בוב
חוק המשיכה ספר
החוק של ספרים אטרקציה
חוק המשיכה CD
חוק המשיכה הנוצרית
חוק המשיכה הנצרות
החוק של כיתות אטרקציה
חוק המשיכה המאמן
חוק המשיכה אימון
חוק המשיכה com
חוק המשיכה הביקורת
חוק המשיכה מאחל
חוק המשיכה תיארוך
חוק המשיכה היום
חוק המשיכה ההגדרה
חוק המשיכה תיעודי
http://www.experiencefestival.com/fo...id\u003d2523&t\u003d3535
חוק המשיכה להוריד
חוק המשיכה DVD
חוק המשיכה ebook
החוק של ebooks אטרקציה
חוק המשיכה איינשטיין
חוק המשיכה אנרגיה
החוק של המשיכה אסתר היקס
החוק של תרגילי משיכה
חוק המשיכה שווא
חוק המשיכה של הסרט
חוק המשיכה לעסקים
חוק המשיכה בפורום
החוק בפורומים של משיכה
חוק המשיכה חינם
חוק המשיכה אלוהים
החוק של קבוצת אטרקציה
החוק של קבוצות אטרקציה
חוק המשיכה של היקס
חוק המשיכה ההיסטוריה
חוק המשיכה איך
חוק המשיכה היפנוזה
חוק המשיכה מידע
החוק של מידע com אטרקציה
החוק של ג 'רי היקס אטרקציה
חוק המשיכה בהגרלה
חוק המשיכה לאהוב
חוק המשיכה עשה פשוט
חוק המשיכה המניפסט
חוק המשיכה מדיטציה
החוק של פגישות אטרקציה
חוק המשיכה Meetup
חוק המשיכה מייקל
חוק המשיכה כסף
חוק המשיכה MP3
חוק המשיכה על סטרואידים
חוק המשיכה PDF
חוק המשיכה של הפיזיקה
חוק המשיכה Podcast
חוק המשיכה הוכחה
חוק המשיכה הקוונטים
חוק המשיכה של הפיזיקה הקוונטית
חוק המשיכה לצטט
החוק של ציטוטים אטרקציה
חוק המשיכה האמיתי
חוק המשיכה יחסים
החוק יחסים של משיכה
חוק המשיכה לסקור
חוק המשיכה המדע
חוק המשיכה הצלחה
החוק של עצות אטרקציה
החוק של כלי משיכה
חוק המשיכה סיקור
חוק המשיכה אימון
החוק של מרכז הדרכה אטרקציה
חוק המשיכה רטט
חוק המשיכה וידאו
חוק המשיכה משקל
החוק של אובדן משקל משיכה
החוק של ויקי אטרקציה
החוק של ויקיפדיה אטרקציה
חוק המשיכה לעבוד
חוק המשיכה עובד
החוק של גליונות אטרקציה
חוק המשיכה הסדנה
החוק של סדנאות אטרקציה
החוק של אטרקציות
החוק של משיכה כבידה
חוק המשיכה המגנטי
חוק המשיכה חיובי
החוקים של אברהם אטרקציה
ספר החוקים של משיכה
חוקי להפיל אטרקציה
חוקי המשיכה DVD
חוקי המשיכה היקס
החוקים של ציטוטים אטרקציה
חוקי המשיכה לסקור
חוקי המשיכה פסקול
החוקים של הקרוואן אטרקציה
חוקי אטרקציות
החוק losier משיכה
חוק המשיכה של ניוטון כבידה
גילויי עוצמה את חוק המשיכה
פיזיקת הקוונטים ואת חוק המשיכה
הסוד חוק המשיכה
החוק DVD הסוד של משיכה
הסוד חוק המשיכה וידאו
(סוד חוקים של משיכה)
החוק הסרט הסוד של משיכה
סילבה חוזה
ultramind סילבה
holosync
משתמשים holosync
Vanzant iyanla
Wayne Dyer
ד"ר וויין דייר
רוחניות
רוחניות חוק המשיכה
מדיטציה
כיצד לעשות מדיטציה
מטאפיזיקה
מטפיסי
הסוד
Joe Vitale
ג 'יימס ריי
תוכנית SGR
מדע להתעשר
(בוב פרוקטור)
(ג 'ק קנפילד)
(Michael Beckwith)
אברהם
(אסתר היקס)
סוד איפה לקנות DVD
רונדה OPRAH DVD הסוד
כפרי אסתר DVD הסוד
סוד DVD Byrne
גירסת ה-DVD המקורי הסוד
הסוד חוק המשיכה DVD
סוד DVD תיעודי
ביקורת DVD הסוד
הסוד המקורי DVD
סוד היקום DVD
(OPRAH) סוד winfreys
וידאו סוד OPRAH
סוד OPRAH אפיזודה
מן סוד OPRAH
לקבל יחסי ציבור אחרים OPRAH סוד
סיקור סוד OPRAH
וינפרי הסוד OPRAH
וינפרי להראות סוד OPRAH
רונדה OPRAH DVD הסוד
Torrent Download OPRAH סוד
כמו סוד ראה OPRAH
מיכאל Beckwith
ד"ר מיכאל Beckwith
Rev Michael Beckwith
Rev ד"ר מיכאל Beckwith
מייקל ברנרד Beckwith
Rev Michael Beckwith Benard
ד"ר מיכאל Benard Beckwith
Rev ד"ר מיכאל Benard Beckwith
הסוד
סוד
הסודות
מעבר לכל דמיון הבשורה הסוד של תומאס
סודות האלוהי של יה יה אחיות
להוריד את הסוד
הארי פוטר וחדר הסודות
בסוד
ננסי דרו הסוד של השעון הישן
ננסי דרו את הסוד של החווה צל
חייהם הסודיים של הבונים החופשיים
הסוד של גיל
הסוד של השעון הישן
הסוד של היד ארגמן
סודות של מתים
פרח שלג המאוורר סוד
כל האמריקני דוחה את הסוד המלוכלך הקטן
הסוד הגדול
הסוד הגדול
הסוד הגדול
האבירים הטמפלרים
סוכן חשאי
את הספר הסוד
את הקוד הסודי
את תורת הסוד
סוד הגן הנעלם
הלב סוד
ההיסטוריה הסודית
השפה הסודית של ימי הולדת
החיים הסודיים של הדבורים
החיים הסודיים של הדבורים סיכום
החיים הסודיים של וולטר mitty
הסוד מכונות
הסרט הסוד
סוד החיים
הסוד של NiMH
הסוד של החווה צל
המקום הסודי
הספר הסוד
השירות החשאי
משתתף סוד
החברה הסוד
הסוד תורתו בכל הגילאים
המלחמה החשאית
העולם הסודי של אלכס מאק
הסוד המוזר
הסוד השלישי
העולמות האוצר הגדול ביותר של סודות הבריאות
ויקטוריה את הסוד
מה הוא הסוד
בחזרה אל הגן הסודי
DNA סוד החיים
Inuyasha הסודי של המסכה קילל
ננסי דרו הסוד של היד ארגמן
ננסי דרו את הסוד של השעון הישן
החזקת את סוד האושר
ההיסטוריה הסודית של כרטיס האשראי
ההיסטוריה הסודית של המונגולים
חייה הסודיים של המוח
סוד האנדים
סוד עגיל הכסף
הסוד של החרב
הנשק הסודי של הלופטוואפה
הסודות של דר האלכימאי
snowflower ואת אוהד סוד
סוד חג המולד
מאה החושים סוד
בוב פרוקטור סוד
com סוד
התיעודי סוד
ה-DVD הסוד
הסרט הסוד
את הספר סוד הגן הנעלם
את הסרט סוד הגן הנעלם
סוד הגן המוסיקלי
הפסקול סוד הגן הנעלם
את לחיצת היד הסודית
השפה הסודית של הבנות
השפה הסודית של יחסים
החוק הסוד של משיכה
החיים הסודיים של מכונות
החיים הסודיים של הצמחים
החיים הסודיים של המוח
החיים הסודיים של עצים
החיים הסודיים של המילים
האריה סוד
את סוד חיי הדבורים
הסוד של חג המולד
סוד ההצלחה שלי
את הסוד של היקום
הסוד ב DVD
הנהר הסודי
הסוד הסרט
הקרוואן סוד
חלון סודי
לראות את הסוד
Whats את הסוד
על הסוד
לקנות את הסוד
אלן דג 'נרס הסוד
אסתר היקס את הסוד
סוד האבירים הטמפלרים
מלך לארי לחיות את הסוד
לארי קינג את הסוד
ננסי דרו ואת הסוד של החווה צל
ננסי דרו סוד בהדרכה השעון הישן
ננסי דרו הסוד של היד ארגמן בהדרכה
על הסוד
ציטוטים הסוד
הסוד של היקום
הסוד של ילד פרא
הסוד כדי לזכות בלוטו
הסודות של עמוק
קוליים ואת טבעות סוד
את הספר הסוד
אברהם סוד
בנספח סודי
השמע סוד
הסוד מאת רונדה ביירן
ביירן סוד
את התקליטור סוד
את הפרק הסודי
את הדלת הסודית
אלן סוד
הפורום הסודי
הסוד חופשי
הגלריה סוד
הסוד חוקי המשיכה
רמת סוד
החיים הסודיים של הודיני
הרשימה הסודית
הסוד חייהם של גברים זנגוויל
את סוד חיי ישו
סוד המילים
הסקירה הסרט הסוד
את סוד המשיכה
סוד של אהבה
הסוד של החווה בהדרכה צל
העלילה בסוד
הסוד מצטט
הסקירה סוד
הסוד הסקירות
רונדה הסוד
סוד החיים
com TV סוד
הווידאו סוד
www הסוד
www com סוד
www הטלוויזיה סוד
המדע להתעשר
לבחור להיות עשירים
המדע של וולאס מקבל wattles עשיר
וולאס ד wattles המדע להתעשר
תזרים מזומנים עשירה
להוריד את המדע להתעשר
קשה להעתיק את המדע להתעשר
הבקר עשיר כונן
מדע להתעשר הסוד
את מדע מקבל שמע עשיר
המדע של מקבל הספר שמע עשיר
המדע של מקבל biz עשיר
המדע של בוב פרוקטור מקבל עשיר
המדע של מקבל ספר עשיר
המדע להתעשר על ידי וולאס ד wattles
המדע להתעשר על ידי wattles וולאס
המדע של מקבל הספר האלקטרוני עשיר
המדע של מקבל ebook עשיר
המדע של מקבל בחינם עשיר
המדע של מקבל בחינם שמע עשיר
המדע של מקבל הורדה חינם עשיר
המדע של מקבל ספר אלקטרוני בחינם עשיר
המדע להתעשר MP3
המדע של הרשת מקבל עשיר
המדע של מקבל PDF עשיר
המדע של תחום מקבל הציבור עשיר
המדע של מקבל סמינר עשיר
המדע של וולאס מקבל עשיר
המדע של מקבל שטה עשיר
המדע של מקבל wattles עשיר
את חוק המשיכה עשוי להקל על אוטיזם! - וידאו, סרט
אוטיזם
עוד חומר בנושא!
הסרט "הסוד - חוק המשיכה":
- "מגלה סוד החוק החזק ביותר ביקום. הידע של חוק זה נמשך כמו חוט הזהב דרך חייהם ועל תורתו של כל הנביאים, הרואים, חכמים מושיעים בהיסטוריה העולמות, ועל דרך חייהם של כל הגדולים באמת גברים ונשים. כל פעם שהם השיגו הישגים או שנעשה על פי חוק זה מלא עם החזקים ביותר.
ללא יוצא מן הכלל, לכל אדם יש את היכולת להפוך כל חולשה או סבל לתוך כוח, כוח, שלום מושלם, בריאות, שפע.
סוד, מסביר בפשטות, כי החוק הוא שלטון כל החיים, ומציעה ידע כיצד ליצור - במכוון וללא מאמץ - חיים שמחה. זהו סוד לכל דבר - סוד האושר בלתי מוגבל, אהבה, בריאות ושגשוג ".
קישור לסרט:
Related Videos קשר לסרט הסוד:
הרעיון המקורי: רונדה ביירן
מילות מפתח: חוק המשיכה, סרט הסוד, התודעה הצלחה, Affirmations, כוחה של הנפש, השראה Mind סרטים,
בוהה: John Assaraf, מיכאל Beckwith, לי Brower, ג 'ק קנפילד, ג 'ון Demartini, מארי היהלומים, מייק דולי, בוב דויל, הייל Dwoskin, מוריס גודמן, John גריי, ג 'ון Hagelin, ביל האריס, בן ג 'ונסון, Lorai Langemeier, ליסה ניקולס, בוב פרוקטור, ג 'יימס ארתור ריי, דוד Schirmer, מרסי Shimoff, ג 'ו ויטאלה, דניס Waitley, ניל דונלד וולש, פרד אלן וולף,
קישור לדיון על הסרט הסוד:
מה אתה חושב על הסרט?
האם אתה מאמין הציג רעיונות?
האם נבדק רעיונות? עם או ללא הצלחה?
נא לשתף רעיונות מחשבות שלך כאן: חוק המשיכה ועל פרימיום החשאי - דיון!!  
הצפצוף מה אנחנו יודעים? (סרט מלאה, חלק 1-16, 120 דקות)
- סרט מקורי חדש להרכיב קטעים מתוך מיטב סרטי קולנוע הבאות:
- מה בליפ Do We Know!? (1 שעות 40m)
- מה בליפ-Down Rabbit Hole (2hrs 30m)
- מה בליפ-Quantum Edition (5 שעות)
BY בימוי: ויליאם Arntz, בטסי צ 'ייס, & מארק ויסנטה.
מילות מפתח: מכניקה קוונטית, פיזיקה קוונטית, מדע, רוחניות, קומדיה, דרמה, דו תיעודי, חוק המשיכה
בוהה: Marlee Matlin, איליין הנדריקס, JZ Knight, Ramtha, יוסף Dispenza, דוד אלברט, עמית Goswami, ג 'ון Hagelin, Hameroff סטיוארט, Miceal Ledwith, דניאל מונטי, אנדרו Newberg, קנדיס פרת, ג 'פרי Satinover, ויליאם Tiller, פרד אלן וולף, ד"ר מסרו אמוטו.
הצג לדון כאן סרט:
בבקשה לשתף מחשבות ורעיונות על הסרט שלך כאן:
דפי וידאו ראשי
חוק המשיכה
התודעה
קטעי וידאו מעוררות השראה
סרטים קשורים
הסוד - חוק המשיכה (סרט מלא) - הצטרפות לדיון!
הצפצוף מה אנחנו יודעים? (סרט מלא) - הצטרפות לדיון!
מאמרים קשורים
חוק המשיכה,
Affirmations, תודעת העוני, כוח המחשבה, כוחה של תפילה, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, וויזואליזציה, התודעה, היקום ההולוגרפי, Gaia Hypothesis, Morphogenetic פילדס,
קשר בנושא האשכולות, קטעי וידאו וכו '
חוק המשיכה, מה בליפ Do We Know, SecreT,
Affirmations, התודעה , היקום ההולוגרפי, יצירה מכוונת, מפגין תרגילים, טכניקות מטאפיזי, כוח המוח, תודעת העוני, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, וויזואליזציה,
אברהם היקס, אנדרו כהן, אנדרו Newberg, אנתוני רובינס, בוב דויל, בוב פרוקטור, דוד Sereda, Deepak Chopra, גרג בראדן, ג 'ק קנפילד, ג 'ו ויטאלה, John Assaraf, John גריי, ג 'ון Hagelin, ליסה ניקולס, מיכאל Beckwith, מיכאל Losier, ניל דונלד וולש, Ophra Winfrey, פול Mckenna, רונדה ביירן,
עוד קטעי וידאו
אנשים - וידאו הקשורים הסוד בליפ מה אנחנו יודעים?
אברהם היקס, עמית Goswami, אנדרו כהן, אנדרו Newberg, אנתוני רובינס, בן ג 'ונסון, ביל Bartman, ביל האריס, בוב דויל, בוב פרוקטור, בריאן טרייסי, קנדיס פרת, דן Lier, דניאל מונטי, דוד אלברט, דייוויד לינץ ', דוד Schirmer, דוד Sereda, דבי אלן, Deepak Chopra, דניס Waitley, דונלד טראמפ, דוני דויטש, דאגלס Vermeeren, ראש אד, איליין הנדריקס, אליזבת FAYT, אסתר היקס, פרנק מגווייר, פרד אלן וולף, גארת 'רוברטס, גרג בראדן, הייל Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, ג 'ק קנפילד, ג 'יימס ארתור ריי, ג 'פרי Satinover, ג 'רי היקס, ג 'ים ציגלר, ג 'ו רובינו, ג 'ו ויטאלה, John Assaraf, John גריי, ג 'ון Hagelin, אליס ג 'ון ספנסר, יוסף Dispenza, קן וילבר, קירק נוג 'נט, לי Brower, לס בראון, ליסה ניקולס, Loral Langemeier, מרסי Shimoff, מארי היהלומים, מארק ויקטור הנסן, Marlee Matlin, מסרו אמוטו, מתיו פוקס, Miceal Ledwith, מיכאל Beckwith, מיכאל Losier, מייק דולי, מוריס גודמן, ניל דונלד וולש, Ophra Winfrey, אופרה וינפרי, פול Mckenna, פגי אוניל, ראלף אברהם, Ramtha, רונדה ביירן, ריצ 'רד דוקינס, ריצ 'רד גורדון, רוברט קיוסאקי, רופרט Sheldrake, סרי סרי ראווי שנקר, סטיבן Hopson, סטיוארט Hameroff, T. Harv Eker, טרנס מק 'קנה, טוני רובינס, ויליאם Tiller, וילי Jolley, זיג Ziglar,
נושאים - וידאו הקשורים הסוד בליפ מה אנחנו יודעים?
חוק המשיכה, תודעת שפע, Affirmations, יצירה מכוונת, העברה בנקאית , טכניקת החופש הרגשי, היפנוזה, מפגין תרגילים, מפגין טכניקה, טכניקות מטאפיזי, כוח המוח, Neuro-Linguistic Programming, כאבים, תודעת העוני, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, סרט אופוס, סרט הסוד, טיפול בטראומה, לוח החזון, וויזואליזציה,
שונות - וידאו הקשורים הסוד בליפ מה אנחנו יודעים?
שפע, שופע , משוך, משיכת, אטרקציה, אימון, להתעשר, החיים אימון, המניפסט , התגשמות, מפגין, פתרונות Mind, מוטיבציה, דובר מוטיבציה, פיתוח אישי, צמיחה אישית, יחסים, יחסים, עזרה עצמית, הערכה עצמית, סמינר , Stress Management, הצלחה, Teleclasses, תנודות, הרזיה, סדנת, אושר, סמינר רוחני, סדנה רוחנית, קורס רוחנית, פסטיבל רוחני, הוראה רוחנית,
לאחרונה נערך על ידי Jonas1; ב 09-20-2008 06:47..
|