נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל האחדות קהילה > וידאו > וידאו - Mind & Consciousness > וידאו - חוק המשיכה
בלוגים מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: אוטיזם, נוחות, חוק המשיכה
קטעי וידאו: אוטיזם ,נוחות ,חוק המשיכה ,

LinkBack כלי פתיל
Old 09-18-2008, 07:28  
מנהלה
מנהלה
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
רשומות בלוג: 2
תודה: 36
המשתמש קיבל 95 תודות ב 68 הודעות
Jonas1 is on a distinguished road

חוק המשיכה אוטיזם יכול להקל!

• חוק המשיכה אוטיזם יכול להקל!
  • קבל 7 שיעורים חינם @ למד את חוק המשיכה של המורים Featured in The Secret

למד כיצד להשתמש את חוק המשיכה להתגבר על אתגרים אותך אישית. זה עבד לי כאשר פניתי זה חוק אוניברסלי במהלך הייאוש שלי, אחרי שהילד שלי אובחן עם אוטיזם.

כיצד ניצלתי את חוק המשיכה לשם הייאוש שלי אחרי הילד שלי אובחן עם אוטיזם
    היי, קוראים לי ג 'ניפר גרהם בפעם הראשונה מזה זמן רב, אני יכולה לומר בכנות שאני חובקת את כל תחומי החיים שלי! זה לא היה תמיד ככה אף. עברתי מסע ארוך, כואב ובודד כדי להגיע לאן שאני היום. אני משתף את הסיפור שלי כי אני מקווה שזה יהיה לך השראה לא רק כדי לבוא על האתגרים הגדולים ביותר שלך, אבל גם כדי לראות את המתנות שהם מביאים. הלמידה לעשות זאת היא הדבר הטוב ביותר שעשיתי עבור עצמי ואת המשפחה שלי.

חלק זה של התעוררות רוחנית שלי התחיל להתפתח זמן קצר אחרי שבעלי ואני נעשינו הורים. היינו כל כך גאה להיות יפה זה התינוק שהיה כל כך מלא חיים. בגיל של שני, התינוק שלנו היה יכול לדקלם את הנשיאים ואת הצבע על שם המדינות על המפה.

ואז פתאום יום אחד בגיל שלוש, הילד האהוב שלנו כבר לא היה מסוגל להגות את המילים אמא או אבא והתחיל והבליע במילים אחרות. נוסף על כך, התחלנו לקבל פניות של טרום בית הספר מספר לנו כי הילד שלנו היו בעיות התנהגותיות. באותה תקופה, הייתי גם להבחין כי הילד שלנו עושה דברים שאני מבין didn't. רופא הילדים שלנו היה אוהד, אבל אמרו לנו כי מחוז הספר זה סוג של בדיקה. כשהלכנו מחוז בית הספר אמרו לנו לחזור לרופא הילדים.

הייתי הרוסה וב כל כך הרבה כאב לא יודע מה היה לא בסדר עם הילד שלי, או לאן לפנות לעזרה. אני לא ידעתי על כל ההורים האחרים, שהיו בפני מה עובר עלי. הרגשתי כל כך לבד. הדרך הטובה ביותר שאני יכול לתאר את זה כאילו יש משבר גדול, אבל לא עם 911. בינתיים, צ 'יילדס ההתנהגות שלי הפכה יותר בלתי צפוי בבית הספר.

אנחנו מאוחר יותר הלך לפסיכולוג שאמר לנו כי הילד שלנו היה ב-ADHD. התנגדתי באמצעות תרופות במשך זמן רב, אבל אני בסופו של דבר נכנעה בגלל בעיות התנהגותיות היו רק הולך ומחמיר, ואני הרגשתי שזה הפך לעניין הבטיחות. Wasn't תרופה יעילה כל כך ניסינו עוד אחד ואז עוד אחד ועדיין אין תוצאות. בשלב זה, כמה מורים היו אומרים לי צ 'יילדס כי ההתנהגות שלי היה כל כך מוזר שהם חשבו לילד שלי היתה בעיה הרבה יותר חמורה מאשר ב-ADHD.

לסבך את העניינים עוד יותר, התפקיד שלי בתור כתבת חדשות בטלוויזיה עכשיו היה תובעני יותר מתמיד. אני עובד עכשיו על שש עשרה שעות ביום. כל זה גרם לי כמות עצומה של מתח. רציתי לעזוב את העבודה שלי, אבל החלטתי להישאר כי דאגתי כסף מאז אני ובעלי היינו רגילים שיש להם שתי הכנסות.

הרגשתי כל כך לכוד על ידי המצב העבודה שלי. מה שהטריד אותי ביותר היה כי היתה לי הרגשה שהחיים שלי המכריע היה לגמרי בידיים של אחרים. מישהו אחר החליט כאשר עבדתי, כמה זמן עבדתי או אם אני יכול לקחת יום הרבה מעל הצורך. אני סוף סוף הגיע לנקודת שבירה ואת צריכה לתת את העבודה ללכת.
    נקודת המפנה

למרבה המזל, בשלב זה, צ 'יילדס ההתנהגות שלי התייצב מספיק כדי להקל על חששות everyones. אבל עכשיו אני עומד בפני צומת דרכים עם הקריירה שלי. ידעתי שאני רוצה להמשיך לעבוד בטלוויזיה אבל גם ידעתי שאני didn't רוצה לעבוד בשביל מישהו אחר שוב. אני wasn't בטוח איך ליישב בין השניים.

ThenI בהדרגה התחלתי להבין שאני בשליטה על מה שקורה life.This שלי הביא אותי להכרה הכואבת שאני didn't ערך עצמי היה סביב עצמי (שלא במודע) בעבודה עם אנשים שתמכו אמונות (פחדים הפנימי של unworthiness שלי) על עצמי.
    איך שהתחלתי להשתמש את חוק המשיכה בחיי

התחלתי לקחת מקרוב איך אני יצר (משך) המצב הזה למרות שאני compeletly היה מודע לכך שאני עושה את זה בזמן. אני מיד התחיל תשומת לב למחשבות שלי beliefs.I הליבה גם מקרוב ציין מה (ומי) הייתי במשיכת לתוך החיים שלי. אני באמת מתחיל להעריך ולהבין את העוצמה של חוק המשיכה.

התחלתי לקרוא כל ספר שיכולתי למצוא בנושא. זה הוביל אותי לסרט "הסוד" ואת הספר The Science of Getting Rich SGR ותוכנית.

אלה משאבים כי לימד אותי איך באמת להתמקד ואת מה שאני הרצון למשוך לתוך החיים שלי. למדתי איך ליצור קשר עם העצמי הגבוה שלי ונאמר לו הזדמנות גדולה בא בדרך שלי. כעבור כמה ימים, עמית הזמין אותי להצטרף אליו בריצה חברת הפקה וידאו.

עכשיו יש לי הזדמנויות אפילו יותר מתמיד! אני משתמש את חוק המשיכה כדי לסייע להם להשיג לקוחות. למרות ההצלחה הגדולה ביותר שלי עם תוכנית זו היא לעזור לילד שלי.

זמן קצר לאחר מכן הצטרפתי חברת ההפקה, התחלתי לקבל שיחות מבית הספר שוב. הייתי שנאמר כי הילד שלי היה מתנהג בצורה מוזרה, לא טוב באינטראקציה עם סטודנטים אחרים ואולי didn't שייכים לימוד הזרם המרכזי. אז שוב התחלתי החיפוש שלי עבור מישהו שיוכל לעזור לי לעזור לילד שלי.
    הלמידה מכאיב חדשות אודות הילד שלי

לבסוף, אחרי שנים של הולכת מרופא לרופא, נאמר לי כי הילד שלי יש תסמונת אספרגר שהיא סוג של אוטיזם. כמו ההרסנית החדשות היה, חלק ממני הוקל כי חשבתי שאולי עכשיו אני יכול לקבל טיפול הולם לילד שלי. למרבה הצער, כי wasn't המקרה ועדיין אף אחד לא יכול להגיד לי איך להתמודד עם בעיות התנהגותיות.

בכל פעם הרמתי את הטלפון כדי לקבל שיחת טלפון מבית הספר, זה היה כמו לשחק רולטה רוסית. לפעמים הם היו קוראים עם חדשות טובות על ההישגים של הילד השני שלי. פעמים אחרות היו קוראים עם חדשות נורא על הילד שלי עם Aspbergers.

התחלתי לקבל מדוכאת מאוד וידעתי שאני צריך לעשות משהו, כי שוב, הייתי מאפשר משהו מחוץ לעצמי לשלוט בחיים שלי. הנחתי שאם את חוק המשיכה יכול לעבוד בעסק זה יכול לעזור גם בחיים האישיים שלי. על ידי לימוד תוכנית SGR למדתי על חוקים אוניברסליים אחרים כגון חוק הקוטביות אשר בעצם אומר כי אם המצב ניתן לראות רע מאוד, אז צריך להיות משהו מאוד טוב עם זה. זה ממש איפשר לי לראות את האהבה והיופי במסע שלי.

שמתי לב כי המנהלת ומורים היתה מספרת לי את כל הדברים האלה במשך השנים היו כי קשה מאוד לשמוע, אני יכול להגיד מן נראה על פניהם ואת הצלילים של הקולות שהם באמת אכפת הילד שלי ואני שלהם בגלוי הביעו את תודתי להם. לקחתי זמן באמת לשבת ולהרהר עם כל אנרגיה חיובית הייתי מקבל. במילים אחרות, אני שונה כמו שראיתי בנסיבות שלי ולאחר מכן התחיל שינוי הנסיבות שלי.

כמעט מיד, אכפתיות אנשים אחרים בבית הספר שאותו אני מעולם לא הצטלבו עם לפני נכנס לחיים שלי סיפר לי על התוכניות במיוחד עבור ילדים כמו הילד שלי. אני מיד התחיל הילד שלי את העזרה הנחוצים בתוך חודשים, הילדה שלי היתה התקדמות גדולה. למרות המורים היו להבחין כי הילד שלי היה מתנהג הרבה יותר טוב, מהסטודנטים האחרים היו עדיין שומר על מרחק. במהלך ארוחת הצהריים, את חברי לכיתה היו מדברים בינם לבין עצמם אבל לא כוללים את הילד שלי. Thats כאשר החלטתי ללמד את הילד שלי איך להשתמש את חוק המשיכה.
    תוצאות צ 'יילדס מדהים שלי בתום השימוש חוק המשיכה For The Very First Time

באותו לילה, ממש לפני זמן במיטה, היה לי ילד לדמיין איך זה נראה ומרגיש כמו שלי להיות מוקף ילדים אחרים עם כולם צוחקים ומדברים ו בנעימים. דיברתי עם הילד שלי דרך ויזואליזציה כולו יכולתי לראות את ההתלהבות שלי צ 'יילדס. עכשיו, אכפת לך שאני עשיתי את זה בלי לספר לילד שלי על חוק המשיכה, או למה אנחנו עושים את ויזואליזציה כי חשבתי רביעי צריך לעשות את זה במשך לילות רבים לפני ראינו שום תוצאות didn't ואני רוצה שהילד שלי יהיה מאוכזב. אחרי הכל, התלמידים שמרה על מרחק מן הילד שלי די הרבה זמן כי הם פשוט לא מבינים את behavior.I לעצמי שזה עלול לקחת די הרבה זמן כדי להפוך את המצב הזה.

ובכן, למחרת כאשר הילד שלי חזר הביתה מבית הספר, אני כלאחר יד שאל איך הלך לארוחת צהריים. להפתעתי, העיניים שלי צ 'יילדס אורו הילד שלי אמר זה היה נהדר! החבר הכי טוב שלי הציל לי כיסא ליד שולחן ארוחת הצהריים אני צריך לשבת עם כל החברים האחרים שלי! שאלתי חברים מה הילד שלי אמר כי מאז הכיתה התנהגו כל כך טוב היום, המורה אמרה שהם יכולים לאכול ארוחת צהריים עם כל הכיתה בכיתה שלהם. אז הזמין את הילדים כי ילד שלי לשבת איתם היו חברים לכיתה של שנים קודמות וגם היו או לא מודע או didn't זוכר צ 'יילדס בעיות ההתנהגות שלי. אז להם, הילד שלי עדיין היה מגניב!

ניסינו את התרגיל ויזואליזציה לילות אחרים עם תוצאות דומות למחרת! רק instanceschildren אלה שבעבר התעלמו הילד שלי עכשיו היו מושטות אל הילד שלי!
    היום החיים שלי

הילד שלי פשוט השלים הספר קיץ המורים אומרים לי שיש לא היו בעיות התנהגותיות במהלך הפעלה זו. הילד שלי אפילו ידידים חדשים מאוד מועיל בכיתה.

מבחינת הקריירה שלי הוא מודאג, אני עכשיו לעבוד בטלוויזיה שוב אבל הפעם על שלה בתנאים שלי. Im שותפה בחברת הפקה וידאו. אנחנו מייצרים הכל החל תעודה PSAs ל-DVD אינטראקטיביים. זה נותן לי הזדמנות לעשות את הקול שוב ושוב על העבודה באוויר.

החלק הטוב ביותר הוא עכשיו יש לי את החופש לעשות רק פרויקטים למען הקהילה, כגון הפקת סרטי וידאו חינוכיים על נושאים כגון על השמנה בילדות, חוסר קורת הקרובים.
    למד כיצד למשוך כל מה שאתה רוצה!

זיהוי רוצה לעזור לך להביא את השינויים החיוביים אותם לתוך החיים שלך כי Im מביא לתוך שלי. Im מעוניין לשמוע מאנשים המעוניינים הקשה לשלטון האישי שלהם לעזור לעצמם ולאחרים. אני רוצה שתדע כי אתה לא צריך אתה צריך רק לשבת בחיבוק ידיים ולקבל את הנסיבות שלך אם אתה לא אוהב אותם. אתה בשליטה על מה שקורה בחיים שלך!
    השראה

היחס הוא הכל כשמדובר החוק של משיכה. זה למה כל כך חשוב שלה כדי לשמור על האנרגיה שלכם רטט חיובי בכל עת. להלן וידאו זה עוזר לי להישאר בהרמוניה עם חוקי היקום.
    כל אחד הוא

Wombat מציע עצה גדולה על איך אנחנו יכולים לחיות ביחד בעולם הזה!

אופרה Rhonda Byrne סוד החוק insprational Primetime אלן של בוב פרוקטור, ג 'ק קנפילד משיכה ריי ג' יימס ג 'ו Vitale את חוק המשיכה הוא רעיון כי היא נפוצה ניו אייג' ניו הפילוסופיה חשיבה. היא מציגה את לא להתעכב על השלילי, כפי העיקרון המטאפיסי של החיים המעוגנת בחוק של משיכה: אתה מקבל מה שאתה חושב, המחשבות שלך לקבוע את הגורל שלך.

דיק Sutphen מאשרת כי חוק של מדינות אטרקציה, בתמצית, היא דומה מושך דומה.

ספרים נכתבו על הנושא על ידי מיכאל Losier, ג 'רי ואסתר היקס, פני ג' ורדן, שריל וודס, רוברט אנתוני, קריסטי גולד, ליז גרשטיין, דוד הופר, סנדרה אן טיילור, ארנסט הולמס, ויליאם ווקר אטקינסון, נורמן וינסנט פיל, רוברט קולייר, ישראל Regardie, אנסטסיה קייל, מארק אלן, בוב פרוקטור, ג 'ו ויטאלה, ד"ר וילפרדו Chevere, ולין Grabhorn.

אחד באתר האינטרנט מציע מגעים עם עסקי, רוחני, ואת המאמנים החיים אשר כוללים את חוק המשיכה בגישה שלהם.

אסתר היקס, ערוץ מקצועי, הוא אחד הידועים ביותר [עריכה] חסידי בנושא. אתר האינטרנט שלה מתאר זאת החוק החזק ביותר ביקום.

בחודש מרץ 2006 סרט המבוסס על הסוד, ומסביר, את חוק המשיכה, היה שידור דרך האינטרנט. לארי קינג, אלן דג 'נרס, ואת אופרה ווינפרי הקליטו מראה המבוסס על הסרט. ספר המבוסס על הסרט באחרונה פורסמו.

Beckwith מיכאל דן הסרט הסוד מסביר מדוע זה לא פשוט על חשיבה חיובית

חוק המשיכה
    חוקי המשיכה
    את חוק המשיכה
    חוק המשיכה אברהם
    חוק המשיכה הסרט
    חוקי של סרט משיכה
    הסוד חוק המשיכה
    חוקי המשיכה
    החוק הסוד של משיכה
    חוק אוניברסלי של משיכה
    חוקים אוניברסליים של המשיכה
    היקס אברהם חוק המשיכה
    אברהמס חוק המשיכה
    החלת חוק המשיכה
    האמונה ואת חוק המשיכה
    חוק המשיכה של בוב פרוקטור
    ספרים על חוק המשיכה
    הנצרות את חוק המשיכה
    עושה את חוק המשיכה לעבוד
    החוק Tablet הברקת משיכה
    החוק polancic פרנק משיכה
    אלוהים את חוק המשיכה
    ההיסטוריה של חוק המשיכה
    איך ליישם את חוק המשיכה
    איך להפעיל את חוק המשיכה
    אופן השימוש חוק המשיכה
    חוק המשיכה שותפים
    החוק של Affirmations אטרקציה
    חוק המשיכה של הסוד
    החוק של מאמרים אטרקציה
    חוק המשיכה אודיו
    חוק המשיכה שמע ספר
    חוק המשיכה Bible
    חוק המשיכה בלוג
    חוק המשיכה בוב
    חוק המשיכה ספר
    החוק של ספרים אטרקציה
    חוק המשיכה CD
    חוק המשיכה הנוצרית
    חוק המשיכה הנצרות
    החוק של כיתות אטרקציה
    חוק המשיכה המאמן
    חוק המשיכה אימון
    חוק המשיכה com
    חוק המשיכה הביקורת
    חוק המשיכה מאחל
    חוק המשיכה תיארוך
    חוק המשיכה היום
    חוק המשיכה ההגדרה
    חוק המשיכה תיעודי
    http://www.experiencefestival.com/fo...id\u003d2523&t\u003d3535
    חוק המשיכה להוריד
    חוק המשיכה DVD
    חוק המשיכה ebook
    החוק של ebooks אטרקציה
    חוק המשיכה איינשטיין
    חוק המשיכה אנרגיה
    החוק של המשיכה אסתר היקס
    החוק של תרגילי משיכה
    חוק המשיכה שווא
    חוק המשיכה של הסרט
    חוק המשיכה לעסקים
    חוק המשיכה בפורום
    החוק בפורומים של משיכה
    חוק המשיכה חינם
    חוק המשיכה אלוהים
    החוק של קבוצת אטרקציה
    החוק של קבוצות אטרקציה
    חוק המשיכה של היקס
    חוק המשיכה ההיסטוריה
    חוק המשיכה איך
    חוק המשיכה היפנוזה
    חוק המשיכה מידע
    החוק של מידע com אטרקציה
    החוק של ג 'רי היקס אטרקציה
    חוק המשיכה בהגרלה
    חוק המשיכה לאהוב
    חוק המשיכה עשה פשוט
    חוק המשיכה המניפסט
    חוק המשיכה מדיטציה
    החוק של פגישות אטרקציה
    חוק המשיכה Meetup
    חוק המשיכה מייקל
    חוק המשיכה כסף
    חוק המשיכה MP3
    חוק המשיכה על סטרואידים
    חוק המשיכה PDF
    חוק המשיכה של הפיזיקה
    חוק המשיכה Podcast
    חוק המשיכה הוכחה
    חוק המשיכה הקוונטים
    חוק המשיכה של הפיזיקה הקוונטית
    חוק המשיכה לצטט
    החוק של ציטוטים אטרקציה
    חוק המשיכה האמיתי
    חוק המשיכה יחסים
    החוק יחסים של משיכה
    חוק המשיכה לסקור
    חוק המשיכה המדע
    חוק המשיכה הצלחה
    החוק של עצות אטרקציה
    החוק של כלי משיכה
    חוק המשיכה סיקור
    חוק המשיכה אימון
    החוק של מרכז הדרכה אטרקציה
    חוק המשיכה רטט
    חוק המשיכה וידאו
    חוק המשיכה משקל
    החוק של אובדן משקל משיכה
    החוק של ויקי אטרקציה
    החוק של ויקיפדיה אטרקציה
    חוק המשיכה לעבוד
    חוק המשיכה עובד
    החוק של גליונות אטרקציה
    חוק המשיכה הסדנה
    החוק של סדנאות אטרקציה
    החוק של אטרקציות
    החוק של משיכה כבידה
    חוק המשיכה המגנטי
    חוק המשיכה חיובי
    החוקים של אברהם אטרקציה
    ספר החוקים של משיכה
    חוקי להפיל אטרקציה
    חוקי המשיכה DVD
    חוקי המשיכה היקס
    החוקים של ציטוטים אטרקציה
    חוקי המשיכה לסקור
    חוקי המשיכה פסקול
    החוקים של הקרוואן אטרקציה
    חוקי אטרקציות
    החוק losier משיכה
    חוק המשיכה של ניוטון כבידה
    גילויי עוצמה את חוק המשיכה
    פיזיקת הקוונטים ואת חוק המשיכה
    הסוד חוק המשיכה
    החוק DVD הסוד של משיכה
    הסוד חוק המשיכה וידאו
    (סוד חוקים של משיכה)
    החוק הסרט הסוד של משיכה
    סילבה חוזה
    ultramind סילבה
    holosync
    משתמשים holosync
    Vanzant iyanla
    Wayne Dyer
    ד"ר וויין דייר
    רוחניות
    רוחניות חוק המשיכה
    מדיטציה
    כיצד לעשות מדיטציה
    מטאפיזיקה
    מטפיסי

הסוד
    Joe Vitale
    ג 'יימס ריי
    תוכנית SGR
    מדע להתעשר
    (בוב פרוקטור)
    (ג 'ק קנפילד)
    (Michael Beckwith)
    אברהם
    (אסתר היקס)
    סוד איפה לקנות DVD
    רונדה OPRAH DVD הסוד
    כפרי אסתר DVD הסוד
    סוד DVD Byrne
    גירסת ה-DVD המקורי הסוד
    הסוד חוק המשיכה DVD
    סוד DVD תיעודי
    ביקורת DVD הסוד
    הסוד המקורי DVD
    סוד היקום DVD
    (OPRAH) סוד winfreys
    וידאו סוד OPRAH
    סוד OPRAH אפיזודה
    מן סוד OPRAH
    לקבל יחסי ציבור אחרים OPRAH סוד
    סיקור סוד OPRAH
    וינפרי הסוד OPRAH
    וינפרי להראות סוד OPRAH
    רונדה OPRAH DVD הסוד
    Torrent Download OPRAH סוד
    כמו סוד ראה OPRAH
    מיכאל Beckwith
    ד"ר מיכאל Beckwith
    Rev Michael Beckwith
    Rev ד"ר מיכאל Beckwith
    מייקל ברנרד Beckwith
    Rev Michael Beckwith Benard
    ד"ר מיכאל Benard Beckwith
    Rev ד"ר מיכאל Benard Beckwith

הסוד
    סוד
    הסודות
    מעבר לכל דמיון הבשורה הסוד של תומאס
    סודות האלוהי של יה יה אחיות
    להוריד את הסוד
    הארי פוטר וחדר הסודות
    בסוד
    ננסי דרו הסוד של השעון הישן
    ננסי דרו את הסוד של החווה צל
    חייהם הסודיים של הבונים החופשיים
    הסוד של גיל
    הסוד של השעון הישן
    הסוד של היד ארגמן
    סודות של מתים
    פרח שלג המאוורר סוד
    כל האמריקני דוחה את הסוד המלוכלך הקטן
    הסוד הגדול
    הסוד הגדול
    הסוד הגדול
    האבירים הטמפלרים
    סוכן חשאי
    את הספר הסוד
    את הקוד הסודי
    את תורת הסוד
    סוד הגן הנעלם
    הלב סוד
    ההיסטוריה הסודית
    השפה הסודית של ימי הולדת
    החיים הסודיים של הדבורים
    החיים הסודיים של הדבורים סיכום
    החיים הסודיים של וולטר mitty
    הסוד מכונות
    הסרט הסוד
    סוד החיים
    הסוד של NiMH
    הסוד של החווה צל
    המקום הסודי
    הספר הסוד
    השירות החשאי
    משתתף סוד
    החברה הסוד
    הסוד תורתו בכל הגילאים
    המלחמה החשאית
    העולם הסודי של אלכס מאק
    הסוד המוזר
    הסוד השלישי
    העולמות האוצר הגדול ביותר של סודות הבריאות
    ויקטוריה את הסוד
    מה הוא הסוד
    בחזרה אל הגן הסודי
    DNA סוד החיים
    Inuyasha הסודי של המסכה קילל
    ננסי דרו הסוד של היד ארגמן
    ננסי דרו את הסוד של השעון הישן
    החזקת את סוד האושר
    ההיסטוריה הסודית של כרטיס האשראי
    ההיסטוריה הסודית של המונגולים
    חייה הסודיים של המוח
    סוד האנדים
    סוד עגיל הכסף
    הסוד של החרב
    הנשק הסודי של הלופטוואפה
    הסודות של דר האלכימאי
    snowflower ואת אוהד סוד
    סוד חג המולד
    מאה החושים סוד
    בוב פרוקטור סוד
    com סוד
    התיעודי סוד
    ה-DVD הסוד
    הסרט הסוד
    את הספר סוד הגן הנעלם
    את הסרט סוד הגן הנעלם
    סוד הגן המוסיקלי
    הפסקול סוד הגן הנעלם
    את לחיצת היד הסודית
    השפה הסודית של הבנות
    השפה הסודית של יחסים
    החוק הסוד של משיכה
    החיים הסודיים של מכונות
    החיים הסודיים של הצמחים
    החיים הסודיים של המוח
    החיים הסודיים של עצים
    החיים הסודיים של המילים
    האריה סוד
    את סוד חיי הדבורים
    הסוד של חג המולד
    סוד ההצלחה שלי
    את הסוד של היקום
    הסוד ב DVD
    הנהר הסודי
    הסוד הסרט
    הקרוואן סוד
    חלון סודי
    לראות את הסוד
    Whats את הסוד
    על הסוד
    לקנות את הסוד
    אלן דג 'נרס הסוד
    אסתר היקס את הסוד
    סוד האבירים הטמפלרים
    מלך לארי לחיות את הסוד
    לארי קינג את הסוד
    ננסי דרו ואת הסוד של החווה צל
    ננסי דרו סוד בהדרכה השעון הישן
    ננסי דרו הסוד של היד ארגמן בהדרכה
    על הסוד
    ציטוטים הסוד
    הסוד של היקום
    הסוד של ילד פרא
    הסוד כדי לזכות בלוטו
    הסודות של עמוק
    קוליים ואת טבעות סוד
    את הספר הסוד
    אברהם סוד
    בנספח סודי
    השמע סוד
    הסוד מאת רונדה ביירן
    ביירן סוד
    את התקליטור סוד
    את הפרק הסודי
    את הדלת הסודית
    אלן סוד
    הפורום הסודי
    הסוד חופשי
    הגלריה סוד
    הסוד חוקי המשיכה
    רמת סוד
    החיים הסודיים של הודיני
    הרשימה הסודית
    הסוד חייהם של גברים זנגוויל
    את סוד חיי ישו
    סוד המילים
    הסקירה הסרט הסוד
    את סוד המשיכה
    סוד של אהבה
    הסוד של החווה בהדרכה צל
    העלילה בסוד
    הסוד מצטט
    הסקירה סוד
    הסוד הסקירות
    רונדה הסוד
    סוד החיים
    com TV סוד
    הווידאו סוד
    www הסוד
    www com סוד
    www הטלוויזיה סוד
    המדע להתעשר
    לבחור להיות עשירים
    המדע של וולאס מקבל wattles עשיר
    וולאס ד wattles המדע להתעשר
    תזרים מזומנים עשירה
    להוריד את המדע להתעשר
    קשה להעתיק את המדע להתעשר
    הבקר עשיר כונן
    מדע להתעשר הסוד
    את מדע מקבל שמע עשיר
    המדע של מקבל הספר שמע עשיר
    המדע של מקבל biz עשיר
    המדע של בוב פרוקטור מקבל עשיר
    המדע של מקבל ספר עשיר
    המדע להתעשר על ידי וולאס ד wattles
    המדע להתעשר על ידי wattles וולאס
    המדע של מקבל הספר האלקטרוני עשיר
    המדע של מקבל ebook עשיר
    המדע של מקבל בחינם עשיר
    המדע של מקבל בחינם שמע עשיר
    המדע של מקבל הורדה חינם עשיר
    המדע של מקבל ספר אלקטרוני בחינם עשיר
    המדע להתעשר MP3
    המדע של הרשת מקבל עשיר
    המדע של מקבל PDF עשיר
    המדע של תחום מקבל הציבור עשיר
    המדע של מקבל סמינר עשיר
    המדע של וולאס מקבל עשיר
    המדע של מקבל שטה עשיר
    המדע של מקבל wattles עשיר
    את חוק המשיכה עשוי להקל על אוטיזם! - וידאו, סרט
    אוטיזם
  • ---

עוד חומר בנושא!

הסרט "הסוד - חוק המשיכה":

• "מגלה סוד החוק החזק ביותר ביקום. הידע של חוק זה נמשך כמו חוט הזהב דרך חייהם ועל תורתו של כל הנביאים, הרואים, חכמים מושיעים בהיסטוריה העולמות, ועל דרך חייהם של כל הגדולים באמת גברים ונשים. כל פעם שהם השיגו הישגים או שנעשה על פי חוק זה מלא עם החזקים ביותר.

ללא יוצא מן הכלל, לכל אדם יש את היכולת להפוך כל חולשה או סבל לתוך כוח, כוח, שלום מושלם, בריאות, שפע.

סוד, מסביר בפשטות, כי החוק הוא שלטון כל החיים, ומציעה ידע כיצד ליצור - במכוון וללא מאמץ - חיים שמחה. זהו סוד לכל דבר - סוד האושר בלתי מוגבל, אהבה, בריאות ושגשוג ".

קישור לסרט:

Related Videos קשר לסרט הסוד:

הרעיון המקורי: רונדה ביירן
מילות מפתח: חוק המשיכה, סרט הסוד, התודעה הצלחה, Affirmations, כוחה של הנפש, השראה Mind סרטים,
בוהה: John Assaraf, מיכאל Beckwith, לי Brower, ג 'ק קנפילד, ג 'ון Demartini, מארי היהלומים, מייק דולי, בוב דויל, הייל Dwoskin, מוריס גודמן, John גריי, ג 'ון Hagelin, ביל האריס, בן ג 'ונסון, Lorai Langemeier, ליסה ניקולס, בוב פרוקטור, ג 'יימס ארתור ריי, דוד Schirmer, מרסי Shimoff, ג 'ו ויטאלה, דניס Waitley, ניל דונלד וולש, פרד אלן וולף,

קישור לדיון על הסרט הסוד:
מה אתה חושב על הסרט?
האם אתה מאמין הציג רעיונות?
האם נבדק רעיונות? עם או ללא הצלחה?
נא לשתף רעיונות מחשבות שלך כאן:
חוק המשיכה ועל פרימיום החשאי - דיון!!

הצפצוף מה אנחנו יודעים? (סרט מלאה, חלק 1-16, 120 דקות)

הצג לדון כאן סרט:
בבקשה לשתף מחשבות ורעיונות על הסרט שלך כאן:

דפי וידאו ראשי
חוק המשיכה
התודעה
קטעי וידאו מעוררות השראה

סרטים קשורים
הסוד - חוק המשיכה (סרט מלא) - הצטרפות לדיון!
הצפצוף מה אנחנו יודעים? (סרט מלא) - הצטרפות לדיון!

מאמרים קשורים
חוק המשיכה,

Affirmations, תודעת העוני, כוח המחשבה, כוחה של תפילה, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, וויזואליזציה, התודעה, היקום ההולוגרפי, Gaia Hypothesis, Morphogenetic פילדס,

קשר בנושא האשכולות, קטעי וידאו וכו '
חוק המשיכה, מה בליפ Do We Know, SecreT,

Affirmations, התודעה , היקום ההולוגרפי, יצירה מכוונת, מפגין תרגילים, טכניקות מטאפיזי, כוח המוח, תודעת העוני, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, וויזואליזציה,

אברהם היקס, אנדרו כהן, אנדרו Newberg, אנתוני רובינס, בוב דויל, בוב פרוקטור, דוד Sereda, Deepak Chopra, גרג בראדן, ג 'ק קנפילד, ג 'ו ויטאלה, John Assaraf, John גריי, ג 'ון Hagelin, ליסה ניקולס, מיכאל Beckwith, מיכאל Losier, ניל דונלד וולש, Ophra Winfrey, פול Mckenna, רונדה ביירן,

עוד קטעי וידאו

אנשים - וידאו הקשורים הסוד בליפ מה אנחנו יודעים?
אברהם היקס, עמית Goswami, אנדרו כהן, אנדרו Newberg, אנתוני רובינס, בן ג 'ונסון, ביל Bartman, ביל האריס, בוב דויל, בוב פרוקטור, בריאן טרייסי, קנדיס פרת, דן Lier, דניאל מונטי, דוד אלברט, דייוויד לינץ ', דוד Schirmer, דוד Sereda, דבי אלן, Deepak Chopra, דניס Waitley, דונלד טראמפ, דוני דויטש, דאגלס Vermeeren, ראש אד, איליין הנדריקס, אליזבת FAYT, אסתר היקס, פרנק מגווייר, פרד אלן וולף, גארת 'רוברטס, גרג בראדן, הייל Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, ג 'ק קנפילד, ג 'יימס ארתור ריי, ג 'פרי Satinover, ג 'רי היקס, ג 'ים ציגלר, ג 'ו רובינו, ג 'ו ויטאלה, John Assaraf, John גריי, ג 'ון Hagelin, אליס ג 'ון ספנסר, יוסף Dispenza, קן וילבר, קירק נוג 'נט, לי Brower, לס בראון, ליסה ניקולס, Loral Langemeier, מרסי Shimoff, מארי היהלומים, מארק ויקטור הנסן, Marlee Matlin, מסרו אמוטו, מתיו פוקס, Miceal Ledwith, מיכאל Beckwith, מיכאל Losier, מייק דולי, מוריס גודמן, ניל דונלד וולש, Ophra Winfrey, אופרה וינפרי, פול Mckenna, פגי אוניל, ראלף אברהם, Ramtha, רונדה ביירן, ריצ 'רד דוקינס, ריצ 'רד גורדון, רוברט קיוסאקי, רופרט Sheldrake, סרי סרי ראווי שנקר, סטיבן Hopson, סטיוארט Hameroff, T. Harv Eker, טרנס מק 'קנה, טוני רובינס, ויליאם Tiller, וילי Jolley, זיג Ziglar,

נושאים - וידאו הקשורים הסוד בליפ מה אנחנו יודעים?
חוק המשיכה, תודעת שפע, Affirmations, יצירה מכוונת, העברה בנקאית , טכניקת החופש הרגשי, היפנוזה, מפגין תרגילים, מפגין טכניקה, טכניקות מטאפיזי, כוח המוח, Neuro-Linguistic Programming, כאבים, תודעת העוני, שגשוג התודעה, התודעה הצלחה, סרט אופוס, סרט הסוד, טיפול בטראומה, לוח החזון, וויזואליזציה,

שונות - וידאו הקשורים הסוד בליפ מה אנחנו יודעים?
שפע, שופע , משוך, משיכת, אטרקציה, אימון, להתעשר, החיים אימון, המניפסט , התגשמות, מפגין, פתרונות Mind, מוטיבציה, דובר מוטיבציה, פיתוח אישי, צמיחה אישית, יחסים, יחסים, עזרה עצמית, הערכה עצמית, סמינר , Stress Management, הצלחה, Teleclasses, תנודות, הרזיה, סדנת, אושר, סמינר רוחני, סדנה רוחנית, קורס רוחנית, פסטיבל רוחני, הוראה רוחנית,

לאחרונה נערך על ידי Jonas1; ב 09-20-2008 06:47..
Jonas1 está offline  

תגיות
אוטיזם, נוחות, חוק המשיכה
, ,חוק המשיכה ,

כלי פתיל

פרסום כללים
אתה לא ייתכן לשלוח הודעה חדשה
אתה לא ייתכן העברת תגובות
אתה לא ייתכן העברת קבצים מצורפים
אתה לא ייתכן לערוך את ההודעות שלך

קוד BB הוא על
סמיילים הם על