Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Videos > Video - Mind & Consciousness > 1.272
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Autizam, Jednostavnost, Law of Attraction
Videos: Autizam ,Jednostavnost ,Law of Attraction ,

LinkBack Thread Tools
Old 09-18-2008, 07:28  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Pohvaljen 95 Puta u 68 Postova
Jonas1 is on a distinguished road

Law of Attraction može olakšati Autizam!

• Law of Attraction može olakšati Autizam!
  • Get 7 slobodan lekcije @ Saznajte Zakon privlačnosti od nastavnika sadržanu u Secret

Saznajte kako koristiti Zakona o atrakcija nadvladati te osobnih izazova. Internet izrađen za mene kad sam se ovaj univerzalni zakon za vrijeme mog očaja, nakon što je moje dijete je bio s dijagnozom Autizam.

How I Used Zakona o atrakcija Za Kraj Moj Očaj Poslije Moje dijete je s dijagnozom Autizam
    Bok, moje ime je Jennifer Graham i po prvi put u dugo vremena, ja iskreno mogu reći da sam, obuhvaćajući sve aspekte mog života! Internet nije uvijek taj način ipak. JA je otišao kroz duge, bolne i usamljeni put do gdje sam i danas. Ja sam šerif moja priča, jer se nadam da će vas potaknuti da ne dolaze samo nad svojim najvećim izazovima, ali da također vidi poklone donose. Learning to učiniti ovo je najbolja stvar koju sam ikada učinio za mene i moju obitelj.

Ovaj dio mog duhovnog buđenja počela razvijati ubrzo nakon što je moj muž i ja postali roditelji. Mi smo bili toliko ponosni da imaju ove prekrasne beba koja je tako pun života. Do dobi od dvije godine, naša beba mogla pričati predsjednika i ukazuju na te naziv države na karti.

Tada iznenada jedan dan u dobi od tri, naš dragi dijete više nije mogao izustiti riječi mama i tata i počeo slurring drugim riječima. Na vrhu toga, počeli smo dobivanje poziva iz predškolske nam govori da je naše dijete ima problema u ponašanju. U tom periodu, bila sam isto tako primjećujem da je naše dijete je bilo raditi neke stvari koje sam didnt understand. Naš pedijatar je bio simpatičan, ali nam je rekao da školskom okrugu čini da je tip testiranja. Kada smo išli na školskom okrugu nam je rečeno da se vrati pedijatar.

Sam je devastiran i toliko boli ne znajući što je u redu s mojim djetetom ili gdje se obratiti za pomoć. Ja nije znati od bilo kojeg drugog roditelja koji su bili okrenuti prema ono što sam prolazio kroz. Osjećao sam se tako sama. Najbolji način mogu opisati to je kao da imate velike krize, ali bez 911. U međuvremenu, moj childs ponašanje postalo više nepredvidljive u školi.

Mi je kasnije otišao na psiholog koji nam je rekao da je naše dijete imalo ADHD-a. Ja odupirao koristeći lijekove za dugo vremena, ali sam na kraju dao u ponašanju, jer problemi su samo pogoršava i osjetio sam postao sigurnosni problem. Lijekovi wasnt djelotvoran tako da smo pokušali još jedan drugog i onda još nema rezultata. Do tog vremena, nekoliko učitelji su mi reći da je moj childs ponašanje je bio toliko bizaran da su mislili da se moje dijete je imao mnogo ozbiljniji problem od ADHD-a.

Nadalje komplicira stvari, moj posao kao reporter televizijske vijest je sada više zahtjevnije nego ikada. I sada je radio oko šesnaest sati dnevno. Sve ovo mi je izazvao ogromnu količinu stresa. Ja sam htjela prekinuti moj posao, ali je odlučio ostati, jer sam bio zabrinut o novcu jer moj muž i ja bili smo navikli da imaju dva prihoda.

Osjećao sam se tako zarobljen od strane moj posao situaciju. Ono što me najviše smeta je da sam imala neodoljiv osjećaj da je moj život bio potpuno u rukama drugih. Netko je odlučio kad sam radila, koliko dugo sam radio ili ako sam mogao uzeti toliko potreban dan. I konačno dosegla točku razbijanje i morali pustiti posao ići.
    Turning Point

Srećom, u ovom trenutku, moja childs ponašanje stabilizira dovoljno da se ublaži zabrinutost svatko. Ali sada sam bio pred raskrižje sa mojom karijerom. Znala sam da sam htjela nastaviti raditi na televiziji, ali sam isto tako znao da sam nije žele raditi za nekog drugog opet. I wasnt sasvim sigurni kako pomiriti dvije.

ThenI postupno počeo shvaćati da sam ja u kontrolu onoga što se događa u mom life.This me doveo do bolnih spoznaja da sam sebi nije vrijednost i bio je oko sebe (nesvjesno) u radu s ljudima koji su podržali moju uvjerenja (unutarnji strahovi od nedostojnosti) o sebi.
    Kako sam počeo koristiti Zakon o atrakcija In My Life

Počeo sam se zatvoriti pogledati kako sam stvorio (privukao) ovu situaciju compeletly iako sam bio svjestan da je sam događaj u ovom trenutku. Odmah sam počeo plaćati zatvoriti pozornost na moje misli i temeljne beliefs.I također pomno pratiti što (i koji) mi je bio privlačan u moj život. I doista je počela cijeniti i razumjeti snagu Zakona o atrakcija.

Počela sam čitati knjige svaki sam mogao naći o toj temi. To me je dovelo do filma i Tajna knjiga Znanost o Getting Rich i SGR program.

To su resursi koji me naučio kako se usredotočiti na stvarno i privući ono što želim u moj život. Saznao sam kako doći u dodir sa svojim višim samouprave te je rekao da je velika prilika dolazi moj način. Nekoliko dana kasnije, kolega pozvao me da mu se pridruže u vođenju video produkciju tvrtke.

Sada sam još više mogućnosti nego ikada! Koristim Zakona o atrakcija kako bi pomogli dovesti klijentima. Moj najveći uspjeh ipak sa ovim programom je u pomaganju moje dijete.

Ubrzo nakon što sam se pridružio produkcijsku kompaniju, poceo sam dobivati pozive iz škole opet. Bio sam rekao da se moje dijete je bilo čudno ponašaju, a ne međusobno i sa drugim studentima i možda nije pripadaju u mainstream školovanja. Pa sam opet počeo moj tražiti nekoga tko bi mogao pomoći u pomoć mene moje dijete.
    Učenje Bolan Novosti O Moje Dijete

Konačno, nakon godina ide od liječnika do liječnika, rečeno mi je da moje dijete ima Aspergers sindrom koji je oblik autizma. Kao da je vijest bila poražavajući, dio mene je razriješen jer sam mislio da je možda sada sam mogao dobiti moje dijete pravilan tretman. Nažalost, taj wasnt slučaj, a još uvijek nitko nije mogao reći mene kako se nositi s problemima u ponašanju.

Svaki put kad sam pokupila telefona za primanje poziva iz škole, ona je kao igra ruski rulet. Ponekad su poziv s dobrim vijestima o uspjesima mog drugog djeteta. Ostalo vrijeme su poziv sa strašnim vijestima o mom djetetu s Aspbergers.

Poceo sam dobivati vrlo depresivni i znao mi je potrebno nešto učiniti, jer opet, nešto čime sam bio izvan sebe da kontrolira moj život. Pomislio sam, ako Zakonom o atrakcija bi mogli raditi u poslovanju može pomoći u moj osobni život previše. Proučavanjem SGR program koji sam ja saznala za drugih univerzalnih zakona, kao što su Zakon o Polarnost koja u osnovi kaže da ako se situacija može se promatrati kao vrlo loš, onda tu mora biti nešto jako dobro o tome. To su zapravo dopustio da vidi ljubav i ljepotu u moje putovanje.

Primijetio sam da, iako je glavni i nastavnika je bio znakovit mene sve ove stvari tijekom godina koje su vrlo teško čuti, nisam mogla reći od izgleda, na svoja lica i ton od svoje glasove koji su istinski stalo je moje dijete i ja otvoreno izrazio svoju zahvalnost prema njima. JA je uzeo vremena da stvarno sjediti i promatrati sve sa pozitivne energije sam primio. Drugim riječima, sam promijenio način na koji sam pila moj okolnosti i tada moje okolnosti počele mijenjati.

Gotovo odmah, drugi brinu ljudi u školi koje sam nikada nije prešao sa staze prije nego je došao u moj život i rekao mi je o programima, posebno za djecu poput moje dijete. Odmah sam počeo uzimajući moje dijete potrebne pomoći i za nekoliko mjeseci, moje dijete je stvaranje veliki napredak. Iako učitelji su primjećujem da se moje dijete je ponašaju puno bolje, drugi su bili učenici i dalje čuvanje njihove udaljenosti. Za vrijeme ručka, razredu bi razgovor među sobom, ali ne i uključiti svoje dijete. Taj kad sam odlučio da moje dijete naučiti kako koristiti zakon privlačnosti.
    Moj Childs Iznenađujuće rezultate nakon Koristeći Zakona o atrakcija za vrlo prvi put

Te noći, pravo prije spavanja, ja sam imao moje dijete zamišljati ono što bi izgledati i osjećati kao da bude okružen druge djece sa svima smijući se i razgovarajući i da je dobar provod. Razgovarao sam moje dijete kroz cijeli vizualizacija i sam mogao vidjeti moju domenu entuzijazam. Sada, um te sam to bez moje dijete priča o Zakon privlačnosti ili zašto smo radili vizualizaciju jer figured srijeda Imam za napraviti ovaj za mnoge noći prije nego što smo vidjeli bilo kakve rezultate, a ja želim da moje dijete nije da bude razočaran. Uostalom, studenti imali zadržao na udaljenost od moje dijete dosta za neko vrijeme, jer oni samo razumiju nije behavior.I podoba to može trajati duže vrijeme da se preokrenuti tu situaciju.

Pa, sljedeći dan kada moje dijete dobio kući iz škole, ja ležerno pitao kako ručka otišao. Na moje iznenađenje, my childs oči lit gore kao što je moje dijete je rekao It was great! Moj najbolji prijatelj spremljene sjedalo za mene na ručak stol i dobio sam da sjedi sa svim ostalim mojim prijateljima! Sam pitao prijatelja što i moje dijete je rekao da je od klasa ponašao tako dobro da dan, nastavnik je rekao da su mogli jesti ručak s bilo klasi u njihovom razredu. Tako se djeca pozivaju da moje dijete da sjedi sa njima su bili prijatelji i kolegama iz prethodnih godina i bili ni svjesni ili nije pamtiti moju domenu ponašanja pitanja. Tako da ih, moje dijete je još uvijek cool!

Pokušali smo vizualizacija vježbi druge noći sa sličnim rezultatima sljedeći dan! Samo u tim instanceschildren koji je prethodno ignorirao moje dijete su sada dopire do moje dijete!
    Moj život danas

Moje dijete je upravo završio ljetne škole i nastavnici su mi reći da nisu bilo kakve probleme u ponašanju tijekom ove sjednice. Moje dijete je čak i stvaranje novih prijatelja te je izuzetno korisna oko učionici.

Kao što se tiče moje karijere, ja sada radim na televiziji opet ali ovaj put je na svoj uvjetima. Im partner u video produkciju tvrtke. Izrađujemo sve, od dokumentarnih do PSA u interaktivnim DVD-a. To mi daje priliku za to voice over i raditi na zrak.

Najbolji dio je ja sada imam slobodu samo da projekti koji korist zajednice, kao što su proizvodi obrazovne videozapise na teme kao što su nad dolazi iz djetinjstva gojaznost i beskućništvo.
    Saznajte kako privući sve što želite!

Id kao što će vam pomoći da donese iste pozitivne promjene u svoj život taj im je donijela na moje. Im zainteresirana za sluh od ljudi koji su zainteresirani za kuckanje u svoje osobne moći za pomoć sebi i drugima. Želim da znate da ne morate da imate samo sjediti leđa i prihvatiti vaše okolnosti ukoliko dont poput njih. Vi ste u kontrolu onoga što se događa u vašem životu!
    INSPIRACIJA

Stav je sve kad je riječ o zakonu privlačnosti. Taj zašto je toliko važno da bi vaše energije u pozitivne vibracije u svakom trenutku. Ispod je video koji mi pomaže ostati u skladu s zakonima svemira.
    Sve je Jedno

Wombat nudi sjajne savjete o tome kako možemo zajedno živjeti u ovom svijetu!

Oprah rhonda byrne tajno Primetime insprational ellen zakon atrakcija bob prokurator Jack Canfield Joe Vitale james zraka Zakon o atrakcija je ideja koja je rasprostranjena u New Age New Thought i filozofije. To pretpostavlja da nikada ne boraviti na negativne, kao metafizički princip života je utjelovljena u zakon atrakcija: da dobijete ono što mislite o, vaše misli određuju svoju sudbinu.

Dick Sutphen potvrđuje da zakon o atrakcija država, ukratko, kao što je privlači slično.

Knjige su napisane na temu Michael Losier, Esther i Jerry Hicks, Penny Jordan, Sheryl Woods, Robert Anthony, Kristi Gold, Liz Gerstein, David Hooper, Sandra Anne Taylor, Ernest Holmes, William Walker Atkinson, Norman Vincent Peale, Robert Collier, Israel Regardie, Anastasia Kile, Mark Allen, Bob Proctor, Joe Vitale, dr. Wilfredo Chevere, i Lynn Grabhorn.

Jedna web stranica nudi kontakte s poslovnim, duhovne i život treneri koji uključuju Zakon o atrakcija u svom pristupu.

Esther hicks, profesionalni kanal, jedan je od najpoznatijih [uredi] Zagovornici subjekt. Njezina web stranica je opisuje kao najmoćniji zakon u svemiru.

U ožujku 2006 film Tajna na temelju, i objašnjavanje, Zakon o atrakcija, je emitirati putem interneta. Larry King, Ellen DeGeneres, i Oprah Winfrey ima snimljene emisije temelji se na filmu. Knjiga temelji na filmu je nedavno oslobođen.

Michael Beckwith raspravlja Tajna film i objašnjava zašto se ne može samo pozitivno mišljenje o

zakon atrakcija
    zakoni atrakcija
    zakon atrakcija
    zakon atrakcija Abraham
    zakon atrakcija filma
    zakoni atrakcija filma
    tajna zakon privlačenja
    zakoni privlačnosti
    tajna zakon privlačenja
    univerzalni zakon privlačenja
    univerzalnih zakona privlačenja
    Abraham Hicks zakon atrakcija
    Abrahams zakon atrakcija
    primjenjujući zakon atrakcija
    vjerujući i zakon privlačnosti
    bob Proctor zakon atrakcija
    knjiga o zakonu privlačnosti
    Kršćanstvo i zakon privlačnosti
    ne zakon privlačnosti rada
    emerald tableta zakon atrakcija
    frank polancic zakon atrakcija
    bog i zakon privlačnosti
    povijest zakon atrakcija
    kako primijeniti zakon atrakcija
    kako dozivati zakon atrakcija
    kako koristiti zakon atrakcija
    zakon atrakcija affiliate
    zakon atrakcija afirmacije
    zakon atrakcija i tajna
    zakon atrakcija članaka
    zakon atrakcija audio
    zakon atrakcija audio knjiga
    zakon atrakcija Biblija
    zakon atrakcija bloga
    zakon atrakcija bob
    zakon atrakcija knjige
    zakon atrakcija knjiga
    zakon atrakcija cd
    zakon atrakcija christian
    zakon atrakcija kršćanstva
    zakon atrakcija klasa
    zakon atrakcija trener
    zakon atrakcija coachinga
    zakon atrakcija com
    zakon atrakcija kritike
    zakon atrakcija želja
    zakon atrakcija dating
    zakon atrakcija dana
    zakon atrakcija definicija
    zakon atrakcija raspravu
    zakon atrakcija dokumentarni
    zakon atrakcija download
    zakon atrakcija dvd
    zakon atrakcija elektronička knjiga
    zakon atrakcija ebooks
    zakon atrakcija Einstein
    zakon atrakcija energije
    zakon atrakcija esther hicks
    zakon atrakcija vježbe
    zakon atrakcija lažnih
    zakon atrakcija filma
    zakon atrakcija za poslovne
    zakon atrakcija foruma
    zakon atrakcija forumi
    zakon atrakcija besplatno
    zakon atrakcija boga
    zakon atrakcija grupa
    zakon atrakcija grupa
    zakon atrakcija Hicks
    zakon atrakcija povijesti
    zakon atrakcija kako
    zakon atrakcija hipnoza
    zakon atrakcija info
    zakon atrakcija info hr
    zakon atrakcija jerry hicks
    zakon atrakcija lutriju
    zakon privlačenja ljubavi
    zakon atrakcija je pojednostavljeno
    zakon atrakcija manifest
    zakon atrakcija meditacije
    zakon atrakcija sastanaka
    zakon atrakcija Meetup
    zakon atrakcija michael
    zakon privlačenja novca
    zakon atrakcija mp3
    zakon atrakcija na steroidima
    zakon atrakcija pdf
    zakon atrakcija fizike
    zakon atrakcija podcasta
    zakon atrakcija dokaz
    zakon atrakcija kvantne
    zakon atrakcija kvantne fizike
    zakon atrakcija citat
    zakon atrakcija citati
    zakon atrakcija nekretnina
    zakon atrakcija odnosa
    zakon atrakcija odnosa
    zakon atrakcija pregled
    zakon atrakcija znanosti
    zakon atrakcija uspjeha
    zakon atrakcija savjeta
    zakon atrakcija alati
    zakon atrakcija torrent
    zakon atrakcija treninga
    zakon atrakcija trening centra
    zakon atrakcija vibracija
    zakon atrakcija video
    zakon privlačenja masa
    zakon atrakcija mršavljenja
    zakon atrakcija wiki
    zakon atrakcija wikipedia
    zakon privlačnosti rada
    zakon atrakcija radova
    zakon atrakcija listova
    zakon atrakcija radionica
    zakon atrakcija radionica
    zakon atrakcije
    zakon gravitacijske atrakcija
    zakon magnetsku privlačnost
    zakon pozitivne atrakcija
    zakoni atrakcija Abraham
    zakoni atrakcija knjige
    zakoni atrakcija cast
    zakoni atrakcija dvd
    zakoni atrakcija Hicks
    zakoni atrakcija citati
    zakoni atrakcija pregled
    zakoni atrakcija soundtrack
    zakoni atrakcija prikolica
    zakoni atrakcije
    losier zakon atrakcija
    Newtonovih zakona gravitacije atrakcija
    moćna pojava i zakon privlačnosti
    kvantne fizike i zakon privlačnosti
    tajne i zakon atrakcija
    tajni dvd zakon atrakcija
    tajna zakon privlačenja video
    (tajni zakoni privlačnosti)
    film tajna zakon privlačenja
    Jose Silva
    Silva ultramind
    holosync
    holosync korisnici
    iyanla vanzant
    Wayne Dyer
    dr. Wayne Dyer
    duhovnost
    duhovnost i zakon atrakcija
    meditacija
    kako meditirati
    metafizika
    metafizički

tajna
    Joe Vitale
    James zraka
    SGR program
    znanosti dobivanja bogata
    (Bob Proctor)
    (Jack Canfield)
    (Michael beckwith)
    Abraham
    (esther hicks)
    kupiti dvd gdje je tajna
    dvd Oprah rhonda tajna
    dvd Esther seljačina tajna
    byrne dvd tajna
    dvd originalni tajni verzija
    atrakcija dvd zakon tajna
    dokumentarni dvd tajna
    tajni dvd review
    dvd originalni tajni
    dvd tajne svemira
    (Oprah) tajna winfreys
    Oprah tajna video
    Oprah epizodu tajna
    iz Oprah tajna
    Oprah se drugi pr tajna
    Oprah tajna torrent
    Oprah tajna DAY
    Oprah show tajna DAY
    dvd Oprah rhonda tajna
    Oprah tajna torrent download
    kao Oprah tajna vidio
    Michael Beckwith
    Dr. Michael Beckwith
    Rev Michael Beckwith
    Rev Dr. Michael Beckwith
    Michael Bernard Beckwith
    Rev Michael Beckwith Benard
    Dr. Michael Beckwith Benard
    Rev Dr. Michael Beckwith Benard

tajna
    tajna
    tajne
    Beyond Belief tajnu evanđelje thomas
    božanske tajne sestrinstva ya ya
    download tajna
    Harry Potter i Odaja tajni
    u tajni
    Nancy izvuče tajnu starog sata
    Nancy izvuče tajnu sjene ranč
    tajni život Freemasons
    tajnu dobi
    tajne starog sata
    tajnu skerletnog ruke
    tajne mrtvih
    snijeg cvijet i tajni obožavatelj
    sve American Rejects Dirty Little Secret
    najveća tajna
    velika tajna
    najveća tajna
    Templari
    tajni agent
    tajna knjiga
    tajni broj
    tajna doktrina
    Secret Garden
    tajna srce
    tajna povijest
    tajni jezik rođendana
    Tajni život pčela
    Tajni život pčela sažetak
    Tajni život Waltera mitty
    tajna strojevi
    film tajna
    tajna života
    tajnu NiMH
    tajne sjene ranč
    tajno mjesto
    tajna škola
    tajna služba
    tajna Sharer
    tajno društvo
    tajna učenja svih dobi
    tajni rat
    tajni svijet Alex Mack
    strangest tajna
    treća tajna
    najvećih na svijetu riznica zdravlja tajni
    Victoria tajna
    što je tajna
    natrag na tajni vrt
    DNA tajna života
    inuyasha tajnu prokleti maska
    Nancy izvuče tajnu skerletnog ruke
    Nancy izvuče tajnu starog sata
    posjedovanjem tajna radosti
    tajna povijest kreditne kartice
    tajna povijest Mongola
    tajni život mozga
    tajnu Ande
    tajne srebra naušnica
    Tajna mača
    tajno oružje od Luftwaffe
    tajne alkemičara dar
    snowflower i tajni obožavatelj
    christmas tajna
    sto tajna osjetila
    tajna bob Proctor
    tajna hr
    dokumentarni tajna
    tajna dvd
    film tajna
    knjiga tajni vrt
    Secret Garden film
    Secret Garden glazbeni
    Secret Garden soundtrack
    tajno dogovaranje
    tajni jezik odnosa
    tajni život strojeva
    tajna zakon privlačenja
    tajni život biljaka
    tajni život mozga
    tajni život stabala
    Tajni život riječi
    tajna lav
    tajni život pčela
    tajnu božić
    tajna mog uspjeha
    tajnu univerzuma
    tajna na DVD-u
    tajna rijeka
    tajna film
    tajna prikolica
    tajni prozor
    gledati tajna
    gastronomska tajna
    o tajni
    buy tajna
    Ellen DeGeneres tajna
    esther hicks tajna
    Templari tajna
    Larry King Live tajna
    Larry King tajna
    Nancy izvuče i tajna sjena ranč
    Nancy izvuče tajnu starog sata prohod
    Nancy izvuče tajnu skerletnog ruke prohod
    na tajnom
    citati iz tajne
    tajne svemira
    tajne divljeg djeteta
    tajna za osvajanje loto
    tajne duboko
    sonic i tajna prstenovi
    Knjiga tajni
    tajna Abraham
    tajni aneks
    tajna audio
    tajna by rhonda byrne
    tajna byrne
    tajna cd
    tajna poglavlje
    tajna vrata
    tajna Ellen
    tajna forum
    tajna slobodnog
    tajna galerija
    tajni zakoni privlačnosti
    tajna razina
    tajni život Houdini
    tajni popis
    tajna života medenjak muškaraca
    tajna života Isusa
    tajna lyrics
    film tajna pregled
    tajne privlačnosti
    Tajna ljubavi
    tajne sjene ranč prohod
    tajna zemljište
    tajna citati
    tajna pregled
    tajna recenzije
    tajna rhonda
    tajna rhonda byrne
    tajna života
    tajna tv com
    tajna video
    www tajna
    www tajna com
    www tajna tv
    znanosti dobivanja bogata
    odabrati da bude bogat
    znanosti dobivanja bogata Wallace Wattles
    Wallace d Wattles znanosti dobivanja bogata
    novčanog toka bogat
    preuzimanje znanosti dobivanja bogata
    hard copy znanosti dobivanja bogata
    bogat stokom pogon
    znanosti dobivanja bogata tajna
    znanosti dobivanja bogata audio
    znanosti dobivanja bogata audio knjiga
    znanosti dobivanja bogata biz
    znanosti dobivanja bogata bob Proctor
    znanosti dobivanja bogata knjiga
    znanosti dobivanja bogata po Wallace d Wattles
    znanosti dobivanja bogata by Wallace Wattles
    znanosti dobivanja bogata e knjiga
    znanosti dobivanja bogat elektronička knjiga
    znanosti dobivanja bogata besplatno
    znanosti dobivanja bogata free audio
    znanosti dobivanja bogata free download
    znanosti dobivanja bogata free ebook
    znanosti dobivanja bogata mp3
    znanosti dobivanja bogata mreža
    znanosti dobivanja bogata pdf
    znanosti dobivanja bogata public domain
    znanosti dobivanja bogata seminara
    znanosti dobivanja bogata tajna
    znanosti dobivanja bogata Wallace
    znanosti dobivanja bogata vitice
    znanosti dobivanja bogata Wattles
    Law of Attraction može olakšati Autizam! - Video, film
  • ---

Više srodnih materijala!

U filmu "The Secret - Law of Attraction":

• "Tajna otkriva najmoćniji zakon u svemiru. Znanje ovog zakona ima mali kao zlatna nit kroz živote i učenja svih proroka, vidiocima, mudraci i saviors u povijesti svijeta, a kroz život svih zaista veliki ljudi i žena. Svi koji su ikada stekli ostvaren ili je urađeno u punom skladu s ovim najmoćniji zakon.

Bez iznimke, svaki čovjek ima sposobnost da transformiraju bilo slabost ili patnju u snagu, moć, savršeni mir, zdravlje i obilje.

Tajna objašnjava s jednostavnošću zakon kojim se reguliraju svi živi, i nudi znanje o tome kako stvoriti - namjerno i bez napora - radostan život. To je tajna za sve - neograničeno tajnu sreće, ljubavi, zdravlja i blagostanja. "

Link na film:

Linkovi na Videos related to The Secret Movie:

Originalna ideja PO: Rhonda byrne
KLJUČNE RIJEČI: Law of Attraction, The Secret Movie, Svijest o uspjehu, Affirmations, Power of Mind, Inspirational Mind Filmovi,
Uloge: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,

Link na raspravu o The Secret Movie:
Što mislite o filmu?
Da li vjerujete u predstavljena ideja?
Jeste li testirani ideje? Sa ili bez uspjeha?
Molimo Vas da podijelite svoje misli i ideje ovdje:
Law of Attraction i Secret Movie - Rasprava!!

What the Bleep znamo? (Cijeli film, Part 1-16, 120 minuta)

Pogledajte i raspravljati film ovdje:
Molimo Vas da podijelite svoje misli i ideje o filmu ovdje:

Main Video stranice
Law of Attraction
Svijest
Inspirational videos

Related filmovi
Secret - Law of Attraction (puni film) - Join the discussion!
What the Bleep znamo? (puni film) - Join the discussion!

Vezani članci
Law of Attraction,

Affirmations, Poverty svijest, Power of Thought, Power of Prayer, Prosperity Svijest, Uspjeh svijest, Vizualizacija, Svijest, Holografski svemir, Gaia Hypothesis, Morphogenetic Fields,

Linkovi na vezane teme, video itd.
Law of Attraction, What the Bleep Do We Know, Tajnikt,

Affirmations, Svijest , Holografski svemir, Namjerno stvaranje, Očitovanju Vježbe, Metafizički Tehnike, Mind Power, Poverty svijest, Prosperity Svijest, Uspjeh svijest, Vizualizacija,

Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra SVIBANJ, Paul McKenna, Rhonda byrne,

More videos

Ljudi - Videos related to Secret i What the Bleep do we know?
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra SVIBANJ, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terrence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,

Topics - Video u svezi s Secret i What the Bleep do we know?
Law of Attraction, Abundance Svijest, Affirmations, Namjerno stvaranje, EFT , Emotional Freedom Technique, Hipnoza, Očitovanju Vježbe, Očitovanju Tehnika, Metafizički Tehnike, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Pain Relief, Poverty svijest, Prosperity Svijest, Uspjeh svijest, Opus Movie, The Secret Movie, Trauma terapija, Vizija board, Vizualizacija,

Razno - Video u svezi s Secret i What the Bleep do we know?
Abundance, U izobilju , Privucite, Privlačenje, Atrakcija, Coaching, Getting bogat, Life Coaching, Manifest , Manifestacija, Manifestirati, Mind Solutions, Motivacija, Motivational Speaker, Osobni razvoj, Osobni rast, Čvrsta veza, Veze, Self Help, Self-Esteem, Seminar , Stress Management, Uspjeh, Teleclasses, Vibracije, Mršavljenje, Radionica, Sreća, Duhovni seminar, Duhovna radionica, Spiritual Tečaj, Spiritual Festival, Spiritual Nastava,

Last edited by Jonas1; 09-20-2008 at 06:47..
Jonas1 está offline  

Tags
Jednostavnost, Autizam, Law of Attraction
Jednostavnost , ,Law of Attraction ,

Thread Tools

Posting Rules
Ti svibanj ne postati nove teme
Ti svibanj ne post replies
Ti svibanj ne slati privitke
Ti svibanj ne edit your posts

BB code je Na
Smilies su Na