به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > فیلم > فیلم -- ذهن و هوشیاری > فیلم -- قانون جاذبه
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : درخودماندگی (اوتیسم)، سهولت، قانون جاذبه
فیلم : درخودماندگی (اوتیسم) ،سهولت ،قانون جاذبه ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 09-18-2008 ، 07:28  
مدیر
مدیر
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
مکان : استکهلم
نوشته های بلاگ : 2
تشکر شده 95 بار در 68 پست
Jonas1 is on a distinguished road

قانون جاذبه اوتیسم سهولت آیا می توانم!

• قانون جاذبه اوتیسم سهولت آیا می توانم!
  • 7 درس های رایگان برای دریافت @ یادگیری قانون جاذبه از اساتید برجسته در راز

یادگیری چگونگی استفاده از قانون جاذبه به شما برای غلبه بر چالش های شخصی. برای من کار می کرد وقتی من این قانون جهانی در ناامیدی من به کار روند ، پس از فرزند من بود با اوتیسم تشخیص داده شده.

چگونه می توانم مورد استفاده از قانون جاذبه پایان یاس من بعد از فرزند من اوتیسم تشخیص داده شد
    سلام ، نام من است جنیفر گراهام و برای اولین بار در مدت زمان طولانی ، من به راستی جواب بدهید که من می توانید با استقبال از تمام جنبه ای از زندگی من می گویند! wasn't این راه هر چند که همیشه. من از طریق یک سفر طولانی ، دردناک و تنها رفت و برای این که به جایی که من امروز. من به دلیل به اشتراک گذاری داستان من امیدوارم که شما را نه تنها بر آمد ، اما بزرگترین چالش های خود را نیز به دیدن آنها هدیه را الهام کننده باشد. یادگیری برای انجام این کار بهترین کاری است که من همیشه برای خودم و خانواده ام انجام شده است.

این بخشی از بیداری روحانی من به باز کردن در مدت کوتاهی پس از شوهرم شروع شد و من پدر و مادر بود. بنابراین ما مفتخر شدند به این بچه زیبا بود که پس کامل زندگی است. با سن دو سالگی ، کودک می تواند ما را به رئیس جمهور و نقطه و نام ایالت بر روی یک نقشه تلاوت.

سپس ناگهان یک روز در سن سه ، فرزند محبوب ما دیگر نمی تواند مطلق و یا کلمات Mommy بابا slurring آغاز شده و عبارت دیگر. در بالا از آن ، ما را از تماسهای اخذ شده قبل از مدرسه به ما گفتن که فرزند ما بود ، دچار مشکلات رفتاری. در طول این مدت ، من نیز noticing که فرزند ما بود ، انجام کارهایی که من را درک didn't. پزشک متخصص اطفال دلسوز ما بود ، اما گفت که در منطقه ما مدرسه که نشانی از نوع تست. هنگامی که ما به منطقه مدرسه ما برای رفتن به پزشک متخصص اطفال بود گفت : رفت.

من و خراب شد در درد بسیار دانستن نه آن چیزی که اشتباه است با فرزند من و یا به کجا برای دریافت کمک مراجعه شد. من didn't هیچکدام از پدر و مادر دیگری که مواجه بودند که من که قرار بود از طریق دانند. بنابراین من احساس تنهایی. من می توانم بهترین راه توصیف آن را مانند در اختیار داشتن یک بحران بزرگ اما با هیچ 911 است. در همین حال ، رفتار من childs غیرقابل پیش بینی تر شد در مدرسه.

ما بعدا به روانشناس رفتم که به ما گفت که فرزند ما را به حال اختلال. من مقاومت با استفاده از دارو برای مدت طولانی ، اما من در نهایت در داد به دلیل مشکلات رفتاری و فقط رو به بدتر شدن و من احساس آن را یک مسئله ایمنی شد. wasn't دارو موثر بنابراین ما محاکمه یکی دیگر را به بعد دیگر و هنوز هم هیچ نتیجه ای. در این زمان ، معلم چند بودند به من گفتن که رفتار من childs چنان غریب و عجیب این بود که آنها فکر کودک من به حال مشکل خیلی جدی تر از اختلال.

علاوه بر مسائل complicating ، شغل من به عنوان یک گزارشگر تلویزیون در حال حاضر بیشتر از همیشه خواستار شد. هم اکنون من کار میکرد در مورد شانزده ساعت در روز. تمامی این موارد باعث به من مقدار زیادی از استرس است. من می خواستم به ترک کار من اما تصمیم به ماندن بگیرید چون من در مورد پول نگران بود از شوهرم و من به داشتن دو آمد عادت بود.

احساس من این کار را با وضعیت کار من به دام افتاده. من چه م بود که من بیشتر به حال قریب به اتفاق قربانیان احساس که زندگی من بود به طور کامل در دست دیگران است. شخص دیگری تصمیم گرفت که من کار می کرد ، چه مدت من کار می کرد ، یا اگر من می تواند بسیار مورد نیاز یک روز خاموش کنند. من در نهایت یک نقطه شکست رسیده بود و اجازه کار بروید.
    نقطه عطف

خوشبختانه ، در این زمان ، رفتار من childs تثبیت شده به اندازه کافی برای کاهش نگرانی های everyones. اما اکنون من در محل تقاطع دو جاده مواجه با زندگی کاری من. من می دانستم که من می خواستم برای ادامه کار کردن در تلویزیون ، اما من همچنین می دانستم که من didn't میخواهید برای شخص دیگری دوباره کار کند. من wasn't کاملا مطمئن شوید که چگونه به آشتی دو.

ThenI به تدریج شروع به درک که من در گروه شاهد از آنچه اتفاق می افتد در life.This آورده ام هستم مرا به تحقق دردناکی که از من ارزش didn't خودم بود خودم و اطراف آن (ناخودآگاه) در کار کردن با کسانی که پشتیبانی از باورهای من (داخلی ترس از unworthiness) درباره خودم.
    چگونه می توانم شروع به استفاده از قانون جاذبه در زندگی من

من شروع به نگاهی نزدیک در : چگونه می توانم ایجاد (جذب) این وضعیت اگر چه من compeletly غافل بود که من در انجام این کار در آن زمان. من بلافاصله آغاز شده توجه نزدیک به افکار من و beliefs.I هسته نیز از نزدیک مشاهده آنچه را (و چه کسی) من به زندگی من جلب شد. من واقعا شروع به درک و فهم از قدرت قانون جاذبه.

شروع کردم به خواندن هر کتاب من می توانم در این مورد پیدا کنید. این به من منجر به فیلم راز و کتاب علمی به دست آوردن غنی و برنامه SGR.

اینها منابعی را که به من آموخت که چگونه واقعا در تمرکز و جذب آنچه من میل به زندگی من است. یاد گرفتم چگونه در تماس با من نفس بالاتر بدست آوردن و بزرگ است که فرصت های آینده بود راه من گفته شد. چند روز بعد ، مرا دعوت به همکار او را در حال اجرا در یک شرکت تولید ویدیو بپیوندید.

حالا من فرصت های حتی بیش از هر زمان! من استفاده از قانون جاذبه ها و برای کمک به مشتریان در آورد. بزرگترین موفقیت هر چند من با این برنامه در کمک به کودک من.

مدت کوتاهی بعد از عضویت از شرکت تولید ، شروع کردم به تماس گرفتن از مدرسه دوباره. من که گفته شد که فرزند من بود رفتار عجیبی ، نه تعامل خوبی با دیگر دانشجویان و شاید در تعلیم didn't اصلی تعلق داشته باشند. بنابراین دوباره شروع کردم به جستجوی من برای کسی است که می تواند به فرزند من به من کمک کنید.
    آموزش دردناک اخبار سایت درباره کودک من

در نهایت ، پس از سال ها از رفتن به دکتر ، دکتر ، من که فرزند من است Aspergers سندرم است که به صورت درخودماندگی (اوتیسم) گفته شد. به عنوان ویرانگر که خبر شد ، بخشی از من چون من فکر کردم که شاید من در حال حاضر می توانند به فرزند من مناسب درمان کنید برطرف شد. متاسفانه ، که wasn't مورد و هنوز هم هیچ کس می تواند به من که چگونه با مسائل برخورد رفتاری بگویید.

هر بار که می خواهم برداشت تا تلفن برای دریافت تماس از مدرسه ، آن را مانند بازی رولت روسی بود. گاهی اوقات آنها با خبر خوب در مورد موفقیت های کودک دیگری دارد و من خواستار شدند. بار دیگر آنها را با اخبار بدی در مورد کودک من با Aspbergers خواستار شدند.

شروع کردم به گرفتن بسیار افسرده و میدانست من مورد نیاز برای انجام کاری به دلیل دیگر ، من اجازه می دهد چیزی خارج از خودم برای کنترل زندگی من است. من figured اگر قانون جاذبه می تواند در کسب و کار می تواند زندگی شخصی من بسیار کمک می کند. با تحصیل در رشته برنامه SGR من در مورد قوانین دیگر جهانی مانند قانون تمایل قطبی یاد گرفته است که اساسا می گوید که اگر می تواند به عنوان یک وضعیت خیلی بد نگاه شود ، آنگاه باید چیزی بسیار خوبی در مورد آن وجود دارد. در واقع این به من اجازه داد به عشق و زیبایی در سفر من.

من متوجه شده است که اگر چه با مدیر و معلمان شده است به حال به من گفتن همه ی این مسائل بیش از سال است که بسیار سخت بود در این مورد بداند ، من می توانم از نگاه در چهره خود را بگویید و تن صدای آنها را که آنها واقعا در مورد مراقبت از کودک من و من آشکارا ابراز قدرشناسی من به آنها. من در زمان به وقت واقعا با نشستن و دیدن تمام انرژی مثبت من را دریافت. به عبارت دیگر ، من راه تغییر را دیدم شرایط من و شرایط من آغاز شده و سپس به تغییر دارد.

تقریبا بلافاصله ، سایر دلسوز مردم در مدرسه آنها بود من با عبور مسیرهای هرگز قبل از در آمد و زندگی من من در مورد برنامه های بخصوص برای بچه ها می خواهم کودک من گفت. من بلافاصله آغاز شده گرفتن کودک من کمک لازم در داخل و ماه ، فرزند من بود پیشرفت عمده. با وجودی که این معلم بودند noticing که فرزند من بود رفتار بسیار بهتر است ، دیگر دانشجویان و هنوز هم حفظ بودند خود را از راه دور. در طی ناهار ، همکلاسی های خود را در میان بحث را شامل نمی شود اما فرزند من. Thats زمانی که تصمیم گرفتم برای تدریس فرزند من چگونه به استفاده از قانون جاذبه.
    من Childs نتایج شگفت انگیز بعد از استفاده از قانون جاذبه برای اولین بار

در آن شب ، درست قبل از زمان خواب ، من کودک من پیش چشم نمودار کردن آنچه که می خواهم نگاه و احساس می شود توسط بچه های دیگر با هر کس خنده و صحبت و داشتن زمان مناسب احاطه شده. من فرزندم را از طریق تجسم کامل صحبت کردیم و من می تواند شور و شوق من childs را ببینید. در حال حاضر ، ذهن من این را به شما گفتن بدون فرزند من در مورد قانون جاذبه یا چرا ما به انجام تجسم چون من figured جستجوی پیشرفته مجبور به انجام این کار برای بسیاری از شب ها قبل از هر گونه ما شاهد نتایج didn't و من می خواهم کودک من به سر خوردن. پس از همه ، دانش آموزان از راه دور خود را از کودک من واقعا برای بعضی از آنها فقط به دلیل زمان didn't درک behavior.I نگه داشته بود figured ممکن است کاملا از مدتی به این وضعیت معکوس شود.

خوب ، روز بعد هنگامی که کودک من از مدرسه به خانه کردم ، من casually پرسید که چگونه ناهار رفتند. برای تعجب من ، من childs چشم روشن تا به فرزند من گفت که بزرگ بود! بهترین دوست من برای من در صندلی میز ناهار و ذخیره کردم تا با تمام دوستان دیگر من نشستن! از او پرسیدم چه دوستان و کودک من گفت : از آنجا که کلاس رفتار خوبی آن روز ، معلم گفت که می توانند با نهار هر کلاس در کلاس آنها را بخورند. بنابراین بچه ها که دعوت شده کودک من با آنها بنشینم دوستان و همکلاسی ها از سال های گذشته شدند و هر کدام از didn't به یاد داشته باشید و یا بی اطلاع من childs مسائل رفتاری. به نظر شما تا آنها را ، فرزند من بود هنوز هم داغ!

ما سعی ورزش تجسم شب دیگر را با نتایج مشابه در روز بعد! فقط در این instanceschildren که قبلا نادیده گرفته شده بود فرزند من در حال حاضر رسیدن به در می رسید به فرزند من!
    امروز زندگی من

فرزند من فقط تکمیل مدرسه تابستان و معلمان به من گفتن که نیست که شما مشکلات رفتاری در طی این جلسه شده است وجود دارد. فرزند من است حتی در ساخت و دوستان جدید و فوق العاده است در اطراف کلاس درس مفید است.

تا آنجا که زندگی کاری من مربوط می شود ، من در حال حاضر در تلویزیون کار دوباره اما این بار خود را در شرایط خود من. Im شریک در یک شرکت تولید ویدیو. که ما تولید میکنیم همه چیز را از مستند به PSAs به دی وی دی متقابل برخوردار است. این به من این فرصت را به صدا را در طول انجام کار و در هوا می باشد.

بهترین بخش می باشد که هم اکنون من تنها در آزادی انجام پروژه هایی که به نفع جامعه از قبیل تولید فیلم آموزشی در خصوص موضوعاتی چون بیش از چاقی دوران کودکی رفت و بی خانمانی.
    یاد بگیرید چگونه برای جذب هر چه شما می خواهید!

کد می خواهم برای کمک به تغییرات مثبت در همان حد زندگی شما هستند که Im آوردن شما را به معدن آورد. Im در دادرسی از افراد علاقه مند که در مورد بهره برداری قرار خود را قدرت شخصی خود برای کمک به خود و دیگران را علاقمند هستند. من می خواهم شما را به شما می دانیم که dont که به شما تنها به نظاره نشست و به پذیرفتن شرایط شما اگر شما مانند آنها را dont. شما در کنترل از آنچه اتفاق می افتد در زندگی شما هستند!
    الهام

نگرش همه چیز را هنگامی که آن را به قانون جاذبه می آید است. Thats چرا آن قدر مهم برای حفظ انرژی خود را در ارتعاش مثبت و در تمام اوقات. در زیر ویدیو است که به من کمک می کند تا در هماهنگی با قوانین جهان اقامت می باشد.
    همه یکی است

Wombat مشاوره در بزرگ که ما چگونه با هم قادر به زندگی در این جهان!

Oprah byrne rhonda مخفی وبگاه الن insprational قانون جاذبه باب canfield ناظر فیش جو ویتال اشعه جیمز قانون جاذبه ها و طرز تفکر که در عصر نو و جدید در فلسفه اندیشه گسترده است. این posits در منفی ، به عنوان اصل متافیزیکی از زندگی در قانون گنجانده شده است جذابیت هرگز ساکن : آنچه کسب می کنید در مورد شما فکر می کنید ، افکار خود تعیین سرنوشت خود.

دیک Sutphen تأکید دارد که قانون جاذبه ها و ایالت ها ، در ملخص کلام ، مانند جذب می خواهم.

کتاب ها را در مورد این موضوع توسط مایکل Losier ، استر و جری Hicks ، لئامت اردن ، Sheryl وودز ، رابرت آنتونی ، Kristi طلا ، لیز Gerstein ، دیوید هوپر ، ساندرا آنه تیلور ، ارنست هولمز ، ویلیام واکر اتکینسون ، نورمن وینسنت چانهسیاه ، رابرت نوشته شده است ذغال سنگ ، اسرائیل Regardie ، آناستازیا Kile ، مارک آلن ، باب نظارت کردن ، جو ویتال ، دکتر Wilfredo Chevere ، و لین Grabhorn.

یک وب سایت ارائه می دهد ارتباط با کسب و کار ، معنوی و روحانی ، مربیان و زندگی که شامل قانون جاذبه در رویکرد خود را.

استر Hicks ، کانال حرفه ای ، یکی از بهترین شناخته شده است [ویرایش] طرفداران موضوع دارد. وب سایت او توصیف کرد قدرتمند ترین قانون در جهان.

در مارس 2006 در سری فیلم بر اساس ، و به توضیح و ، قانون جاذبه ، از طریق اینترنت پخش شد. لری کینگ ، الن Degeneres ، اپرا وینفری و ضبط شده اند را نشان می دهد در فیلم بر اساس. کتاب بر اساس فیلم به تازگی منتشر شده است.

مایکل Beckwith مورد بحث فیلم های مخفی و توضیح میدهد که چرا آن را به سادگی در مورد تفکر مثبت نمی باشد.

قانون جاذبه
    قانون جاذبه
    قانون جاذبه
    قانون جاذبه آبراهام
    قانون جاذبه فیلم
    راز قانون جاذبه
    قانون جاذبه
    راز قانون جاذبه
    قانون جهانی جاذبه
    قوانین جهانی جاذبه
    17 ثانیه و قانون جاذبه
    abrahams قانون جاذبه
    اعمال قانون جذب
    مؤمن و قانون جاذبه
    نایب باب قانون جاذبه
    کتاب در زمینه قانون جاذبه
    مسیحیت و قانون جاذبه
    آیا قانون جاذبه کار
    قرص زمرد قانون جاذبه
    فرانک polancic قانون جاذبه
    خدا و قانون جذب
    سابقه قانون جذب
    چگونه به درخواست قانون جذب
    چگونه دعا کردن قانون جذب
    چگونگی استفاده از قانون جاذبه
    قوانین imdb جاذبه
    قانون جاذبه affirmations
    قانون جذب و مسیحیت
    قانون جاذبه ها و مقالات
    قانون جاذبه صوتی
    قانون جاذبه ها و کتاب های صوتی
    قانون جاذبه کتاب مقدس
    قانون جاذبه وبلاگ
    قانون جذب باب
    قانون جاذبه کتاب
    قانون جاذبه ها و آثار
    قانون جاذبه مزخرف
    قانون جاذبه مسیحی
    قانون جاذبه مسیحیت
    قانون جاذبه از کلاسهای
    قانون جذب مربی
    قانون جاذبه مربیگری
    قانون جاذبه com
    قانون جاذبه نقد
    قانون جاذبه ها و فرقه
    قانون جذب آرزو
    قانون جاذبه در روز
    تعریف قانون جذب
    قانون جاذبه بحث و گفتگو
    قانون جاذبه مستند
    http://www.experiencefestival.com/fo...id\u003d2523&t\u003d3535
    قانون جذب دانلود
    قانون جاذبه ها و دی وی دی
    قانون جاذبه کتاب
    کتابها قانون جذب
    قانون جاذبه اینشتین
    قانون جذب انرژی
    قانون جاذبه hicks استر
    قانون جاذبه تمرینات
    قانون جاذبه کاذب
    سری دی وی دی ارزان
    قانون جاذبه برای کسب و کار
    قانون جاذبه در فروم
    قانون جاذبه ها و انجمن ها
    قانون جاذبه رایگان
    قانون جاذبه خدا
    قانون جاذبه از گروه
    قانون جاذبه از گروه های
    قانون جاذبه hicks
    قانون جاذبه تاریخچه
    قانون جاذبه چگونه به
    قانون جاذبه هیپنوتیزم
    قانون جاذبه ها و اطلاعات
    قانون جاذبه com اطلاعات
    قانون جاذبه hicks جری
    قانون جاذبه قرعه کشی
    قانون جاذبه عشق
    قانون جاذبه ساخته شده ساده
    قانون جاذبه فاش
    قانون جاذبه مراقبه
    قانون جاذبه از جلسات
    قانون جاذبه meetup
    قانون جذب مایکل
    قانون جاذبه پول
    قانون جاذبه mp3
    قانون جاذبه در استروئید
    قانون جاذبه اف
    قانون جاذبه فیزیک
    پادکست قانون جذب
    قانون جاذبه اثبات
    قانون جاذبه کوانتومی
    قانون جاذبه فیزیک کوانتوم
    قانون جاذبه نقل قول
    به نقل از قانون جاذبه
    قانون جاذبه واقعی
    قانون جاذبه ارتباط
    قانون روابط جاذبه
    قانون جاذبه بررسی
    قانون جاذبه علم
    قانون جاذبه موفقیت
    قانون جاذبه راهنمایی
    از ابزارهایی که قانون جاذبه
    قانون جاذبه torrent
    قانون جاذبه آموزش
    قانون جاذبه مرکز آموزش
    قانون جذب ارتعاش
    قانون جاذبه ویدیو
    قانون جاذبه وزن
    قانون جاذبه از دست دادن وزن
    قانون جاذبه ویکی
    قانون جاذبه ویکیپدیا
    قانون جاذبه کار
    قانون جاذبه ها و آثار
    قانون جاذبه worksheets
    قانون جاذبه کارگاه
    قانون جاذبه ها و کارگاه ها
    قانون جاذبه
    قانون جاذبه
    قانون جاذبه مغناطیسی
    قانون جاذبه مثبت
    قوانین ابراهیم جاذبه
    کتاب قانون جذب
    قوانین جاذبه ها و بازیگران
    قوانین جاذبه دی وی دی
    قوانین hicks جاذبه
    به نقل از جاذبه ها و قوانین
    بررسی جاذبه ها و قوانین
    قوانین جاذبه موسیقی متن
    قوانین تریلر های جاذبه
    قوانین جاذبه های استان
    losier قانون جاذبه
    newtons از قانون جاذبه
    تظاهرات قدرتمند و قانون جاذبه
    فیزیک کوانتوم و قانون جاذبه
    راز و قانون جذب
    دی وی دی راز قانون جاذبه
    راز قانون جاذبه ویدیو
    (سری قوانین جاذبه)
    فیلم راز قانون جاذبه
    خوزه سیلوا
    ultramind درختان جنگلی
    holosync
    کاربر holosync
    vanzant iyanla
    وین دایر
    دکتر وین دایر
    معنویت
    معنویت و قانون جاذبه
    مراقبه
    چگونه به تفکر کردن
    متافیزیک
    متافیزیکی

مخفی
    جو ویتال
    اشعه جیمز
    برنامه sgr
    علم به دست آوردن غنی
    (نایب باب)
    (جک canfield)
    (beckwith مایکل)
    ابراهیم
    (استر hicks)
    خرید دی وی دی های مخفی که در آن
    دی وی دی rhonda oprah مخفی
    هیک استر دی وی دی های مخفی
    byrne مخفی دی وی دی
    نسخه اصلی دی وی دی های مخفی
    راز قانون جاذبه ها و دی وی دی
    دی وی دی مستند راز
    بررسی دی وی دی های مخفی
    سری دی وی دی اصلی
    دی وی دی های مخفی جهان
    (oprah) مخفی winfreys
    oprah های مخفی
    قسمت مخفی oprah
    از سری oprah
    دریافت oprah مخفی دیگر در این هفته
    oprah torrent مخفی
    اپرا وینفری راز
    oprah نشان دادن مخفی winfrey
    دی وی دی rhonda oprah مخفی
    دانلود oprah torrent مخفی
    به عنوان مخفی oprah ورود :
    مایکل Beckwith
    دکتر مایکل Beckwith
    برگرد مایکل Beckwith
    برگرد دکتر مایکل Beckwith
    مایکل برنارد Beckwith
    برگرد مایکل Benard Beckwith
    دکتر مایکل Benard Beckwith
    برگرد دکتر مایکل Benard Beckwith

مخفی
    راز
    اسرار
    فراتر از باور مخفی انجیل توماس
    اسرار الهی بله بله خواهری
    دانلود مخفی
    هری پاتر و تالار اسرار
    در مخفی
    نانسی جلب مخفی از ساعت قدیمی
    نانسی جلب مخفی از سایه دامداری
    زندگی مخفی فراماسون
    مخفی از سنین
    راز ساعت قدیمی
    راز از دست مخملک
    اسرار مرده
    گل برف و فن های مخفی
    تمام آمریکا را رد راز کثیف کمی
    بزرگترین راز
    راز بزرگ
    بزرگترین راز
    معبدی شوالیه
    مامور مخفی
    کتاب راز
    کد مخفی
    دکترین مخفی
    باغ مخفی
    قلب های مخفی
    تاریخچه محرمانه
    زبان راز تولد ها
    زندگی مخفی زنبورها
    زندگی مخفی زنبورها خلاصه
    زندگی مخفی والتر mitty
    سری ماشین آلات
    فیلم راز
    راز زندگی
    راز nimh
    راز سایه دامداری
    محل های مخفی
    مدرسه مخفی
    سرویس های مخفی
    شریک سری
    انجمن سری
    راز آموزه را در همه سنین
    جنگ مخفی
    جهان راز از ماک Álex
    عجیبترین راز
    سری سوم
    جهان بزرگترین گنجینه اسرار بهداشت و درمان
    ویکتوریا سری
    راز چیست
    بازگشت به باغ مخفی
    دی ان ای پنهان از زندگی
    اینویاشا مخفی از لعنت ماسک
    نانسی جلب مخفی از دست مخملک
    نانسی جلب مخفی از ساعت قدیمی
    کشف راز شادی
    تاریخچه سری از کارت های اعتباری
    تاریخچه محرمانه از مغولها
    زندگی مخفی از مغز
    راز آند
    راز گوشواره نقره ای
    راز شمشیر
    سلاح های مخفی از luftwaffe
    اسرار در کیمیاگر
    snowflower و فن های مخفی
    مخفی کریسمس
    صد راز حواس
    نایب باب مخفی
    com مخفی
    مستند راز
    دی وی دی های مخفی
    قانون جاذبه فیلم
    کتاب باغ مخفی
    فیلم باغ مخفی
    باغ مخفی موسیقی
    موسیقی فیلم باغ مخفی
    دادن مخفی
    زبان مخفی از دختران
    زبان محرمانه از روابط
    قانون جهانی جاذبه
    زندگی مخفی ماشین آلات
    راز زندگی گیاهان
    زندگی مخفی از مغز
    زندگی مخفی درختان
    زندگی مخفی کلمات
    شیر های مخفی
    راز زندگی زنبورها
    مخفی از کریسمس
    راز موفقیت من
    راز کهکشان
    در دی وی دی های مخفی
    راز رودخانه
    فیلم راز
    تریلر های مخفی
    پنجره مخفی
    سازمان دیده بان مخفی
    whats مخفی
    در مورد مخفی
    صوتی مخفی
    الن degeneres مخفی
    استر hicks مخفی
    شوالیه ها مخفی معبدی
    لری کینگ زندگی مخفی
    لری کینگ مخفی
    نانسی کشید و محرمانه از سایه دامداری
    نانسی جلب مخفی از walkthrough ساعت قدیمی
    نانسی جلب مخفی از دست سرخ walkthrough
    در مخفی
    به نقل از راز
    راز کهکشان
    مخفی از کودک وحشی
    سری به برنده قرعه کشی
    اسرار عمیق
    صوتی و حلقه های مخفی
    کتاب راز
    آبراهام مخفی
    ضمیمه های مخفی
    مخفی رایگان
    مخفی شده توسط rhonda byrne
    byrne مخفی
    سی دی های مخفی
    فصل های مخفی
    درب های مخفی
    الن مخفی
    فروم های مخفی
    فیلم راز رایگان
    گالری عکس های مخفی
    راز قانون جاذبه
    سطح مخفی
    زندگی راز هودینی
    لیست های مخفی
    راز زندگی مردان شیرینی زنجفیلی
    راز زندگی عیسی مسیح
    مخفی lyrics
    فیلم راز
    راز جاذبه
    راز عشق
    راز سایه walkthrough دامداری
    طرح مخفی
    به نقل از راز
    بررسی های مخفی
    بررسی های مخفی
    rhonda مخفی
    byrne rhonda مخفی
    راز زندگی
    com تلویزیون های مخفی
    (آنلاین) فیلم های مخفی
    www مخفی
    www com مخفی
    www تلویزیون های مخفی
    علم به دست آوردن غنی
    را انتخاب کنید که غنی
    علم به دست آوردن wattles والاس غنی
    والاس د wattles علم به دست آوردن غنی
    جریان نقدی غنی
    دریافت علم به دست آوردن غنی
    سخت گرفتن و علم غنی کپی
    گاو غنی درایو
    علم به دست آوردن غنی مخفی
    علم به دست آوردن غنی صوتی
    علم به دست آوردن غنی از کتاب های صوتی
    علم به دست آوردن غنی biz
    علم به دست آوردن نایب باب غنی
    علم به دست آوردن غنی از کتاب
    علم به دست آوردن غنی شده توسط والاس د wattles
    علم به دست آوردن غنی شده توسط wattles والاس
    علم به دست آوردن غنی از کتاب نامه
    علم به دست آوردن غنی از کتاب
    علم به دست آوردن غنی رایگان
    علم به دست آوردن غنی صوتی رایگان
    علم به دست آوردن غنی دانلود رایگان
    علم به دست آوردن غنی از کتاب رایگان
    علم به دست آوردن غنی mp3
    علم به دست آوردن غنی شبکه
    علم به دست آوردن غنی اف
    علم به دست آوردن دامنه غنی عمومی
    علم به دست آوردن غنی سمینار
    علم به دست آوردن غنی مخفی
    علم به دست آوردن غنی والاس
    علم به دست آوردن غنی چپر
    علم به دست آوردن غنی wattles
  • ---

در ادامه مواد مربوط!

فیلم "راز -- قانون جاذبه" :

• "راز آشکار قدرتمند ترین قانون در جهان هستند. از دانش می خواهم تا به این قانون طلایی را از طریق موضوع زندگی می کند و از آموزه های تمام پیامبران ، seers ، sages و saviors سابقه در جهان اجرا شود ، و از طریق زندگی می کند از همه واقعا بزرگ مردان و زنان است. که همه آنها تا کنون انجام شده و یا حاصل کرده است بر طبق این قانون کامل با قوی ترین انجام شده است.

بدون استثنا ، هر انسانی دارای توانایی تبدیل به هر گونه ضعف و یا درد و رنج را به قدرت ، قدرت ، صلح کامل ، بهداشت ، و فراوانی.

راز سادگی توضیح می دهد که با قانون حاکم است که تمام زندگی می کند ، ارائه می دهد و از اینکه چگونه به دانش ایجاد -- عمدا و بی دردسر -- شاد زندگی است. این راز را به همه چیز است -- راز شادی نامحدود ، عشق ، سلامتی و رفاه ".

لینک به فیلم :

پیوندهای مربوط به فیلم مربوط به فیلم راز :

ایده های اصلی : Rhonda Byrne
KEYWORDS : قانون جاذبه، فیلم راز، آگاهی با موفقیت انجام شد، Affirmations، قدرت ذهن، فیلم الهام بخش ذهن،
خیره : جان Assaraf، مایکل Beckwith، لی Brower، جک Canfield، Demartini جان، ماری الماس، مایک دولی، باب دویل، هیل Dwoskin، موریس گودمن، جان گری، جان Hagelin، بیل هریس، بن جانسون، Lorai Langemeier، لیزا نیکولز، باب ناظر، جیمز آرتور ری، دیوید Schirmer، Marci Shimoff، جو ویتال، دنیس Waitley، Neale دونالد والش، فرد آلن ولف،

لینک به بحث در مورد فیلم راز :
نظر شما در مورد فیلم فکر می کنم؟
آیا فکر می کنید که در ایده های ارائه شده؟
آیا شما ایده های آزمایش شده؟ با یا بدون موفقیت؟
لطفا سهم افکار و ایده های خود را اینجا هستید :
قانون جاذبه و فیلم راز -- بحث!!

چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل ، قسمت 1-16 ، 120 دقیقه)

نمایش و بحث درباره فیلم اینجا هستید :
لطفا سهم افکار و ایده های خود را در مورد این فیلم اینجا هستید :

صفحات اصلی صفحه اصلی ویدیو
قانون جاذبه
هوشیاری
فیلم الهام بخش

اخبار مرتبط فیلم
راز -- قانون جاذبه ها (فیلم کامل) -- عضویت در این بحث!
چه BLeeP آیا ما می دانیم؟ (فیلم کامل) -- عضویت در این بحث!

مقالات مرتبط
قانون جاذبه،

Affirmations، فقر آگاهی، قدرت اندیشه، قدرت نماز، آگاهی رفاه، آگاهی با موفقیت انجام شد، تجسم، هوشیاری، کهکشان هولوگرافی، گایا Hypothesis، زمینه های Morphogenetic،

پیوند به اخبار مرتبط موضوعات ها ، ویدئو ها و غیره
قانون جاذبه، آیا آنچه ما می دانیم Bleep، SecreŦ ،

Affirmations، هوشیاری ، کهکشان هولوگرافی، خلقت عمدی، Manifesting تمرین ها، فنون متافیزیکی، قدرت ذهن ، فقر آگاهی، آگاهی رفاه، آگاهی با موفقیت انجام شد، تجسم،

آبراهام Hicks، اندرو کوهن، اندرو Newberg، آنتونی رابینز، باب دویل، باب ناظر، دیوید Sereda، چوپرا Deepak، گرگ Braden، جک Canfield، جو ویتال، جان Assaraf، جان گری، جان Hagelin، لیزا نیکولز، مایکل Beckwith، مایکل Losier، Neale دونالد والش، Ophra Winfrey، پل Mckenna، Rhonda Byrne،

بیشتر ویدیوها

افراد -- مربوط به فیلم راز و چه Bleep آیا ما می دانیم؟
آبراهام Hicks، Amit Goswami، اندرو کوهن، اندرو Newberg، آنتونی رابینز، بن جانسون، بیل Bartman، بیل هریس، باب دویل، باب ناظر، برایان تریسی، Candace پرث، دن Lier، دانیل Monti، دیوید آلبرت، دیوید لینچ، دیوید Schirmer، دیوید Sereda، دبی آلن، چوپرا Deepak، دنیس Waitley، دونالد ادم خوب، Donny Deutsch، داگلاس Vermeeren، اد راش، ایلین هندریکس، الیزابت Fayt، استر Hicks، فرانک مگوایر، فرد آلن ولف، تسمه رابرتز، گرگ Braden، هیل Dwoskin، Iyanla Vanzant، شوالیه JZ، جک Canfield، جیمز آرتور ری، جفری Satinover، جری Hicks، جیم زیگلر، جو Rubino، جو ویتال، جان Assaraf، جان گری، جان Hagelin، جان اسپنسر الیس، جوزف Dispenza، کن ویلبر، کرک Nugent، لی Brower، له براون، لیزا نیکولز، Loral Langemeier، Marci Shimoff، ماری الماس، مارک ویکتور هنسن، Marlee Matlin، ماسارو ایموتو، متیو فاکس، Miceal Ledwith، مایکل Beckwith، مایکل Losier، مایک دولی، موریس گودمن، Neale دونالد والش، Ophra Winfrey، اپرا وینفری، پل Mckenna، پگی اونیل، رالف ابراهیم، Ramtha، Rhonda Byrne، ریچارد داوکینز، ریچارد گوردون، رابرت Kiyosaki، روپرت اردک وحشی دریایی، سری سری راوی شانکار، استفان هاپسون، استوارت همروف، تی. Harv Eker، ترنس McKenna، تونی رابینز، ویلیام پنجه، ویلی Jolley، Zig Ziglar،

مباحث -- فیلم در رابطه با سری و چه Bleep آیا ما می دانیم؟
قانون جاذبه، آگاهی فراوانی، Affirmations، خلقت عمدی، EFT ، احساسی تکنیک آزادی، هیپنوتیزم، Manifesting تمرین ها، Manifesting تکنیک، فنون متافیزیکی، قدرت ذهن، Neuro - زبانشناسی برنامه نویسی، تسکین درد، فقر آگاهی، آگاهی رفاه، آگاهی با موفقیت انجام شد، فیلم اپوس، فیلم راز، یک واقعه آسیب زا و درمان، هیئت چشم انداز، تجسم،

متفرقه -- ویدیو در رابطه با سری و چه Bleep آیا ما می دانیم؟
فراوانی، فراوان ، جذب، جذب، جاذبه ها، مربی گری، ثروتمند شدن، مربی زندگی، مانیفست ، تظاهر، Manifesting، ذهن راه حل، انگیزشی، انگیزشی بلندگو، رشد شخصی، رشد شخصی، ارتباط، روابط، خود کمک، عزت نفس، سمینار ، مدیریت استرس، با موفقیت انجام شد، Teleclasses، ارتعاشات، کاهش وزن، کارگاه آموزشی، شادی، همایش معنوی، کارگاه و عرفانی، به درس و عرفانی، جشنواره معنوی، آموزش و عرفانی،

آخرین ویرایش توسط Jonas1 ؛ 09-20-2008 در 06:47..
Jonas1 está offline  

برچسب ها
درخودماندگی (اوتیسم)، سهولت، قانون جاذبه
درخودماندگی (اوتیسم) ،سهولت ،قانون جاذبه ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 01:14.

ترجمه های درخواست شده خودکار ان تحویل داده شده توسط - er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google