|
Admin
Admin
Tänas 95 Times in 68 Posts
|
The Law of Attraction Kas Lihtne Autism!
 - The Law of Attraction Kas Lihtne Autism!
- Get 7 TASUTA õppetunnid @ Lugege seaduse Attraction Õpetajate Soovitatavad salajases
Õpi kasutama seadusega Attraction ületamiseks te eluraskuste. Ta töötas, kui ma kohaldatakse käesoleva Universal seaduse ajal mu meeleheidet, pärast minu laps oli diagnoositud Autism.
Kuidas ma Kasutatud seaduse Attraction lõpetamiseks Minu Despair pärast minu laps oli diagnoositud Autism
Tere, minu nimi on Jennifer Graham ja esimest korda üle pika aja, võin ausalt öelda, et olen omaks kõiki mu elu! See wasn't alati, et kuidas küll. Ma läksin läbi pika, valulik ja üksildane teekond jõuda, kus ma olen täna. Olen jagada oma lugu, sest ma loodan, et see innustab teid mitte ainult üle tulema teie suurimaid väljakutseid, vaid vaadata ka kingitusi toovad. Õppimine seda teha on parim asi, mis ma kunagi tegi minu ja mu pere.
See osa minu vaimne ärkamine hakkas avalduma kohe pärast minu abikaasa ja sai minust vanemad. Olime nii uhked, et on see ilus laps, kes oli nii täis elu. Vanuse järgi kaks, meie beebi võiks rääkiv presidendid ja punkt ja nimi riikide kaart.
Siis äkki ühel päeval aastaselt kolm, meie armastatud laps ei olnud enam kuuldavale sõnad emme ja issi ja hakkas slurring teiste sõnadega. Peal, et meil hakkas kõnede koolieelse ütleb meile, et meie laps oli võttes käitumisprobleeme. Selle aja jooksul olin ka märganud, et meie laps on asju, mida ma didnt aru. Meie lastearst oli meeldiv, kuid ütles, et kooli piirkonnas ei seda tüüpi katsetamine. Kui me läksime kooli district meile öeldi, et minna tagasi lastearst.
Mul oli laastatud ja nii palju valu ei tea, milline viga oli minu laps või kuhu pöörduda abi saamiseks. I didnt tea ühtegi nii teisi lapsevanemaid, kes olid ees, mida ma läksin läbi. Tundsin end nii üksi. Parim viis võin kirjeldada seda on meeldib, kui suure kriisi, kuid ei ole 911. Samas minu Childs käitumine muutunud ettearvamatu koolis.
Me hiljem läks psühholoog, kes ütles meile, et meie laps oli ADHD. I võidelda, kasutades ravimit pikka aega, kuid ma lõpuks andis aastal, sest käitumisprobleeme olnud ainult süveneb ja ma tundsin ta sai ohutuse küsimus. Ravimite wasn't efektiivne, nii oleme püüdnud teine siis teine ja veel mingeid tulemusi. Selleks ajaks, mitu õpetajat oli mulle öelda, et minu Childs käitumine oli nii kummaline, et nad leidsid mu laps oli palju tõsisem probleem kui ADHD.
Veelgi keerulisemaks, minu töö on televisiooni uudiste reporter oli nüüd nõudlikum kui kunagi varem. Mul oli praegu tööd umbes kuusteist tundi ööpäevas. Kõik see põhjustas mulle väga palju stressi. Ma tahtsin loobuda oma tööd, kuid otsustas jääda, sest olin mures raha, sest mu abikaasa ja mina olime harjunud kahe sissetulekuid.
Tundsin, et seob oma tööd olukorda. Mis häiris mind kõige rohkem see, et mul oli valdav tunne, et mu elu oli täielikult kätte teised. Keegi otsustas, kui ma olen töötanud, kui kaua olen töötanud või kui ma võiks olla palju vaja vaba päev. Ma lõpuks jõudnud Murranguliseks ja tuli lasta tööle minna.
Pöördepunkt
Õnneks on sel ajal minu Childs käitumine stabiliseeritud piisavalt lihtne everyones muresid. Aga nüüd olin ma silmitsi ristmikud minu karjääri. Ma teadsin, et ma tahtsin jätkata tööd televisioonis kuid ma teadsin, et ma didnt tahavad tööd kellegi teise jaoks jälle. I wasn't päris kindel, kuidas sobitada kahte.
Kuidas ma hakkasin kasutamine seaduse Attraction In My Life
Hakkasin võtma lähemalt, kuidas ma loodud (ligi) selline olukord kuigi olin compeletly teadnud, et ma tegin selle ajal. Ma kohe hakkas tähelepanelikult oma mõtteid ja põhiliste beliefs.I ka tähelepanelikult jälgida, mida (ja kellele) Mul oli meelitada minu elus. Olin tõeliselt algusest hinnata ja mõista võimu seaduse Attraction.
Hakkasin lugemine iga raamatu ma võiksin leida selle teema kohta. See sundis mind filmi Secret ja raamatu Science of Getting Rich ja SGR programmis.
Need on vahendid, mis õpetas mulle, kuidas tegelikult keskenduda ja meelitada, mida ma soovi minu elus. Õppisin, kuidas saada ühendust oma kõrgema ise ja öeldi, et hea võimalus oli tulemas minu moodi. Paar päeva hiljem, kolleeg kutsus mind enda juurde tulla sõidukorras video tootmise ettevõte.
Nüüd on mul isegi rohkem võimalusi kui kunagi varem! Ma kasutan seaduse Attraction aidata tuua kliendid. Minu väga edukas, kuigi seda programmi on aidata oma last.
Veidi aja pärast tulin tootmise firma, ma hakkas kõne kooli jälle. Mul oli öeldud, et minu laps käitub imelikult, ei toimiksid ka teiste õpilaste ja võibolla didnt kuuluvad tavaõppesse. Nii et jälle hakkasin ma otsima kedagi, kes võiks mind aidata aidata oma last.
Õppimine Valulik Uudised Mu laps
Lõpuks, pärast aastaid kestnud siirdumine arst arst, mulle öeldi, et minu laps on Aspergers sündroom, mis on vormis autismi. Nagu laastavalt, et uudis oli osa minust oli kergendust, sest ma arvasin, et äkki nüüd ma saaks oma lapse õige kohtlemine.
Iga kord, kui ma kiirenes telefon võtaks kõne kooli, see oli nagu mängib Vene ruletti. Mõnikord nad nõuavad häid uudiseid saavutusi oma teisele lapsele. Muul ajal nad callib kohutav uudis minu lapse Aspbergers.
Mul hakkas väga madalad ning teadsin, et ma vaja midagi teha, sest uuesti, olin võimaldab midagi väljaspool ise kontrollida oma elu. Arvasin, kui seadus Attraction võiksid teha äri ta suudab aidata minu isikliku elu ka. Uurides SGR programmiga õppisin tundma teisi universaalsed seadused nagu seadus Polarity mis põhimõtteliselt ütleb, et kui olukord võib vaadelda väga halb, siis tuleb midagi väga head selle kohta. See tegelikult võimaldas mul näha armastuse ja ilu minu reisi.
Ma märkasin, et kuigi peamine ja õpetaja oli mulle öelda, kõik need asjad aastate jooksul, et oli väga raske kuulda, võin öelda, mis ootab oma nägu ja toonid oma hääle, et nad tõesti hoolivad minu laps ja ma avalikult väljendada oma tänulikkust neile. Võtsin aega, et tõepoolest istuda ja mõelda kogu positiivse energia I sai. Teisisõnu, ma muutnud ma nägin minu olukorras ja siis minu juhul hakkas muutumas.
Peaaegu kohe, teised hoolitsevad inimesed koolis, keda ma polnud kunagi ületada tee koos enne sattus minu elu ja rääkis mulle programmid eriti laste jaoks, nagu minu laps. Ma kohe hakkas mu laps vaja aidata ja mõne kuu jooksul, mu laps oli teha suuri edusamme. Kuigi õpetajad on märganud, et minu laps käitub palju paremini, teised õpilased olid ikka hoida oma kaugusel. During lunch, klassikaaslastega oleks rääkida omavahel, kuid ei kuulu minu laps. Thats kui ma otsustasin õpetada oma lapsele, kuidas kasutada õigust ligi.
Minu Childs Amazing Tulemused pärast kasutamist seadus ligi esimest korda
Sel ööl, vahetult enne voodisse ajal, olin oma lapse visualiseerida, mida ta näeb välja selline ja tundub, et ümbritseda teiste lastega koos kõik naeravad ja räägivad, ja millel on hea aeg. Ma rääkisin oma lapse kaudu kogu visualiseerimise ja ma ei näe oma Childs entusiasmi. Nüüd on meeles, et ma tegin seda ilma, et ütleksite oma lapse kohta seaduse Attraction või miks me teeme visualiseerimine, sest ma arvasin kolmap on teha seda mitu ööd enne nägime mingeid tulemusi ja ma didnt tahan, et mu laps pea pettuma. Lõppude lõpuks on õpilased hoidsid oma kaugusel mu laps juba mõnda aega, sest nad lihtsalt didnt aru behavior.I arvasin see võib võtta omajagu aega, et olukorda muuta.
Üritasime visualiseerimist kasutada muid ööd sarnaseid tulemusi järgmisel päeval! Ainult need instanceschildren kes olid varem eiranud minu laps on nüüd jõuda minu laps!
My Life Täna
Mu laps just lõpetanud suvel kooli ja õpetajad ütlevad mulle, et seal ei ole ühtegi käitumisprobleeme käesoleva istungi ajal. Mu laps on ka uusi sõpru ja on väga kasulik kogu klassis.
Mis puutub minu karjääri, olen nüüd töö televisioonis uuesti, kuid selle ajaga on minu enda tingimustel. Im partner video tootmise ettevõte. Toodame kõike dokumentaalfilme, et PSA interaktiivse DVD. See annab mulle võimaluse teha hääle üle ja
Parim osa on mul on vabadus teha ainult projekte, mida kasutavad üldsus nagu hariduse vallas videod sellistel teemadel nagu üle tulevad laste ülekaalulisuse ja kodutus.
Lugege, kuidas ligi meelitada kõike, mida tahad!
Id like to aitavad kaasa sama positiivseid muutusi oma elus, et Im toomise minu. Im huvitatud, inimestelt, kes on huvitatud koputades oma isikliku võimu aidata ennast ja teisi. Ma tahan et sa teaksid, et te dont on sul lihtsalt lõõgastuma ja aktsepteerima oma olukorras kui te dont need meeldivad. Sul on kontroll, mis toimub sinu elus!
Inspiratsioon
Suhtumine on kõike, kui tegemist on seadusega ligi. Thats miks tema nii tähtis hoida oma energia positiivse vibratsiooni kogu aeg. Allpool on video, mis aitab mul viibida kooskõlas seaduste universumis.
Kõik on Üks
Wombat pakub suurepäraseid nõuandeid, kuidas saame koos elada siin maailmas!
Oprah Rhonda Byrne saladus Primetime insprational Ellen õiguse ligi Bob Proctor Jack Canfield Joe Vitale James Ray seaduse vaatamisväärsus on ideed, mis on laialt levinud New Age ja New Thought filosoofia. See posits mitte kunagi peatuda negatiivne, na
Dick Sutphen kinnitab, et seadus Attraction sätestab Kokkuvõtlikult on nagu meelitab meeldi.
Raamatud on kirjutatud teemal Michael Losier, Jerry ja Esther Hicks, Penny Jordaania Sheryl Woods, Robert Anthony, Kristi Kuld, Liz Gerstein David Hooper, Sandra Anne Taylor, Ernest Holmes, William Walker Atkinson, Norman Vincent Peale, Robert Collier, Iisrael Regardie, Anastasia Kile, Mark Allen, Bob Proctor, Joe Vitale, dr Wilfredo Chevere ja Lynn Grabhorn.
Üks veebilehel on sidemed äri-, vaimsele, elu ja busside kelle seas seadus Attraction nende lähenemist.
Esther Hicks, kutse-kanal, on üks tuntumaid [redigeeri] pooldajate suhtes. Tema koduleheküljel kirjeldab see kõige võimsam õiguse universumis.
Märtsis 2006 film The Secret põhineb, ning selgitatakse, seadus Attraction, edastati interneti kaudu. Larry King, Ellen DeGeneres ja Oprah Winfrey on registreeritud näitab põhineb film. Raamat põhineb film on hiljuti vabanenud.
Michael Beckwith arutab Secret filmi ja selgitab, miks ta ei ole lihtsalt positiivne mõtlemine
külgetõmbe
õiguse atraktsioon
Leva
õigus ligi Abraham
õigus ligi movie
külgetõmbe filmi
ärisaladus ligi
külgetõmbe
ärisaladus ligi
universaalse õiguse atraktsioon
universaalse külgetõmbe
Abraham Hicks õiguse atraktsioon
Abrahams õiguse atraktsioon
kehtiva õiguse atraktsioon
uskuda ja õigus atraktsioon
Bob Proctor õiguse atraktsioon
raamatute õiguse kohta ligi
Kristlus ja õiguse atraktsioon
Kas õiguse atraktsioon töö
Emerald tablett õiguse atraktsioon
Frank polancic õiguse atraktsioon
Jumal ja õiguse atraktsioon
ajalugu õiguse atraktsioon
kuidas kohaldada seadust ligi
kuidas alustada õiguse atraktsioon
kuidas kasutada õigust atraktsioon
õigus ligi partneriks
õigus ligi väiteid
õigus ligi ja salajane
õigus ligi artiklid
õigus ligi audio
õigus ligi audio raamat
õigus ligi Piibel
õiguse atraktsioon blogi
õigus ligi Bob
õigus ligi raamatud
õigus ligi cd
õigus ligi raamat
õigus ligi Christian
õigus ligi kristlus
õigus ligi klassid
õigus ligi treener
õigus ligi juhendamist
õigus ligi com
õigus ligi kriitika
õigus ligi soovi
õigus ligi dating
õigus ligi päev
õigus ligi määratlus
õigus ligi arutelu
õigus ligi dokumentaalfilm
õigus ligi laadida
õigus ligi DVD
õigus ligi ebooks
õigus ligi Einstein
õigus ligi ebook
õigus ligi energia
õigus ligi Esther Hicks
õigus ligi õppused
õigus ligi vale
õigus ligi film
õigus ligi äri
õigus ligi foorum
õigus ligi foorumid
õiguse atraktsioon vaba
õigus ligi jumal
õigus ligi grupp
õigus ligi grupid
õigus ligi Hicks
õigus ligi ajalugu
õigus ligi hüpnoos
õigus ligi info
õigus ligi kuidas
õigus ligi info com
õigus ligi Jerry Hicks
õigus ligi loterii
õigus ligi armastus
õiguse atraktsioon tehtud lihtsaks
õigus ligi manifest
õigus ligi meditatsioon
õigus ligi kohtumised
õigus ligi Meetup
õigus ligi Michael
õigus ligi raha
õigus ligi mp3
õiguse vaatamisväärsus on steroidid
õigus ligi pdf
õigus ligi füüsika
õigus ligi Podcast
õigus ligi tõend
õigus ligi quantum
õigus ligi kvant füüsika
õigus ligi quote
õigus ligi quotes
õigus ligi reaalne
õigus ligi suhe
õigus ligi suhted
õigus ligi läbivaatamine
õigus ligi teadus
õigus ligi edu
õigus ligi nõuanded
õigus ligi tööriistad
õigus ligi torrent
õigus ligi koolitus
õigus ligi Koolituskeskus Firmast
õigus ligi vibratsioon
õigus ligi kaal
õigus ligi kaalulangus
õiguse atraktsioon video
õigus ligi wiki
õigus ligi Vikipeedia
õiguse atraktsioon töö
õigus ligi teosed
õigus ligi töölehed
õigus ligi seminar
õigus ligi seminarid
õiguse vaatamisväärsused
õiguse gravitatsioonilise atraktsioon
õiguse magnetic attraction
seaduste positiivsed atraktsioon
külgetõmbe Abraham
külgetõmbe raamat
külgetõmbe enamus
külgetõmbe DVD
külgetõmbe Hicks
külgetõmbe quotes
külgetõmbe läbivaatamine
külgetõmbe soundtrack
külgetõmbe haagis
õigusaktide vaatamisväärsused
losier õiguse atraktsioon
njuutonit õiguse gravitatsioonilise atraktsioon
võimas ilmingute ja õiguse atraktsioon
kvant füüsika ja õiguse atraktsioon
salajases ja õiguse atraktsioon
salajane DVD õiguse atraktsioon
salajane õiguse atraktsioon video
(salajane külgetõmbe)
salajane filmi õiguse atraktsioon
Jose Silva
Silva ultramind
holosync kasutajad
iyanla Vanzant
holosync
Dr Wayne Dyer
vaimsuse ja õiguse atraktsioon
Wayne Dyer
james ray
Sri
SGR programm
meditatsioon
kuidas mediteerida
metafüüsika
metafüüsika
salajane
Joe Vitale
teadus rikastumist
(Bob Proctor)
(Jack Canfield)
(Michael Beckwith)
(Esther Hicks)
Osta DVD saladus, kus
Abraham
DVD Oprah Rhonda saladus
DVD Esther Maalainen saladus
BYRNE DVD saladus
DVD originaali salajane versioon
attraction dvd õiguse saladus
dokumentaalfilm DVD saladus
salajane dvd vaadata
DVD originaali saladus
DVD saladus universum
(Oprah) salajane winfreys
Oprah salajase video
episood Oprah saladus
alates Oprah saladus
Get Oprah teiste PR saladus
Oprah saladus torrent
Oprah saladus Winfrey
Oprah saladus Näita Winfrey
DVD Oprah Rhonda saladus
lae Oprah saladus torrent
BYRNE DVD saladus
Dr Michael Beckwith
Rev Michael Beckwith
Michael Beckwith
Rev dr Michael Beckwith
Michael Bernard Beckwith
Rev Michael Benard Beckwith
Dr Michael Benard Beckwith
Rev dr Michael Benard Beckwith
saladus
saladused
salajane
Uskumatu salajane evangeelium
jumalikud saladused ya ya sõsarkond
lae saladus
Harry Potter ja saladuste kamber
salajases
Nancy juhtis saladus vana kella
Nancy juhtis saladus vari Ranch
salajane elu vabamüürlastele
saladus vanuses
saladus vana kella
saladus Scarlet poolt
saladusi surnud
lumi lillede ja salajane fänn
All American lükkab määrdunud väike saladus
suurim saladus
suur saladus
suurim saladus
Knights Templar
salaagent
salajane raamat
salakood
salajane doktriin
Secret Garden
salajane südame
salajane ajalugu
salajane keel sünnipäevad
salajane elu mesilased
salajane elu mesilaste kokkuvõte
salajane elu Walter mitty
salajane masinad
salajane elu
saladus NiMH
salajane filmi
saladus vari Ranch
salajane koht
salajane kool
salateenistus
salajane kaasomanik
Salaseura
salajane õpetusi igas vanuses
salajane sõda
salajase maailma Alex Mack
veidramat saladus
kolmas salajane
maailma suurim riigikassa tervishoiu saladused
Victoria saladus
Mis on saladus
Back to Secret Garden
DNA salajane elu
Inuyasha saladus neetud mask
Nancy juhtis saladus Scarlet poolt
Nancy juhtis saladus vana kella
kellel on saladus rõõm
salajane ajalugu krediitkaardi
salajane ajalugu mongolid
salajane elu aju
saladus Andes
saladus Hõbe kõrvarõngas
saladus mõõk
salajased relvad Luftwaffe
saladusi alkeemik dar
snowflower ja salajane fänn
Jõulude saladus
saja salajase meeli
salajane Bob Proctor
salajane com
salajased dokumendid
salajane DVD
salajane film
Secret Garden raamat
Secret Garden filmi
Secret Garden Musical
Secret Garden soundtrack
salajane käepigistus
salajane keel tüdrukud
salajane keel suhted
ärisaladus ligi
salajane elu masinad
universaalse külgetõmbe
salajane elu aju
salajane elu puud
salajane elu sõnad
salajane lõvi
salajane elu mesilased
saladus christmas
saladus minu edu
saladus universum
salajane DVD
salajane jõgi
salajane filmi
salajane haagis
Salajane aken
Vaata saladus
Mis saladus
umbes saladus
osta saladus
Ellen DeGeneres saladus
Esther Hicks saladus
Knights Templar saladus
Larry King Live saladus
Larry King saladus
Nancy juhtis ja saladus vari Ranch
Nancy juhtis saladus vana kella ülevaadet
Nancy juhtis saladus Scarlet poolt ülevaadet
kohta saladus
hinnapakkumisi saladus
saladus universum
saladus Ananassiekspress
saladus, et võita loteriil
saladusi sügav
Sonic ja salajane rõngad
Raamatu saladus
salajane Abraham
salajase lisa
salajast heli
salajas Rhonda Byrne
salajane Byrne
saladus CD
salajane peatükk
salajane uks
salajane foorum
salajane vaba
salajane galerii
salajane külgetõmbe
salajane tase
salajane elu Houdini
salajase nimekirja
salajane elu piparkooke mehed
salajane elu Jeesuse
salajased sõnad
salajane filmi vaadata
saladus atraktsioon
salajane armastus
saladus vari rantšo ülevaadet
salajane maatükk
salajane quotes
salajane läbivaatamine
salajane kommentaare
salajane Rhonda
salajane Rhonda Byrne
salajane elu
salajane tv com
salajane video
www saladus
www saladus com
www salajane TV
teadus rikastumist
Vali olla rikas
teadus rikastumist Wallace loti
Wallace d lott teadus rikastumist
rahavoogude rikas
lae teadus rikastumist
püsikoopia teadus rikastumist
rikas karja juhtida
teadus rikastumist saladus
teadus rikastumist audio
teadus rikastumist audio raamat
teadus rikastumist biz
teadus rikastumist Bob Proctor
teadus rikastumist raamat
teadus rikastumist poolt Wallace d lott
teadus rikastumist poolt Wallace loti
teadus rikastumist e raamat
teadus rikastumist ebook
teadus rikastumist vaba
teadus rikastumist tasuta audio
teadus rikastumist tasuta alla laadida
teadus rikastumist free ebook
teadus rikastumist mp3
teadus rikastumist võrgu
teadus rikastumist pdf
teadus rikastumist avalikud
teadus rikastumist seminar
teadus rikastumist saladus
teadus rikastumist Wallace
teadus rikastumist lott
teadus rikastumist lott
The Law of Attraction Kas Lihtne Autism! - Video Movie
Autism
Lihtne
Veel seotud materjali!
Filmi "The Secret - seadus Attraction":
- "The Secret näitab kõige võimsam õiguse universumis. Teadmised käesoleva seadusega on sujunud nagu kuldne niit läbi elu ja õpetused kõik prohvetid, seers, targad ja saviors on maailma ajaloos ja läbi elu kõik tõeliselt suurte meeste ja naiste vahel. Kõik, mida nad on kunagi saavutada või saavutada on tehtud täielikus kooskõlas käesoleva võimsaim õigusega.
Eranditult igal inimesel on võimalus muuta mingeid nõrkuse või kannatuste tugevaks, roolivõimendi, täiuslik rahu, tervise ja arvukus.
Secret selgitab koos lihtsuse seadusele, mida reguleeritakse kogu elu, ja pakub teavet, kuidas luua - tahtlikult ja pingevabalt - rõõmsa elu. See on saladus, et kõik - saladus piiramatut õnne, armastust, tervist ja heaolu. "
Link filmi:
Viited videod seotud Secret Film:
Algne idee poolt: Rhonda Byrne
MÄRKSÕNAD: Seadus Attraction, Secret Movie, Edu Teadvus, Väiteid, Power of Mind, Inspirational Mind Filmid,
Jõllis: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, John Gray, John Hagelin, Bill Harris, Ben Johnson, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,
Link arutelu Secret Film:
Mis te arvate sellest filmist?
Kas sa usud ideesid?
Kas sa katsetada ideid? Või ilma edu?
Palun jagage oma mõtteid ja ideid siin: Seaduse ligi ja Secret Movie - Arutelu!!  
Mis piibitus Kas me teame? (Full Movie osa 1-16, 120 min)
- Uus esialgse filmi koostamise parimad väljavõtteid järgmine film:
- Mis piibitus Do We Know!? (1h 40m)
- Mis piipar-Down the Rabbit Hole (2hrs 30m)
- Mis piipar-Quantum Edition (5 tundi)
Lavastaja: William Arntz, Betsy Chase, & Mark Vicente-??
MÄRKSÕNAD: Kvantmehaanika, Quantum Physics, Teadus, Vaimsus, Komöödia, Draama, Semi Documentary, Seadus Attraction
Jõllis: Marlee Matlin, Elaine Hendrix, JZ Knight, Ramtha, Joseph Dispenza, David Albert, Amit Goswami, John Hagelin, Stuart Hameroff, Miceal Ledwith, Daniel Monti, Andrew Newberg, Candace Perth, Jeffrey Satinover, William Tiller, Fred Alan Wolf, Dr Masaru Emoto-??
Vaadata ja arutada filmi siin:
Palun jagage oma mõtteid ja ideid filmi siin:
Main video leheküljed
Seadus Attraction
Teadvus
Inspirational videod
Seotud filme
The Secret - seadus Attraction (full movie) - Liitu arutelus!
Mis piibitus Kas me teame? (full movie) - Liitu arutelus!
Seotud artiklid
Seadus Attraction,
Väiteid, Vaesus teadvuse, Power of Thought, Power of Prayer, Heaolu Teadvus, Edu teadvuse, Visualiseerimine, Teadvus, Holograafiline Universum, Gaia hüpotees, Morphogenetic Valdkonnad,
Viited seotud niidid, videod jne
Seadus Attraction, Mis piibitus Do We Know, Secret
Väiteid, Teadvus , Holograafiline Universum, Tahtlik loomine, Ilmutamata Harjutused, Metafüüsiline Meetodid, Mind Power Vaesus teadvuse, Heaolu Teadvus, Edu teadvuse, Visualiseerimine,
Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Paul McKenna, Rhonda Byrne,
Veel videosid
Inimesed - Videod seotud salajase "ja Mis piibitus me teame?
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Ben Johnson, Bill Bartman, Bill Harris, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Matthew Fox, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Morris Goodman, Neale Donald Walsh, Ophra Winfrey, Oprah Winfrey, Paul McKenna, Peggy O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,
Teemad - Videod seotud salajase "ja Mis piibitus me teame?
Seadus Attraction, Arvukus Teadvus, Väiteid, Tahtlik loomine, EFT , Emotional Freedom Technique, Hüpnoos, Ilmutamata Harjutused, Ilmutamata Tehnika, Metafüüsiline Meetodid, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Valu leevendamiseks, Vaesus teadvuse, Heaolu Teadvus, Edu teadvuse, Opus Movie, Secret Movie, Trauma Therapy, Visioon pardal, Visualiseerimine,
Miscellaneous - Videod seotud salajase "ja Mis piibitus me teame?
Arvukus, Piisav , Meelitada, Meelitamine, Attraction, Coaching, Rikastumist, Life Coaching, Manifest , Ilmutus, Ilmutamata, Mind Solutions, Motiveerimine, Motiveerivat spiiker, Isiklik areng, Personal Growth, Seos, Seosed, Self-Help, Enesehinnang, Seminar , Stress Management, Edu, Teleclasses, Vibratsioon, Kaalulangus, Seminar, Happiness, Vaimulik Seminar, Vaimulik seminar, Spiritual kursus, Spiritual Festival, Spiritual Õppetöö,
Last edited by Jonas1; 09-20-2008 at 06:47http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d4301&t\u003d5422
|