|
Φόρουμ
Φόρουμ
Περιοχή: Στοκχόλμη
Ευχαριστήθηκε 95 Φορές σε 68 Posts
|
Ο νόμος της έλξης μπορεί να διευκολύνει τον αυτισμό!
 - Ο νόμος της έλξης μπορεί να διευκολύνει τον αυτισμό!
- Πάρτε 7 Δωρεάν μαθήματα @ Μάθετε Ο νόμος της έλξης των εκπαιδευτικών Προτεινόμενα In The Secret
Μάθετε πώς να χρησιμοποιήσει το νόμο της έλξης για να ξεπεραστούν τα προσωπικά σας προκλήσεις. Αυτό έλυσα για εμένα όταν εφαρμοστεί αυτό το νόμο κατά τη διάρκεια της Οικουμενικής απελπισία μου, αφού το παιδί μου είχε διαγνωστεί με αυτισμό.
Πώς Μεταχειρισμένα Ο νόμος της έλξης Προς Τελευταία Απελπισία μου Μετά το παιδί μου έχει διαγνωστεί με αυτισμό
Γεια σου, το όνομά μου είναι Jennifer Graham και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μπορώ να πω ειλικρινά ότι είμαι αγκαλιάζει όλες τις πτυχές της ζωής μου! Αυτό wasnt πάντα έτσι όμως. Πήγα με ένα μακρύ, επίπονο και μοναχικό ταξίδι για να φτάσει εκεί είμαι σήμερα. Είμαι κατανομή ιστορία μου, διότι ελπίζω ότι αυτό θα σας εμπνεύσει να μην έρθει μόνο πάνω από τις μεγαλύτερες προκλήσεις σας, αλλά να δει και τα δώρα που αποφέρουν. Μάθησης για να γίνει αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου.
Αυτό το τμήμα της πνευματικής αφύπνισης μου άρχισαν να απλώνονται αμέσως μετά το σύζυγό μου και έγινα γονείς. Ήμασταν τόσο περήφανοι να έχουμε αυτό το όμορφο μωρό που ήταν τόσο γεμάτη ζωή. Από την ηλικία των δύο, το μωρό μας θα μπορούσε να απαγγείλει τους προέδρους και το σημείο και να κατονομάζει τα κράτη σε ένα χάρτη.
Ξαφνικά μία ημέρα στην ηλικία των τριών, αγαπημένο παιδί μας δεν μπορούσε πλέον να θέτουν σε κυκλοφορία οι λέξεις μαμά ή ο μπαμπάς άρχισε να πληγεί το κύρος και άλλα λόγια. Εκτός αυτού, έχουμε αρχίσει να πάρει κλήσεις από την προσχολική λέγοντάς μας ότι το παιδί μας που έχουν προβλήματα συμπεριφοράς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ήταν επίσης να παρατηρήσουμε ότι το παιδί μας ήταν να κάνουμε πράγματα που το ι didnt καταλαβαίνω. Παιδίατρος μας ήταν συμπαθητική, αλλά μας είπε ότι η σχολική περιφέρεια κάνει αυτό το είδος της δοκιμής. Όταν πήγαμε στην περιοχή σχολείο μας είπαν να πάμε πίσω για να τον παιδίατρο.
Ήμουν καταστραφεί και σε τόσο πολύ πόνο που δεν ξέρει τι ήταν λάθος με το παιδί μου και πού να απευθυνθούν για βοήθεια. Ι didnt ξέρω από κάθε άλλη τους γονείς οι οποίοι αντιμετωπίζουν ό, τι περνούσε. Ένιωσα τόσο μόνος. Ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω είναι σαν να έχετε μια σοβαρή κρίση, αλλά δεν με 911. Εν τω μεταξύ, Childs συμπεριφορά μου έγινε πιο απρόβλεπτο στο σχολείο.
Εμείς αργότερα πήγε σε έναν ψυχολόγο ο οποίος μας είπε ότι το παιδί μας είχε ADHD. I αντιστάθηκε με φαρμακευτική αγωγή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά έδωσε το γιατί τα προβλήματα συμπεριφοράς ήταν μόνο επιδεινώνεται και αισθάνθηκα ότι έγινε ένα θέμα ασφάλειας. Η wasn't φάρμακο είναι αποτελεσματικό έτσι προσπαθήσαμε ένα άλλο τότε άλλο και ακόμη δεν αποτελέσματα. Με αυτή τη φορά, αρκετές καθηγητές μου έλεγαν ότι childs συμπεριφορά μου ήταν τόσο περίεργο που νόμιζαν το παιδί μου είχε μια πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα από ADHD.
Περιπλέκει περαιτέρω τα θέματα, τη δουλειά μου ως δημοσιογράφος τηλεοπτικές ειδήσεις ήταν τώρα πιο απαιτητικό από ποτέ. Ήμουν τώρα εργάζεται για δεκαέξι ώρες την ημέρα. Όλα αυτά μου προκάλεσε τεράστια πίεση. Ήθελα να εγκαταλείψει την εργασία μου, αλλά αποφάσισε να αναστείλει επειδή ήμουν ανησυχούν για τα χρήματα δεδομένου ότι ο σύζυγός μου και εγώ ήμασταν συνηθισμένοι να έχουν δύο εισοδήματα.
Αισθάνθηκα τόσο παγιδευμένοι από την κατάσταση δουλειά μου. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι είχα μια συντριπτική αίσθηση ότι η ζωή μου ήταν τελείως στα χέρια των άλλων. Κάποιος άλλος αποφάσισε όταν δούλευα, πόσο καιρό δούλεψα ή αν θα μπορούσα να πάρω μια πολύ αναγκαία ρεπό. Έφτασα τελικά ένα κρίσιμο σημείο και έπρεπε να αφήσει τη δουλειά πάει.
Το Turning Point
Ευτυχώς, αυτή τη στιγμή, childs συμπεριφορά μου σταθεροποιηθεί αρκετά για να ευκολία everyones ανησυχίες. Αλλά τώρα αντιμετωπίζει μια διασταύρωση με την καριέρα μου. Ήξερα ότι ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται στην τηλεόραση, αλλά εγώ ήξερα ότι Ι didnt θέλουν να εργαστούν για κάποιον άλλο πάλι. I wasn't βέβαιος πώς να συμβιβάσει τα δύο.
ThenI σταδιακά άρχισε να συνειδητοποιεί ότι είμαι σε έλεγχο του τι συμβαίνει στην life.This μου μου έφερε την οδυνηρή διαπίστωση ότι το ι didnt αξία μου και ήταν ο ίδιος που περιβάλλουν (ασυνείδητα) στην εργασία με ανθρώπους που υποστήριξαν τις πεποιθήσεις μου (εσωτερικό τους φόβους της αναξιότητας) για τον εαυτό μου.
Πώς ξεκίνησε Χρησιμοποιώντας Ο νόμος της έλξης στη ζωή μου
Άρχισα να λάβει μια στενή ματιά στο πώς θα δημιουργηθεί (προσέλκυσε) αυτή η κατάσταση, αν ήμουν compeletly γνώριζε ότι έκανα αυτή τη στιγμή. Αμέσως άρχισε να αποδίδει ιδιαίτερη προσοχή στις σκέψεις μου και beliefs.I πυρήνα επίσης στενά παρατήρησε τι (και ποιος) είχα την προσέλκυση στη ζωή μου. Ήμουν πραγματικά αρχίζουν να εκτιμούν και να καταλάβουν την εξουσία του νόμου της έλξης.
Αρχισα την ανάγνωση κάθε βιβλίο θα μπορούσα να βρω για το θέμα. Αυτό με οδήγησε στην ταινία The Secret και το βιβλίο The Science of Getting Rich και το πρόγραμμα SGR.
Αυτές είναι οι πόροι που μου δίδαξε πόσο πραγματικά έμφαση στην προσέλκυση και τι επιθυμία στη ζωή μου. Έμαθα πώς να έρθετε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό μου και μου είπαν ότι μια μεγάλη ευκαιρία ερχόταν δρόμο μου. Λίγες ημέρες αργότερα, ένας συνάδελφος με κάλεσε να ζήσουν μαζί του σε λειτουργία ένα βίντεο εταιρεία παραγωγής.
Τώρα έχω ακόμα περισσότερες δυνατότητες από ποτέ! Χρησιμοποιώ το νόμο της έλξης για να προσελκύσουν πελάτες. Η μεγαλύτερη επιτυχία μου αν και με αυτό το πρόγραμμα είναι να βοηθήσει το παιδί μου.
Λίγο μετά έγινα μέλος της εταιρείας παραγωγής, άρχισα να πάρει κλήσεις από το σχολείο και πάλι. Μου λένε ότι το παιδί μου συμπεριφέρεται περίεργα, δεν αλληλεπιδρά επίσης με άλλους μαθητές και ίσως Το Didnt ανήκουν στη σχολική εκπαίδευση για όλους. Έτσι πάλι άρχισα αναζήτησή μου για κάποιον που θα μπορούσε να με βοηθήσει να βοηθήσει το παιδί μου.
Μάθηση Επώδυνη Νέα Σχετικά με το παιδί μου
Τέλος, μετά από χρόνια πηγαίνει από γιατρό σε γιατρό, μου είπαν ότι το παιδί μου έχει σύνδρομο Aspergers η οποία είναι μια μορφή αυτισμού. Δεδομένου ότι οι καταστροφικές ειδήσεις ήταν, ένα μέρος μου ήταν ανακουφισμένος γιατί σκέφτηκα ότι ίσως τώρα θα μπορούσα να πάρω το παιδί μου την κατάλληλη θεραπεία. Δυστυχώς, αυτό wasn't την υπόθεση και ακόμη κανείς δεν μπορούσε να μου πει πώς να ασχοληθεί με τα ζητήματα της συμπεριφοράς.
Κάθε φορά που πήρα το τηλέφωνο για να λάβετε μια κλήση από το σχολείο, ήταν σαν να παίζουμε ρώσικη ρουλέτα. Μερικές φορές ζητούσαν με καλά νέα για τα επιτεύγματα των άλλων παιδί μου. Άλλες φορές ζητούσαν με φοβερές ειδήσεις για το παιδί μου με Aspbergers.
Άρχισα να πάρει πολύ πιεσμένη και ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι, διότι και πάλι, μου επιτρέπει κάτι έξω από τον εαυτό μου για τον έλεγχο της ζωής μου. Σκέφτηκα ότι αν το νόμο της έλξης μπορεί να λειτουργήσει στην επιχείρηση μπορεί να βοηθήσει την προσωπική ζωή μου πάρα πολύ. Μελετώντας το πρόγραμμα SGR έμαθα για άλλους παγκόσμιους νόμους όπως ο νόμος της πολικότητας που λέει στην ουσία ότι αν η κατάσταση μπορεί να θεωρηθεί ως πολύ κακή, τότε θα πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ καλό γι 'αυτό. Αυτό που πράγματι μου επέτρεψε να δω την αγάπη και την ομορφιά στο ταξίδι μου.
Παρατήρησα ότι αν και η κύρια και οι καθηγητές είχαν να μου λες όλα αυτά τα χρόνια που ήταν πολύ δύσκολο να ακούσω, θα μπορούσα να πω από τα βλέμματα στο πρόσωπό τους και τους ήχους των φωνών τους που πραγματικά ενδιαφέρονται για το παιδί μου και εγώ ανοιχτά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς. Μου πήρε πολύ χρόνο να καθίσουν και να εξετάσουμε με όλα τα θετικά ενέργειας ήμουν παραλαβής. Με άλλα λόγια, θα αλλάξει τον τρόπο ΕΙΔΑ περιστάσεις μου και στη συνέχεια περιστάσεις μου άρχισε να αλλάζει.
Σχεδόν αμέσως, τη φροντίδα άλλων ατόμων στο σχολείο τους οποίους ποτέ δεν είχα διασχίσει με τα μονοπάτια πριν από την έναρξη της ζωής μου και μου είπε για τα προγράμματα ειδικά για τα παιδιά, όπως το παιδί μου. Αμέσως άρχισε να παίρνει το παιδί μου την απαραίτητη βοήθεια και μέσα σε λίγους μήνες, το παιδί μου έκανε μεγάλη πρόοδο. Αν και οι καθηγητές είχαν παρατηρήσει ότι το παιδί μου συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα, οι άλλοι μαθητές ήταν διατηρώντας ακόμη απόστασή τους. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι συμμαθητές θα μιλήσουμε μεταξύ τους, αλλά δεν περιλαμβάνουν το παιδί μου. Thats όταν αποφάσισα να διδάξετε το παιδί μου πώς να χρησιμοποιήσει το νόμο της έλξης.
Παιδιά μου εκπληκτικά αποτελέσματα μετά τη χρήση Ο νόμος της έλξης για πρώτη φορά
Εκείνη τη νύχτα, ακριβώς πριν από την ώρα κρεβάτι, είχα το παιδί μου φαντάζομαι τι θα μοιάζουν και αισθάνονται σαν να περιβάλλεται από άλλα παιδιά με όλους γελάει και να μιλάμε και να έχουν μια καλή στιγμή. Μίλησα με το παιδί μου μέσα από το σύνολο της οπτικοποίηση και θα μπορούσα να δω childs ενθουσιασμό μου. Τώρα, το μυαλό σας το έκανα αυτό χωρίς να λέει το παιδί μου για το νόμο της έλξης ή γιατί κάναμε την οπτικοποίηση γιατί σκέφτηκα Τετ πρέπει να το κάνουμε αυτό για πολλές βραδιές πριν είδαμε κανένα αποτέλεσμα και ι didnt θέλω το παιδί μου να είναι απογοητευμένοι. Μετά από όλα, οι φοιτητές είχαν τηρήσει την απόστασή τους από το παιδί μου εδώ και αρκετό καιρό, επειδή ακριβώς Το Didnt κατανοούν τη behavior.I κατάλαβα μπορεί να χρειαστούν αρκετό χρόνο για να αναστρέψει αυτή την κατάσταση.
Λοιπόν, η επόμενη μέρα, όταν το παιδί μου πήρε σπίτι από το σχολείο, μπορώ άνετα ρώτησε πώς πήγε το γεύμα. Προς έκπληξή μου, τα μάτια μου childs αναμμένος όπως το παιδί μου είπε ότι ήταν μεγάλη! Ο καλύτερος φίλος μου αποθηκεύσει μια θέση για μένα στο τραπέζι του γεύματος και πήρα για να καθίσετε με όλους τους άλλους φίλους μου! Ρώτησα τι τους φίλους και το παιδί μου είπε ότι από την κατηγορία συμπεριφέρθηκε τόσο καλά εκείνη τη μέρα, ο καθηγητής είπε ότι θα μπορούσαν να φάνε το γεύμα με κάθε κατηγορίας στο βαθμό τους. Έτσι, τα παιδιά που κάλεσε το παιδί μου να καθίσει με αυτούς τους φίλους και συμμαθητές από προηγούμενα έτη και ήταν είτε αγνοούν είτε Το Didnt θυμάμαι childs μου συμπεριφοριστική θέματα. Έτσι τους, το παιδί μου ήταν ακόμα cool!
Προσπαθήσαμε άσκηση οπτικοποίηση νύχτες με άλλα παρόμοια αποτελέσματα την επόμενη ημέρα! Μόνο σε αυτές τις instanceschildren οι οποίοι προηγουμένως είχαν αγνοήσει το παιδί μου ήταν τώρα το άνοιγμα προς το παιδί μου!
Ζωή μου σήμερα
Το παιδί μου μόλις ολοκληρώσει το σχολείο και το καλοκαίρι οι καθηγητές μου λέει ότι δεν υπήρξαν οποιαδήποτε προβλήματα συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου. Το παιδί μου κάνει ακόμη και νέους φίλους και είναι εξαιρετικά χρήσιμο γύρω από την τάξη.
Όσον αφορά την καριέρα μου, είμαι τώρα εργάζεται στην τηλεόραση και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με δική της άποψη μου. Im ένας εταίρος σε ένα βίντεο εταιρεία παραγωγής. Παράγουμε τα πάντα, από τα ντοκιμαντέρ για διαφημίσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος σε διαδραστικό DVD. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τη φωνή πάνω και για το έργο του αέρα.
Το καλύτερο μέρος που έχω τώρα την ελευθερία μόνο κάνουν τα έργα που ωφελούν την κοινότητα, όπως η παραγωγή εκπαιδευτικών βίντεο για θέματα όπως η κατά τα επόμενα της παιδικής παχυσαρκίας και έλλειψης στέγης.
Μάθετε πώς να προσελκύσει ό, τι θέλετε!
Ταυτότητα επιθυμεί να σας βοηθήσει να φέρει τις ίδιες θετικές αλλαγές στη ζωή σας ότι Im θέση σε ορυχείο. Im ενδιαφέρεται να ακούσει από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αξιοποίηση σε προσωπική εξουσία τους για να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους. Θέλω να ξέρετε ότι εσείς dont πρέπει να έχετε απλώς να καθίσετε πίσω και να αποδεχθεί περιστάσεις σας αν τους αρέσει. Είστε σε έλεγχο του τι συμβαίνει στη ζωή σας!
ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Στάση είναι πάντα όταν πρόκειται για το νόμο της έλξης. Αυτός είναι ο λόγος της τόσο σημαντικό να κρατήσει την ενέργεια σας σε μια θετική κραδασμούς ανά πάσα στιγμή. Παρακάτω είναι ένα βίντεο που βοηθά να μείνω σε αρμονία με τους νόμους του σύμπαντος.
Όλα είναι ένα
Η Wombat προσφέρει μεγάλες συμβουλές για το πώς μπορούμε να ζήσουμε μαζί σε αυτόν τον κόσμο!
Oprah Byrne Rhonda μυστικό primetime insprational δίκαιο Ellen έλξης Proctor Jack Canfield Bob Joe Vitale ακτίνων james Ο νόμος της έλξης είναι μια ιδέα που είναι ευρέως διαδεδομένη στη Νέα Εποχή και η νέα φιλοσοφία σκέψης. Είναι ποτέ δεν αναμένεται να επιλεγεί για να σταθώ στα αρνητικά, όπως η μεταφυσική αρχή της ζωής είναι ενσωματωμένη σε ένα νόμο της έλξης: παίρνετε τι σκέφτομαι, σκέψεις σας καθορίζουν το πεπρωμένο σου.
Dick Sutphen επιβεβαιώνει ότι ο νόμος της έλξης δηλώνει, με λίγα λόγια, είναι σαν να προσελκύει όπως.
Βιβλία έχουν γραφτεί για το θέμα του Michael Losier, Τζέρι και Esther Hicks, Πένυ Ιορδανία, Sheryl Woods, Robert Anthony, Κρίστη Gold, Λιζ Gerstein, David Hooper, Sandra Anne Taylor, Ernest Holmes, William Walker Atkinson, Norman Vincent Peale, Robert Collier, Ισραήλ Regardie, Αναστασία Kile, Mark Allen, ο Bob Proctor, Joe Vitale, Δρ Wilfredo chevere, και Lynn Grabhorn.
Ένας δικτυακός τόπος προσφέρει τις επαφές με επιχειρήσεις, πνευματική, και προπονητές ζωής, οι οποίοι περιλαμβάνουν το νόμο της έλξης στην προσέγγισή τους.
Esther Hicks, μια επαγγελματική κανάλι, είναι ένα από τα πιο γνωστά [Επεξεργασία] υποστηρικτές του θέματος. Ιστοσελίδα Her χαρακτηρίζει ως το πιο ισχυρό νόμος στο σύμπαν.
Τον Μάρτιο του 2006 μια ταινία Το Μυστικό βάση, και εξηγώντας, το νόμο της έλξης, μεταδόθηκε μέσω του διαδικτύου. Larry King, Ellen Degeneres, και Oprah Winfrey έχουν καταγραφεί προκύπτει με βάση την ταινία. Ένα βιβλίο με βάση την ταινία έχει πρόσφατα κυκλοφόρησε.
Michael Beckwith συζητά Το μυστικό ταινία και εξηγεί γιατί δεν είναι απλά μια θετική σκέψη
νόμος της έλξης
νόμους της έλξης
ο νόμος της έλξης
νόμος της έλξης Αβραάμ
νόμος της έλξης ταινίας
νόμους της ταινίας έλξης
μυστικό νόμο της έλξης
τους νόμους της έλξης
το μυστικό νόμο της έλξης
καθολική νόμος της έλξης
καθολική νόμοι της έλξης
Abraham Hicks νόμος της έλξης
Abrahams νόμος της έλξης
εφαρμόζοντας το νόμο της έλξης
πιστεύει και ο νόμος της έλξης
Bob Proctor νόμος της έλξης
βιβλία σχετικά με το νόμο της έλξης
χριστιανισμός και ο νόμος της έλξης
κάνει το νόμο της έλξης εργασίας
σμαράγδι δίκαιο δισκίο της έλξης
ειλικρινής polancic νόμος της έλξης
θεός και ο νόμος της έλξης
ιστορία του δικαίου της έλξης
πώς να εφαρμόζουν το νόμο της έλξης
πώς να επικαλεσθεί τον νόμο της έλξης
πώς να χρησιμοποιούν το νόμο της έλξης
νόμος της έλξης θυγατρικής
νόμος της έλξης επιβεβαιώσεις
νόμος της έλξης και των μυστικών
δίκαιο των άρθρων έλξης
νόμος της έλξης ήχου
νόμος της έλξης ακουστικό βιβλίο
νόμος της έλξης bible
νόμος της έλξης blog
νόμος της έλξης Bob
νόμος της έλξης βιβλίου
δίκαιο των βιβλίων έλξης
νόμος της έλξης cd
νόμος της έλξης Christian
νόμος της έλξης χριστιανισμού
δίκαιο των τάξεων έλξης
νόμος της έλξης πούλμαν
νόμος της έλξης προπόνηση
νόμος της έλξης com
νόμος της έλξης κριτική
νόμος της έλξης επιθυμία
νόμος της έλξης που χρονολογούνται
νόμος της έλξης ημέρες
νόμος της έλξης ορισμού
νόμος της έλξης συζήτηση
νόμος της έλξης ντοκιμαντέρ
νόμος της έλξης download
νόμος της έλξης dvd
νόμος της έλξης ebook
νόμος της έλξης ebooks
νόμος της έλξης Einstein
νόμος της έλξης ενέργειας
νόμος της έλξης Hicks Esther
δίκαιο των ασκήσεων έλξης
νόμος της έλξης ψευδών
νόμος της ταινίας έλξης
νόμος της έλξης για τις επιχειρήσεις
νόμος της έλξης φόρουμ
δίκαιο του φόρουμ έλξης
νόμος της έλξης δωρεάν
νόμος της έλξης θεού
δίκαιο της ομάδας έλξης
νόμος της έλξης ομάδων
νόμος της έλξης Hicks
νόμος της έλξης ιστορίας
νόμος της έλξης πώς να
νόμος της έλξης ύπνωσης
νόμος της έλξης info
νόμος της έλξης com info
νόμος της έλξης Hicks Jerry
νόμος της έλξης λαχείο
νόμος της έλξης αγάπη
νόμος της έλξης που απλά
νόμος της έλξης πρόδηλη
νόμος της έλξης διαλογισμού
δίκαιο των συνεδριάσεων έλξης
νόμος της έλξης Meetup
νόμος της έλξης michael
νόμος της έλξης χρημάτων
νόμος της έλξης mp3
νόμος της έλξης για στεροειδή
νόμος της έλξης pdf
δίκαιο της φυσικής έλξης
νόμος της έλξης podcast
νόμος της έλξης απόδειξης
νόμος της έλξης κβαντικής
δίκαιο της κβαντικής φυσικής έλξης
νόμος της έλξης παραθέτω
νόμος της έλξης εισαγωγικά
νόμος της έλξης πραγματική
νόμος της έλξης σχέσης
δίκαιο των σχέσεων έλξης
νόμος της έλξης επανεξέτασης
νόμος της έλξης της επιστήμης
νόμος της έλξης επιτυχίας
νόμος της έλξης συμβουλές
δίκαιο των εργαλείων έλξης
νόμος της έλξης torrent
νόμος της έλξης της κατάρτισης
νόμος της έλξης κέντρο εκπαίδευσης
νόμος της έλξης δόνησης
νόμος της έλξης βίντεο
νόμος της έλξης βάρους
δίκαιο της απώλειας βάρους έλξης
νόμος της έλξης wiki
νόμος της έλξης wikipedia
νόμος της έλξης εργασίας
νόμος της έλξης λειτουργεί
νόμος της έλξης φύλλα
νόμος της έλξης εργαστηρίου
δίκαιο των εργαστηρίων έλξης
δίκαιο αξιοθέατα
δίκαιο της βαρυτικής έλξης
δίκαιο μαγνητική έλξη
νομοθεσιών των βιβλίων έλξης
νόμοι του Αβραάμ έλξης
νομοθεσιών των ψήφων έλξης
νόμους έλξης dvd
νομοθεσιών Hicks έλξης
νομοθεσιών των quotes έλξης
νόμους της επανεξέτασης έλξης
νομοθεσιών των soundtrack έλξης
νομοθεσιών έλξης ρυμουλκουμένου
νομοθεσιών αξιοθέατα
losier νόμος της έλξης
newtons δίκαιο της βαρυτικής έλξης
ισχυρός εκδηλώσεις και το νόμο της έλξης
κβαντική φυσική και το νόμο της έλξης
(μυστικό νόμοι της έλξης)
μυστικό και νόμος της έλξης
μυστικό dvd νόμος της έλξης
μυστικό νόμο της έλξης βίντεο
José Silva
μυστικό δίκαιο ταινία της έλξης
ultramind silva
HoloSync χρήστες
HoloSync
Vanzant iyanla
dr Γουέιν Ντάιερ
Γουέιν Ντάιερ
πνευματικότητα και νόμος της έλξης
πνευματικότητα
james ray
διαλογισμός
πώς να διαλογίζεται
μεταφυσική
μεταφυσική
το μυστικό
Joe Vitale
SGR πρόγραμμα
επιστήμη πλουτίζουν
(Bob Proctor)
(Jack Canfield)
(Michael beckwith)
(Esther Hicks)
Αβραάμ
Buy DVD μυστικό όπου
dvd Oprah μυστικό Rhonda
dvd Hick Esther μυστικό
Byrne dvd μυστικό
dvd μυστικό αρχική εκδοχή
έλξη dvd μυστικό δίκαιο
ντοκιμαντέρ dvd μυστικό
μυστικό dvd αναθεώρηση
dvd πρωτότυπο μυστικό
dvd μυστικό σύμπαν
(Oprah) μυστική winfreys
Oprah μυστικό βίντεο
επεισόδιο μυστικό Oprah
από Oprah μυστικό
get Oprah άλλες pr μυστικό
Oprah μυστικό torrent
Oprah Winfrey μυστικό
Όπρα Γουίνφρει μυστικό δείτε
dvd Oprah μυστικό Rhonda
dvd Hick Esther μυστικό
όπως Oprah μυστικό δει
Dr Michael Beckwith
Michael Beckwith
Rev Michael Beckwith
Rev Dr Michael Beckwith
Michael Bernard Beckwith
Rev Μιχαήλ Benard Beckwith
Dr Michael Benard Beckwith
Rev Dr Michael Benard Beckwith
το μυστικό
το μυστικό
μυστικά
απίστευτο το μυστικό Ευαγγέλιο του Θωμά
θεία μυστικά της αδελφότητας ya ya
κατεβάστε το μυστικό
Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά
στο μυστικό
Nancy Drew μυστικό του παλιού ρολογιού
Nancy Drew το μυστικό της ράντσο σκιά
μυστική ζωή των Freemasons
μυστικό των ηλικιών
μυστικό του παλιού ρολογιού
μυστικό της κόκκινο χέρι
μυστικά των νεκρών
λουλούδι χιόνι και το μυστικό ανεμιστήρα
όλες τις αμερικάνικες απορρίπτει βρώμικο μικρό μυστικό
το μεγαλύτερο μυστικό
το μεγάλο μυστικό
το μεγαλύτερο μυστικό
οι Ιππότες του Ναού
η μυστική πράκτορας
το μυστικό βιβλίο
το μυστικό κωδικό
το μυστικό δόγμα
το μυστικό κήπο
το μυστικό καρδιά
η μυστική ιστορία
η μυστική γλώσσα των γενεθλίων
η μυστική ζωή των μελισσών
η μυστική ζωή των μελισσών περίληψη
η μυστική ζωή walter mitty
το μυστικό μηχανές
το μυστικό της ζωής
το μυστικό ταινία
το μυστικό της NiMH
το μυστικό της ράντσο σκιάς
το μυστικό μέρος
το κρυφό σχολειό
των μυστικών υπηρεσιών
το μυστικό συμμεριζόμενος
η μυστική κοινωνία
τις μυστικές διδασκαλίες όλων των ηλικιών
το μυστικό πόλεμο
το μυστικό κόσμο του Alex Mack
πιο παράξενα μυστικό
τρίτο μυστικό
το κόσμοι μεγαλύτερο θησαυροφυλάκιο της μυστικά υγείας
victoria το μυστικό
Ποιο είναι το μυστικό
πίσω στο μυστικό κήπο
DNA το μυστικό της ζωής
Inuyasha το μυστικό της καταραμένο μάσκα
Nancy Drew μυστικό της κόκκινο χέρι
Nancy Drew το μυστικό του παλιού ρολογιού
κατέχει το μυστικό της χαράς
μυστική ιστορία της πιστωτικής κάρτας
μυστική ιστορία των Μογγόλων
μυστική ζωή του εγκεφάλου
μυστικό της Andes
μυστικό του αργύρου σκουλαρίκι
μυστικό του σπαθιού
μυστικά όπλα της Luftwaffe
μυστικά της dar αλχημιστής
snowflower και το μυστικό ανεμιστήρα
τα Χριστούγεννα μυστικό
το μυστικό εκατό αισθήσεις
το μυστικό Bob Proctor
το μυστικό com
το μυστικό ντοκιμαντέρ
το μυστικό ταινία
το μυστικό dvd
το μυστικό βιβλίο κήπο
το μυστικό κήπο ταινία
το μυστικό κήπο μουσική
το μυστικό κήπο soundtrack
η μυστική χειραψία
η μυστική γλώσσα των κοριτσιών
η μυστική γλώσσα των σχέσεων
η μυστική ζωή των μηχανών
το μυστικό νόμο της έλξης
η μυστική ζωή των φυτών
η μυστική ζωή του εγκεφάλου
η μυστική ζωή των δένδρων
η μυστική ζωή των λέξεων
το μυστικό λιοντάρι
η μυστική ζωή των μελισσών
το μυστικό των Χριστουγέννων
το μυστικό της επιτυχίας μου
τα μυστικά του σύμπαντος
το μυστικό για dvd
το μυστικό ποτάμι
το μυστικό της ταινίας
το μυστικό ρυμουλκούμενο
το μυστικό παράθυρο
παρακολουθώ το μυστικό
whats το μυστικό
σχετικά με το μυστικό
αγοράσει το μυστικό
Ellen DeGeneres το μυστικό
Esther Hicks το μυστικό
Ιππότες του Ναού μυστικό
Larry King ζουν το μυστικό
Larry King το μυστικό
Nancy Drew και το μυστικό της ράντσο σκιά
Nancy Drew μυστικό πέρασμα το παλιό ρολόι
Nancy Drew μυστικό της κόκκινο χέρι πέρασμα
στη μυστική
αποσπάσματα από το μυστικό
μυστικά του σύμπαντος
μυστικό της άγριας παιδί
μυστικό για να κερδίσει το λαχείο
μυστικά του βυθού
ηχητική και το μυστικό δαχτυλίδια
το βιβλίο των μυστικών
το μυστικό Αβραάμ
το απόρρητο παράρτημα
το μυστικό ήχου
το μυστικό από Rhonda Byrne
το μυστικό Byrne
το μυστικό CD
το μυστικό κεφάλαιο
η μυστική θύρα
το μυστικό Ellen
το μυστικό φόρουμ
το μυστικό ελεύθερη
το μυστικό γκαλερί
το μυστικό νόμοι της έλξης
το μυστικό επίπεδο
η μυστική ζωή του Χουντίνι
το μυστικό λίστα
η μυστική ζωή των ανδρών μελόψωμο
η μυστική ζωή του Ιησού
το μυστικό στίχοι
το μυστικό σας ταινία
το μυστικό της έλξης
το μυστικό του έρωτα
το μυστικό πέρασμα ράντσο σκιάς
το μυστικό οικόπεδο
το μυστικό εισαγωγικά
το μυστικό αναθεώρηση
το μυστικό σχόλια
το μυστικό Rhonda
το μυστικό Rhonda Byrne
το μυστικό της ζωής
το μυστικό com tv
το μυστικό βίντεο
www το μυστικό
www το μυστικό com
www το μυστικό tv
επιλέγουν να είναι πλούσια
η επιστήμη της πλουτίζουν
η επιστήμη της πλουτίζουν προγούλια Wallace
Wallace δ προγούλια την επιστήμη της πλουτίζουν
ταμειακές ροές πλούσια
κατεβάσετε την επιστήμη της πλουτίζουν
έντυπη η επιστήμη της πλουτίζουν
πλούσια βοοειδή drive
επιστήμη πλουτίζουν το μυστικό
η επιστήμη της πλουτίζουν ήχου
η επιστήμη της πλουτίζουν ακουστικό βιβλίο
η επιστήμη της πλουτίζουν biz
η επιστήμη της πλουτίζουν Bob Proctor
η επιστήμη της πλουτίζουν βιβλίου
η επιστήμη της πλουτίζουν από Wallace δ προγούλια
η επιστήμη της πλουτίζουν από Wallace προγούλια
η επιστήμη της πλουτίζουν βιβλίο ε
η επιστήμη της πλουτίζουν ebook
η επιστήμη της πλουτίζουν δωρεάν
η επιστήμη της πλουτίζουν χωρίς ήχο
η επιστήμη της πλουτίζουν δωρεάν download
η επιστήμη της πλουτίζουν δωρεάν e-Book
η επιστήμη της πλουτίζουν mp3
η επιστήμη της πλουτίζουν δικτύου
η επιστήμη της πλουτίζουν pdf
η επιστήμη της πλουτίζουν δημόσιο τομέα
η επιστήμη της πλουτίζουν σεμιναρίου
η επιστήμη της πλουτίζουν το μυστικό
η επιστήμη της πλουτίζουν Wallace
η επιστήμη της πλουτίζουν καλαμωτή
η επιστήμη της πλουτίζουν προγούλια
Ο νόμος της έλξης μπορεί να διευκολύνει τον αυτισμό! - Video, Movie
Περισσότερα συναφούς υλικού!
Η ταινία "Το Μυστικό - νόμος της έλξης":
- "Το μυστικό αποκαλύπτει το πιο ισχυρό νόμο του σύμπαντος. Η γνώση αυτού του νόμου έχει τρέξει σαν μια χρυσή κλωστή μέσα από τη ζωή και τις διδασκαλίες όλων των προφητών, μάντεις, σοφοί και σωτήρες στην ιστορία κόσμους, και μέσα από τις ζωές όλων πραγματικά μεγάλων ανδρών και γυναικών. Το μόνο που έχουν ποτέ πραγματοποιηθεί ή να επιτευχθεί ακριβώς έχει γίνει σε πλήρη συμφωνία με το πιο ισχυρό νόμο.
Χωρίς εξαίρεση, κάθε άνθρωπος έχει την ικανότητα να μετατρέπουν κάθε αδυναμία ή πόνο σε δύναμη, δύναμη, ιδανικό της ειρήνης, της υγείας, και η αφθονία.
Το μυστικό εξηγεί με απλότητα το δίκαιο που διέπει όλες τις ζωές, και προσφέρει τη γνώση του πώς να δημιουργήσουν - εκ προθέσεως και αβίαστα - μια χαρούμενη ζωή. Αυτό είναι το μυστικό για τα πάντα - το μυστικό για απεριόριστη ευτυχία, αγάπη, υγεία και ευημερία. "
Σύνδεση με την ταινία:
Σύνδεσμοι σε βίντεο σχετικά με την ταινία The Secret:
Αρχική ιδέα ΑΠΟ: Rhonda Byrne
KEYWORDS: Ο νόμος της έλξης, Το μυστικό Movie, Επιτυχία Συνείδηση, Επιβεβαιώσεις, Power of Mind, Εμπνευσμένος Mind Ταινίες,
Staring: John Assaraf, Michael Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Μόρις Γκούντμαν, John Gray, John Hagelin, Μπιλ Χάρις, Μπεν Τζόνσον, Lorai Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Joe Vitale, Denis Waitley, Neale Donald Walsh, Fred Alan Wolf,
Σύνδεση με τη συζήτηση για το μυστικό ταινίας:
Τι πιστεύετε για την ταινία;
Πιστεύετε στις ιδέες που παρουσίασε;
Έχετε δοκιμαστεί τις ιδέες; Με ή χωρίς επιτυχία;
Παρακαλείσθε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας εδώ: Ο νόμος της έλξης και το μυστικό Ταινία - τη συζήτηση!!  
What the Bleep do we know? (Ταινία πλήρης, Μέρος 1-16, 120 λεπτά)
- Ένα νέο πρωτότυπο ταινία την κατάρτιση των καλύτερων αποσπάσματα από τις ακόλουθες κινηματογραφικές ταινίες:
- Τι στο Bleep do we know!; (1 ώρα 40μ)
- Τι στο Bleep-Down the Rabbit Hole (2hrs 30m)
- Τι στο Bleep-Quantum Edition (5 ώρες)
Σκηνοθέτης: William Arntz, Betsy Chase, & Mark Vicente.
KEYWORDS: Κβαντική Μηχανική, Κβαντική Φυσική, Επιστήμη, Πνευματικότητα, Κωμωδία, Δράμα, Ημι Ντοκιμαντέρ, Ο νόμος της έλξης
Staring: Marlee Matlin, Elaine Hendrix, JZ Knight, Ramtha, Joseph Dispenza, David Albert, Amit Goswami, John Hagelin, Stuart Hameroff, Miceal Ledwith, Daniel Monti, Andrew Newberg, Candace Perth, Jeffrey Satinover, William Tiller, Fred Alan Wolf, Δρ Masaru Emoto.
Προβολή και συζητούν την ταινία εδώ:
Παρακαλείσθε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας για την ταινία εδώ:
Κύριες σελίδες βίντεο
Ο νόμος της έλξης
Συνείδηση
Εμπνευσμένος βίντεο
Σχετικές ταινίες
Το μυστικό - νόμος της έλξης (ολόκληρης της ταινίας) - Ενώστε τη συζήτηση!
What the Bleep do we know? (πλήρης ταινία) - Ενώστε τη συζήτηση!
Σχετικά άρθρα
Ο νόμος της έλξης,
Επιβεβαιώσεις, Συνείδηση της φτώχειας, Δύναμη της Σκέψης, Δύναμη της προσευχής, Ευημερία Συνείδηση, Επιτυχία συνείδησης, Οπτικοποίηση, Συνείδηση, Holographic Universe, Θεωρία της Γαίας, Μορφογενετική Fields,
Σύνδεσμοι προς συναφείς νήματα, βίντεο κ.λπ.
Ο νόμος της έλξης, Τι Η Bleep do we know, Η Secret,
Επιβεβαιώσεις, Συνείδηση , Holographic Universe, Σκόπιμη τη δημιουργία, Αισθητές Ασκήσεις, Μεταφυσική Τεχνικές, Mind Power, Συνείδηση της φτώχειας, Ευημερία Συνείδηση, Επιτυχία συνείδησης, Οπτικοποίηση,
Abraham Hicks, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Bob Doyle, Bob Proctor, David Sereda, Deepak Chopra, Gregg Braden, Jack Canfield, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, Lisa Nichols, Michael Beckwith, Michael Losier, Neale Donald Walsh, Ophra Γουίνφρει, Paul McKenna, Rhonda Byrne,
Περισσότερα βίντεο
Άνθρωποι - Βίντεο που σχετίζονται με το μυστικό και ποιες είναι οι Bleep do we know?
Abraham Hicks, Amit Goswami, Andrew Cohen, Andrew Newberg, Anthony Robbins, Μπεν Τζόνσον, Bill Bartman, Μπιλ Χάρις, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Candace Perth, Dan Lier, Daniel Monti, David Albert, David Lynch, David Schirmer, David Sereda, Debbie Allen, Deepak Chopra, Denis Waitley, Donald Trump, Donny Deutsch, Douglas Vermeeren, Ed Rush, Elaine Hendrix, Elisabeth Fayt, Esther Hicks, Frank Maguire, Fred Alan Wolf, Garth Roberts, Gregg Braden, Hale Dwoskin, Iyanla Vanzant, JZ Knight, Jack Canfield, James Arthur Ray, Jeffrey Satinover, Jerry Hicks, Jim Ziegler, Joe Rubino, Joe Vitale, John Assaraf, John Gray, John Hagelin, John Spencer Ellis, Joseph Dispenza, Ken Wilber, Kirk Nugent, Lee Brower, Les Brown, Lisa Nichols, Loral Langemeier, Marci Shimoff, Marie Diamond, Mark Victor Hansen, Marlee Matlin, Masaru Emoto, Μάθιου Φοξ, Miceal Ledwith, Michael Beckwith, Michael Losier, Mike Dooley, Μόρις Γκούντμαν, Neale Donald Walsh, Ophra Γουίνφρει, Όπρα Γουίνφρει, Paul McKenna, Πέγκυ O'Neill, Ralph Abraham, Ramtha, Rhonda Byrne, Richard Dawkins, Richard Gordon, Robert Kiyosaki, Rupert Sheldrake, Sri Sri Ravi Shankar, Stephen Hopson, Stuart Hameroff, T. Harv Eker, Terence McKenna, Tony Robbins, William Tiller, Willie Jolley, Zig Ziglar,
Θέματα - Βίντεο που σχετίζονται με το μυστικό και ποιες είναι οι Bleep do we know?
Ο νόμος της έλξης, Αφθονίας Συνείδηση, Επιβεβαιώσεις, Σκόπιμη τη δημιουργία, EFT , Emotional Freedom Technique, Ύπνωση, Αισθητές Ασκήσεις, Αισθητές Technique, Μεταφυσική Τεχνικές, Mind Power, Neuro-Linguistic Programming, Πόνου, Συνείδηση της φτώχειας, Ευημερία Συνείδηση, Επιτυχία συνείδησης, Η Opus Movie, Το μυστικό Movie, Trauma Therapy, Όραμα του σκάφους, Οπτικοποίηση,
Διάφορα - Βίντεο που σχετίζονται με το μυστικό και ποιες είναι οι Bleep do we know?
Αφθονία, Αφθονία , Προσέλκυση, Προσέλκυση, Αξιοθέατα, Coaching, Πλουτίζουν, Life Coaching, Manifest , Εκδήλωση, Αισθητές, Mind Λύσεις, Παροχή κινήτρων, Κινητήριος ομιλητής, Προσωπική Ανάπτυξη, Προσωπικής Ανάπτυξης, Σχέσεις, Σχέσεις, Αυτοβοήθειας, Αυτοεκτίμηση, Σεμινάριο , Stress Management, Επιτυχία, Teleclasses, Δονήσεις, Απώλεια βάρους, Workshop, Ευτυχία, Πνευματική Σεμινάριο, Πνευματική Workshop, Πνευματική Course, Πνευματική Φεστιβάλ, Πνευματική Διδασκαλία,
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jonas1: 20-09-08 στις 18:47.
|