Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Видео > Видео - Mind & съзнание > Видео - Закона за привличането
Блогове Членове Снимки Видео Goodies Често задавани въпроси Потребители Днешните постове Марк Форуми Прочети Канал

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Аутизъм, Лесна, Закона на привличането
Видео: Аутизъм ,Лесна ,Закона на привличането ,

LinkBack Thread Инструменти
Old 09-18-2008, 07:28 ч.  
Администратор
Администратор
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Общо Мнения: 2
Благодаря: 36
Благодари на 95 пъти в 68 Мнения
Jonas1 is on a distinguished road

Законът на привличането може да облекчи Аутизъм!

• Законът на привличането може да облекчи Аутизъм!
  • Вземи 7 свободен уроци @ Научете Законът на привличането на учителите в тайните Препоръчани

Научете как да използвате Закона на привличането за преодоляване ви лични проблеми. Той е работил за мен, когато се прилага този универсален закон, по време на моето отчаяние, след като детето ми е диагностициран с аутизъм.

Как аз бях на Закона на привличането да сложа край на Отчаянието След Моето дете е с диагноза Аутизъм
    Здравейте, моето име е Дженифър Греъм и за първи път от дълго време, не мога честно да кажа, че аз съм, която обхваща всички аспекти на живота ми! Той wasn't винаги по този начин все пак. Аз премина през дълъг, болезнен и самотен път да стигнем до където съм днес. Аз съм споделяне на моята история, защото аз се надявам, че тя ще ви вдъхновяват не само да си дойде по-големите предизвикателства, но и да видите подаръци от тях. Да се научим да направите това е най-хубавото нещо, което съм направил за мен и моето семейство.

Тази част от моето духовно пробуждане, започна да се развива скоро след като съпругът ми и аз стана родители. Бяхме толкова горд, че това красиво бебе, което е толкова пълен с живот. До двегодишна възраст, бебето може да рецитират президентите и точка за името и страните от картата.

И изведнъж един ден на тригодишна възраст, нашия любим детето вече не може да произнеса думите мама и татко и започна slurring други думи. На всичко отгоре, ние започнахме да повиквания от предучилищна ни казва, че детето ни е с поведенчески проблеми. По време на този период, аз бях също забелязват, че детето ни правеше неща, които АЗ didnt разбирам. Нашият педиатър е симпатична, но ни казаха, че училището е област на този вид тестове. Когато отидохме в училище област ни казаха да се върна към педиатър.

Аз бях опустошена и толкова много болка, не знае какво не е наред с детето ми или къде да се обърнете за помощ. АЗ didnt зная на други родители, които бяха изправени пред това, което бях преживяваш. Чувствах се толкова сам. Най-добрият начин да се опише като има сериозна криза, но не с 911. В същото време, моя детска поведение стана по-непредсказуемо в училище.

Ние по-късно отидох на психолог, който ни каза, че детето ни е ADHD. Аз съпротива използват лекарства за дълго време, но в крайна сметка даде, защото поведенчески проблеми, са само се влошава и аз почувствах, че става въпрос за безопасност. Лекарството wasn't ефективни, така ние се опитахме друг след друг и все още няма резултати. По това време, няколко учители са ми кажеш, че моето поведение е толкова детински странни мисли, че детето ми е много по-сериозен проблем отколкото ADHD.

Усложнявайки въпроси, работата си като репортер телевизионни новини е сега по-взискателни от всякога. Бях сега работи за шестнадесет часа на ден. Всичко това ме доведе до огромно количество стрес. Исках да напусна работа, но реши да остане, защото бях притеснен за пари, тъй като съпругът ми и аз бяхме свикнали с наличието на две доходи.

Чувствах се толкова хванати в капан от работата си положение. Това, което ме труда най-много е, че имах огромното чувство, че животът ми беше изцяло в ръцете на други хора. Някой реши, когато се работи, колко време съм работил или ако мога да взема много необходима почивен ден. Най-накрая достигна точката на пречупване и трябваше да отида на работа.
    The Turning Point

За щастие, по това време, ми детска поведение се стабилизира достатъчно, за да улесни everyones притеснения. Но сега е изправен пред кръстопът с моята кариера. Знаех, че искам да продължа да работя в телевизията, но аз знаех, че АЗ didnt искат да работят за някой друг отново. I wasn't съвсем сигурен как да се съчетаят двете.

ThenI постепенно започва да осъзнава, че съм в контрола на това, което се случва в моята life.This ме доведе до болезнени осъзнаването, че АЗ didnt стойност себе си и беше около себе си (несъзнателно) по време на работа с хора, които са подкрепили ми убеждения (вътрешни страхове на unworthiness) за себе си.
    Как започна да използва Законът на привличането In My Life

Аз започнах да разгледа отблизо как съм създал (привлечени) тази ситуация, въпреки че бях compeletly не знаят, че правя това в момента. Аз веднага започна отделя специално внимание на моите мисли и сърцевина beliefs.I също се наблюдават внимателно какво (и кой) бях привличане в живота ми. Бях наистина започват да се ценят и разбират силата на Закона на привличането.

Аз започнах четене всяка книга мога да намеря по този въпрос. Това ме доведе до филма The Secret и книгата "Наука на забогатяват и Програмата SGR.

Това са средства, които ме научи как наистина се съсредоточи върху това, което и да привлича желая в живота ми. Аз се научих как да се свържа с по-висока моята самостоятелно и е казал, че голяма възможност щеше да дойде по моя начин. Няколко дни по-късно, един колега ме покани да се присъединят към него в движение видео продуцентска компания.

Малко след като се присъединих към компанията производител, аз започна да се призиви от страна на училище. Бях казал, че детето ми се държеше странно, не взаимодейства и с други студенти, а може би didn't принадлежат в областта на общото образование. Така отново започнах търсенето ми за някой, който може да ми помогне да помогне на моето дете.

Учене Болезнените Новини За Моето дете
    И накрая, след години на лекар, за да става от лекар, ми казаха, че детето ми е Aspergers синдром, който е форма на аутизъм. Както опустошителни новина беше, че, една част от мен е освободен, защото мислех, че може би сега мога да си взема детето на правилното лечение. Тъжно е, че wasn't случая и все още никой не може да ми каже как да се справят с поведенчески проблеми.

Всеки път, когато вдигнах телефона за приемане на обаждане от училище, той е като руска рулетка. Понякога те са били плати с добри новини за постиженията на другите ми дете. Друг път те са били плати с ужасни новини за детето си с Aspbergers.

Аз сега започват да се много депресиран и знаех, че трябваше да направя нещо, защото отново бях позволи нещо извън себе си да контролират живота си. Реших, ако законът на привличането биха могли да работят в бизнес тя може да помогне моя личен живот също. Чрез изучаване на SGR програма научих за други универсални закони като Закона на полярността, които основно се казва, че ако дадена ситуация може да се разглежда като много лошо, то трябва да има нещо много добро за него. Това всъщност ми позволи да видя любовта и красотата в моето пътуване.

Аз забелязах, че макар и на главницата и учители са ми казваш всичко това през годините, че са били много трудно да се чуе, мога да кажа от определителен член вид на лицата си и тоновете на гласовете им, че те действително е грижа за детето ми и аз открито изрази своята благодарност към тях. Взех време наистина да седя и съзерцавам с всички положителна енергия бях получаването му. С други думи, аз променят начина видях обстоятелства и после ми започват да променят обстоятелства.

Почти веднага се грижат други хора в училището, когото никога не са преминали алеи с преди влезе в живота ми и ми каза, особено за програми за деца, като моето дете. Аз веднага започнахме да си дете на необходимата помощ и в рамките на месеца, детето ми правеше значителен напредък. Въпреки, че учителите се забележи, че детето ми се държеше много по-добре, други ученици все още са запазване на разстояние. По време на обяд, на съучениците си да говорим помежду си, но не са ми дете. Този, когато реших да уча детето си как да се използва правото на атракция.

Моят Чайлдс удивителни резултати след употребата на Закона за атракция за първи път
    Тази вечер, точно преди лягане, имах детето ми визуализира какво ще изглеждат и се чувстват като се заобиколен от други деца, с всички се смеят и да говориш и да има добро време. Говорих детето ми през целия визуализация и можех да видя моите детински ентусиазъм. Сега, ума ти Направих това, без да казва детето ми за Законът на привличането и защо правим визуализацията, защото си помислих, ср трябва да направи това за много нощи, преди да видя никакви резултати и АЗ didnt искам детето ми да бъде разочарован. В крайна сметка, на студентите е удържал на разстояние от детето ми от доста време, защото те просто didn't разберат behavior.I помислих че може да отнеме доста време, за да се промени тази ситуация.

Е, на следващия ден, когато детето ми се прибрах от училище, аз небрежно попита как обяд беше там. За моя изненада, моята детска очи осветена като детето ми каза, че е Велик! Най-добрият ми приятел спаси място за мен в обедната маса и аз трябва да седне с всички други мои приятели! Попитах какво приятелите и детето ми каза, че от този клас, държал толкова добре този ден, учителят каза, че те могат да ядат обяда с всеки клас в клас. Така че деца, които приканват детето ми да седне с тях са били приятели и съученици от предходни години и са били или не знае или didn't помня ми детински поведенчески проблеми. Така че към тях, детето ми все още е готино!

Опитахме визуализацията упражнява други нощи с подобни резултати на следващия ден! Само в тези instanceschildren които преди това са били игнорирани детето ми сега като достига до детето ми!

Моят живот днес
    Моето дете просто приключи лятно училище, а учителите са ми кажеш, че там не са били всички поведенчески проблеми по време на тази сесия. Моето дете е още нови приятели и е изключително полезен и около класната стая.

Що се отнася до моята кариера, аз съм, който сега работи в телевизията, отново, но този път си на моя собствен начин. Им партньор във видео продуцентска компания. Ние произвеждаме всичко от документални филми за социални реклами на интерактивни DVD дискове. Това ми дава възможност да се направи повече и глас на въздуха работа.

Най-добрата част е, че сега са на свобода само правя проекти в полза на общността, като например създаване на образователни клипове на теми като през следващите детското затлъстяване и бездомните.

Научете как да Everything You Want Привличане!
    Аз бих искал да Ви помогнат да въведете една и съща положителни промени в живота ви, че Им привеждане в мината. Им заинтересовани в съдебното заседание от хора, които се интересуват от подслушване в лична сила да помогне на себе си и другите. Искам да знаете, че Dont трябва да имате просто да си седи и да приемат обратно обстоятелствата около вас Ако не съм като тях. Вие се намирате в контрола на това, което се случва в живота си!

Вдъхновение
    Отношение е всичко, когато става дума за правото на атракция. Този защо си толкова важно да се запазят енергията си в положителна вибрация на всички времена. По-долу е видео, което ми помага да останат в хармония със законите на Вселената.

Всичко е един
    В Wombat предлага страхотни съвети за това как можем да живеем заедно в този свят!

Опра Rhonda Byrne тайно гледаното insprational право на Елън атракция Bob Proctor Jack Canfield Joe Vitale лъч Джеймс Законът на привличането е идея, която е широко разпространена в нов период и нова мисъл философия. Той постулира никога да не се спра на отрицателна, тъй като метафизически принцип на живота се съдържа в закона на привличането: получавате това, което мислим за това, си мисли определят съдбата си.

Дик Sutphen потвърждава, че Законът на привличането членки, по-накратко, е като привлича харесва.

Книгите са написани по тази тема от Майкъл Losier, Естер и Джери Хикс, Пени Йордания, Шерил Уудс, Робърт Антъни, Кристи злато, Лиз Gerstein, Дейвид Хупър, Сандра Ан Тейлър, Ърнест Холмс, Уилям Уокър Аткинсън, Норман Винсент Пил, Робърт Колиър, Израел Regardie, Анастасия Кайл, Марк Алън, Боб Проктър, Джо Витале, д-р Wilfredo Chevere и Лин Grabhorn.

Един уеб сайт предлага контакти с бизнеса, духовно, живота и треньори, които включват Закона за привличането в подхода си.

Естер Хикс, професионален канал, е един от най-известните [редактиране] привърженици на този въпрос. Нейният уеб сайт го описва като най-мощен право във Вселената.

През март 2006 г. филм The Secret въз основа на и обяснение, Закона на привличането, бе излъчено в интернет. Лари Кинг, Ellen DeGeneres, и Опра Уинфри са записани филми, базирани на филма. Книга, въз основа на филм наскоро бе освободен.

Michael Beckwith обсъжда Тайната филм и обяснява защо не е просто за позитивно мислене

Закони на привличането

правото на атракция
    правото на атракция
    право на привличане Авраам
    право на привличане филм
    право на привличане желание
    Закони на привличането филм
    тайна правото на атракция
    законите на привличането
    тайната правото на атракция
    универсален закон на привличането
    универсалните закони на привличането
    Абрахам Хикс правото на атракция
    Abrahams правото на атракция
    прилагане на правото на атракция
    вярва и правото на атракция
    Боб Проктър правото на атракция
    книги, посветени на правото на атракция
    християнство и правото на атракция
    е правото на атракция работа
    смарагд таблетка правото на атракция
    Франк polancic правото на атракция
    Бог и правото на атракция
    история на правото на атракция
    как да се прилага правото на атракция
    как да се позове на правото на атракция
    как да се използва правото на атракция
    право на привличане филиал
    право на привличане утвърждения
    право на привличане и тайните
    право на привличане статии
    право на привличане аудио
    право на привличане аудио книга
    право на привличане Библията
    право на привличане блог
    право на привличане Боб
    право на привличане книга
    право на привличане книги
    право на привличане CD
    право на привличане Christian
    право на привличане християнство
    право на привличане класове
    право на привличане треньор
    право на привличане треньор
    право на привличане COM
    право на критика атракция
    право на привличане изтегляне
    право на привличане запознанства
    право на привличане дни
    право на привличане определение
    право на привличане дискусия
    право на привличане документален филм
    право на привличане DVD
    право на привличане книги
    право на привличане Ebook
    право на привличане на Айнщайн
    право на привличане на енергия
    право на Естер Хикс атракция
    право на привличане упражнения
    право на привличане фалшиви
    право на привличане филм
    правото на атракция за бизнес
    право на привличане форум
    право на привличане форуми
    право на свободно атракция
    право на привличане бог
    право на привличане група
    право на привличане групи
    право на привличане Хикс
    право на привличане история
    право на привличане хипноза
    право на привличане как да
    право на информация атракция
    право на информация COM атракция
    право на Джери Хикс атракция
    право на привличане лотария
    право на привличане любов
    право на привличане Made Simple
    право на привличане явна
    право на привличане медитация
    право на привличане срещи
    право на привличане Meetup
    право на привличането Майкъл
    право на привличане пари
    право на привличане mp3
    право на привличане на стероиди
    право на привличане PDF
    право на привличане физика
    право на привличане подкаст
    право на привличане доказателство
    право на привличане квантовата
    право на квантовата физика атракция
    право на привличане цитат
    правото на атракция кавички
    право на недвижими атракция
    право на привличане връзка
    право на привличане отношения
    право на привличане преглед
    право на привличане наука
    право на привличане успех
    право на привличане съвети
    право на привличане инструменти
    право на привличане поток
    право на привличане обучение
    право на център за обучение атракция
    право на привличане вибрация
    право на привличане тегло
    право на привличане видео
    право на загуба на тегло атракция
    право на привличане уики
    право на привличане Уикипедия
    право на работа атракция
    правото на атракция работи
    право на привличане работни листове
    право на привличане цех
    право на привличане семинари
    право на забележителности
    право на гравитационното привличане
    право на контактното тяло
    право на положителна атракция
    Закони на привличането Авраам
    Закони на привличането книга
    Закони на привличането гласове
    Закони на привличането DVD
    Закони на привличането Хикс
    Закони на привличането кавички
    Закони на привличането преглед
    Закони на привличането саундтрак
    Закони на привличането ремарке
    законодателствата на забележителности
    losier правото на атракция
    нютона право на гравитационното привличане
    мощен прояви и правото на атракция
    квантова физика и правото на атракция
    тайна и правото на атракция
    DVD тайна правото на атракция
    тайна правото на атракция видео
    (тайна Закони на привличането)
    тайната филм правото на атракция
    Хосе Силва
    Силва ultramind
    holosync потребители
    holosync
    Iyanla Vanzant
    Уейн Дайър
    Д-р Уейн Дайър
    духовност и правото на атракция
    духовност
    James Ray
    медитация
    как да медитираме
    метафизика
    метафизически

The Secret
    Джо Витале
    SGR програма
    наука за забогатяват
    (Боб Проктър)
    (Jack Canfield)
    (Michael Beckwith)
    (Esther Hicks)
    Авраам
    Buy DVD тайна, където
    DVD Опра Rhonda тайна
    DVD Esther провинциалист тайна
    Byrne DVD тайна
    DVD оригиналната версия тайна
    атракция DVD право тайна
    документален DVD тайна
    тайна DVD преглед
    DVD оригинала тайна
    DVD тайна вселена
    (Oprah) тайна winfreys
    Опра тайна видео
    тайна епизод Опра
    от Опра тайна
    да Опра други PR тайна
    Опра тайна поток
    Опра тайна СЪРЦЕ
    Опра тайна шоу СЪРЦЕ
    DVD Опра Rhonda тайна
    изтегляне Опра тайна поток
    като Опра тайно наблюдавани
    Д-р Майкъл Beckwith
    Лий Brower
    Rev Michael Beckwith
    Rev д-р Майкъл Beckwith
    Майкъл Бърнард Beckwith
    Rev Майкъл Benard Beckwith
    Д-р Майкъл Benard Beckwith
    Rev-н Michael Beckwith Benard
    тайната на

The Secret
    тайните
    отвъд вярата на тайната Евангелие от Тома
    Божествената тайните на Я-Ya сестринство
    изтегляне на тайните
    Хари Потър и стаята на тайните
    в тайна
    Нанси Дру тайната на стария часовник
    Нанси Дру тайната на сянка ферма
    таен живот на Freemasons
    Тайната на вековете
    Тайната на стария часовник
    Тайната на червената ръка
    тайните на мъртвите
    сняг цветя и тайните фен
    на всички American Rejects мръсна малка тайна
    най-голямата тайна
    големите тайни
    най-голяма тайна
    Тамплиерите
    на таен агент
    Книгата на тайните
    тайния код
    тайната доктрина
    тайната градина
    тайната сърцето
    тайната история
    тайния език на рождени дни
    Тайният живот на пчелите
    Тайният живот на пчелите резюме
    Тайният живот на Уолтър mitty
    тайната машини
    тайната на живота
    тайната филм
    тайната на НИМХ
    тайната на сянка ферма
    на тайно място
    тайната училище
    тайните служби
    тайната sharer
    член на тайното общество
    тайните учения на всички възрасти
    на тайна война
    тайния свят на Алекс Мак
    най-странните тайна
    третата тайна
    световете най-касата на здравето тайни
    Виктория тайните
    Каква е тайната
    обратно към тайната градина
    ДНК тайната на живота
    Inuyasha тайната на проклета маска
    Нанси Дру тайната на червената ръка
    Нанси Дру тайната на стария часовник
    притежават тайната на радостта
    Тайната история на кредитна карта
    Тайната история на монголите
    Тайният живот на мозъка
    Тайната на Андите
    Тайната на сребърната обеца
    Тайната на нож
    тайно оръжие на Луфтвафе
    тайните на алхимик Dar
    snowflower и тайните фен
    коледните тайна
    сто тайно сетивата
    тайната Bob Proctor
    тайната COM
    тайните документи
    тайната DVD
    тайната филм
    тайната книга градина
    тайната филм градина
    The Secret Garden мюзикъл
    тайната градина саундтрак
    тайната ръкостискане
    тайния език на момичетата
    тайния живот на машини
    тайния живот на растенията
    тайната правото на атракция
    тайния живот на мозъка
    тайния живот на дървета
    Тайният живот на думите
    тайната лъв
    тайния живот на пчелите
    тайната на Коледа
    тайната на моя успех
    тайната на Вселената
    тайната на DVD
    Тайната река
    тайната на филма
    тайната ремарке
    тайната прозорец
    гледам тайно
    Какво тайната
    за тайните
    купи тайна
    Ellen DeGeneres тайната
    Естер Хикс тайната
    Тамплиерите тайна
    Лари Кинг на живо тайна
    Лари Кинг на тайните
    Нанси Дру и тайната на сянка ферма
    Нанси Дру тайната на стария часовник репетиция
    Нанси Дру тайната на червената ръка репетиция
    на тайна
    цитати от тайни
    тайната на Вселената
    Тайната на диво дете
    тайна за спечелване на лотарията
    тайните на бездната
    Sonic и тайните пръстени
    Книгата на тайните
    тайната Авраам
    тайната приложение
    тайната аудио
    The Secret от Rhonda Byrne
    тайната Byrne
    тайната CD
    тайната глава
    тайната врата
    тайната Елън
    тайната форум
    тайната свободен
    тайната галерия
    тайната Закони на привличането
    тайната ниво
    Тайният живот на Худини
    в таен списък
    тайния живот на мъжете натруфен
    тайния живот на Исус
    тайната LYRICS
    тайната филм преглед
    тайната на привличането
    тайната на любовта
    тайната на репетиция сянка ферма
    тайната парцел
    тайната кавички
    тайната преглед
    тайната отзива
    The Secret Rhonda
    The Secret Rhonda Byrne
    тайната на живота
    тайната COM телевизия
    тайната видео
    WWW тайната
    WWW тайната COM
    WWW тайната телевизия
    науката за забогатяват
    изберат да бъде богат
    науката за забогатяват плетове Уолъс
    Уолъс г плетове науката за забогатяват
    паричен поток богат
    изтегляне на науката за забогатяват
    печатно копие на науката за забогатяват
    богатите добитък шофиране
    наука за забогатяват на тайните
    науката за забогатяват аудио
    науката за забогатяват аудио книга
    науката за забогатяват Biz
    науката за забогатяват Bob Proctor
    науката за забогатяват книга
    науката за забогатяват от Уолъс г плетове
    науката за забогатяват от Уолъс плетове
    науката за забогатяват електронна книга
    науката за забогатяват Ebook
    науката за забогатяват безплатно
    науката за забогатяват безплатни аудио
    науката за забогатяват свободно изтегляне
    науката за забогатяват Свободен Ebook
    науката за забогатяват mp3
    науката за получаване на богата мрежа
    науката за забогатяват PDF
    науката за забогатяват обществено достояние
    науката за забогатяват семинар
    науката за забогатяват на тайните
    науката за забогатяват Уолъс
    науката за забогатяват плет
    науката за забогатяват плетове
    Законът на привличането може да облекчи Аутизъм! - Видео, филм
    Аутизъм
  • ---

Още сходни материал!

Във филма "The Secret - Закон на привличането":

"Тайната разкрива най-мощните право във Вселената. Познаването на този закон е свършила като златна нишка през живота и учението на всич

• Без изключение, всеки човек има способността да се трансформират всяка слабост или страдание в сила, сила, съвършен мир, здраве и изобилие.

Тайната обяснява с простота на правото, което е, регулиращи всички живот, и предлага на знания за това как да се създаде - умишлено и без усилие - радостна живот. Това е тайната за всичко - тайната на неограниченото щастие, любов, здраве и благоденствие. "

Линк към филма:

Тайната филм - Закона за привличането (пълен филм, част 1-10, 133 минути) - видео, филм

Първоначалната идея ОТ:

Rhonda Byrne КЛЮЧОВИ ДУМИ:
Тайната филм Закона на привличането, Успех съзнание, Affirmations, Силата на ум, Вдъхновяващи Mind Филми, Staring:,
Джон Assaraf Michael Beckwith, Лий Brower, Jack Canfield, Джон Demartini, Мари Diamond, Mike Dooley, Боб Дойл, Хале Dwoskin, Морис Гудман, Джон Грей, Джон Хегелин, Бил Харис, Бен Джонсън, Lorai Langemeier, Лиза Николс, Боб Проктър, Джеймс Артър Рей, Дейвид Schirmer, Марси Shimoff, Джо Витале, Дени Waitley, Neale Доналд Уолш, Fred Alan Wolf, Линк към дискусията за Тайната филм:,

Какво мислите за филма?
Вярвате ли в идеите, представени?
Били ли сте тествани на идеи? Със или без успех?
Моля, споделете вашите мисли и идеи тук:
Закони на привличането "и" Тайната филм - дискусиите!
!Какво Bleep знаем? (Пълен филм, част 1-16, 120 минути)

Нов оригинален филм съставянето на най-добрите откъси от следните картини движение:

Моля, споделете вашите мисли и идеи за филма тук:
Какво Bleep знаем? - Дискусиите!

Още сходни материал!

Подобни филми
Закона на привличането
Съзнание
Вдъхновяващи клипове

The Secret - Закона за привличането (пълен филм)
- Присъединете се към дискусията! Какво Bleep знаем? (пълен филм)
- Присъединете се към дискусията! Какво Bleep знаем? (пълен филм)

Affirmations
Закона на привличането,

Силата на ум, Силата на мисълта, Силата на молитвата, Благоденствие "Съзнание, Успех съзнание, Визуализация, Вселената холографски, Съзнание, Gaia Хипотеза, Морфогенни полета, Връзки към,

свързани с конци, видео и т.н. What The Bleep Do We Know
Закона на привличането, В Secre, т,Affirmations

Силата на ум, Съзнание , Gaia Хипотеза, Проявява Упражнения, Metaphysical Техники, Mind Power,, Бедността съзнание Силата на мисълта, Успех съзнание, Визуализация, Вселената холографски,

Андрю Коен, Андрю Нюбърг, Кандис Пърт, Боб Дойл, Хале Dwoskin, Джеймс Артър Рей, Gregg Braden, Дийпак Чопра, Jack Canfield, Джон Demartini, Дени Waitley, Michael Beckwith, Джон Хегелин, Бил Харис, Боб Проктър, Лий Brower, Neale Доналд Уолш, Fred Alan Wolf, Пол Mckenna, Rhonda Byrne, КЛЮЧОВИ ДУМИ:,

Още видеоклипове

Абрахам Хикс
Андрю Коен, Джон Хегелин, Андрю Нюбърг, Кандис Пърт, Боб Дойл, Lorai Langemeier, Бил Харис, Бен Джонсън, Хале Dwoskin, Джеймс Артър Рей, Кандис Пърт, Джефри Satinover,, Даниел Монти, Андрю Нюбърг, Амит Госвами, Дейвид Schirmer, Марси Shimoff, Gregg Braden, Дени Waitley, Дийпак Чопра, Neale Доналд Уолш, Дони Deutsch, Дъглас Vermeeren, Ед Ръш, Илейн Хендрикс, JZ Кон, Естер Хикс, Франк Магуайър, Fred Alan Wolf, Линк към дискусията за Тайната филм:, Gregg Braden, Jack Canfield, Морис Гудман, JZ Кон, Ramtha, Джон Demartini, Дейвид Schirmer, Джери Хикс, Джим Циглер, Joe Rubino, Джо Витале, Дени Waitley, Michael Beckwith, Джон Хегелин, Бил Харис, Джоузеф Dispenza, Дейвид Алберт, Кърк Нюджънт, Лий Brower, Jack Canfield, Лиза Николс, Боб Проктър, Марси Shimoff, Джо Витале, Mike Dooley, Марли Матлин, Илейн Хендрикс, Матю Фокс, Miceal Ledwith, Даниел Монти, Лий Brower, Neale Доналд Уолш, Боб Дойл, Джон Грей, Fred Alan Wolf, Пол Mckenna, Пол Mckenna, Rhonda Byrne, Ралф Авраам, Ramtha, Джоузеф Dispenza, КЛЮЧОВИ ДУМИ:, Ричард Гордън, Robert Kiyosaki, Рупърт Шелдрейк, Шри Шри Рави Шанкар, Стивън Hopson, Стюарт Hameroff, T. Harv Екер, Тони Робинс, Терънс Маккена, Уилям румпел, Fred Alan Wolf, Зиг Ziglar, Теми - Видео,

, свързани с тайната и Bleep Какво знаем? Изобилие съзнание
Закона на привличането, Affirmations, Силата на ум, Проявява Упражнения, Емоционална Свобода Техника , Хипноза, Проявява Упражнения, Metaphysical Техники, Metaphysical Техники, Mind Power,, Невро-лингвистичното програмиране, Болка Релеф, Бедността съзнание, Силата на мисълта, Успех съзнание, Визуализация, Тайната филм, Успех съзнание, Визия борда, Визуализация, Вселената холографски,

, свързани с тайната и Bleep Какво знаем? Изобилие съзнание
Abundant, Привличане , Привличане, Атракция, Треньорска, Забогатяват, Живот Треньорска, Явна, Проява , Проявява, Mind решения, Мотивационни, Мотивационни високоговорител, Лични растеж, Личностно развитие, Връзка, Самостоятелно Помощ, Взаимоотношения, Самоуважение, Семинар, Управление на стреса , Успех, Teleclasses, Вибрации, Отслабване, Семинар, Щастието, Духовно Семинар, Духовно Работилница, Духовно учебната, Духовно фестивал, Духовно Технология, Последно редактиран от Jonas1; 09-20-2008 в,

04:01 ч. 06:47 ч...
Jonas1 está offline  

Тагове
Аутизъм, Лесна, Закона на привличането
, ,Закона на привличането ,

Thread Инструменти

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 01:27 ч..

Автоматични преводи доставени от НЛП-ER
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google