|
|
|
|||||||
| Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| 19 Запитайте про що відносно сайту, і як пересуватися. або приходять з пропозиціями про те, як він може бути покращений. |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання |
|
|
|||
|
Користувач
Senior Member
|
Пан СпамериГаразд цій темі в даний час офіційно потоку Spammer ідентифікації. Щоразу, коли ви читати безглуздо розміщення спаму, то просто скопіювати назви держав-членів і розмістити його в цій темі ... таким чином У кого є сили і бажання для заборони спамерам має список для роботи с.
qrst018 ghij146 itsmeallen DIDY ![]()
немає шляху до миру ... ... Світ є способом Карма не завжди миттєво ... ... Але це завжди відбувається, Розум створює безодня... ...Серце перетинає її Остання редакція theinfiniteone; на 03-01-2009 02:53 AM.. |
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую theinfiniteone за цей пост: | Сутності (03-01-2009) |
|
|
|||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1171 таймс "в 641 повідомленнях
![]() |
Re: Пан СпамериПривіт theinfiniteone,
Написав цей чоловік, що я вважаю, є також спам. 59781851675 У мене немає повноважень, щоб заборонити ці особи самі, але ми можемо приватних Jonas1 повідомлення і попросити його, якщо він може зробити що-небудь про неї. Я пошлю йому повідомлення. Остання редакція сутність; на 03-01-2009 Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності (03-01-2009) 04:05 PM.. |
||||||||||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую суті за цей пост: | theinfiniteone 03-02-2009, 02:51 AM |
|
|
|||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Пан Спамери
|
|
|
|
|||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Пан СпамериЧи не знаю, що говорять, але ....? 03-30-2009, 02:21 AM
|
|
|
|
|||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Пан Спамериsteedacer
Lattastiquart barnorFiree Rashnaism FirstepForUp Остання редакція theinfiniteone; на 03-31-2009
немає шляху до миру ... ... Світ є способом Карма не завжди миттєво ... ... Але це завжди відбувається, Розум створює безодня... ...Серце перетинає її 04-04-2009, 04:07 AM 11:26 ранку.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Пан Спамери
немає шляху до миру ... ... Світ є способом Карма не завжди миттєво ... ... Але це завжди відбувається, Розум створює безодня... ...Серце перетинає її 04-13-2009, 07:48 PM 11:24 ранку.. |
||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Користувач
Junior Member
Записи блога: 1
Більш популярним сайт отримує більше спамерів. Його легше для спамерів спаму, ніж іноді Admin відставати. Спамери використовують боти весь час просто змінити IP і повідомлення електронної пошти та ім'я користувача, його біль, але своє завжди приємно бачити, допомагаючи команді, наче це.
![]() |
Re: Пан Спамери04-14-2009, 02:31 AM
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Користувач
Junior Member
Я тільки зараз повертаюся на форум тепер сам, але я ще прийду через будь-які спам-повідомлень та / або потоків, тому я думаю, що це досить сміливо сказати, що кожна людина повинна робити хорошу роботу з спам-контроль. Якщо я натрапити на що-небудь проте, я неодмінно хай всі знають, в цьому потоці.
![]() |
Re: Пан Спамери |
||||||||||
|
|
|
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Спамери | Editor | Новини - грецька міфологія | 0 | 12-02-2008 09:30 PM |
| Мітки |