|
|
|
|||||||
| Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| 01-18-2009 Питајте о било чему у вези сајта и како да се крећу. или се са предлозима како то може бити побољшан. |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад |
|
|
|||
|
Члан
Виши члан
|
Забрана спаммерсОк ово нит је сада званично спаммер Идентификација нит. Еверытиме читате бесмислено непожељне поруке, једноставно ископирајте име члана и послати га у том низу ... на тај начин ко има снагу и жељу да се забрани спамерима има листу за рад.
крст018 гхиј146 итсмеаллен ДИДЫ ![]()
не постоји начин да мира ... ... мир је пут Карма није увек ћаскање ... ... али је увек Ум ствара амбис... ...срце прелази Ласт едитед од тхеинфинитеоне; на 03-01-2009 02:53.. |
||
|
|
|
| метаморпхицтранце | Суштина (03-01-2009) |
| Следећи корисник каже Хвала Суштина За Корисникове Постове | тхеинфинитеоне (03-01-2009) |
|
|
|||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Забрана спаммерс
|
|
|
|
|||
|
Члан
Виши члан
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: Забрана спаммерспкрс158 Не знам шта је рекао, али ....?
|
|
|
|
|||
|
Члан
Виши члан
|
не постоји начин да мира ... ... мир је пут Карма није увек ћаскање ... ... али је увек Ум ствара амбис... ...срце прелази Ласт едитед од тхеинфинитеоне; на 03-31-2009 11:26 ПМ.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Виши члан
|
не постоји начин да мира ... ... мир је пут Карма није увек ћаскање ... ... али је увек Ум ствара амбис... ...срце прелази Ласт едитед од тхеинфинитеоне; на 04-04-2009 11:24 ПМ.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Забрана спаммерсВише популаран сајт добија још спамерима. Његова лакше спамерима спам него понекад администратора да одржи корак. Спамери користе ботови све време да се само промени ИП адреса и корисничко име и е-поште, њена бол, али је увек лепо видети тим помаже овако.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Забрана спаммерсЈедини ја само повратак на форум сада сам, али ја сам ипак да дођу у било ком непожељне поруке и / или теме, тако да мислим да је прилично сигуран да кажем да свако ради добар посао са контроле спама. Би требало да посрну на шта међутим, ја ћу бити сигуран да нека сви знају у том низу.
|
||
|
|
|
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Спаммерс | Editor | Новости - грчка митологија | 0 | 12-02-2008 09:30 АМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |