|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| 19 Ban spam |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
08-21-2009Bine this thread este acum oficial Spammer de identificare thread. Ori de câte-ai citit un post de lipsit de sens de spam, pur şi simplu să copiaţi numele membrului şi post-l în acest fir ... în acest fel oricine are puterea si dorinta de a interzice autorii de spam are o listă de a lucra cu.
qrst018 ghij146 itsmeallen DIDY ![]()
nu există nici o modalitate de a pace ... ... pacea este calea Karma nu este întotdeauna instant ... ... dar întotdeauna este Mintea creează abis... ...inimă cruci acesta Last edited by theinfiniteone; 03-01-2009 puţin Spacemouse.. |
||
|
|
|
| metamorphictrance | Esenţa (03-01-2009) |
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Super Membru
Moderator
|
Re: Ban spamTheinfiniteone Greetings,
Cred că aceasta este o idee mare. Aici este un alt pentru a adăuga în listă. acest individ postat ceea ce eu cred, de asemenea, este spam. 59781851675 Eu nu am autoritatea de a interzice aceste persoane mine însumi, dar putem Jonas1 mesaj privat si intreaba-l, dacă poate face ceva despre el. Voi trimite-i un mesaj. Love, lumină şi binecuvântările, NAMASTE Esenţa Last edited by Essence; 03-01-2009 puţin 04:05.. |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You la esenta pentru acest post-uri utile: | theinfiniteone (03-01-2009) |
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
Re: Ban spam
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
Re: Ban spampqrs158 nu ştiu cu adevărat ce se spune, dar ....?
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
nu există nici o modalitate de a pace ... ... pacea este calea Karma nu este întotdeauna instant ... ... dar întotdeauna este Mintea creează abis... ...inimă cruci acesta Last edited by theinfiniteone; 03.31.2009, la 11:26.. |
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
nu există nici o modalitate de a pace ... ... pacea este calea Karma nu este întotdeauna instant ... ... dar întotdeauna este Mintea creează abis... ...inimă cruci acesta Last edited by theinfiniteone; 04.04.2009, la 11:24.. |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Ban spamCu cât este mai popular un site-ul devine mai mult de spam. Sale mai uşor pentru autorii de spam pentru a spam-ului decât admin, uneori, pentru a ţine pasul. Autorii de spam bots folosi tot timpul pentru a schimba doar IP-uri si email-uri şi nume de utilizator, o durere, dar frumos sa întotdeauna pentru a vedea o echipa de ajutorul dat de genul asta.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Ban spamEu sunt doar numai de a reveni la forum de mine acum, dar sunt încă să vină peste orice posturi spam-ul şi / sau de fire, deci cred că este destul de sigur să spun că toată lumea este de a face o treaba buna cu controlul spam. Ar trebui să mă face un pas greşit la nimic cu toate acestea, voi fi asiguraţi-vă că toată lumea să ştie în acest thread.
|
||
|
|
|
![]() |