|
|
|
|||||||
| Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| 01-18-2009 Zapytaj o wszystko dotyczące miejsca i sposobu poruszania się. lub pochodzą ze wskazówek, w jaki sposób można ją poprawić. |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Ban SpamerzyDobra tego wątku jest teraz oficjalnie Spammer wątku Identyfikacja. Za każdym razem gdy dalsze bezsensowne post spam, po prostu skopiować nazwę członka i umieszcza je w tym wątku ... w ten sposób Kto ma władzę i chęć zakazu spamerów jest lista pracować.
qrst018 ghij146 itsmeallen Didy ![]()
Nie ma drogi do pokoju ... ... pokój jest drogą Karma nie zawsze jest natychmiastowy ... ... ale zawsze jest Mind tworzy przepaść... ...serca przenika go Ostatnio edytowane przez theinfiniteone; 03-01-2009 w 02:53.. |
||
|
|
|
| metamorphictrance | Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc: (03-01-2009) |
| Po User Says Thank You do Essence ta wiadomosc: | theinfiniteone (03-01-2009) |
|
|
|||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Re: Zakaz Spamerzy
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Re: Zakaz Spamerzypqrs158 naprawdę nie wiem, co się mówi, ale ....?
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Nie ma drogi do pokoju ... ... pokój jest drogą Karma nie zawsze jest natychmiastowy ... ... ale zawsze jest Mind tworzy przepaść... ...serca przenika go Ostatnio edytowane przez theinfiniteone; 03-31-2009 w 11:26.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Nie ma drogi do pokoju ... ... pokój jest drogą Karma nie zawsze jest natychmiastowy ... ... ale zawsze jest Mind tworzy przepaść... ...serca przenika go Ostatnio edytowane przez theinfiniteone; 04.04.2009 w 11:24.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Zakaz SpamerzyBardziej popularna witryna więcej spamerów. Jego ułatwić spamerom spam niż czasami admin nadążyć. Boty Spamerzy używać cały czas tylko zmienić IP i e-maile oraz nazwy użytkownika, jego ból ale zawsze miło widzieć zespół niesienia pomocy, tak.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Zakaz SpamerzyJa jestem tylko po prostu wraca do forum teraz mnie, ale jestem jeszcze natknąć się wszelkich stanowisk, spam i / lub wątki, więc myślę, że całkiem śmiało powiedzieć, że każdy robi dobrą robotę z kontroli spamu. Czy muszę potykać się jednak coś, będę z pewnością poinformujemy wszyscy wiedzą w tym wątku.
|
||
|
|
|