|
|
|
|||||||
| Atbalsts un ieteikumi Jautāt par visu, kas uz vietas un kā pārvietoties. vai kas nāk ar priekšlikumiem par to, kā to var uzlabot. |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Loceklis
Senior Member
|
Ban Surogātpasta izplatītājiOkay this thread tagad ir oficiāli surogātpasta izplatītāja Identifikācijas pavedienu. Everytime izlasīt muļķīgi spam pastu, vienkārši nokopējiet nosaukums locekli un pēc tam šajā thread ... tādā veidā kurš ir tiesības un vēlmi aizliegt surogātpasta ir saraksts strādāt.
qrst018 ghij146 itsmeallen DIDY ![]()
nav iespējams nodrošināt mieru ... ... miers ir veids, kā Karma ne vienmēr ir instant ... ... taču tā vienmēr ir Prāts rada bezdibeni... ...sirds šķērso to Last edited by theinfiniteone; 03-01-2009 at 02:53.. |
||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies theinfiniteone Par šo noderīgo Post: | Essence (03-01-2009) |
| (09-30-2009) | theinfiniteone (03-01-2009) |
|
|
|||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: Ban Surogātpasta izplatītāji
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Senior Member
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: Ban Surogātpasta izplatītājipqrs158 nav tiešām zināt, kas tiek runāts, bet ....?
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Senior Member
|
nav iespējams nodrošināt mieru ... ... miers ir veids, kā Karma ne vienmēr ir instant ... ... taču tā vienmēr ir Prāts rada bezdibeni... ...sirds šķērso to Last edited by theinfiniteone; 03-31-2009 at 11:26.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Senior Member
|
nav iespējams nodrošināt mieru ... ... miers ir veids, kā Karma ne vienmēr ir instant ... ... taču tā vienmēr ir Prāts rada bezdibeni... ...sirds šķērso to Last edited by theinfiniteone; 04-04-2009 at 11:24.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Ban Surogātpasta izplatītājiMore popular site izpaužas vairāk surogātpasta. Tā vieglāk surogātpasta uz surogātpastu, nekā dažkārt admin saglabāt. Surogātpasta izplatītāji izmanto botus visu laiku, lai tikai mainītu IP's un e-pastu un lietotājvārdu, tās sāpes, taču tās vienmēr ir patīkami redzēt komandas palīdzot citiem, kā šis.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Ban Surogātpasta izplatītājiEs esmu tikai tikko atgriežoties forums tagad sevi, bet es esmu vēl saskaraties ar jebkāda spam amatu un / vai diegi, tāpēc es domāju, ka tas ir diezgan droši teikt, ka visi dara labu darbu ar surogātpasta kontroli. Vai es nejauši atrast kaut ko tomēr, es būšu pārliecināts, lai ikviens zināt šajā thread.
|
||
|
|
|