|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Support & Suggestions Paklauskite apie ką nors apie svetainę, ir kaip judėti. arba ateiti su pasiūlymais, kaip ją galima patobulinti. |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Ban SpameriaiGerai šioje temoje dabar oficialiai Spammer identifikavimas pokalbio. Everytime You skaityti beprasmiškas šlamštas paštu, tiesiog nukopijuokite nario vardą ir po to šioje temoje ... kad taip kas turi įgaliojimus ir noras uždrausti spameriai yra sąrašas dirbti.
qrst018 ghij146 itsmeallen DIDY ![]()
nėra kelias į pasaulį ... ... taika yra kelias Karma yra ne visada greitai ... ... bet jis visada yra Protas sukuria Abyss... ...širdies kerta ją Paskutinį kartą redagavo theinfiniteone; metu 03-01-2009 02:53.. |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame theinfiniteone Už šią naudingą Post: | Esmė (03-01-2009) |
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Ban SpameriaiSveikinimai theinfiniteone,
Manau, kad tai puiki idėja. Štai dar vienas įtraukti į sąrašą. tai atskiras Posted ką aš manau tai yra šlamštas pat. 59781851675 Aš neturiu valdžios uždrausti tokiems asmenims save, bet mes galime asmeninįpranešimą Jonas1 ir paprašykite jo, jei jis gali ką nors apie tai. Aš nusiųsti jam žinutę. Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė Paskutinį kartą redagavo esmė; metu 03-01-2009 Invocation ir kaip jį naudoti... |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame esmė Už šią naudingą Post: | theinfiniteone (03-01-2009) |
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Ban Spameriai
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Pretorionas
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Ban Spameriaipqrs158 tikrai nežino, kas buvo pasakyta, bet ....?
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Pretorionas
|
nėra kelias į pasaulį ... ... taika yra kelias Karma yra ne visada greitai ... ... bet jis visada yra Protas sukuria Abyss... ...širdies kerta ją Paskutinį kartą redagavo theinfiniteone; metu 03-31-2009 11:26.. |
||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Pretorionas
|
nėra kelias į pasaulį ... ... taika yra kelias Karma yra ne visada greitai ... ... bet jis visada yra Protas sukuria Abyss... ...širdies kerta ją Paskutinį kartą redagavo theinfiniteone; metu 04-04-2009 11:24.. |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Ban SpameriaiDaugiau populiarių vietą gauna daugiau nepageidaujamų laiškų. Jos lengviau spameriai į šlamštas kaip kartais Administratorius suspėti. Spameriai naudoti robotus visą laiką tiesiog pakeisti IP ir elektroninio pašto adresą ir vartotojo vardą, kad jo skausmas, tačiau jos visada malonu matyti komanda padeda atlikti panašaus.
|
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Ban SpameriaiAš dar tik grįžta į forumą dabar mane, bet aš dar ką nors šlamštas žinutes ir / ar temas, todėl aš manau, kad gana drąsiai sakyti, kad kiekvienas žmogus daro gerą darbą su šiukšlės kontrolė. Turėčiau suklupti ant ko nors vis dėlto, aš tikrai tegul visi žino, šioje temoje.
|
||
|
|
|
![]() |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Spameriai | Editor | Naujienos - Heathenry | 0 | Deepak Chopra: Mumbajus yra visi mūsų kaltė - Pietų Dakota Politika 09:30 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|