|
|
|
|||||||
| Podrška i Prijedlozi Pitajte o svemu u vezi site-a i kako se kretati. ili dolaze s prijedlozima o tome kako se može poboljšati. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Member
Senior Member
|
Ban SpameriOk this thread je sada službeno nit Spammer identifikacije. Everytime ste pročitali spam besmislen post, jednostavno kopirati naziv člana i pošta Internet in this thread ... na taj način tko ima moć i želju za zabranu neželjene ima popis raditi.
qrst018 ghij146 itsmeallen DIDY ![]()
ne postoji način da mira ... ... mir je put Karma nije uvijek trenutak ... ... ali to je uvijek Um stvara ponor... ...srce je križevi Last edited by theinfiniteone; 03-01-2009 at 02:53.. |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to theinfiniteone Za Ovaj Koristan Post: | Essence (03-01-2009) |
| Nakon User Says Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post: | theinfiniteone (03-01-2009) |
|
|
|||
|
Member
Senior Member
|
Re: Ban Spameri
|
|
|
|
|||
|
Member
Senior Member
|
|
|
|
|
|||
|
Member
Senior Member
|
Re: Ban Spameripqrs158 ne znam stvarno ono što je rekao, ali ....?
|
|
|
|
|||
|
Member
Senior Member
|
ne postoji način da mira ... ... mir je put Karma nije uvijek trenutak ... ... ali to je uvijek Um stvara ponor... ...srce je križevi Last edited by theinfiniteone; 03-31-2009 at 11:26.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Member
Senior Member
|
ne postoji način da mira ... ... mir je put Karma nije uvijek trenutak ... ... ali to je uvijek Um stvara ponor... ...srce je križevi Last edited by theinfiniteone; 04-04-2009 at 11:24.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: Ban SpameriViše popularnih stranica dobije više spameri. Njegova lakše za neželjene do neželjenih ponekad admin nego da bi se. Spameri koriste botove sve vrijeme samo za promjenu IP-a i e-mailove i korisničko ime, svoju bol, ali to je uvijek lijepo vidjeti tim pomaže ovako.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: Ban SpameriJa sam samo samo vraćaju na forum sad ja osobno, ali ja sam tek dolazi preko bilo kojeg spam postove i / ili teme, tako da mislim da je prilično sigurno reći da svatko radi dobar posao sa spamom kontrolom. Trebam li išta Stumble Upon međutim, ja ću biti siguran to pustiti svatko znati u roku this thread.
|
||
|
|
|