|
|
|
|||||||
| Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Συχνές ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Chat Room |
| Ρωτήστε για τίποτα σχετικά με το χώρο και πώς να κινείται. ή έρχονται με τις προτάσεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί. Απαγόρευση των Spammers |
| Σύντομα Νέα |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικών Ομάδων,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνήστε μαζί μας,
Συχνές ερωτήσεις ,
Στατιστικά στοιχεία.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!
|
| Ετικέτες |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
δίπλαΕντάξει αυτό το νήμα είναι η πλέον επίσημα Spammer Ταυτοποίηση νήμα. Everytime διαβάζετε μια παράλογη θέση spam, αντιγράψτε απλά το όνομα του μέλους και μετά θα σε αυτό το νήμα ... 'αυτόν τον τρόπο όποιος έχει την εξουσία και την επιθυμία για την απαγόρευση των spammers έχει μια λίστα να εργαστεί με.
qrst018 ghij146 itsmeallen DIDY ![]()
δεν υπάρχει τρόπος για την ειρήνη ... ... η ειρήνη είναι ο δρόμος Κάρμα δεν είναι πάντοτε άμεσα ... ... αλλά είναι πάντα Mind δημιουργεί την άβυσσοHindu Devotional Bhagan ... Hindu Devotional Bhagan ...την καρδιά διασχίζει Τελευταία επεξεργασία από το theinfiniteone? 03-01-2009 σε 02.53π.μ... |
||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον theinfiniteone για αυτό το χρήσιμο Post: | Ουσία (03-01-2009) |
|
|
|||||||||||
|
Super κράτη
Συντονιστής
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 4
Ευχαριστήθηκε 1.166 Φορές σε 639 Posts
![]() |
Re: Απαγόρευση των SpammersΧαιρετισμούς theinfiniteone,
Νομίζω ότι αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα. Εδώ είναι ένα άλλο να προσθέσετε στη λίστα. το άτομο αυτό δημοσιεύτηκε αυτό που πιστεύω ότι είναι spam, επίσης. 59781851675 Δεν έχω την εξουσία να απαγορεύσει τον εαυτό μου αυτά τα άτομα, αλλά μπορούμε να ιδιωτικών Jonas1 μήνυμα και να τον ρωτήσετε αν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Θα του στείλω ένα μήνυμα. Αγάπη, Φως και τις ευλογίες, Namaste Ουσία Τελευταία επεξεργασία από Ουσίας? 03-01-2009 σε 04:05 PM.. |
||||||||||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Ουσίας για αυτό το χρήσιμο Post: | theinfiniteone (03-01-2009) |
|
|
|||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: Απαγόρευση των Spammers
δεν υπάρχει τρόπος για την ειρήνη ... ... η ειρήνη είναι ο δρόμος Κάρμα δεν είναι πάντοτε άμεσα ... ... αλλά είναι πάντα Mind δημιουργεί την άβυσσοHindu Devotional Bhagan ... Hindu Devotional Bhagan ...την καρδιά διασχίζει |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: Απαγόρευση των Spammerspqrs158 Δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι λέγεται, αλλά ....?
δεν υπάρχει τρόπος για την ειρήνη ... ... η ειρήνη είναι ο δρόμος Κάρμα δεν είναι πάντοτε άμεσα ... ... αλλά είναι πάντα Mind δημιουργεί την άβυσσοHindu Devotional Bhagan ... Hindu Devotional Bhagan ...την καρδιά διασχίζει |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
δεν υπάρχει τρόπος για την ειρήνη ... ... η ειρήνη είναι ο δρόμος Κάρμα δεν είναι πάντοτε άμεσα ... ... αλλά είναι πάντα Mind δημιουργεί την άβυσσοHindu Devotional Bhagan ... Hindu Devotional Bhagan ...την καρδιά διασχίζει Τελευταία επεξεργασία από το theinfiniteone? 03-31-2009 σε 11:26 π.μ... |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
δεν υπάρχει τρόπος για την ειρήνη ... ... η ειρήνη είναι ο δρόμος Κάρμα δεν είναι πάντοτε άμεσα ... ... αλλά είναι πάντα Mind δημιουργεί την άβυσσοHindu Devotional Bhagan ... Hindu Devotional Bhagan ...την καρδιά διασχίζει Τελευταία επεξεργασία από το theinfiniteone? 04-04-2009 σε 11:24 π.μ... |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Απαγόρευση των SpammersΗ πιο δημοφιλής τοποθεσία παίρνει την πιο spammers. Ευκολότερο για τους αποστολείς spam για spam από μερικές φορές admin να διατηρηθεί. Bots spammers χρησιμοποιούν όλη την ώρα σε μόλις αλλαγή της IP και e-mail και το όνομα χρήστη, έναν πόνο, αλλά πάντα ωραίο του να δει μια ομάδα βοηθώντας έτσι.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Απαγόρευση των SpammersΕίμαι μόλις επανέλθει στο φόρουμ εαυτό μου τώρα, αλλά είμαι ακόμα να έρθει σε οποιαδήποτε θέσεις spam και / ή νήματα, γι 'αυτό νομίζω ότι είναι αρκετά ασφαλές να πούμε ότι ο καθένας έχει κάνει καλή δουλειά με τον έλεγχο spam. Πρέπει να σκοντάφτω από οτιδήποτε ωστόσο, θα είμαι βέβαιος να αφήσουμε όλοι γνωρίζουμε σε αυτό το νήμα.
|
||
|
|
|
Παρόμοια νήματα
|
||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Threads |
| Για spammers, είναι Καλά Χριστούγεννα τώρα - Οικονομική Times | Editor | Νέα - Ελληνική Μυθολογία | 0 | 12-02-2008 09:30 PM |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
|
|
|
|