Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Поддръжка & Предложения Питайте за всичко по отношение на мястото и как да се движите. или идват с предложения за това как тя може да бъде подобрен. |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти |
|
|
|||
|
Държавите
Senior Member
|
Забрана на спамерДобре тази тема вече е официално Spammer Идентификационен конец. Everytime четете безсмислен пост спам, просто копирайте името на държавата и го изпратете по тази тема по този начин ... всеки, който има силата и желанието за забрана на спамерите има списък, за да работите.
qrst018 ghij146 itsmeallen DIDY ![]()
там е никакъв път към мира ... ... мир е начинът, по Карма не винаги е неотложен ... ... но тя винаги е Mind създава пропаст... ...сърцето пресича Последно редактиран от theinfiniteone; 03-01-2009 в 02:53 ч... |
||
|
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за theinfiniteone За това полезно мнение: | Същност (03-01-2009) |
|
|
|||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1209
Благодари 1166 пъти в 639 Мнения
![]() |
Re: Забрана на спамерПриветствия theinfiniteone,
Мисля, че това е страхотна идея. Тук е още да добавите към списъка. този индивид, публикувани което вярвам, че е спам също. 59781851675 Аз нямам орган за забрана на тези лица себе си, но ние можем да частно Jonas1 съобщение и го попита дали той може да направи нещо за него. Аз ще го изпратите съобщение. Любов, Светлина и благословии Намасте Същност Последно редактиран от Същност; 03-01-2009 в 04:05 ч... |
||||||||||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за същността За това полезно мнение: | theinfiniteone (03-01-2009) |
|
|
|||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: Забрана на спамер
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: Забрана на спамерpqrs158 наистина не знам какво се казва, но ....?
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Senior Member
|
там е никакъв път към мира ... ... мир е начинът, по Карма не винаги е неотложен ... ... но тя винаги е Mind създава пропаст... ...сърцето пресича Последно редактиран от theinfiniteone; 03-31-2009 в 11:26 ч... |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Senior Member
|
там е никакъв път към мира ... ... мир е начинът, по Карма не винаги е неотложен ... ... но тя винаги е Mind създава пропаст... ...сърцето пресича Последно редактиран от theinfiniteone; на 04.04.2009 11:24 ч... |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Забрана на спамерКолкото по-популярен сайт получава по-спамерите. Неговата по-лесно за спамерите да спам, отколкото понякога администратор да не изоставам. Спамерите използват ботове през цялото време да променяме само ПР и-мейли и потребителско име, своята болка но винаги е хубаво да видя екип да помагат на другите по този начин.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Забрана на спамерАз съм само просто да се върне към форум сега себе си, но аз съм все още да се намира на спам длъжности и / или теми, така че аз мисля, че е хубаво да се каже, че всеки върши добра работа със спам контрол. Трябва ли да препъне по всичко обаче, аз ще се уверите, нека всеки да знае по тази тема.
|
||
|
|
|
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| За спамерите, това е Merry Xmas сега - Economic Times | Editor | Новини - гръцката митология | 0 | 12-02-2008 09:30 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
|
|
|
|