|
|
|
|||||||
| Він ніколи не кінчається | Блог | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | ? | Він ніколи не кінчається | Він ніколи не кінчається? | Канал |
| Духовне пробудження Обговорення та обміну або задати будь-які питання, пов'язані з духовним пробудженням. |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Він ніколи не кінчається | Він ніколи не кінчається |
|
|
#1 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Він ніколи не кінчаєтьсяІноді мені здається, більше спати, ніж я коли-небудь у житті, а потім інші, я все ще відчуваю, як я ходьбі сну дурень. Чи є це постійний цикл, ми ростемо? Чи зможу я коли-небудь відчувати себе абсолютно збалансованим?
|
||
|
|
|
#2 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Він ніколи не кінчається?:
Я відчуваю це занадто, я думаю, у нас є "моменти" пробудження, перш ніж ми стали повністю "прокинеться"? "Світ починається, коли очікування кінця"
|
|
#3 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Користувач
|
|
||
|
|
|
#4 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
|
||
|
| Цей користувач сказав Дякую love333 за цей пост: | Phoenixflame (07-03-2009) |
|
|
#5 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Користувач
|
Re: Він ніколи не кінчається![]() Я згоден з вами love333. Я відчуваю, здатність отримувати сильні нескінченно. Відразу наскільки ви можете, я знаю, що ви отримали його у вас. Я відчуваю, як цей рік був повним, з квітня я зробив Sooooooo багато, що він відчуває, як і його вже рік, а не 3 місяці. Смішні речі свої дні летять, але так відбувається я відчуваю, що Couldnt можливості зробити все, що в один день. Його всього кілька речей аспекту, я думаю. Я знаходжу, коли проводять час, дивлячись вимкніть і знову почати "ОМ" усередині країни, але все ще взаємодіяти з реальністю і людьми. Я повністю любові. Я назвав це "24 / 7 медитація". ![]() Хоча я люблю його, кілька разів я настільки виснажена, я майже не пам'ятаю, як в ліжко. І я кажу собі, але тоді я нагадую собі: "Скоро, скоро нам усім буде краще миліший навколишнього середовища, але до цих пір продовжують Truckin!" Наше прекрасне майбутнє мене тримає, і я знаю його ж у кожному з нас ![]() |
||
|
|
|
#6 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Він ніколи не кінчається?:
Просто цікаво, що ви намагалися зробити, щоб ваш канал енергії? Чакри з балансу можна створювати коливання в енергетиці. Коли людина стає розбудили, є приплив енергії і вона повинна бути спрямована і збалансованим. Якщо тонкі тіла не у вирівнюванні, через чакри's, тіло компенсує високі періодів енергії вивільнення енергії і періоди відпочинку між ними. Чи займаєтеся ви регулярно будь-які дихальні вправи? Я використовую затяжний ХУ (як Хью), він зосереджений на третє око, що багато хто називає сидіння душі в тілі. OHM ви чуєте найчастіше, орієнтований на серцеву чакру. Что-то ви можете спробувати, це займе всього декілька хвилин, в будь-який час необхідні. Миру та Любові, Believ |
|||
|
|
|
#7 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Користувач
|
Re: Він ніколи не кінчаєтьсяЯ згоден з Believ, я використовую багато дихальних вправ і чакри вирівнювання пози і медитації. У мене сказати, що це зробила величезні відмінності. Я звичайно роблю це 10 хвилин після пробудження і 10 хвилин перед сном, коли я не виділяти час під час моїх днів. В інші дні я багато думав і більше години.
Йоги університету для дихання, йоги, релаксації, медитації і All Good Things для здоров'я Має більше інформації про чакри, посади, медитації та дихання. Благословення П |
||
|
| Цей користувач сказав Дякую Phoenixflame за цей пост: | raskrutkaseo 09-04-2009, 12:07 вечора |
![]() |
Він ніколи не кінчається?
|
||||
| ? | Він ніколи не кінчається | ? | ? | Останнє повідомлення |
| Здоров'я: Гаваї Ends Загальна програм з охорони здоров'я для дітей після семи ... - Кайса | Editor | Новини - Здоров'я | 0 | 10-17-2008 Alex |
| 2012: рік інтернет Ends | Jonas1 | Відео - Пророцтва | 0 | 09-25-2008 11:06 вечора |
| Календар МАЙЯ закінчується 21 грудня 2012 | Jonas1 | Відео - Календар Майя & 2012 | 0 | 04-15-2008 03:33 PM |
| Мітки |
| Він ніколи не кінчається | |
| Він ніколи не кінчається | |
|
|