|
|
|
|||||||
| Üye ol | Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Aramak | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Spiritual Awakening Görüşmek ve paylaşmak ya da bir şey ruhsal uyanış ilgili isteyin. |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
| Etiketler |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Ekran Modu |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
It never endsBazen daha fazla gibi bir yürüyüş uyku aptal am daha şimdiye kadar hayatta ve sonra yaşamış olan kişilerin hala hissediyorum uyanık hissediyorum. Büyüdükçe bu sürekli döngü var mı? Şimdiye kadar hissediyorum gerçekten dengeli mi?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: It never endsQuote:
Ben de, sanırım var "" önce biz tamamen "uyanık" olmak uyanış anları düşünüyorum bu şekilde hissediyorsun? Laura
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Üye
Üye
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Kullanıcı love333 Bu Useful Post Thank You ardından Says: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Üye
Üye
|
Re: It never ends![]() Sana love333 katılıyorum. Ben sonsuz bir yeteneği olsun güçlü hissediyorum. Olduğunc yapabilirsiniz gidin, ben size bunu var biliyorum. Bu yıl gibi be has full, Nisan beri çok, sooooooo yapmış, kendi edilmiş bir yıl yerine 3 ay gibi hissediyor hissediyorum. Komik şey benim gün tarafından, henüz çok ben belki bir gün herşey yapılmış couldnt hissediyorum oluyor uçuşlar olduğunu. Onun bütün birden fazla boyut şey, herhalde. Ben, ne zaman dışarı ve hakkında, bakarak ve sonra kendimi bulmak Om "başlar" dahili, yine de gerçeği ve kişiler ile etkileşim. I totally love that. I / 7 meditasyon o "24 denir." ![]() Karşın I love it, bazı kez çok, ben pek yatağa alıyorum hatırlıyorum yorgun am. Ve kendimi anlatmak ama sonra, "Yakında, çok yakında hepimiz daha iyi bir daha peacefull ortamında ama olacak o kadar devam kendime hatırlatmak truckin '!" Bizim güzel bir gelecek beni çalışmasını sağlar, ve ben onun aynı biliyorum Hepimizin içinde ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Üye
Junior Member
|
Re: It never endsQuote:
Sadece merak, ne kendi enerjilerini kanal için ne çalıştı mı? Çakraların dışarı Dengenin Enerji swings oluşturabilirsiniz. Biri haline uyandırdı, orada bir enerji akın ve bunu kanalize olması ve dengeli bulunmaktadır. Eğer ince organları uyum konusunda aracılığıyla Çakra's, vücut yüksek enerji dönemlerde enerji arasında dinlenme süreleri serbest bırakmak için telafi edilmez. Herhangi bir düzenli nefes egzersizleri musunuz? Uzun HU Hugh () gibi süzgün, o Üçüncü gözde, ne çok vücutta Soul koltuk arama odaklanır kullanın. OHM sizin genelde, Kalp Chakra odaklanmıştır duydum. Bir şey deneyebilirsiniz, sadece birkaç dakika zaman alır tabi. Peace and Love, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Üye
Üye
|
Re: It never endsBen Believ ile, ben tatbikatlar ve Çakra uyum nefes çok kullanıyorum katılıyorum pozlar ve meditasyon. Ben büyük bir fark yarattı söylemek var. Ben genellikle 10 dakika önce yatak ne zaman gün sırasında zaman tahsis yoksa uyanma sonra 10 dakika yapın. Diğer günlerde I meditasyon var üzerinde ve saat.
Yoga Üniversitesi Nefes, Yoga, Dinlenme, Meditasyon Sağlığı ve All Good Things için Çakralar, pozisyon, meditasyon ve nefes büyük bilgi aldı. Blessings P |
||
|
|
|
| Kullanıcı Bu Useful Post Phoenixflame için teşekkürler Says takiben: |
ProfessorChaos (09-04-2009)
|
![]() |
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sağlık: Yedi sonra Çocuklar için Hawaii etraf Evrensel Sağlık Programı ... - Kais | Editor | Haberler - Sağlık | 0 | 10-17-2008 07:20 |
| 2012: Yıl İnternet Ends | Jonas1 | Videos - Kehanetler | 0 | 09-26-2008 12:06 |
| Maya takvimi 21 Aralık 2012 tarihinde sona eriyor | Jonas1 | Videos - Maya Takvimi & 2012 | 0 | 04-15-2008 04:33 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
| Ekran Modu | |
|
|