Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

??   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Духовно буђење

Духовно буђење Дискутују и размењују или питати ништа у вези са духовног буђења.

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Завршава
Видео: Завршава ,

??

ЛинкБацк То се никад не завршава То се никад не завршава
? 06-19-2009, 09:04 АМ   #1 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Јуниор члан
Points: 1801, Level: 26Points: 1801, Level: 26Points: 1801, Level: 26
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

tamella ???

Activity Longevity
0/20 13/20
Today ??
0/0 ssssss152
Хвала: 3
Захваљено 40 пута на 23 порука
tamella is on a distinguished road

То се никад не завршава

Понекад се осећам више будан него што сам икада био у животу, а затим други са којима ја још увек осећам као да сам хода сан будала. Да ли је то константан циклусу као што расте? Да ли ћу икада осетити заиста избалансирано?
tamella est

<!-- END TEMPLATE: postbit_onlinestatus -->

</td>

<td class= It never ends???
? 06-19-2009, 09:35 АМ   #2 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Виши члан
Points: 2199, Level: 29Points: 2199, Level: 29Points: 2199, Level: 29

LoLo113 ???

Activity Longevity
1/20 9/20
Today ??
0/0 ssssss122
Хвала: 189
Захваљено 198 пута на 94 порука
LoLo113 is on a distinguished road

Одг: То се никад не завршава

?:
?: тамелла It never ends
Понекад се осећам више будан него што сам икада био у животу, а затим други са којима ја још увек осећам као да сам хода сан будала. Да ли је то константан циклусу као што расте? Да ли ћу икада осетити заиста избалансирано?

Осећам се превише на тај начин, мислим да смо "тренуцима" буђења у потпуности пре него што смо постали "будан"?

Лора

</td>

? 06-28-2009, 03:46 АМ   #3 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Члан
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss50
:? Лос Анђелесу
?: 1
Захваљено 37 пута на 25 порука
Захваљено 40 пута на 26 порука
Phoenixflame is on a distinguished road

Smile Одг: То се никад не завршава

Имао сам доста да се добар део прошле године, а све ове године.

Високе енергије на мало сна или адекватне сна. Или једноставно нису у стању да пробуди, или остати будан регуардлесс адекватног сна или оно што сам прогутао, кафа, РедБулл, зелени чај, итд ...

Њен део искуства, може да потраје прилично данак на свој посао.

Пхоеникс
Phoenixflame est

</td>

? 07-03-2009, 03:32 АМ   #4 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Нови члан
Јуниор члан
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1

love333 ???

Activity Longevity
0/20 5/20
Today ??
0/0 ssssssss4
:? Даллас
Хвала: 8
Захваљено 3 пута на 3 порука
love333 is on a distinguished road

Wink Одг: То се никад не завршава

да је истина. Ја увек идем кроз прстен изнова и изнова, али сваки пут осећај као да сам сазнао више Лил и остваривања колико ја не знам. када мислите да сте га добили на доле ће вам показати да не. чудно је иако изгледа да сваке године ствари почети да се више и јасније и необичне ствари дешавају све више и више. нарочито сада. тако да овај целе године до сада је било дивље. видео сам толико. Питам се колико би могао добити јаци?

Стевие
love333 est

</td>

Следећи корисник каже Хвала лове333 За Корисникове Постове
? 07-03-2009, 06:15 АМ   #5 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Члан

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss50

Слажем се са вама лове333. Осећам се могућност да добијете јаче је бесконачан. Го колико можете, знам да си била у вама. Ја осећам као ове године је била пуна, од априла сам учинио много сооооооо, да је осећа као своју је годину дана, него 3 месеца. Смешна ствар је моја лети по дана, још толико се дешава осећам се евентуално цоулднт учинио све да се у једном дану. Његова цела ствар више димензија, претпостављам. Сам се наћи, кад се и око, буље и тада почињу да се "ОМ" интерно, ипак интеракцију са реалношћу и људима. Волим да сам потпуно. Звао сам га "24 / 7 медитацију."

Иако ми се љубав, неки пута сам тако исцрпљен, једва заборавите узимајући у кревет. И ја кажем али онда ја подсетим, "Ускоро, ускоро ћемо бити још бољи у мирном окружењу, али до тада држати на труцкин '!" Лепа наша будуће држи ми иде, и знам да је иста у свима нама
Phoenixflame est

</td>

? 07-18-2009, 02:34 АМ   #6 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Јуниор члан
Points: 775, Level: 15Points: 775, Level: 15Points: 775, Level: 15
Activity: 23%Activity: 23%Activity: 23%

BelievHUman ???

Activity Longevity
3/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss57
Одг: Родитељи и Деца
Захваљено 45 пута на 29 порука
BelievHUman is on a distinguished road

?:
?: тамелла It never ends
Хи тамелла,
Само радознали, што сте покушали да урадите да ваш канал енергија?

Чакре из биланса можете креирати зањихала енергије. Када неко постане пробуђен, постоји навала енергије и то треба да буде каналисана и уравнотежен. Ако финије тела нису у складу, преко чакра је, тело компензује по периодима високе енергије да се ослободи енергија и периода одмора између њих.

Радите било редовне вежбе дисања?

Користим дуго Извучен Ху (као Хуго), он се фокусира на Трећем оку, оно што многи називају седиште душе у телу. Ома чујете често је усмерена на срце чакра.

Нешто пробајте, потребно је само неколико минута било потребно време.

Мир и љубав,

Белиев
BelievHUman est

</td>

? 07-19-2009, 02:28 ПМ   #7 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб
Члан
Члан

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss50

Слажем се са Белиев, Иве 'био помоћу пуно вежбе дисања и чакра представља поравнање и медитације. Имају сам да кажем да је направио велику разлику. Ја обицно то 10 минута након буђења и 10 минута пре спавања, када немам времена у току аллот мој дан. Остале дане сам медитирао и преко сат времена.

Јога Универзитет за дах, јога, релаксација, медитација и сва добра за здравље Је велика информације о Чакре, позиције, медитације и дисања.

Благословом

Ласт едитед од Пхоениксфламе; на 07-18-2009
Phoenixflame est

</td>

ЈамесХоме
ПрофессорЦхаос 09-04-2009, 12:07 АМ
??

То се никад не завршава?
? То се никад не завршава ? ? Последњи пост
Здравље: Хаваји завршава Универзални програм за здравствену заштиту деце после седам ... - Каис Editor Вести - Здравље 0 10-17-2008 Алекс
Инвенторспот Jonas1 Видеос - пророчанства 0 Закон о атракција Могу Лакоћа Аутизам! 11:06 АМ
Маыан календар се завршава 21. децембра 2012 Jonas1 Видео - Маја & Календар 2012 0 03:26 АМ Закон привлачења: Ларры Кинг ливе интервју Бобе Проктор на ЦНН Неус

Тагс
Завршава
Завршава ,

То се никад не завршава
То се никад не завршава

То се никад не завршава
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

?? ХТМЛ-?
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу ?
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу ?
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу ?

То се никад не завршава?То се никад не завршава? 10:43 ПМ?

Аутоматски превод Деливеред бы НЛП-ЕР
Поуеред бы вБуллетин ® ®? 3.8.1
То се никад не завршава © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд?
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google

Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0