|
|
|
|||||||
| То се никад не завршава | Блог | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | ? | То се никад не завршава | То се никад не завршава? | Цхат Соба |
| Духовно буђење Дискутују и размењују или питати ништа у вези са духовног буђења. |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | То се никад не завршава | То се никад не завршава |
|
|
#1 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
То се никад не завршаваПонекад се осећам више будан него што сам икада био у животу, а затим други са којима ја још увек осећам као да сам хода сан будала. Да ли је то константан циклусу као што расте? Да ли ћу икада осетити заиста избалансирано?
|
||
|
|
|
#2 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | |||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: То се никад не завршава?:
Осећам се превише на тај начин, мислим да смо "тренуцима" буђења у потпуности пре него што смо постали "будан"? Лора
|
|
#3 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Члан
Члан
|
|
||
|
|
|
#4 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
|
||
|
| Следећи корисник каже Хвала лове333 За Корисникове Постове |
Пхоениксфламе (07-03-2009)
|
|
|
#5 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Члан
Члан
|
Одг: То се никад не завршава![]() Слажем се са вама лове333. Осећам се могућност да добијете јаче је бесконачан. Го колико можете, знам да си била у вама. Ја осећам као ове године је била пуна, од априла сам учинио много сооооооо, да је осећа као своју је годину дана, него 3 месеца. Смешна ствар је моја лети по дана, још толико се дешава осећам се евентуално цоулднт учинио све да се у једном дану. Његова цела ствар више димензија, претпостављам. Сам се наћи, кад се и око, буље и тада почињу да се "ОМ" интерно, ипак интеракцију са реалношћу и људима. Волим да сам потпуно. Звао сам га "24 / 7 медитацију." ![]() Иако ми се љубав, неки пута сам тако исцрпљен, једва заборавите узимајући у кревет. И ја кажем али онда ја подсетим, "Ускоро, ускоро ћемо бити још бољи у мирном окружењу, али до тада држати на труцкин '!" Лепа наша будуће држи ми иде, и знам да је иста у свима нама ![]() |
||
|
|
|
#6 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | |||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: То се никад не завршава?:
Само радознали, што сте покушали да урадите да ваш канал енергија? Чакре из биланса можете креирати зањихала енергије. Када неко постане пробуђен, постоји навала енергије и то треба да буде каналисана и уравнотежен. Ако финије тела нису у складу, преко чакра је, тело компензује по периодима високе енергије да се ослободи енергија и периода одмора између њих. Радите било редовне вежбе дисања? Користим дуго Извучен Ху (као Хуго), он се фокусира на Трећем оку, оно што многи називају седиште душе у телу. Ома чујете често је усмерена на срце чакра. Нешто пробајте, потребно је само неколико минута било потребно време. Мир и љубав, Белиев |
|||
|
|
|
#7 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Члан
Члан
|
Одг: То се никад не завршаваСлажем се са Белиев, Иве 'био помоћу пуно вежбе дисања и чакра представља поравнање и медитације. Имају сам да кажем да је направио велику разлику. Ја обицно то 10 минута након буђења и 10 минута пре спавања, када немам времена у току аллот мој дан. Остале дане сам медитирао и преко сат времена.
Јога Универзитет за дах, јога, релаксација, медитација и сва добра за здравље Је велика информације о Чакре, позиције, медитације и дисања. Благословом Ласт едитед од Пхоениксфламе; на 07-18-2009 |
||
|
| ЈамесХоме |
ПрофессорЦхаос 09-04-2009, 12:07 АМ
|
![]() |
То се никад не завршава?
|
||||
| ? | То се никад не завршава | ? | ? | Последњи пост |
| Здравље: Хаваји завршава Универзални програм за здравствену заштиту деце после седам ... - Каис | Editor | Вести - Здравље | 0 | 10-17-2008 Алекс |
| Инвенторспот | Jonas1 | Видеос - пророчанства | 0 | Закон о атракција Могу Лакоћа Аутизам! 11:06 АМ |
| Маыан календар се завршава 21. децембра 2012 | Jonas1 | Видео - Маја & Календар 2012 | 0 | 03:26 АМ Закон привлачења: Ларры Кинг ливе интервју Бобе Проктор на ЦНН Неус |
| Тагс |
| То се никад не завршава | |
| То се никад не завршава | |
|
|