|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Spiritual Awakening Diskutuar dhe ndarë ose kërkoni ndonjë gjë në lidhje me zgjimin shpirtëror. |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
|
|
1( permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Ajo kurrë nuk mbaronNdonjëherë ndjehem më i zgjuar se unë kam qenë ndonjëherë në jetë dhe pastaj të tjerët unë ende ndjehen si unë jam një budalla në këmbë gjumë. A është ky cikël i vazhdueshëm si rritemi? A do të kem ndonjëherë ndjehen të balancuar të vërtetë?
|
||
|
|
|
|
|
12 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Asnjëherë nuk mbaronQuote:
Ndihem shumë në këtë mënyrë, unë mendoj se ne kemi "momentet" e zgjimit para se të bëhet plotësisht "i zgjuar"? Laura
|
|
|
|
13 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Anëtar
|
|
||
|
|
|
|
|
14 permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
|
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to love333 për këtë post të dobishme: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
15 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Asnjëherë nuk mbaron![]() Unë pajtohem me ju love333. Ndjehem aftësia për të marrë më të fortë është e pafund. Go aq sa keni mundësi, unë e di atë që ju mori në ju. Unë do të ndjehen si këtë vit ka qenë i plotë, që nga prilli i kam bërë sooooooo much, se ajo ndjehet si e tij një vit është më tepër se 3 muaj. Funny gjë është ditë ime fluturoj, ende aq shumë që po ndodh se ndihem i couldnt bërë ndoshta të gjithë që në një ditë. Saj gjithë gjë shumë dimension, unë mendoj. Gjej veten time, kur jashtë dhe rreth, e ndezur jashtë dhe pastaj të fillojë të "Om" nga brenda, por ende ndërveprojnë me realitetin dhe njerëzit. I totally love that. I quajtur atë "24 / 7 meditimin." ![]() Edhe pse I love it, disa herë unë jam i lodhur kështu, unë kujtoj vështirë marrjen në shtrat. Dhe unë them vetë por pastaj unë kujtoj veten time, "Së shpejti, goxha shpejt ne të gjithë do të jetë në një mjedis më të mirë më të peacefull por deri atëherë të mbajtur më truckin '!" E ardhmja jonë do të bukur mban mua, dhe unë e di të njëjtën e saj në të gjithë ne ![]() |
||
|
|
|
|
|
16 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Asnjëherë nuk mbaronQuote:
Just curious, çfarë keni tentuar të bëni për të kanalizuar energjitë e juaj? Chakras jashtë bilancit mund të krijojnë swings e Energjisë. Kur njëra bëhet e zgjuar, ka një vërshim të energjisë dhe ajo duhet të kanalizohen dhe të balancuar. Nëse organet finer nuk janë në shtrirjes, nëpërmjet Chakra-së, organi kompenson nga periudha e energjisë të lartë për lirimin e energjisë dhe pjesën tjetër periudha në mes. A keni bere ndonje ushtron Frymarrja e rregullt? I use një të tërhequr të gjatë jashtë HU (si Hju), ajo është fokusuar në syrin e tretë, atë që shumë telefononi vendin e shpirtit në trup. Om ju e dëgjoni shpesh, është e përqendruar në Heart Chakra. Diçka që ju mund të provoni, ajo merr vetëm disa minuta çdo kohë e nevojshme. Paqe dhe Dashuria, Believ |
|||
|
|
|
|
|
17 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Asnjëherë nuk mbaronUnë pajtohem me Believ, unë kam qenë duke përdorur një frymë shumë ushtrime dhe shtrirjes Chakra përbën dhe meditim. Une e kam të them se ka bërë një dallim i madh. Unë zakonisht nuk është 10 min pas zgjohen dhe 10 min para se krevat kur unë nuk kam të japë kohë gjatë ditës sime. Ditë të tjera kam meditated për mbi dhe ore.
Yoga Universiteti për frymë, Yoga, Relaksimi, meditim dhe gjitha gjërat e mira për Shëndetësi Ka informacion të madhe të Chakras, pozicionet, meditim dhe frymë. Bekimin P |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Phoenixflame për këtë post të dobishme: |
ProfessorChaos 09-04-2009, 12:07
|
![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| Shëndeti: Hawaii Mbaron Universal Health Programi i Kujdesit për Fëmijët Pas shtatë ... - Kais | Editor | News - Health | 10:00 | 10-17-2008 07:20 |
| 2012: Viti Interneti Mbaron | Jonas1 | Videos - Profecitë | 10:00 | 09-26-2008 947 |
| Kalendari MAYAN përfundon më 21 dhjetor 2012 | Jonas1 | Videos - Mayan Calendar 2012 & | 10:00 | 04-15-2008 04:33 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|