Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Spiritual Awakening
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Spiritual Awakening Diskutuar dhe ndarë ose kërkoni ndonjë gjë në lidhje me zgjimin shpirtëror.

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Threads:
, Mbaron
, Mbaron Social Groups

Reply

Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 06-19-2009, 10:04   1( permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 1,801, Level: 26Points: 1,801, Level: 26Points: 1,801, Level: 26
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

tamella's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss152
tamella is on a distinguished road

Ajo kurrë nuk mbaron

Ndonjëherë ndjehem më i zgjuar se unë kam qenë ndonjëherë në jetë dhe pastaj të tjerët unë ende ndjehen si unë jam një budalla në këmbë gjumë. A është ky cikël i vazhdueshëm si rritemi? A do të kem ndonjëherë ndjehen të balancuar të vërtetë?
tamella está offline   Reply With Quote
Old 06-19-2009, 10:35   12 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member
Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss122
LoLo113 is on a distinguished road

Re: Asnjëherë nuk mbaron

Quote:
Originally Posted by tamella View Post
Ndonjëherë ndjehem më i zgjuar se unë kam qenë ndonjëherë në jetë dhe pastaj të tjerët unë ende ndjehen si unë jam një budalla në këmbë gjumë. A është ky cikël i vazhdueshëm si rritemi? A do të kem ndonjëherë ndjehen të balancuar të vërtetë?

Ndihem shumë në këtë mënyrë, unë mendoj se ne kemi "momentet" e zgjimit para se të bëhet plotësisht "i zgjuar"?

Laura
Old 06-28-2009, 04:46   13 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: (
Phoenixflame is on a distinguished road

Smile Re: Asnjëherë nuk mbaron

Unë kisha një shumë që një pjesë të mirë të vitit të kaluar dhe të gjithë të këtij viti.

Energji të lartë në gjumë fle pak ose adekuate. Apo jo vetëm janë në gjendje të zgjoheni apo të qëndrojnë zgjuar reguardless e gjumit të mjaftueshme apo çfarë i prekje, kafe, Red Bull, çaji jeshil, etj ...

Një pjesë e saj e përvojës, mund të marrë mjaft numri një në punën tuaj.

Phoenix
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-03-2009, 04:32   14 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Vendndodhja: Dallas
love333 is on a distinguished road

Wink Re: Asnjëherë nuk mbaron

po e vërtetë e saj. Unë gjithmonë kalojnë nëpër rrjet pa pushim, por sa herë që ndjehen si i mësuar një lil më shumë dhe realizimin sa nuk i di. kur mendoni se keni atë se do të tregojë se ju nuk bëni. saj i çuditshëm edhe pse duket çdo vit gjërat fillojnë të merrni më shumë të qarta dhe dhe gjëra të çuditshme ndodhin më shumë dhe më shumë. sidomos tani. këtë vit gjithë deri më tani kanë qenë të tij të egra. Unë kam parë aq shumë. Pyes veten se sa të fortë mund të merrni?

Stevie
love333 está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to love333 për këtë post të dobishme:
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 07:15   15 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Unë pajtohem me ju love333. Ndjehem aftësia për të marrë më të fortë është e pafund. Go aq sa keni mundësi, unë e di atë që ju mori në ju. Unë do të ndjehen si këtë vit ka qenë i plotë, që nga prilli i kam bërë sooooooo much, se ajo ndjehet si e tij një vit është më tepër se 3 muaj. Funny gjë është ditë ime fluturoj, ende aq shumë që po ndodh se ndihem i couldnt bërë ndoshta të gjithë që në një ditë. Saj gjithë gjë shumë dimension, unë mendoj. Gjej veten time, kur jashtë dhe rreth, e ndezur jashtë dhe pastaj të fillojë të "Om" nga brenda, por ende ndërveprojnë me realitetin dhe njerëzit. I totally love that. I quajtur atë "24 / 7 meditimin."

Edhe pse I love it, disa herë unë jam i lodhur kështu, unë kujtoj vështirë marrjen në shtrat. Dhe unë them vetë por pastaj unë kujtoj veten time, "Së shpejti, goxha shpejt ne të gjithë do të jetë në një mjedis më të mirë më të peacefull por deri atëherë të mbajtur më truckin '!" E ardhmja jonë do të bukur mban mua, dhe unë e di të njëjtën e saj në të gjithë ne
Old 07-18-2009, 03:34   16 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 37%Activity: 37%Activity: 37%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
7/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
BelievHUman is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by tamella View Post
Tamella Hi,
Just curious, çfarë keni tentuar të bëni për të kanalizuar energjitë e juaj?

Chakras jashtë bilancit mund të krijojnë swings e Energjisë. Kur njëra bëhet e zgjuar, ka një vërshim të energjisë dhe ajo duhet të kanalizohen dhe të balancuar. Nëse organet finer nuk janë në shtrirjes, nëpërmjet Chakra-së, organi kompenson nga periudha e energjisë të lartë për lirimin e energjisë dhe pjesën tjetër periudha në mes.

A keni bere ndonje ushtron Frymarrja e rregullt?

I use një të tërhequr të gjatë jashtë HU (si Hju), ajo është fokusuar në syrin e tretë, atë që shumë telefononi vendin e shpirtit në trup. Om ju e dëgjoni shpesh, është e përqendruar në Heart Chakra.

Diçka që ju mund të provoni, ajo merr vetëm disa minuta çdo kohë e nevojshme.

Paqe dhe Dashuria,

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-19-2009, 03:28   17 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Unë pajtohem me Believ, unë kam qenë duke përdorur një frymë shumë ushtrime dhe shtrirjes Chakra përbën dhe meditim. Une e kam të them se ka bërë një dallim i madh. Unë zakonisht nuk është 10 min pas zgjohen dhe 10 min para se krevat kur unë nuk kam të japë kohë gjatë ditës sime. Ditë të tjera kam meditated për mbi dhe ore.

Yoga Universiteti për frymë, Yoga, Relaksimi, meditim dhe gjitha gjërat e mira për Shëndetësi Ka informacion të madhe të Chakras, pozicionet, meditim dhe frymë.

Bekimin

P
Pas User Says Thank You to Phoenixflame për këtë post të dobishme:
ProfessorChaos 09-04-2009, 12:07
Reply

Fije
Nismėtari Forum Forum Last Post News - Shpirtërore
Shëndeti: Hawaii Mbaron Universal Health Programi i Kujdesit për Fëmijët Pas shtatë ... - Kais Editor News - Health 10:00 10-17-2008 07:20
2012: Viti Interneti Mbaron Jonas1 Videos - Profecitë 10:00 09-26-2008 947
Kalendari MAYAN përfundon më 21 dhjetor 2012 Jonas1 Videos - Mayan Calendar 2012 & 10:00 04-15-2008 04:33

Threads:
Mbaron
Mbaron Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. 04:12-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

dorëzuar nga NLP-er dorëzuar nga NLP-er
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google