|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Spiritual Awakening Pogovorite se in delite ali kaj prosili v zvezi z duhovno prebujanje. |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Zato nikoli ne končaVčasih se mi zdi več buden, kot sem bil kdaj v življenju, potem pa drugi še vedno počutim kot sem peš bedak spanec. Je to stalna cikel rasti, kot smo? Ali bom kdaj počutim resnično uravnotežen?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
Re: It nikoli ne končaCitat:
Počutim se na ta način tudi, mislim, da smo "trenutki" prebujanja, preden smo postali popolnoma "buden"? Po User Says Thank You do LoLo113 Za to Useful Post:
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Države
Države
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
|
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do love333 Za to Useful Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Države
Države
|
Re: It nikoli ne konča![]() Strinjam se z vami love333. Menim, sposobnost priti močnejši, je neskončno. Go kolikor je lahko, vem, da imaš to v sebi. Jaz se počutim kot v tem letu je bilo popolno, od aprila sem naredil sooooooo veliko, da je občutek svoj bila leto prej kot 3 mesece. Smešno je moja dni letenje, še toliko se dogaja, menim, da strjena lava morda naredila vse, da v enem dnevu. Njen polni večkratnik dimenzije stvar, mislim. Jaz odkriti sebi, ko se tudi spoznali, strmi off in nato začeli "Om" interno, a še vedno interakcijo z realnostjo in ljudi. I love to v celoti. Poklical sem ga "24 / 7 meditaciji." ![]() Čeprav Všeč mi je, jaz včasih sem tako izčrpana, sem komaj spomnim pridobivanje v posteljo. In povem sam potem pa sem spomnil sam, "Kmalu, kmalu bomo vsi na boljšem bolj mirnem okolju, ampak do takrat obdržati na truckin!" Naša lepa prihodnost hrani mi dogaja, in vem, njeno enako v vseh nas ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Države
Junior države
|
Re: It nikoli ne končaCitat:
Samo radoveden, kaj ste skušali narediti, da kanal svojo energijo? Čakre out of Balance lahko ustvari nihanje v energijo. Ko človek postane prebudil, je Navala energije in mora biti speljana in uravnotežen. Če plemenitejše organi niso v poravnavo, preko Chakra je, telo kompenzira z visoko obdobij energije, da sprostijo energijo in počitka. Ali vam vse redne dihalne vaje? Uporabljam dolgo raztegnjeni v HU (kot Hugh), se osredotoča na tretje oko, ki ga mnogi imenujejo sedež duše v telesu. OHM slišiš pogosto, je osredotočen na Heart Chakra. Nekaj lahko poskusite, to traja le nekaj minut, kadar koli je potrebno. Miru in ljubezni, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Države
Države
|
Re: It nikoli ne končaStrinjam se s Believ, Ive 'been using veliko dihalnih vaj in Chakra prilagajanje predstavlja in meditacijo. Imam reči, da je dala veliko razliko. Ponavadi se to po 10 min zbudi in 10 min pred spanjem, ko nimam časa dodeliti v moj dan. Ostale dni sem meditiral več in uro.
Joga Univerza za Dih, joga, sprostitev, meditacija in All Good Things za zdravje Ima veliko informacij o čaker, stališč, meditacijo in dihanje. Blagoslovil P |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do Phoenixflame Za to Useful Post: |
ProfessorChaos (09-04-2009)
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Zdravje: Hawaii Ends Universal Health Care Program za otroke Po Sedem ... - Kais | Editor | News - Health | 0 | 10-17-2008 07:20 |
| 2012: Leto Internet Ends | Jonas1 | Videos - Prerokbe | 0 | 09-26-2008 12:06 |
| Mayan koledar konča na 21. december 2012 | Jonas1 | Videos - Mayan Calendar & 2012 | 0 | 04-15-2008 04:33 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|