Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Spiritual Awakening
Registrul Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Căuta Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Spiritual Awakening Discutaţi şi a cotei sau să ceară nimic în legătură cu trezire spirituală.

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Se termină
Videos: Se termină ,

Reply

LinkBack Thread Tools Moduri de afişare
Old 06.19.2009, 10:04   #1 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 1,801, Level: 26Points: 1,801, Level: 26Points: 1,801, Level: 26
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

tamella's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss152
Mulţumit de 40 de ori în 23 de posturi
tamella is on a distinguished road

Ea nu se termina niciodata

Uneori, mă simt mai treaz decât am fost vreodată în viaţă şi apoi alţii eu încă mai simt ca eu sunt un prost de mers pe jos de somn. Este acest ciclu de constantă ca ne dezvoltăm? Voi ce simt cu adevărat echilibrată?
tamella está offline   Reply With Quote
Old 06.19.2009, 10:35   #2 (Permalink)
Membru
Senior Member
Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss122
LoLo113 is on a distinguished road

Re: niciodată nu se termină

Citat:
Originally Posted by tamella View Post
Uneori, mă simt mai treaz decât am fost vreodată în viaţă şi apoi alţii eu încă mai simt ca eu sunt un prost de mers pe jos de somn. Este acest ciclu de constantă ca ne dezvoltăm? Voi ce simt cu adevărat echilibrată?

Mă simt acest fel de asemenea, cred că ne-am "momente" de trezire, înainte de a deveni pe deplin "treaz"?

Laura
Old 06.28.2009, 04:46   #3 (Permalink)
Membru
Membru
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Re: Lisa Renee iulie actualizare ASCENSIUNE
Phoenixflame is on a distinguished road

Smile Re: niciodată nu se termină

Am avut o mulţime de faptul că o bună parte a anului trecut, precum şi toate ale acestui an.

De mare de energie pe dormi mai putin sau de somn adecvat. Sau nu doar posibilitatea de a trezi sau şederea treaz reguardless de somn adecvate sau ceea ce am ingerate, cafea, Red Bull, ceai verde, ect ...

O parte a experienţei sale, poate dura destul de taxă pe treaba ta.

Phoenix
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07.03.2009, 04:32   #4 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
love333 is on a distinguished road

Wink Re: niciodată nu se termină

Da adevărat sale. Intotdeauna mi-am trece prin inel peste şi peste, dar de fiecare dată sentimentul ca am învăţat o Lil mai multe şi mai şi dea seama cât de mult nu ştiam. odată ce credeţi că aţi luat-o în jos vă va arăta că nu. sale ciudat deşi se pare că lucrurile încep în fiecare an, pentru a obţine mai mult şi mai clar şi mai ciudate lucruri se întâmplă mai mult şi mai mult. mai ales acum. în acest an întreg până în prezent a fost sale sălbatice. Am văzut atât de mult. Mă întreb cât de mult mai puternice s-ar putea obţine?

STEVIE
love333 está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a love333 pentru acest post-uri utile:
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07.03.2009, 07:15   #5 (Permalink)
Membru
Membru

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Sunt de acord cu tine love333. Mă simt capacitatea de a obţine mai puternică este infinită. Du-te cât poţi, stiu ca ai luat-o în tine. I a face simt ca în acest an a fost plină, începând din aprilie am făcut sooooooo de mult, că se simte ca a fost de un an, mai degrabă decât de 3 luni. Culmea e zilele mele de zbor, şi totuşi atât de mult se intampla, simt că a putut face, eventual, tot ceea ce într-o singură zi. Lucru sa întreaga dimensiune mai multe, cred. Mă aflu, atunci când afară şi despre, uitîndu-off, apoi să înceapă să "Om" pe plan intern, dar încă mai interacţiona cu realitatea şi oameni. I totally place asta. Am numit-o "24 / 7 meditaţie."

Desi I love it, unele ori sunt atat de epuizat, eu abia amintesc Noţiuni de bază pentru pat. Şi îmi spun , dar apoi m-am reamintesc eu, "In curand, destul de noi toţi în curând va fi într-un mediu mai bun mai linistitoare, dar până atunci să păstreze pe truckin '!" Viitorul nostru frumos ţine-mă duc, şi ştiu că acelaşi sale în toate dintre noi
Old 07.18.2009, 03:34   #6 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 26%Activity: 26%Activity: 26%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
6/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Mulţumit de 68 de ori în 40 de posturi
BelievHUman is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by tamella View Post
Tamella Bună,
Doar curios, ce ai încercat să faci pentru a canaliza energiile dvs.?

Chakrele din Balanţa pot crea fluctuaţii în sectorul energetic. Când cineva devine trezit, există o izbucnire de energie şi trebuie să fie canalizat şi echilibrată. În cazul în care organismele de mai fine nu sunt în aliniere, prin intermediul lui Chakra, organismul compenseaza prin perioade de mare de energie pentru a elibera de energie şi a perioadelor de odihnă între.

Ai face orice exerciţii periodice respirabil?

Eu folosesc un lung trase dintr-HU (cum ar fi Hugh), se pune accentul pe al treilea ochi, ceea ce mulţi numesc sediul Soul în organism. OHM ai auzit de multe ori, este axat pe chakra inimii.

Ceva ce s-ar putea încerca, durează doar câteva minute în orice moment este necesar.

Pace şi dragoste,

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07.19.2009, 03:28   #7 (Permalink)
Membru
Membru

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Sunt de acord cu Believ, am fost cu o mulţime de exerciţii de respiraţie şi alinierea Chakra reprezintă şi meditaţie. Eu am luat să spun că a făcut o diferenţă uriaşă. Eu de obicei, o fac 10 min dupa trezire şi 10 min înainte de culcare când nu am o multime de timp în ziua mea. În alte zile am meditat de peste si ora.

Universitatea de yoga pentru Breath, Yoga, relaxare, meditaţie şi All Good Things pentru sănătate Dispune de informaţii minunat pe chakre, poziţii, meditaţie şi de respiraţie.

Binecuvântări

P
În urma User says Thank You a Phoenixflame pentru acest post-uri utile:
ProfessorChaos (09-04-2009)
Reply