|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Spiritual Awakening Discutaţi şi a cotei sau să ceară nimic în legătură cu trezire spirituală. |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Ea nu se termina niciodataUneori, mă simt mai treaz decât am fost vreodată în viaţă şi apoi alţii eu încă mai simt ca eu sunt un prost de mers pe jos de somn. Este acest ciclu de constantă ca ne dezvoltăm? Voi ce simt cu adevărat echilibrată?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Membru
Senior Member
|
Re: niciodată nu se terminăCitat:
Mă simt acest fel de asemenea, cred că ne-am "momente" de trezire, înainte de a deveni pe deplin "treaz"? Laura
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Membru
Membru
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a love333 pentru acest post-uri utile: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Membru
Membru
|
Re: niciodată nu se termină![]() Sunt de acord cu tine love333. Mă simt capacitatea de a obţine mai puternică este infinită. Du-te cât poţi, stiu ca ai luat-o în tine. I a face simt ca în acest an a fost plină, începând din aprilie am făcut sooooooo de mult, că se simte ca a fost de un an, mai degrabă decât de 3 luni. Culmea e zilele mele de zbor, şi totuşi atât de mult se intampla, simt că a putut face, eventual, tot ceea ce într-o singură zi. Lucru sa întreaga dimensiune mai multe, cred. Mă aflu, atunci când afară şi despre, uitîndu-off, apoi să înceapă să "Om" pe plan intern, dar încă mai interacţiona cu realitatea şi oameni. I totally place asta. Am numit-o "24 / 7 meditaţie." ![]() Desi I love it, unele ori sunt atat de epuizat, eu abia amintesc Noţiuni de bază pentru pat. Şi îmi spun , dar apoi m-am reamintesc eu, "In curand, destul de noi toţi în curând va fi într-un mediu mai bun mai linistitoare, dar până atunci să păstreze pe truckin '!" Viitorul nostru frumos ţine-mă duc, şi ştiu că acelaşi sale în toate dintre noi ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Membru
Junior Member
|
Re: niciodată nu se terminăCitat:
Doar curios, ce ai încercat să faci pentru a canaliza energiile dvs.? Chakrele din Balanţa pot crea fluctuaţii în sectorul energetic. Când cineva devine trezit, există o izbucnire de energie şi trebuie să fie canalizat şi echilibrată. În cazul în care organismele de mai fine nu sunt în aliniere, prin intermediul lui Chakra, organismul compenseaza prin perioade de mare de energie pentru a elibera de energie şi a perioadelor de odihnă între. Ai face orice exerciţii periodice respirabil? Eu folosesc un lung trase dintr-HU (cum ar fi Hugh), se pune accentul pe al treilea ochi, ceea ce mulţi numesc sediul Soul în organism. OHM ai auzit de multe ori, este axat pe chakra inimii. Ceva ce s-ar putea încerca, durează doar câteva minute în orice moment este necesar. Pace şi dragoste, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Membru
Membru
|
Re: niciodată nu se terminăSunt de acord cu Believ, am fost cu o mulţime de exerciţii de respiraţie şi alinierea Chakra reprezintă şi meditaţie. Eu am luat să spun că a făcut o diferenţă uriaşă. Eu de obicei, o fac 10 min dupa trezire şi 10 min înainte de culcare când nu am o multime de timp în ziua mea. În alte zile am meditat de peste si ora.
Universitatea de yoga pentru Breath, Yoga, relaxare, meditaţie şi All Good Things pentru sănătate Dispune de informaţii minunat pe chakre, poziţii, meditaţie şi de respiraţie. Binecuvântări P |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a Phoenixflame pentru acest post-uri utile: |
ProfessorChaos (09-04-2009)
|
![]() |