Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Global Jedności główna > Duchowe przebudzenie
Zarejestruj się Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Szukać Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Duchowe przebudzenie Dyskusje i wymiana lub próśb związanych z duchowego przebudzenia.

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Kończy się
Filmy wideo: Kończy się ,

Reply

Linkback Narzędzia wątku Tryby wyświetlania
Old 06-19-2009, 10:04 PM   #1 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 1,801, Level: 26Points: 1,801, Level: 26Points: 1,801, Level: 26
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

tamella's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss152
Podziękował 40 razy w 23 postów
tamella is on a distinguished road

To nigdy nie kończy

Czasem czuję się bardziej obudzony niż ja kiedykolwiek w życiu, a potem inni nadal czuje jak ja spaceru głupi sen. Czy to stały cykl jak rosną? Czy kiedykolwiek będę czuć się dobrze wyważone?
tamella está offline   Reply With Quote
Old 06-19-2009, 10:35 PM   #2 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss122
Can't wait to see more!
Podziękował 198 razy w 94 postów
LoLo113 is on a distinguished road

Re: nigdy się nie kończy

Cytat:
Originally Posted by tamella View Post
Czasem czuję się bardziej obudzony niż ja kiedykolwiek w życiu, a potem inni nadal czuje jak ja spaceru głupi sen. Czy to stały cykl jak rosną? Czy kiedykolwiek będę czuć się dobrze wyważone?

Czuję się w ten sposób także, myślę, że mamy "momenty" przebudzenia, zanim staną się w pełni "Awake"?

Co absolutnie fantastyczne osiągnięcie! Jestem pewien, że będziesz cieszyć się przez wiele dni i nocy basen? Oops! tylko spojrzał rozumieniu Koi Pond się ....
07-19-2008, 07:11 PM
.. Tak, będziesz cieszyć się "oglądając" im basen! A w takim pięknym otoczeniu, wspaniałe dekoracje! Motyle też! jaki piękny! .. Well done theinfiniteone! Unoszę szkła na Ciebie! (Przed i napełniać!) Powinieneś czuć bardzo zachwyc
LoLo113 está offline   Reply With Quote
Old 06-28-2009, 04:46 PM   #3 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Podziękował 39 razy w 26 postów
Podziękował 41 razy w 26 postów
Phoenixflame is on a distinguished road

Smile Re: nigdy się nie kończy

Miałem dużo, że znaczna część w zeszłym roku i wszystko w tym roku.

Energii High on trochę snu lub sen odpowiednie. Albo po prostu nie są w stanie się obudzić i zasnąć reguardless odpowiedniego snu lub co ja spożycia, kawa, redbull, zielona herbata, ect. ...

Jego część doświadczenia, może mieć bardzo zły wpływ swojej pracy.

Phoenix
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-03-2009, 04:32 PM   #4 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Podziękował 33 razy w 25 postów
Środowisko: 3 Times in 3 Posts
love333 is on a distinguished road

Wink Re: nigdy się nie kończy

tak to prawda. I zawsze przechodzą przez pierścień w kółko, ale za każdym razem uczucie jak dowiedziałem się, Lil więcej i zdając sobie sprawę, jak bardzo nie wiedziałem. raz uważasz, że dostał go będzie pokazać, że nie. jej dziwne chociaż wydaje każdego roku rzeczy zaczynają się bardziej przejrzyste i i dziwne rzeczy dzieją się coraz bardziej. Szczególnie teraz. ten cały rok do tej pory było jego naturalnym środowisku. I have seen so much. Zastanawiam się, jak wiele silniejszy może dostać?
07-19-2008, 07:11 PM
P3ac3 LOV3 and Light

STEVIE
love333 está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You to love333 ta wiadomosc:
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 07:15 PM   #5 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Zgadzam się z Tobą love333. Czuję się możliwość uzyskania silniejszego jest nieskończona. Idzie tak daleko jak to tylko możliwe, I know you got it in you. Czuję, jak w tym roku była pełna, a od kwietnia zrobiłem sooooooo dużo, że czuje się jak jego był rok niż 3 miesiące. Zabawne jest to mój dzień przelecieć, ale tak się dzieje, uważam za kulisy ewentualnie zrobić wszystko w jeden dzień. Jego wymiar całej wielu rzeczy, jak sądzę. Czuję się, gdy na zewnątrz i na temat, wpatrując się, a następnie rozpoczyna się "Om" wewnętrznie, ale nadal współpracować z rzeczywistości i ludzi. I totally love that. Nazwałem ją "24 / 7 medytacji.

Chociaż kocham, to i czas jestem tak wyczerpana, ledwie pamiętam Dojazd do łóżka. I mówię sobie ale przypominam sobie, "Wkrótce, wkrótce wszyscy będą w lepszym środowisku bardziej spokojnym, ale do tego czasu przechowywać na truckin!" Nasze piękne przyszłości trzyma mnie i wiem, że jej samej w każdym z nas
Old 07-18-2009, 03:34 PM   #6 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 26%Activity: 26%Activity: 26%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
6/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Podziękował 68 razy w 40 postów
BelievHUman is on a distinguished road

Cytat:
Originally Posted by tamella View Post
Tamella Hi,
Po prostu ciekawi, co masz zrobić, aby próbował kanał waszą energię?

Chakras obecnie Wagi mogą tworzyć wahania energii. Gdy jeden się obudził, nie jest napór energii i musi być kierowana i wyważony. Jeżeli organy drobniejsze nie są w dostosowywaniu się poprzez Chakra's, organ rekompensuje wysokie okresy energii do uwolnienia energii i okresy odpoczynku pomiędzy.

Czy uważasz wszelkie regularne ćwiczenia oddechowe?

Używam długotrwały HU (jak Hugh), to skupia się na trzecie oko, co wielu nazywa siedzibą Soul w organizmie. OHM słyszysz często koncentruje się na Heart Chakra.

Coś można spróbować, to zajmie tylko kilka minut każdej chwili potrzebne.

Peace and Love,

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-19-2009, 03:28   #7 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Zgadzam się z Believ, Używam dużo ćwiczeń oddechowych i dostosowanie Chakra pozy i medytacji. Muszę powiedzieć, że dokonała ogromna różnica. Zazwyczaj są to 10 minut po przebudzeniu i 10 minut przed snem, kiedy nie mam przydzieleniu, w czasie moich dni. Inne dniach rozważaliśmy i ponad godzinę.

Joga University oddech, Joga, Relaks, Medytacja i All Good Things Zdrowia Ma spore informacji na czakry, stanowiska, medytacja i oddech.

Blessings

P
(07-18-2009)
ProfessorChaos (09-04-2009)
Reply