|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Duchowe przebudzenie Dyskusje i wymiana lub próśb związanych z duchowego przebudzenia. |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
To nigdy nie kończyCzasem czuję się bardziej obudzony niż ja kiedykolwiek w życiu, a potem inni nadal czuje jak ja spaceru głupi sen. Czy to stały cykl jak rosną? Czy kiedykolwiek będę czuć się dobrze wyważone?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Re: nigdy się nie kończyCytat:
Czuję się w ten sposób także, myślę, że mamy "momenty" przebudzenia, zanim staną się w pełni "Awake"? Co absolutnie fantastyczne osiągnięcie! Jestem pewien, że będziesz cieszyć się przez wiele dni i nocy basen? Oops! tylko spojrzał rozumieniu Koi Pond się ....
07-19-2008, 07:11 PM
.. Tak, będziesz cieszyć się "oglądając" im basen! A w takim pięknym otoczeniu, wspaniałe dekoracje! Motyle też! jaki piękny! .. Well done theinfiniteone! Unoszę szkła na Ciebie! (Przed i napełniać!) Powinieneś czuć bardzo zachwyc |
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Użytkownik
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Po User Says Thank You to love333 ta wiadomosc: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Użytkownik
|
Re: nigdy się nie kończy![]() Zgadzam się z Tobą love333. Czuję się możliwość uzyskania silniejszego jest nieskończona. Idzie tak daleko jak to tylko możliwe, I know you got it in you. Czuję, jak w tym roku była pełna, a od kwietnia zrobiłem sooooooo dużo, że czuje się jak jego był rok niż 3 miesiące. Zabawne jest to mój dzień przelecieć, ale tak się dzieje, uważam za kulisy ewentualnie zrobić wszystko w jeden dzień. Jego wymiar całej wielu rzeczy, jak sądzę. Czuję się, gdy na zewnątrz i na temat, wpatrując się, a następnie rozpoczyna się "Om" wewnętrznie, ale nadal współpracować z rzeczywistości i ludzi. I totally love that. Nazwałem ją "24 / 7 medytacji. ![]() Chociaż kocham, to i czas jestem tak wyczerpana, ledwie pamiętam Dojazd do łóżka. I mówię sobie ale przypominam sobie, "Wkrótce, wkrótce wszyscy będą w lepszym środowisku bardziej spokojnym, ale do tego czasu przechowywać na truckin!" Nasze piękne przyszłości trzyma mnie i wiem, że jej samej w każdym z nas ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: nigdy się nie kończyCytat:
Po prostu ciekawi, co masz zrobić, aby próbował kanał waszą energię? Chakras obecnie Wagi mogą tworzyć wahania energii. Gdy jeden się obudził, nie jest napór energii i musi być kierowana i wyważony. Jeżeli organy drobniejsze nie są w dostosowywaniu się poprzez Chakra's, organ rekompensuje wysokie okresy energii do uwolnienia energii i okresy odpoczynku pomiędzy. Czy uważasz wszelkie regularne ćwiczenia oddechowe? Używam długotrwały HU (jak Hugh), to skupia się na trzecie oko, co wielu nazywa siedzibą Soul w organizmie. OHM słyszysz często koncentruje się na Heart Chakra. Coś można spróbować, to zajmie tylko kilka minut każdej chwili potrzebne. Peace and Love, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Użytkownik
|
Re: nigdy się nie kończyZgadzam się z Believ, Używam dużo ćwiczeń oddechowych i dostosowanie Chakra pozy i medytacji. Muszę powiedzieć, że dokonała ogromna różnica. Zazwyczaj są to 10 minut po przebudzeniu i 10 minut przed snem, kiedy nie mam przydzieleniu, w czasie moich dni. Inne dniach rozważaliśmy i ponad godzinę.
Joga University oddech, Joga, Relaks, Medytacja i All Good Things Zdrowia Ma spore informacji na czakry, stanowiska, medytacja i oddech. Blessings P |
||
|
|
|
| (07-18-2009) |
ProfessorChaos (09-04-2009)
|
![]() |