Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > Spiritual Atmodas
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Spiritual Atmodas Apspriediet un dalieties vai lūgt jebko, kas saistīts ar garīgo atmodu.

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Ends
Video: Ends ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2009, 10:04   #1 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 1,801, Level: 26Points: 1,801, Level: 26Points: 1,801, Level: 26
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

tamella's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss152
Pateicās 40 reizes 23 Posts
tamella is on a distinguished road

Tas nekad nebeidzas

Dažreiz man šķiet, vairāk nomodā, nekā es jebkad ir bijis dzīvē un pēc tam citi man joprojām šķiet, piemēram, es esmu iešana gulēt muļķi. Tas ir nemainīgs ciklu, kā mēs audzējam? Es kādreiz justies patiesi līdzsvarotu?
tamella está offline   Reply With Quote
Old 06-19-2009, 10:35   #2 (Permalink)
Loceklis
Senior Member
Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss122
Pateicās 198 Times 94 Posts
LoLo113 is on a distinguished road

Re: Tas nekad nebeidzas

Quote:
Originally Posted by tamella View Post
Dažreiz man šķiet, vairāk nomodā, nekā es jebkad ir bijis dzīvē un pēc tam citi man joprojām šķiet, piemēram, es esmu iešana gulēt muļķi. Tas ir nemainīgs ciklu, kā mēs audzējam? Es kādreiz justies patiesi līdzsvarotu?

Man liekas, ka pārāk, es domāju, ka mums ir "momentus" atmodas pirms mēs kļūtu pilnībā "nomodā"?

Laura
Old 06-28-2009, 04:46   #3 (Permalink)
Loceklis
Loceklis
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
Blog Entries: 1
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.
Pateicās 41 Times 26 Ziņojumi
Phoenixflame is on a distinguished road

Smile Re: Tas nekad nebeidzas

Man bija daudz, ka labu daļu no pagājušā gadā, un visu gadu.

Augstas enerģijas par maz miega vai pietiekami gulēt. Vai vienkārši nespēj pamosties vai palikt nomodā reguardless pietiekamu miegu un to, ko es iekšķīgai lietošanai, kafija, Red Bull, zaļā tēja, ect ...

Tās daļu pieredzi, var veikt diezgan nodevu par savu darbu.

Phoenix
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-03-2009, 04:32   #4 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Pateicās 3 reizes 3 Posts
love333 is on a distinguished road

Wink Re: Tas nekad nebeidzas

jā tā taisnība. Es vienmēr iet caur gredzenu vairāk un vairāk, bet katru reizi, sajūta kā es uzzināju, lil vairāk un neapzinoties, cik daudz es nezināju. kad Jūs domājat, ka jums to uz leju tas liecina, ka jums nav. tā dīvaini, taču šķiet, ka katru gadu lietas sāk iegūt daudz skaidrāku un un dīvaina lietas notiek arvien vairāk un vairāk. it now. šo visu gadu, līdz šim tās ir savvaļā. Es esmu redzējis tik daudz. Nez, cik daudz spēcīgāka tā varētu iegūt?

Stevie
love333 está offline   Reply With Quote
Pēc Lietotājs saka Paldies love333 Par šo noderīgo Post:
Phoenixflame (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 07:15   #5 (Permalink)
Loceklis
Loceklis

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.

Es piekrītu love333 jums. Es jūtos spēja sasniegt spēcīgāku ir bezgalīgs. Tik tālu, kā jūs varat, es zinu, jums to you. Man šķiet, tāpat kā šogad ir bijusi pilna, kopš aprīļa man ir darīts sooooooo daudz, ka tā uzskata, kā tā bija gadu, nevis 3 mēnešus. Smieklīgi lieta ir mana dienām lidot, bet tik daudz kas notiek Es jūtu, ka couldnt iespējams darīt visu, kas vienā dienā. Tā pilno dimensija lieta, man domāt. Es uzskatu sevi, kad, un par, staring off un tad sāk "Om" iekšēji vēl joprojām mijiedarbojas ar realitāti un cilvēkiem. Es pilnīgi love that. Es to sauca par "24 / 7 meditācijas."

Lai gan man patīk tas, dažas reizes es esmu tik izsmelts, es vairs neatceros kļūst gulēt. Un es saku pats bet tad man atgādināt sev, "Soon, diezgan drīz mums visiem būs labāk vairāk peacefull vidi, bet līdz tam turēt uz truckin '!" Mūsu skaistā nākotne tur mani notiek, un es zinu to pašu visās mums
Old 07-18-2009, 03:34   #6 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 26%Activity: 26%Activity: 26%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
6/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Pateicās 68 reizes 40 Posts
BelievHUman is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by tamella View Post
Hi tamella,
Just curious, ko jūs esat mēģinājuši darīt, lai virzītu savu enerģiju?

Čakrām no atlikuma var radīt enerģijas svārstības. Ja viena kļūst pamodies, ir Inrush Enerģētika un tas ir novirzīts un līdzsvarots. Ja smalkāka struktūras netiks saskaņošanu, izmantojot Chakra's, ķermeņa kompensē ar augstu enerģijas periodus, lai atbrīvotu enerģiju un atpūtas laikposmi starp.

Vai jūs jebkuri regulāri Elpošanas vingrinājumi?

I use ilgi izņemto HU (piemēram, Hugh), ir vērsta uz trešā acs, ko daudzi sauc par atrašanās vietu dvēseli ķermenī. OHM dzirdat bieži vien, ir vērsta uz Heart Chakra.

Kaut jūs varētu izmēģināt, tas aizņem tikai pāris minūtes jebkurā laikā nepieciešams.

Mieru un mīlestību,

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-19-2009, 03:28   #7 (Permalink)
Loceklis
Loceklis

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50

Es piekrītu Believ, es esmu lietojis daudz elpošanas vingrinājumus un Chakra saskaņošanu rada un meditācijai. Es nonācu teikt, tā ir guvusi milzīgu atšķirību. Es parasti to dara 10 min pēc waking up un 10 min pirms gultas, kad man nav izs laika posmu, mana diena. Pārējās dienās esmu meditated ilgāk un stundu.

Joga Universitātes elpa, jogas, relaksācijas, meditācijas un visas labās lietas par veselību Ir liels informāciju par čakrām, amati, meditācijas un elpošana.

Svētības

P
Sisters
ProfessorChaos (09-04-2009)
Reply