|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Spiritual Atmodas Apspriediet un dalieties vai lūgt jebko, kas saistīts ar garīgo atmodu. |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Tas nekad nebeidzasDažreiz man šķiet, vairāk nomodā, nekā es jebkad ir bijis dzīvē un pēc tam citi man joprojām šķiet, piemēram, es esmu iešana gulēt muļķi. Tas ir nemainīgs ciklu, kā mēs audzējam? Es kādreiz justies patiesi līdzsvarotu?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: Tas nekad nebeidzasQuote:
Man liekas, ka pārāk, es domāju, ka mums ir "momentus" atmodas pirms mēs kļūtu pilnībā "nomodā"? Laura
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||||||||||
|
Loceklis
Loceklis
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
Blog Entries: 1
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.
Pateicās 41 Times 26 Ziņojumi
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies love333 Par šo noderīgo Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (Permalink) | ||||||||||
|
Loceklis
Loceklis
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.
|
Re: Tas nekad nebeidzas![]() Es piekrītu love333 jums. Es jūtos spēja sasniegt spēcīgāku ir bezgalīgs. Tik tālu, kā jūs varat, es zinu, jums to you. Man šķiet, tāpat kā šogad ir bijusi pilna, kopš aprīļa man ir darīts sooooooo daudz, ka tā uzskata, kā tā bija gadu, nevis 3 mēnešus. Smieklīgi lieta ir mana dienām lidot, bet tik daudz kas notiek Es jūtu, ka couldnt iespējams darīt visu, kas vienā dienā. Tā pilno dimensija lieta, man domāt. Es uzskatu sevi, kad, un par, staring off un tad sāk "Om" iekšēji vēl joprojām mijiedarbojas ar realitāti un cilvēkiem. Es pilnīgi love that. Es to sauca par "24 / 7 meditācijas." ![]() Lai gan man patīk tas, dažas reizes es esmu tik izsmelts, es vairs neatceros kļūst gulēt. Un es saku pats bet tad man atgādināt sev, "Soon, diezgan drīz mums visiem būs labāk vairāk peacefull vidi, bet līdz tam turēt uz truckin '!" Mūsu skaistā nākotne tur mani notiek, un es zinu to pašu visās mums ![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Tas nekad nebeidzasQuote:
Just curious, ko jūs esat mēģinājuši darīt, lai virzītu savu enerģiju? Čakrām no atlikuma var radīt enerģijas svārstības. Ja viena kļūst pamodies, ir Inrush Enerģētika un tas ir novirzīts un līdzsvarots. Ja smalkāka struktūras netiks saskaņošanu, izmantojot Chakra's, ķermeņa kompensē ar augstu enerģijas periodus, lai atbrīvotu enerģiju un atpūtas laikposmi starp. Vai jūs jebkuri regulāri Elpošanas vingrinājumi? I use ilgi izņemto HU (piemēram, Hugh), ir vērsta uz trešā acs, ko daudzi sauc par atrašanās vietu dvēseli ķermenī. OHM dzirdat bieži vien, ir vērsta uz Heart Chakra. Kaut jūs varētu izmēģināt, tas aizņem tikai pāris minūtes jebkurā laikā nepieciešams. Mieru un mīlestību, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||||||||||
|
Loceklis
Loceklis
|
Re: Tas nekad nebeidzasEs piekrītu Believ, es esmu lietojis daudz elpošanas vingrinājumus un Chakra saskaņošanu rada un meditācijai. Es nonācu teikt, tā ir guvusi milzīgu atšķirību. Es parasti to dara 10 min pēc waking up un 10 min pirms gultas, kad man nav izs laika posmu, mana diena. Pārējās dienās esmu meditated ilgāk un stundu.
Joga Universitātes elpa, jogas, relaksācijas, meditācijas un visas labās lietas par veselību Ir liels informāciju par čakrām, amati, meditācijas un elpošana. Svētības P |
||||||||||
|
|
|
| Sisters |
ProfessorChaos (09-04-2009)
|
![]() |