|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Spiritual Awakening Aptarti ir dalintis arba prašyti kitų dalykų, susijusių su dvasinio pabudimo. |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Ji nesibaigia niekadaSometimes I feel awake daugiau nei aš kada nors gyvenime ir tada kiti aš dar jaučiuosi kaip aš pėsčiomis miego kvailas. Ar tai pastovus ciklas, kaip mes auginame? Will I ever feel tikrai subalansuotas?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Ji nesibaigia niekadaCitata:
Jaučiuosi taip pat, manau, mes turime "Akimirkos" iš Awakening prieš tampame visiškai "Awake"? Laura
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Valstybės
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
|
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame love333 Už šią naudingą Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Valstybės
|
Re: Ji nesibaigia niekada![]() Sutinku su jumis love333. Manau, galimybė gauti didesnį yra begalinis. Grįžti kiek galite, I know you got it was. I don't feel like šiais metais buvo visiškai, nuo balandžio aš padariau SOOOOOOO daug, kad ji jaučiasi jos buvo metus, o ne 3 mėnesių. Funny thing is my dienų skraidyti, dar tiek daug vyksta I feel it couldnt galbūt padarė viską, kad per vieną dieną. Jos visos daug aspektas dalykas, manau. Manau save, kai iš ir apie, įdėmus išjungti ir tada pradeda "OM" viduje, dar vis bendrauti su realybe ir žmonių. Aš visiškai meilės, kad. I pavadino "24 / 7 meditacija. ![]() Nors man patinka, kartais aš taip baigsis, aš sunkiai Prisiminti Kelionė į lovą. Ir sakau sau bet tada man priminti sau: "Greitai, labai greitai mes visi bus geriau daugiau peacefull aplinka, bet iki tol laikyti truckin"! " Mūsų graži ateityje mane išlaiko, o aš žinau savo pačios mus visus ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Ji nesibaigia niekadaCitata:
Tiesiog įdomu, ką jūs bandėte padaryti kanalą savo energija? Čakrų iš balanso galima sukurti Energijos sūpuoklės. Kai vienas tampa atsibudo, yra Energetikos griūtis ir jis turi būti siunčiamas ir subalansuota. Jei prabangiau įstaigos nėra vienodoje padėtyje, per Chakra's, įstaiga kompensuoja didelės energijos laikotarpius išlaisvinti energiją ir poilsio laiko tarp. Ar jūs bet reguliariai kvėpavimo pratimai? Aš naudoju ilgai ištempti HU (kaip Hugo), tai daugiausia dėmesio skiriama trečioji akis, ką daugelis vadina sielos buveinę įstaiga. OHM girdi dažnai, yra sutelktas į Heart Chakra. Kažkas jums gali bandyti, tai trunka tik kelias minutes bet kuriuo metu reikia. Taika ir meilė Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Valstybės
|
Re: Ji nesibaigia niekadaAš sutinku su Believ, aš naudoju ir kvėpavimo pratimai ir Chakra derinimą partija kelia ir meditacijos. Turiu pasakyti, kad tai padarė didžiulį skirtumą. Aš paprastai tai daryti 10 min po to atsibunda ir 10 min prieš miegą, kai aš neturiu paskirstyti laiką per savo dieną. Kitomis dienomis aš meditavo daugiau ir valandą.
Jogos universiteto kvėpavimas, jogos, atsipalaidavimo, meditacijos ir All Good Things sveikatos Yra daug informacijos apie čakrų, pozicijų, meditacijos ir kvėpavimo. Maila P |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame Phoenixflame Už šią naudingą Post: |
ProfessorChaos (09-04-2009)
|
![]() |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sveikata: Havajai Baigiasi Visuotinės sveikatos programą vaikams po septynių ... - Lagamino | Editor | Naujienos - Sveikata | 0 | 10-17-2008 07:20 |
| 2012: The Year The Internet Ends | Jonas1 | Video - sėkmė | 0 | 09-26-2008 12:06 |
| Mayan Calendar baigiasi gruodis 21, 2012 | Jonas1 | Video - majų kalendorius ir 2.012 | 0 | 04-15-2008 04:33 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|