|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| התעוררות רוחנית לדון ולשתף או לשאול כל דבר הקשור התעוררות רוחנית. |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
זה לעולם לא נגמרלפעמים אני מרגיש יותר ער מאשר לי אי פעם בחיים ולאחר מכן לאחרים אני עדיין מרגישה שאני טיפש ללכת לישון. האם זה מחזור קבוע כמו שאנחנו מגדלים? האם אני אף פעם לא מרגיש באמת מאוזנת?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: זה לעולם לא נגמרציטוט:
אני גם מרגיש ככה, אני חושב שיש לנו "רגעים" של התעוררות לפני שאנחנו הופכים באופן מלא "ער"? לורה
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
|
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי love333 על ההודעה המועילה הזאת: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר
|
Re: זה לעולם לא נגמר![]() אני מסכים איתך love333. אני מרגישה את היכולת להתחזק הוא אינסופי. ללכת רחוק ככל שתוכל, אני יודע שיש לך את זה אתה. אני מרגיש כמו בן זה כבר מלא, מאז אפריל sooooooo עשיתי הרבה, כי זה מרגיש כמו שנה היה שלה ולא 3 חודשים. הדבר המצחיק הוא על ידי ימים שלי לטוס, עדיין כל כך הרבה קורה אני מרגיש את זה couldnt ואולי לעשות את כל זה ביום אחד. העניין שלו מרובים ממד, אני מניח. אני מוצא את עצמי, כאשר בחוץ, בוהה ולאחר מכן להתחיל "אום" פנימי, אך עדיין אינטראקציה עם המציאות אנשים. אני אוהבת את זה לגמרי. קראתי את זה "24 / 7 מדיטציה." ![]() למרות שאני אוהבת אותו, כמה פעמים אני מותש כל כך, אני בקושי זוכר שקיבלתי למיטה. ואני אומר לעצמי אבל אז אני מזכירה לעצמי, "בקרוב, בקרוב כולנו יהיה בסביבה peacefull טוב יותר אבל עד אז לשמור על Truckin '!" יפה העתיד שלנו מחזיקה אותי עומד, ואני יודע באותו שלה בכל אחד מאיתנו ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: זה לעולם לא נגמרציטוט:
סתם סקרנות, מה יש לך ניסו לעשות כדי לתעל את האנרגיות שלך? הצ 'אקרות מתוך מאזן יכול ליצור את תנודות האנרגיה. כאשר אחד הופך התעורר, יש inrush האנרגיה ואת זה צריך להיות מתועל ומאוזנת. אם הגופים המעודנים אינם יישור, דרך של צ 'אקרה, הגוף מפצה על ידי תקופות אנרגיה גבוהה לשחרר אנרגיה בין השאר תקופות. אתה עושה את כל תרגילי נשימה רגיל? אני משתמש זמן ארוך למדי האוניברסיטה העברית (כמו יו), היא מתמקדת העין השלישית, מה שרבים מכנים את המושב של הנשמה בגוף. Ohm אתה שומע לעתים קרובות, היא התמקדה צ 'אקרת הלב. משהו אתם יכולים לנסות, זה לוקח רק כמה דקות כל הזמן הדרוש. השלום והאהבה, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר
|
Re: זה לעולם לא נגמראני מסכים עם Believ, אני כבר משתמש הרבה תרגילי נשימה תנוחות ויישור אקרת ומדיטציה. אני חייב להגיד שזה עשה הבדל עצום. אני בדרך כלל עושה את זה 10 דקות אחרי שהתעוררתי ו 10 דקות לפני השינה כאשר אני לא צריך להקצות זמן במשך היום שלי. בימים אחרים יש לי במדיטציה במשך שעה ו.
יוגה אוניברסיטת נשימה, יוגה, הרפיה, מדיטציה וכל הדברים טוב לבריאות יש מידע רב על הצ 'אקרות, עמדות, מדיטציה ונשימה. ברכות P |
||
|
|
|
| מתוק |
ProfessorChaos 09-03-2009, 04:35
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בריאות: מסתיים הוואי יוניברסל תוכנית הבריאות לטפל בילדים אחרי שבע ... - קאיס | Editor | חדשות - בריאות | 0 | 10-17-2008 07:20 |
| 2012: השנה שבה מסתיים אינטרנט | Jonas1 | וידאו - נבואות | 0 | 09-26-2008 12:06 |
| לוח השנה של המאיה מסתיים ב 21 דצמבר 2012 | Jonas1 | וידאו - לוח המאיה & 2012 | 0 | 04-15-2008 04:33 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|