|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Spiritual Awakening Megvitassák és megosszák, vagy kérdezze semmit kapcsolódó spirituális ébredés. |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Soha nem ér véget ezNéha úgy érzem, még ébren, mint én valaha is az életben, és majd mást úgy érzem még mindig én vagyok a hülye járás aludni. Ez a folytonos ciklus, ahogy nő? Lesz valaha érzem igazán kiegyensúlyozott?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
Re: Ezt soha nem ér végetIdézet:
Úgy érzem, ez így is, úgy vélem, hogy "pillanatok" felébresztő, mielőtt teljes mértékben "ébren"? Magyfabi
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Tagjának
Tagjának
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For love333, hogy ez hasznos Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Tagjának
Tagjának
|
Re: Ezt soha nem ér véget![]() Egyetértek veled love333. Úgy érzem, képes-hoz kap erősebb végtelen. Menj, ameddig csak lehet, tudom, hogy megvan benned. Én érzem magam, mint ebben az évben már teljes, hiszen április tettem sooooooo sokat, hogy az érzés, hogy már egy év helyett 3 hónap. Vicces dolog az életemben repülését, de annyira folyik úgy érzem, hogy esetleg nem tudott mindent megtett, hogy egy nap alatt. A több dimenzió az egész dolog, azt hiszem. Azon kaptam magam, mikor ki és körülbelül, bámult ki, majd kezdődik az "Om" belülről, mégis kölcsönhatásba a valósággal, és az emberek. ÉN teljesen szeretem. Hívtam, hogy "24 / 7 meditáció." ![]() Bár szeretem, néha vagyok annyira kimerült, alig emlékszem szerzés az ágyba. És azt mondom magamnak de aztán Hadd emlékeztessem magam: "Hamarosan, hamarosan mi minden lesz jobb még nyugodt környezet de addig tartanak a Truckin '!" Mi szép jövő tart, és tudom, hogy ugyanaz mindannyiunk ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Ezt soha nem ér végetIdézet:
Csak kíváncsi, mit próbált tenni a csatornához erőt? Csakra-ből egyensúly megteremtését hullámzását Energy. Válik, amikor az egyik felébredt, van egy inrush Az energiaügy és azt kell csatornázott és kiegyensúlyozott. Ha a finomabb szervek nem állnak rendelkezésre összehangolás keresztül a csakra, a szervezet kompenzálja a magas energia-időszakok energiát bocsátanak ki és pihenőidő között. Teszel, minden rendszeres légzőgyakorlatok? ÉN használ egy hosszú elnyújtott HU (mint Hugh), akkor fókuszál a harmadik szem, amit sokan hívja a székhelye Lélek a testben. Az OHM hallod a gyakran összpontosít a Szív csakrát. Valami megpróbálhatja, csak néhány percet vesz igénybe minden szükséges időt. A béke és szeretet, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Tagjának
Tagjának
|
Re: Ezt soha nem ér végetEgyetértek Believ, Ive 'használ sok légzőgyakorlatok és a Chakra összehangolást jelent és a meditáció. Nekem van mond hogy tett egy hatalmas különbség. Szoktam csinálni 10 perc után felébred, és 10 percig lefekvés előtt, amikor nincs idő alatt oszt jó napom. Többi napon már több mint elmélkedtem és óránként.
Jóga Egyetem Breath, jóga, relaxáció, meditáció és az All Good Things az egészségért Nagy információ Csakrák, pozíciók, a meditáció és a légzés. Áldását O |
||
|
|
|
| Édes |
ProfessorChaos (09-04-2009)
|
![]() |