|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Spiritual Awakening Raspravljati i podijeliti ili pitati ništa se odnose na duhovno buđenje. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
To nikad ne završavaPonekad mi se više budan nego što sam ikad bila u životu, a zatim drugi ja još uvijek osjećam kao da sam hoda san budala. Je li to konstanta ciklusa kao mi rasti? Hoću li ikada osjećam uistinu uravnoteženi?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
Re: To nikad ne završavaQuote:
Osjećam taj način previše, mislim da smo "momenti" buđenja, prije nego što postanu potpuno "probuditi"? Laura
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Member
Member
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to love333 Za Ovaj Koristan Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Member
Member
|
Re: To nikad ne završava![]() Slažem se s tobom love333. Osjećam se mogućnost da se jače je beskonačan. Idi koliko god možete, ja znam da ga je dobio u vama. Ja se osjećam kao ove godine je bila puna, od travnja sam učinio sooooooo much, da se osjeća kao svoj već godinu dana nego 3 mjeseca. Smiješni stvar je mojim danima letenju, a ipak toliko ide na Osjećam to možda mogao učiniti sve što je u jednom danu. Njegova cijela stvar više dimenzija, mislim. Ja sam se naći, kad se i oko, bulji off a zatim početi na "Om" interno, još uvijek u interakciji s ljudima i stvarnosti. Ja potpuno volim taj. I nazvao ga je "24 / 7 meditaciju." ![]() Iako sam ga volim, ponekad sam toliko iscrpljena, jedva sam sjećati se uzimajući u krevet. I ja kažem ali onda sam se podsjetiti ", uskoro, uskoro ćemo svi biti u boljem više mirnom okruženju, ali do tada držati na truckin '!" Naša lijepa budućnost uspomena mene ide, a ja znam svoje ista u svima nama ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Member
Junior Member
|
Re: To nikad ne završavaQuote:
Dovoljno je znatiželjan, ono što ste pokušali učiniti za kanal vaše energije? Čakre out of Balance može stvoriti ljuljačke u energiju. Kada netko postaje probudila, postoji navala energije i ona mora biti usmjerena i uravnotežena. Ako finije tijela nisu poravnate, preko čakra je, tijelo kompenzira visokih energija razdoblja za oslobađanje energije i perioda za odmor između. Da li učiniti bilo redovite vježbe disanja? Koristim dugo izvučen HU (kao što su Hugh), to je usredotočena na njihovo Nebesko Oko, ono što mnogi nazivaju sjedište Duša u tijelu. OHM ste saznali za često, usmjeren je na srčane čakre. Nešto te moć probati, to traje samo nekoliko minuta bilo potrebno vrijeme. Mir i ljubav, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Member
Member
|
Re: To nikad ne završavaSlažem se s Believ, Ive 'bio koristeći puno vježbe disanja i poravnanje čakra predstavlja i meditacije. Ja moram reći da je napravio ogroman razlika. Ja to obično do 10 min nakon buđenja i 10 min prije spavanja kad nemam vremena za vrijeme razdati moj dan. Ostale dane sam meditirao i za više od sat vremena.
Yoga Sveučilišta za Dah, Yoga, Opuštanje, meditacija i sve dobre stvari za zdravstvo Ima veliku informacije o čakre, položaja, disanja i meditacije. Blagoslovi P |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Phoenixflame Za Ovaj Koristan Post: |
raskrutkaseo (09-04-2009)
|
![]() |