|
|
|
|||||||
| ثبت نام | بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضا | امروز پست | جستجو | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| بیداری روحانی بحث و به اشتراک گذاری و یا درخواست هر چیزی مربوط به بیداری معنوی. |
| اخبار شرکت |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
کلیپ های جستجو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!
|
| برچسب ها |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | حالت نمایش |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
هرگز آن را به پایان می رسدگاهی اوقات احساس می کنم بیشتر بیدار تر از همیشه من در زندگی شده و سپس به دیگران احساس می کنم هنوز هم من احمق خواب راه رفتن. آیا این ثابت است که ما رشد می چرخه؟ آیا من همیشه احساس واقعا متعادل؟
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
پاسخ : به به پایان می رسد هرگزنقل قول :
احساس می کنم این روش هم ، من فکر می کنم ما که "لحظه" از بیداری قبل از این که کاملا "بیدار"؟ لورا
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
عضو
عضو
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
|
||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به love333 برای این پست سودمند : |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
عضو
عضو
|
پاسخ : به به پایان می رسد هرگز![]() love333 من با شما موافق هستم. احساس می کنم توانایی برای بدست آوردن نامتناهی قوی تر است. برو تا آنجا که می توانید ، من می دانم شما آن را در شما شدم. من می خواهم این سال پر احساس بوده است ، از تاریخ من که انجام داده sooooooo زیاد است ، که آن را خیلی دوست آن شده است در رابطه با احساس به جای 3 ماه می باشد. Funny چیزی است روز من پرواز ، اما آنقدر می گذرد احساس می کنم در آن couldnt احتمالا تمام است که در یک روز انجام می شود. تمام آن چیزی ابعاد گوناگون ، من فرض کنید. من خودم را پیدا کنید ، هنگامی که در خارج از خانه ، خیره شدن و سپس شروع به "Om" در داخل ، در عین حال تعامل با واقعیت و مردم است. من کاملا دوست دارند. من اسم آن را "24 / 7 مراقبه". ![]() هر چند من آن را عشق ، چند بار تا من خسته ، من به سختی به یاد گرفتن به رختخواب. و من به خودم بگویید اما بعد از آن من به خودم یادآوری ، "به زودی ، خیلی زود همه ما را در یک محیط بهتر peacefull بیشتر می شود اما تا آن زمان در حفظ truckin'! " آینده زیبای ما نگه می دارد تا من ، و من می دانم آن هم در همه ما ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : به به پایان می رسد هرگزنقل قول :
فقط کنجکاو ، آنچه را که با شما تلاش برای انجام انرژی های خود را به کانال؟ Chakras خارج از نوسانات تعادل می تواند در زمینه انرژی ایجاد کنید. وقتی که یکی از بیدار می شود ، حمله به درون نیرو وجود دارد و آن را به کانال و متعادل باشد. اگر جسم ظریف حرفه و تراز نیستند ، از طریق چاکرا است ، بدن را جبران توسط دوره های بالای انرژی ، انرژی و انتشار به دورههای استراحت بین. آیا شما هر تنفس منظم؟ استفاده طولانی از هو (مانند هیو) کشیده شده ، متمرکز شده است ، در چشم سوم ، چه بسیاری از تماس صندلی روح در بدن است. اهم اغلب شما را از شنیدن است ، در قلب چاکرا متمرکز شده است. چیزی است که شما ممکن است سعی کنید ، تنها از چند دقیقه طول می کشد هر زمان مورد نیاز است. صلح و عشق ، Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
عضو
عضو
|
پاسخ : به به پایان می رسد هرگزمن با Believ موافق ، I've شده است با استفاده از بسیاری از تمرینات تنفس و هم ترازی چاکرا poses و مراقبه. من کردم به می گویند که باعث تفاوت زیادی. من معمولا انجام آن 10 دقیقه پس از بیداری به بالا و 10 دقیقه قبل از خواب وقتی که من allot از زمان در طول روز من را ندارید. روز دیگر من را برای بیش از meditated و در ساعت.
دانشگاه یوگا برای نفس ، یوگا ، تمدد اعصاب ، تمرکز و همه چیزهای خوب را برای بهداشت و درمان اطلاعات زیادی در Chakras ، سمت ها ، تمرکز و تنفس. نعمت P |
||
|
|
|
| کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از Phoenixflame : |
ProfessorChaos (09-04-2009)
|
![]() |
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| بهداشت و درمان : هاوایی پایان جهانی بهداشت برنامه از مراقبت از کودکان پس از هفت... -- Kais | Editor | خبر -- بهداشت و درمان | 0 | 10-17-2008 07:20 |
| یدلایمخیرات 2012 : سال پایان اینترنت | Jonas1 | فیلم -- Prophecies | 0 | 09-26-2008 12:06 |
| تقویم تولیدی صنعتی مایان فولاد به پایان می رسد در یدلایمخیرات 2012 دسامبر 21 | Jonas1 | فیلم -- تقویم مایان و یدلایمخیرات 2012 | 0 | 04-15-2008 04:33 |
| برچسب ها |
| ابزارهای موضوع | |
| حالت نمایش | |
|
|