|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Spiritual Awakening Arutada ja jagada või küsida midagi, mis on seotud vaimset ärkamist. |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
See ei lõpe kunagiVahel ma tunnen rohkem ärkvel kui ma kunagi olnud elu ja siis teised ikka on tunne, nagu ma kõndides magama loll. Kas see pidev tsükkel nagu kasvama? Kas ma kunagi tunda tõeliselt tasakaalus?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: See ei lõpe kunagiTsitaat:
Ma usun, et see nii ka, ma arvan, et oleme "hetked" on ärkamine, enne kui me täielikult "ärganud"? Laura
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Liige
Liige
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to love333 For This Useful Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Liige
Liige
|
Re: See ei lõpe kunagi![]() Olen nõus love333. Ma arvan, võime saada tugevam on lõputud. Lähe nii kaugele kui saate, ma tean, sul on see teile. Ma ei tunne, on sel aastal olnud täielik alates aprillist olen teinud sooooooo palju, et tunne oma on aasta asemel 3 kuud. Naljakas asi on minu päeva sõita poolt veel nii palju juhtub minu arvates couldnt olla teinud kõik, et ühe päeva jooksul. Selle kogu mitu mõõdet asi, ma arvan. Leian mina, kui läbi ja umbes, jõllis välja ja siis hakkavad "Om" sisemiselt ikkagi suhelda tegelikkust ja inimesi. Ma olen täiesti armastan seda. Mina kutsusin seda "24 / 7 meditatsiooni." ![]() Kuigi ma armastan seda, mõned korda ma olen nii ära, Ma ei mäleta saada voodisse. Ja ma ütlen mina aga siis ma meelde endale, "Varsti, üsna varsti me kõik saab olema parem veel peacefull keskkonda, kuid seni hoida Truckin!" Meie ilus tulevik hoiab mind lähed, ja tean selle sama meile kõigile ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Liige
Junior Member
|
Re: See ei lõpe kunagiTsitaat:
Lihtsalt huvitab, mida olete püüdnud teha suunata oma energia? Tšakrad tasakaalust väljas saab luua kiiged energia. Kui üks saab ärganud on sissevoolu energeetika ja seda tuleb kanaldatud ja tasakaalustatud. Kui peenemaid asutused ei ole õigusaktide kaudu Chakra's, keha kompenseerib kõrge energia perioodidel vabastada energia-ja puhkeaja vahel. Kas te teete kõiki regulaarseid Breathing kasutab? Ma kasutan pikad välja HU (nagu Hugh), siis keskendutakse kolmas silm, mida paljud kutsuvad asukoht Soul organismis. OHM kuulete sageli, on keskendunud Heart Chakra. Midagi võiksite proovida, see võtab vaid paar minutit igal ajal vaja. Rahu ja armastust, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Liige
Liige
|
Re: See ei lõpe kunagiOlen nõus Believ, olen kasutanud palju hingamis harjutusi ja Chakra viimine tekitab ja meditatsiooni. Olen saanud öelda, mis ta on teinud tohutu erinevus. Ma tavaliselt seda 10 min pärast ärkamine ja 10 min enne voodisse, kui mul ei ole jaot aja jooksul minu päev. Teistel päevadel olen meditated üle ja tund.
Jooga Ülikooli hinge, Jooga, lõdvestus, meditatsiooni ja kõik head asjad Tervise On suur teavet tšakrad, ametikohad, meditatsiooni ja hingamise. Õnnistagu P |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Phoenixflame For This Useful Post: |
ProfessorChaos (09-04-2009)
|
![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| Tervis: Hawaii Lõpeb Universal Health Care Program for Children Pärast seitse ... - Kais | Editor | Uudised - Tervishoid | 10-03-2008 | 10-17-2008 07:20 |
| 2012: aasta Internet Ends | Jonas1 | Videod - ennustus | 10-03-2008 | 09-26-2008 12:06 |
| Maiade kalender lõppeb 21. detsember 2012 | Jonas1 | Videod - maiade kalender 2012 | 10-03-2008 | 04-15-2008 04:33 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|