Φαίνεται δεν έχετε ακόμα εγγραφεί με την κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Google :Bahai
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

??   Global Oneness Κοινότητα > Για όλα όσα σχετίζονται με Ενότητα. > Συζητήστε και να μοιραστούν ή να ζητήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με την πνευματική αφύπνιση.

Συζητήστε και να μοιραστούν ή να ζητήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με την πνευματική αφύπνιση. Η αλήθεια για την πνευματική ...

Σύντομα Νέα
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικών Ομάδων, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνήστε μαζί μας, Συχνές ερωτήσεις , Στατιστικά στοιχεία. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!

»Προτεινόμενα άρθρα

Ετικέτες
Threads: Άκρα
Βίντεο: Άκρα ,

??

LinkBack Ποτέ δεν τελειώνει Ποτέ δεν τελειώνει
? 06-19-2009, 09:04 PM   #2 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Junior Member
Points: 1801, Level: 26Points: 1801, Level: 26Points: 1801, Level: 26
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

tamella ???

Activity Longevity
0/20 13/20
Today ??
0/0 ssssss152
Ευχαρίστησε 40 φορές σε 23 μηνύματα
tamella is on a distinguished road

Ποτέ δεν τελειώνει

Μερικές φορές αισθάνομαι πιο ξύπνια από ό, τι έχω ποτέ στη ζωή και στη συνέχεια άλλοι εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν να είμαι ένας βλάκας περπάτημα ύπνο. Είναι αυτή η συνεχής κύκλος καθώς μεγαλώνουμε; Θα είμαι πάντα αισθάνομαι πραγματικά ισορροπημένη;
tamella est

<!-- END TEMPLATE: postbit_onlinestatus -->

</td>

<td class= It never ends???
? 06-19-2009, 09:35 PM   #3 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Ανώτερος κράτη
Points: 2199, Level: 29Points: 2199, Level: 29Points: 2199, Level: 29

LoLo113 ???

Activity Longevity
1/20 9/20
Today ??
0/0 ssssss122
Ευχαριστήθηκε 198 Φορές σε 94 Posts
LoLo113 is on a distinguished road

Re: Ποτέ δεν τελειώνει

??:
??: tamella It never ends
Μερικές φορές αισθάνομαι πιο ξύπνια από ό, τι έχω ποτέ στη ζωή και στη συνέχεια άλλοι εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν να είμαι ένας βλάκας περπάτημα ύπνο. Είναι αυτή η συνεχής κύκλος καθώς μεγαλώνουμε; Θα είμαι πάντα αισθάνομαι πραγματικά ισορροπημένη;

Θεωρώ αυτόν τον τρόπο πάρα πολύ, νομίζω ότι έχουμε "στιγμές" του αφύπνιση πριν γίνουν πλήρως "ξύπνιοι";

Laura

</td>

? 06-28-2009, 03:46 PM   #4 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Τα
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss50
?: Λος Άντζελες
??: 2
Ευχαρίστησε 40 φορές σε 26 Δημοσιεύσεις
Phoenixflame is on a distinguished road

Smile Re: Ποτέ δεν τελειώνει

Είχα πολλές ότι ένα μεγάλο μέρος του περασμένου έτους και όλα του τρέχοντος έτους.

Υψηλής ενέργειας για λίγο ύπνο ή επαρκή ύπνο. Ή απλώς δεν είναι σε θέση να ξυπνήσουν ή να μείνετε ξύπνιοι reguardless επαρκούς ύπνου ή τι θ κατάποση, καφέ, redbull, πράσινο τσάι, ect ...

Ένα μέρος της εμπειρίας του, μπορεί να πάρει αρκετά διόδια για τη δουλειά σας.

Φοίνιξ
Phoenixflame est

</td>

? 07-03-2009, 03:32 PM   #[Colors] (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα νέα κράτη
Junior Member
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1

love333 ???

Activity Longevity
0/20 5/20
Today ??
0/0 ssssssss4
?: Dallas
love333 is on a distinguished road

Wink Re: Ποτέ δεν τελειώνει

ναι αλήθεια του. θ πάντα περνούν από το δαχτυλίδι ξανά και ξανά, αλλά κάθε φορά που αισθάνεστε σαν έμαθα lil περισσότερο και συνειδητοποιώντας πόσο δεν ήξερα. φορά νομίζεις ότι το πήρα κάτω θα σας δείξει ότι δεν χρειάζεται. του παράξενο και αν φαίνεται κάθε χρόνο τα πράγματα αρχίζουν να πάρετε περισσότερες και σαφέστερες και περίεργα πράγματα συμβαίνουν όλο και περισσότερο. ειδικά τώρα. αυτό το σύνολο του έτους μέχρι στιγμής του ήταν άγρια. Έχω δει τόσα πολλά. Αναρωτιέμαι πόσο πολύ ισχυρότερη θα μπορούσε να πάρει;

STEVIE
love333 est

</td>

Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον love333 για αυτό το χρήσιμο Post:
Phoenixflame (07-03-2009)
? 07-03-2009, 06:15 PM   #5 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Τα

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss50

Συμφωνώ μαζί σας love333. Αισθάνομαι την ικανότητα να γίνει ισχυρότερο είναι άπειρη. Πηγαίνετε στο βαθμό που μπορείτε, ξέρω ότι το έχεις μέσα σου. Πιστεύω σαν φέτος έχει πλήρη, από τον Απρίλιο του έχω κάνει sooooooo πολύ, ότι αισθάνεται σαν ήταν ένα έτος αντί των 3 μηνών. Αστείο πράγμα είναι ημέρα μου πετούν από, αλλά και τόσο πολύ που συμβαίνει πιστεύω ότι couldnt κάνει πιθανώς όλα αυτά σε μία ημέρα. Είναι το όλο πράγμα πολλαπλή διάσταση, υποθέτω. Βρίσκομαι, όταν έξω και περίπου, κοιτάζοντας στα ανοικτά και στη συνέχεια να αρχίσει να "Om" στο εσωτερικό της, αλλά εξακολουθεί να αλληλεπιδράσουν με την πραγματικότητα και τους ανθρώπους. Είμαι απόλυτα ότι η αγάπη. Κάλεσα το "24 / 7 διαλογισμό."

Αν και μου αρέσει αυτό, μερικές φορές είμαι εξαντληθεί έτσι, εγώ μετά βίας θυμάμαι να πάρει για ύπνο. Και εγώ πω αλλά τότε εγώ υπενθυμίζω, "Σύντομα, πολύ σύντομα όλοι θα είναι σε καλύτερη πιο ήσυχο περιβάλλον, αλλά μέχρι τότε διατηρούν truckin '!" Όμορφο μέλλον μας κρατά πρόκειται, και ξέρω ότι η ίδια του σε όλους μας
Phoenixflame est

</td>

? 07-18-2009, 02:34 PM   #2 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Junior Member
Points: 849, Level: 16Points: 849, Level: 16Points: 849, Level: 16
Activity: 33%Activity: 33%Activity: 33%

BelievHUman ???

Activity Longevity
4/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss61
Ευχαρίστησε 51 φορές σε 33 Posts
BelievHUman is on a distinguished road

??:
??: tamella It never ends
Hi tamella,
Απλά περίεργος, τι έχετε να κάνετε προσπάθησαν να διοχετεύσουν τις ενέργειές σας;

Τσάκρα εκτός ισορροπίας μπορεί να δημιουργήσει τις αυξομειώσεις όσον αφορά την ενέργεια. Όταν κάποιος γίνεται αφυπνίζονται, υπάρχει μια εισροή της ενέργειας και θα πρέπει να διοχετεύεται και ισορροπημένη. Εάν οι φορείς δεν είναι λεπτότερα όσον αφορά την εναρμόνιση, μέσω του Τσάκρα του, ο φορέας αντισταθμίζει κατά περιόδους υψηλής ενέργειας για την απελευθέρωση της ενέργειας και τις περιόδους ανάπαυσης μεταξύ.

Κάνετε οποιαδήποτε τακτικές ασκήσεις αναπνοής;

Χρησιμοποιώ πολύ που ορίζονται HU (όπως Hugh), είναι επικεντρώνεται στο τρίτο μάτι, αυτό που πολλοί ονομάζουν την έδρα της ψυχής στο σώμα. Η OHM ακούτε της συχνά, εστιάζεται στην καρδιά Τσάκρα.

Κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε, θα διαρκεί μόνο λίγα λεπτά κάθε φορά που απαιτείται.

Ειρήνης και της αγάπης,

Believ
BelievHUman est

</td>

? 07-19-2009, 02:28 πμ   #19 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Τα

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss50

Συμφωνώ με Believ, έχω χρησιμοποιήσει πολλές ασκήσεις αναπνοής και Τσάκρα ευθυγράμμιση δημιουργεί και διαλογισμό. Έχω πήρα να πω ότι έχει γίνει μια τεράστια διαφορά. Το κάνω συνήθως 10 λεπτά μετά το ξύπνημα και 10 λεπτά πριν από το κρεβάτι, όταν δεν έχουν κατανείμει του χρόνου κατά τη διάρκεια της ημέρας μου. Άλλες μέρες έχω διαλογίστηκε για πάνω και ώρα.

Γιόγκα Πανεπιστήμιο για αναπνοή, Γιόγκα, Χαλάρωση, Διαλογισμός και Όλα τα καλά πράγματα για την Υγεία Έχει μεγάλη πληροφορίες σχετικά με Τσάκρας, θέσεις, το διαλογισμό και αναπνοή.

Ευλογίες

P
Phoenixflame est

</td>

Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Phoenixflame για αυτό το χρήσιμο Post:
raskrutkaseo (09-04-2009)
??

Ποτέ δεν τελειώνει;
? Ποτέ δεν τελειώνει ? ? Threads
Υγεία: Χαβάη Κυκλική Universal Health Care Πρόγραμμα για τα παιδιά μετά από επτά ... - Kais Editor , 0 10-17-2008 06:20 PM
2012: The Year The Internet Ends Jonas1 ΕΡΚΟΛΟΥΜΠΟΥΣ ή Κόκκινος Πλανήτης 0 09-25-2008 11:06 PM
Το ημερολόγιο των Μάγια λήγει στις 21 Δεκέμβρη του 2012 Jonas1 , 0 04-15-2008 03:33 PM

Ετικέτες
Άκρα
Άκρα ,

Ποτέ δεν τελειώνει
Ποτέ δεν τελειώνει

Ποτέ δεν τελειώνει
Εσύ δεν μπορεί να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί να post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί να συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι ?
?? HTML?
Trackbacks είναι ?
Pingbacks είναι ?
Refbacks είναι ?

Ποτέ δεν τελειώνει;;Ποτέ δεν τελειώνει;;; 06:03 π.μ.?

παραδίδονται από NLP -erPowered by vBulletin ® Version 3.8.1