|
|
|
|||||||
| Ποτέ δεν τελειώνει | Ιστολόγιο | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Συχνές ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | ? | Ποτέ δεν τελειώνει | Ποτέ δεν τελειώνει;; | Chat Room |
| Συζητήστε και να μοιραστούν ή να ζητήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με την πνευματική αφύπνιση. Η αλήθεια για την πνευματική ... |
| Σύντομα Νέα |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικών Ομάδων,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνήστε μαζί μας,
Συχνές ερωτήσεις ,
Στατιστικά στοιχεία.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!
|
| Ετικέτες |
![]() |
|
|
LinkBack | Ποτέ δεν τελειώνει | Ποτέ δεν τελειώνει |
|
|
#2 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Junior Member
|
Ποτέ δεν τελειώνειΜερικές φορές αισθάνομαι πιο ξύπνια από ό, τι έχω ποτέ στη ζωή και στη συνέχεια άλλοι εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν να είμαι ένας βλάκας περπάτημα ύπνο. Είναι αυτή η συνεχής κύκλος καθώς μεγαλώνουμε; Θα είμαι πάντα αισθάνομαι πραγματικά ισορροπημένη;
|
||
|
|
|
#3 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: Ποτέ δεν τελειώνει??:
Θεωρώ αυτόν τον τρόπο πάρα πολύ, νομίζω ότι έχουμε "στιγμές" του αφύπνιση πριν γίνουν πλήρως "ξύπνιοι"; Laura
|
|
#4 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Τα
|
|
||
|
|
|
#[Colors] (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
|
||
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον love333 για αυτό το χρήσιμο Post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Τα
|
Re: Ποτέ δεν τελειώνει![]() Συμφωνώ μαζί σας love333. Αισθάνομαι την ικανότητα να γίνει ισχυρότερο είναι άπειρη. Πηγαίνετε στο βαθμό που μπορείτε, ξέρω ότι το έχεις μέσα σου. Πιστεύω σαν φέτος έχει πλήρη, από τον Απρίλιο του έχω κάνει sooooooo πολύ, ότι αισθάνεται σαν ήταν ένα έτος αντί των 3 μηνών. Αστείο πράγμα είναι ημέρα μου πετούν από, αλλά και τόσο πολύ που συμβαίνει πιστεύω ότι couldnt κάνει πιθανώς όλα αυτά σε μία ημέρα. Είναι το όλο πράγμα πολλαπλή διάσταση, υποθέτω. Βρίσκομαι, όταν έξω και περίπου, κοιτάζοντας στα ανοικτά και στη συνέχεια να αρχίσει να "Om" στο εσωτερικό της, αλλά εξακολουθεί να αλληλεπιδράσουν με την πραγματικότητα και τους ανθρώπους. Είμαι απόλυτα ότι η αγάπη. Κάλεσα το "24 / 7 διαλογισμό." ![]() Αν και μου αρέσει αυτό, μερικές φορές είμαι εξαντληθεί έτσι, εγώ μετά βίας θυμάμαι να πάρει για ύπνο. Και εγώ πω αλλά τότε εγώ υπενθυμίζω, "Σύντομα, πολύ σύντομα όλοι θα είναι σε καλύτερη πιο ήσυχο περιβάλλον, αλλά μέχρι τότε διατηρούν truckin '!" Όμορφο μέλλον μας κρατά πρόκειται, και ξέρω ότι η ίδια του σε όλους μας ![]() |
||
|
|
|
#2 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | |||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ποτέ δεν τελειώνει??:
Απλά περίεργος, τι έχετε να κάνετε προσπάθησαν να διοχετεύσουν τις ενέργειές σας; Τσάκρα εκτός ισορροπίας μπορεί να δημιουργήσει τις αυξομειώσεις όσον αφορά την ενέργεια. Όταν κάποιος γίνεται αφυπνίζονται, υπάρχει μια εισροή της ενέργειας και θα πρέπει να διοχετεύεται και ισορροπημένη. Εάν οι φορείς δεν είναι λεπτότερα όσον αφορά την εναρμόνιση, μέσω του Τσάκρα του, ο φορέας αντισταθμίζει κατά περιόδους υψηλής ενέργειας για την απελευθέρωση της ενέργειας και τις περιόδους ανάπαυσης μεταξύ. Κάνετε οποιαδήποτε τακτικές ασκήσεις αναπνοής; Χρησιμοποιώ πολύ που ορίζονται HU (όπως Hugh), είναι επικεντρώνεται στο τρίτο μάτι, αυτό που πολλοί ονομάζουν την έδρα της ψυχής στο σώμα. Η OHM ακούτε της συχνά, εστιάζεται στην καρδιά Τσάκρα. Κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε, θα διαρκεί μόνο λίγα λεπτά κάθε φορά που απαιτείται. Ειρήνης και της αγάπης, Believ |
|||
|
|
|
#19 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Τα
|
Re: Ποτέ δεν τελειώνειΣυμφωνώ με Believ, έχω χρησιμοποιήσει πολλές ασκήσεις αναπνοής και Τσάκρα ευθυγράμμιση δημιουργεί και διαλογισμό. Έχω πήρα να πω ότι έχει γίνει μια τεράστια διαφορά. Το κάνω συνήθως 10 λεπτά μετά το ξύπνημα και 10 λεπτά πριν από το κρεβάτι, όταν δεν έχουν κατανείμει του χρόνου κατά τη διάρκεια της ημέρας μου. Άλλες μέρες έχω διαλογίστηκε για πάνω και ώρα.
Γιόγκα Πανεπιστήμιο για αναπνοή, Γιόγκα, Χαλάρωση, Διαλογισμός και Όλα τα καλά πράγματα για την Υγεία Έχει μεγάλη πληροφορίες σχετικά με Τσάκρας, θέσεις, το διαλογισμό και αναπνοή. Ευλογίες P |
||
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Phoenixflame για αυτό το χρήσιμο Post: |
raskrutkaseo (09-04-2009)
|
![]() |
Ποτέ δεν τελειώνει;
|
||||
| ? | Ποτέ δεν τελειώνει | ? | ? | Threads |
| Υγεία: Χαβάη Κυκλική Universal Health Care Πρόγραμμα για τα παιδιά μετά από επτά ... - Kais | Editor | , | 0 | 10-17-2008 06:20 PM |
| 2012: The Year The Internet Ends | Jonas1 | ΕΡΚΟΛΟΥΜΠΟΥΣ ή Κόκκινος Πλανήτης | 0 | 09-25-2008 11:06 PM |
| Το ημερολόγιο των Μάγια λήγει στις 21 Δεκέμβρη του 2012 | Jonas1 | , | 0 | 04-15-2008 03:33 PM |
| Ετικέτες |
| Ποτέ δεν τελειώνει | |
| Ποτέ δεν τελειώνει | |
|
|