|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Duchovní probuzení Diskutujte a sdílejte nebo zeptat na cokoliv vztahující se k duchovnímu probuzení. |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
To nikdy nekončíNěkdy mám pocit, víc vzhůru než jsem kdy v životě a pak ostatní Stále cítím, že jsem blázen pěší spánku. Je to cyklus, jak jsme neustále rostou? Budu někdy cítit opravdu vyrovnaný?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: To nikdy nekončíCitace:
Cítím to tak moc, myslím, že máme "momenty" probuzení, než jsme se úplně "vzhůru"? Laura
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k love333 Thank You For This Užitečné post: |
Phoenixflame (07-03-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
Re: To nikdy nekončí![]() Souhlasím s vámi love333. Mám pocit, schopnost dostat silnější je nekonečný. Jít až tak daleko, jak je možné, já vím, máš to v sobě. Nemám pocit, že tento rok byl plný, od dubna jsem udělal sooooooo tolik, že se cítí jako jeho byl rok, a ne starší než 3 měsíce. Legrační je, mé dny ubíhají, ale tolik se děje, cítím to couldnt možná udělali vše, co v jednom dni. Jeho celý násobek rozměru věc, myslím. Jsem se ocitl, když mimo a kolem, dívala se a potom se začne "Om" vnitřně, a přesto v interakci s realitou a lidí. Úplně jsem rád, že. Nazval jsem to "24 / 7 meditaci." ![]() I když jsem rád, že jsem nějaký čas jsem tak vyčerpaný, jsem sotva pamatovat dostat do postele. A já říkám si ale pak jsem připomněla jsem si: "Brzy, velmi brzy se všichni budou mít lépe více klidném prostředí, ale do té doby pořád Truckin '!" Naše krásná budoucnost mě drží v chodu, a vím, že jeho stejné v každém z nás ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Členské
Junior Member
|
Re: To nikdy nekončíCitace:
Jsem jen zvědavý, co jste se pokusili udělat, aby kanál vaše energie? Čakry z bilance může vytvořit výkyvy v energii. Když už je člověk probudil, tam je příval energie, a to musí být rozvedena a vyvážené. Je-li jemnější subjekty nejsou v jedné ose, přes čakra je, tělo kompenzuje vysokou energií období k uvolnění energie a doby odpočinku mezi. Děláš žádný pravidelný Dechová cvičení? Používám dlouho protahuje HU (jako Hugh), je zaměřen na třetí oko, to, co mnozí volají sídlo duše v těle. OHM uslyšíte často, je zaměřen na srdeční čakry. Něco, co by se mohli pokusit, trvá pouze několik minut, kdykoli bylo zapotřebí. Mír a láska, Believ |
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
Re: To nikdy nekončíSouhlasím s Believ, I've been using mnoho dechových cvičení a čakry a meditaci představuje vyrovnání. Mám říct, že učinil obrovský rozdíl. Obvykle to 10 minut po probuzení a 10 minut před spaním, když nemám přidělit období, můj den. Ostatní dny jsem přemýšlel a přes hodinu.
Jóga univerzity po dechu, jóga, relaxace, meditace a All Good Things pro zdraví Má skvělé informace o čakry, pozice, meditaci a dýchání. Požehnání P |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Phoenixflame Thank You For This Užitečné post: |
ProfessorChaos 09.03.2009, 04:35 PM
|
![]() |