Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Той никога не свършва | Блог | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | ? | Той никога не свършва | Той никога не свършва? | Канал |
| Духовно пробуждане Обсъждане и да споделят или да поиска нищо, свързано с духовното пробуждане. |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
![]() |
|
|
LinkBack | Той никога не свършва | Той никога не свършва |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Той никога не свършваПонякога ми се чувстват по-буден, отколкото някога съм бил в живота и след това останалите, все още се чувствам сякаш съм ходене сън глупак. Това ли е постоянен цикъл, както ние растат? Ще съм се чувстват наистина балансиран?
|
||
|
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: Той никога не свършва?:
Чувствам се по същия начин, мисля, че имаме "моменти" на пробуждане, преди да стане напълно "буден"? Лора
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Държавите
Държавите
|
|
||
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Новите държави -
Младши държави
|
|
||
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за love333 За това полезно мнение: | Phoenixflame (07-03-2009) |
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Държавите
Държавите
|
Re: Той никога не свършва![]() Съгласен съм с вас love333. Чувствам се способността да се силна е безкрайно. Иди, доколкото можеш, знам, че го има в себе си. Аз се чувствам като тази година е пълна, от април sooooooo съм направил много, че тя се чувства като му е една година, а от 3 месеца. Странно нещо е моят ден лети от, още толкова става аз чувствам, че нямаше как евентуално направи всичко това в един ден. Нейната цялото множество, което измерение, предполагам. Да намеря себе си, когато се разхождате, без да гледа и след това да започне да "Ом" вътрешно, но все още си взаимодействат с реалността и хора. Напълно съм, че любовта. Аз го нарече "24 / 7 медитация." ![]() Въпреки, че аз го обичам, понякога съм толкова изчерпана, почти не помня Как да стигнем до леглото. И аз се казвам , но тогава аз се напомня, "Скоро, много скоро всички ние ще бъдат в по-добре по-peacefull околната среда, но до тогава да държат на Truckin '!" Нашата красива бъдеще ще продължава да ме и знам, че си на едни и същи във всички нас ![]() |
||
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Той никога не свършва?:
Просто любопитно, какво сте се опитали да направим, за да ви канал енергийни източници? Чакри от баланс може да създаде колебания в енергетиката. Когато човек става събуди, там е нахлуването на енергия и това трябва да бъдат насочени и балансирано. Ако по-фини органи не са в привеждането в съответствие, чрез Chakra's, тялото компенсира от високите периоди на енергия за освобождаване на енергия и време за почивка между тях. Правите ли всички редовни упражнения за дишане? АЗ употреба дълго изтеглени Унгария (като Хю), тя е насочена към третото око, това, което мнозина наричат седалището на душата в тялото. В OHM чуете на често, е фокусирано върху сърдечната чакра. Нещо, което може да опитате, то отнема само няколко минути по всяко време е необходимо. Мир и любов, Believ |
|||
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Държавите
Държавите
|
Re: Той никога не свършваСъгласен съм с Believ, аз бях с много упражнения за дишане и Чакра изравняване пози и медитация. Аз трябва да кажа, че е направила огромна разлика. Аз обикновено го правят 10 мин. след като се събуди и 10 мин. преди лягане, когато не е нужно да издадат от време, през деня ми. Други дни са в медитация и над час.
Йога Университет за дъх, йога, релаксация, медитация и всички хубави неща за здравето Има много информация за чакрите, позиции, медитация и дишане. Благословения П |
||
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за Phoenixflame За това полезно мнение: | ProfessorChaos (09-04-2009) |
![]() |
Той никога не свършва?
|
||||
| ? | Той никога не свършва | ? | ? | Последно мнение |
| Здраве: Хаваи Завършва Универсален по здравеопазването програма за деца след седем ... - Kais | Editor | Новини - Здраве | 0 | 10-17-2008 06:20 ч. |
| 2012 г.: Годината на интернет аукциона | Jonas1 | Видео - Пророчества | 0 | 09-25-2008 11:06 ч. |
| Календарът на маите завършва на 21-ви декември 2012 година | Jonas1 | Видео - маите & Календар 2012 | 0 | 04-15-2008 03:33 ч. |
| Тагове |
| Той никога не свършва | |
| Той никога не свършва | |
|
|