Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

??   Глобален единство на Общността > Глобален единство Главна > Духовно пробуждане

Духовно пробуждане Обсъждане и да споделят или да поиска нищо, свързано с духовното пробуждане.

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Завършва
Видео: Завършва ,

??

LinkBack Той никога не свършва Той никога не свършва
? 06-19-2009, 09:04 ч.   #1 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 1801, Level: 26Points: 1801, Level: 26Points: 1801, Level: 26
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

tamella ???

Activity Longevity
0/20 13/20
Today ??
0/0 ssssss152
Благодаря: 3
Благодари на 40 пъти в 23 Мнения
tamella is on a distinguished road

Той никога не свършва

Понякога ми се чувстват по-буден, отколкото някога съм бил в живота и след това останалите, все още се чувствам сякаш съм ходене сън глупак. Това ли е постоянен цикъл, както ние растат? Ще съм се чувстват наистина балансиран?
tamella est

</td>

<td class= It never ends???
? 06-19-2009, 09:35 ч.   #2 (Permalink)
Държавите
Senior Member
Points: 2199, Level: 29Points: 2199, Level: 29Points: 2199, Level: 29
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

LoLo113 ???

Activity Longevity
1/20 9/20
Today ??
0/0 ssssss122
Благодаря: 189
Благодари 198 пъти в 94 Мнения
LoLo113 is on a distinguished road

Re: Той никога не свършва

?:
?: tamella It never ends
Понякога ми се чувстват по-буден, отколкото някога съм бил в живота и след това останалите, все още се чувствам сякаш съм ходене сън глупак. Това ли е постоянен цикъл, както ние растат? Ще съм се чувстват наистина балансиран?

Чувствам се по същия начин, мисля, че имаме "моменти" на пробуждане, преди да стане напълно "буден"?

Лора

</td>

? 06-28-2009, 03:46 ч.   #3 (Permalink)
Държавите
Държавите
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss50
?: Лос Анджелис
?: 1
Благодаря: 41
Благодари на 39 пъти в 26 Мнения
Phoenixflame is on a distinguished road

Smile Re: Той никога не свършва

Имах много, че голяма част от миналата година и всички на тази година.

Висока енергийна за малко сън или достатъчно сън. Или просто не е в състояние да се събуди и остана буден reguardless на достатъчно сън или това, което аз погълнат, кафе, Redbull, зелен чай, и др ...

Неговата част от опита, може да отнеме доста отразява върху вашата работа.

Финикс
Phoenixflame est

</td>

? 07-03-2009, 03:32 ч.   #4 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1

love333 ???

Activity Longevity
0/20 5/20
Today ??
0/0 ssssssss4
?: Далас
Благодаря: 8
Благодари на 3 пъти за 3 Мнения
love333 is on a distinguished road

Wink Re: Той никога не свършва

Да си истински. Аз винаги минават през пръстен повече и повече, но всеки път, когато чувства като научих A Lil повече и като разбрала колко много аз не знам. Щом смятате, че той слезе тя ще ви покаже, че не. си странно изглежда, че всяка година нещата започват да се получи по-ясна и странни неща се случват все повече и повече. особено сега. цялата тази година, доколкото му е природата. Аз съм виждал толкова много. Чудя се колко силен може да стане?

Стиви
love333 est

</td>

Следния потребител казва, благодаря ти за love333 За това полезно мнение:
Phoenixflame (07-03-2009)
? 07-03-2009, 06:15 ч.   #5 (Permalink)
Държавите
Държавите

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss50

Съгласен съм с вас love333. Чувствам се способността да се силна е безкрайно. Иди, доколкото можеш, знам, че го има в себе си. Аз се чувствам като тази година е пълна, от април sooooooo съм направил много, че тя се чувства като му е една година, а от 3 месеца. Странно нещо е моят ден лети от, още толкова става аз чувствам, че нямаше как евентуално направи всичко това в един ден. Нейната цялото множество, което измерение, предполагам. Да намеря себе си, когато се разхождате, без да гледа и след това да започне да "Ом" вътрешно, но все още си взаимодействат с реалността и хора. Напълно съм, че любовта. Аз го нарече "24 / 7 медитация."

Въпреки, че аз го обичам, понякога съм толкова изчерпана, почти не помня Как да стигнем до леглото. И аз се казвам , но тогава аз се напомня, "Скоро, много скоро всички ние ще бъдат в по-добре по-peacefull околната среда, но до тогава да държат на Truckin '!" Нашата красива бъдеще ще продължава да ме и знам, че си на едни и същи във всички нас
Phoenixflame est

</td>

? 07-18-2009, 02:34 ч.   #6 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 617, Level: 12Points: 617, Level: 12Points: 617, Level: 12

BelievHUman ???

Activity Longevity
1/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss47
Благодаря: 2
Благодари на 33 пъти в 21 Мнения
BelievHUman is on a distinguished road

?:
?: tamella It never ends
Здравейте tamella,
Просто любопитно, какво сте се опитали да направим, за да ви канал енергийни източници?

Чакри от баланс може да създаде колебания в енергетиката. Когато човек става събуди, там е нахлуването на енергия и това трябва да бъдат насочени и балансирано. Ако по-фини органи не са в привеждането в съответствие, чрез Chakra's, тялото компенсира от високите периоди на енергия за освобождаване на енергия и време за почивка между тях.

Правите ли всички редовни упражнения за дишане?

АЗ употреба дълго изтеглени Унгария (като Хю), тя е насочена към третото око, това, което мнозина наричат седалището на душата в тялото. В OHM чуете на често, е фокусирано върху сърдечната чакра.

Нещо, което може да опитате, то отнема само няколко минути по всяко време е необходимо.

Мир и любов,

Believ
BelievHUman est

</td>

? 07-19-2009, 02:28 AM   #7 (Permalink)
Държавите
Държавите

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss50

Съгласен съм с Believ, аз бях с много упражнения за дишане и Чакра изравняване пози и медитация. Аз трябва да кажа, че е направила огромна разлика. Аз обикновено го правят 10 мин. след като се събуди и 10 мин. преди лягане, когато не е нужно да издадат от време, през деня ми. Други дни са в медитация и над час.

Йога Университет за дъх, йога, релаксация, медитация и всички хубави неща за здравето Има много информация за чакрите, позиции, медитация и дишане.

Благословения

П
Phoenixflame est

</td>

Следния потребител казва Благодаря ви за Phoenixflame За това полезно мнение:
ProfessorChaos (09-04-2009)
??

Той никога не свършва?
? Той никога не свършва ? ? Последно мнение
Здраве: Хаваи Завършва Универсален по здравеопазването програма за деца след седем ... - Kais Editor Новини - Здраве 0 10-17-2008 06:20 ч.
2012 г.: Годината на интернет аукциона Jonas1 Видео - Пророчества 0 09-25-2008 11:06 ч.
Календарът на маите завършва на 21-ви декември 2012 година Jonas1 Видео - маите & Календар 2012 0 04-15-2008 03:33 ч.

Тагове
Завършва
Завършва ,

Той никога не свършва
Той никога не свършва

Той никога не свършва
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

?? HTML?
Trackbacks са ?
Pingbacks са ?
Refbacks са ?

Той никога не свършва?Той никога не свършва??? 07:11 ч.?

Автоматични преводи доставени от НЛП-ER
Осъществено от VBulletin ®? 3.8.1
Той никога не свършва © 2000 - 2009? Jelsoft Enterprises ООД
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google

Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0