|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Духовно буђење Дискутују и размењују или питати ништа у вези са духовног буђења. |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#1 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
|
||
|
|
|
| Након 2 Усерс саы Хвала МонРасз За Корисникове Постове |
Катхлеен Анн (06-11-2009),
Нарније (06-25-2009)
|
|
|
#2 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-001 Дневне тхоугхтс - ЖивотДТ-001 - Живот:
Данашњи рефлексија су о: Живот сам. Основна питања су: Шта је живот? Шта дефинише живот? Зашто живимо? ... Дозволите ми да вам дају 3 референце књига вредна читања. Макс Слобода Лонг и његове књиге о Хуна Магија, објашњавајући физичко тело - духовно тело односа, др Брајан Вајс и његова искуства са регресиона терапија, записан у књигама: Многи мајстора, многе животе и кроз време у Исцељење. И Согыал Ринпоче са својим Тибетанска књига живота и смрт. Дневне мисли које Пон Расз 05/2009 Дневни тхоугхтс канал ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:12 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала МонРасз За Корисникове Постове |
Катхлеен Анн (06-11-2009)
|
|
|
#3 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-002 Дневне тхоугхтс - дискусијаДТ-002 - дискусија:
Данашњи рефлексија су о: Дискусија. Док се припрема за моју скрипту ДТ-001, о животу, мислио сам о округлом столу, и како је тешко да разумемо једни друге и да се постигне прави напредак у предмет расправе. Па хајде да истражите овај мало даље. Да ли ми заиста разумемо једни друге? ... Лецтум Порука: Хиљаде речи и ништа не рече, као талас звука, баш страшно лоше. Трим и фино подешавање, док је звук право, пробуди у оквиру значења речи могу. Дневне мисли које Пон Расз 05/2009 Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:13 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
|
|
|
#4 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-003 Дневне тхоугхтс - ЗвуѐиДТ-003 - Звуци:
Данашњи рефлексија су о: Звуци. Током последње дневна Мисли сам говорио о дискусији и тешкоће да разумеју једни друге, чак и говоре исти језик. Данас бих желео да се копа мало дубље у звуке и речи исте и различитих језика. Шта језику представљају? ... Колико год да се трудимо да спречи ретке врсте од изумирања, треба покушати да различитим групама и културама, с њиховим речима, звуцима и музиком живи. Представља њихов начин живота и начин размишљања. На крају ми још увек не знам који стил живота ће бити онај који може да гарантује наш опстанак на овој планети Земљи. Дневне мисли које Пон Расз 05/2009 Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:14 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
|
|
|
#5 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-004 Дневне тхоугхтс - Високи путДТ-004 - ауто-пута:
Данашњи размишљања је требало да буде око Фондације мисли, али интро је постала толико дуго да сам морао да је присутан само по себи. Дакле, овде је: Хигхуаы. Свакодневни милијарде људи направити трилионе мисли. Разуме се, већина мисли круже око обављања дневних активности. Али смо желели да остане заузет. Пошто је заузет дан је цоол. Чини нам се осећају важним, као глумац, политичар и лекар. ... Порука Лецтум: Једна кап кише заједно са другима, расте потока, а затим други, да постану реке, заједно са више, могу да попунити океана, до обале. Чиста и упорна, слаб као извор, једном уједињени, шта моћна сила. Дневне мисли које Пон Расз 05/2009 Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:16 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
|
|
|
#6 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-005 Дневне тхоугхтс - заштитни зид Постави 1ДТ-005 - 1 заштитни зид Залазак:
Данашњи рефлексија су о: Заштитног зида - Постави 1. Од слаб извор воде може да нарасте до реке која може испунити цео океан, хајде да анализирамо шта је данас требало да буде квалитете воде. Другим речима, како би ми тако мислимо да наше мисли може постати јака и моћна и бити прихватљив од стране других. ... Лецтум Порука: Знате да када сте у брдско жељезница вас се боје и доживљава чудно осећање пролази кроз тело када се иде доле. Иако је ово забавно да раде, такође можете користити да тестирате своје менталне способности. Следећи пут када се провозају направити ментално подесите следеће: Мисли по ... дневна Пон Расз - 06/2009 Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:17 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
|
|
|
#7 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-006 Дневне тхоугхтс - Постави зида 2ДТ-006 - Фиреуалл Залазак 2:
Данашњи рефлексија су о: Заштитног зида - Залазак 2. У последњих дневна Мисли сам говорио о истини, као први грађевински камен Фондација тхоугхтс. Истина - мислите о томе за тренутак - истина - оно што би ти квалитете се односе на то? Нису могли да кажемо да је чисто и транспарентно - к'о воду? Као воду да би био срећан да пије? А каква је логика? Није логика слична истини? Може да буде логика без истине истина или без логике? ... Крајњи циљ свега овога је да се нађе скуп правила, основа мисли, да ми као група или друштво може да се најчешће прихвата, тако да ми заиста разумемо једни друге са нашим акцијама и осећања. Истина и логика отвори врата у свој живот, у наш живот, за бољи живот за све нас. Нека истину и логике да се извор реке који ће попунити океан. Дневне мисли које Пон Расз - 06/2009 Пон Расз'з канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:18 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
|
|
|
#8 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-007 Дневне тхоугхтс - времеДТ-007 - Време:
Данашњи рефлексија су о: Време. Позивајући се на последње дневна мисли, надам се да је време да мало сесију медитације. Јасно ми је да је дневни распоред није свачији омогућава додатно време. Тако данас, хтео бих да искористим ову прилику и фокусирати се на време себе и видети шта се може имати утицај на нас. ... Али, можда је то, перцепцији времена, и да је то како опажамо живот? Ако је живот једнократни догађај, постоји тенденција да мислим да зграби што више могу, пре него што сам се приказују ван њега, и не занима оно што долази након тога. Међутим, ако погледамо на могуцност да буде поново родити у другом животу, а један од изненадне аспекта времена и живота мења и време мање речи као достигнуће, раст и учење, заменити оне пуно оних времена, као што су новац, моћ и статус. Дневне мисли које Пон Расз - 06/2009 Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:19 ПМ.. |
||
|
|
|
|
|
|
#9 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-008 Дневне тхоугхтс - СтвариДТ-008 - Ствари:
Данашњи рефлексија су о: Ствари. Прилично добар посао је да се изнајмљују погона за складиштење. Потражња расте, франшизе модела су изграђена, - у свему, ова врста пословања цвета, јер људи само треба висе простора за своје ствари, након што куће и гаража је попунио, и да до плафона понекад. ... Лецтум Порука: Знање и мудрост су више од речи, сакупљајући оне је оно што чини живот вреди. Ствари је важно, то је оно што мислите, такође, све док не приметите ствари је као зоолошки врт. Одузети слобода, што није кул, слободу изгубите и изгледају као будала. Дневне мисли које Пон Расз - 06/2009 Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:21 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
|
![]() |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Белл цурве: књига доводи до мисли о вери - Дневни пилот | Editor | Вести - Наука и Религија | 0 | 02-05-2009 11:00 ПМ |
| Долина гаји здравији мисли - Либан Дневне вести | Editor | Вести - Природне Здравље | 0 | 10-05-2008 04:21 ПМ |
| Тајна Закон љубави: мисли, осећања и атракција | Jonas1 | Видеос - Закон привлачења | 0 | 09-18-2008 08:55 АМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|