|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Spiritual Atmodas Apspriediet un dalieties vai lūgt jebko, kas saistīts ar garīgo atmodu. |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
|
||
|
|
|
| Pēc 2 Lietotāji Say Paldies MonRasz Par šo noderīgo Post: |
Kathleen ann (06-11-2009),
Narnia 06-25-2009, 12:26
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
DT-001 Daily Thoughts - LifeDT-001 - Life:
Šīsdienas pārdomas ir par: Life pati. Pamatjautājumiem: Kas ir dzīve? Kas nosaka dzīves? Kāpēc mēs dzīvojam? ... Ļaujiet man sniegt jums 3 atsauces par grāmatu ir vērts lasījumā. Max Brīvības Gari un viņa grāmatas par Huna Magic, izskaidro fiziskā ķermeņa - garīgā ķermeņa attiecības, Dr Brian Weiss, un viņa pieredzi ar regresijas terapija, norakstītas savās grāmatās: Daudzi Kapteiņi, daudzas dzīvības un Through Time stāšanās sadzīšana. Un Sogyal Rinpoče ar viņa tibetiešu Dzīves un Dying Book. Daily Thoughts by 05/2009 Pr Rasz Daily Thoughts Channel YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:12.. Reason: Update |
||
|
|
|
| 09-14-2009, 05:53 |
Kathleen ann (06-11-2009)
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
DT-002 Daily Thoughts - DiskusijaDT-002 - Diskusijas:
Šīsdienas pārdomas ir par: Discussion. Vienlaikus gatavojoties manu skriptu DT-001, par dzīvi, es domāju par apaļā galda diskusiju, un cik grūti ir saprast vienam otru un, lai panāktu reālu progresu temats diskusijā. So let's izpētīt šo nedaudz vairāk. Vai mēs tiešām saprot viena otru? ... Post Lectum: Tūkstošiem vārdu un nekas teica, kā vilnis skaņu, tikai awfully slikti. Apdari un fine tune, līdz skaņa ir tiesības, modināt nozīme ietvaros vārdus varētu. Daily Thoughts by 05/2009 Pr Rasz Mon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:13.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
DT-003 Daily Domas - SoundsDT-003 - skaņas:
Šīsdienas pārdomas ir par: Sounds. Laikā pēdējā ikdienas domas es runāju par diskusijām un grūti saprast vienam otru, pat runā tajā pašā valodā. Šodien es gribētu rakt mazliet dziļāk skaņas un vārdi paši un dažādās valodās. Kāda valoda ir? ... Cik mēs cenšamies, lai novērstu retas sugas izzušanu, mums būtu arī jācenšas saglabāt dažādām grupām un kultūrām, ar savu vārdu, skaņas un mūzikas dzīvi. Tā ir viņu dzīves stilu un domāšanas veidu. Beidzot mēs joprojām nezinām, kas dzīvesveids ir viens, kas var garantēt mūsu izdzīvošana uz šīs planētas Zemes. Daily Thoughts by 05/2009 Pr Rasz Mon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:14.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
DT-004 Daily Thoughts - High WayDT-004 - High Way:
Šodien iecerēm bija paredzēts apmēram domas Foundation, bet Intro bija tik ilgi, ka man bija klāt tai pašai. Tātad šeit tas ir: Highway. Ikdienas miljardiem cilvēku radītu triljoniem domas. Saprotams, lielākā daļa no domas riņķo ap pildot ikdienas darbībām. Bet mēs arī gribētu palikt aizņemts. Ņemot aizņemta diena ir cool. Liek mums justies svarīga, kā aktieris, politiķis vai ārstu. ... Post Lectum: Viens piliens lietus, kopā ar citiem, aug plūsmā un tad otru, lai kļūtu upes, kā arī vairāk, var aizpildīt līdz okeāna līdz krastam. Tīra un noturīgi, vāja kā avotu, ja vieno, kas spēcīgs spēks. Daily Thoughts by 05/2009 Pr Rasz Mon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:16.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
DT-005 Daily Thoughts - Ugunsmūris Set 1DT-005 - Ugunsmūris Set 1:
Šīsdienas pārdomas ir par: Ugunsmūris - Set 1. Tā kā vāju ūdens avots var pieaugt līdz upei, kas var aizbērt visu okeānu, let's analizēt šodien to, ko ūdens kvalitātei vajadzētu būt. Citiem vārdiem sakot, kā lai mēs domājam, lai mūsu domas var kļūt par spēcīgu un jaudīgu un ir pieņemami citi. ... Post Lectum: Jūs zināt, ka tad, kad esat amerikāņu kalniņi jums ir bail un rodas dīvaina sajūta iet caur jūsu ķermeņa, kad tas iet uz leju. Lai gan tas ir patīkami darīt, to var izmantot arī tam, lai pārbaudītu savas garīgās spējas. Nākamajā reizē jūs lietojat ride izveidot šādas garīgās set: ... Daily Thoughts pa Mon Rasz - 06/2009 Mon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:17.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
DT-006 Daily Thoughts - Ugunsmūris Set 2DT-006 - Ugunsmūris Set 2:
Šīsdienas pārdomas ir par: Ugunsmūris - Set 2. Jo pēdējā ikdienas domas es runāju par patiesību, kā pirmais celtniecības akmens domu Foundation. Patiesību - domāju par to brīdi - patiesību - Kādas jūs saistīti ar to? Neizdevās mēs sakām ka ir tīra un pārskatāmi - piemēram, ūdens? Kā ūdens mēs labprāt iedzert? Un kā par loģiku? Nav loģika līdzīgi patiesība? Var pastāvēt bez patiesības vai patiesību, loģiku, bez loģikas? ... Galvenais mērķis visu šo, ir atrast noteikumu kopumu, pamats domu, ka mēs kā grupa vai sabiedrība var kopīgi pieņemt, lai mēs patiesi saprast vienam otru ar savu rīcību un sajūtas. Patiesība un loģika atvērt durvis, ar savu dzīvi, mūsu dzīvi, labāku dzīvi mums visiem. Ļaujiet patiesība un loģika ir avots, upe, būs jāaizpilda okeānā. Daily Thoughts by Mon Rasz - 06/2009 Mon Rasz'z Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:18.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
DT-007 Daily Thoughts - TimeDT-007 - laiks:
Šīsdienas pārdomas ir par: Laiks. Atsaucoties uz pēdējā ikdienas domas, es ceru, ka jums bija laiks to darīt nedaudz meditācijas sesijā. Es saprotu, ka ne visiem ikdienas grafiks dod papildu laiku. Tātad šodien, es gribētu izmantot šo iespēju, un tie jākoncentrē uz laiku sevi un redzēt, kāda ir tās ietekme varētu būt no mums. ... Bet varbūt tas, uztvere laika, ir arī jādara, kā mēs uztveram dzīvi? Ja dzīve ir viena laika ziņā ir tendence domāt, es gribu tvert tik daudz, cik varu, pirms es esmu izsīkt, un es negribu to, kas nāk pēc tam. Tomēr, ja mēs skatāmies uz iespēju tikt atdzimis citā dzīvē, tad viens no pēkšņas aspekts laika un dzīves izmaiņas un laika mazāk vārdu kā sasniegums, izaugsmi un mācīšanos, aizstāj tos, pilna laika tiem, piemēram, naudas, varas un statusu. Daily Thoughts by Mon Rasz - 06/2009 Mon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:19.. |
||
|
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
DT-008 Daily Thoughts - ThingsDT-008 - lietas:
Šīsdienas pārdomas ir par: Things. Diezgan labs bizness izīrēt angārus. Pieprasījums pieaug, franšīzes modeļi ir būvēti, - kopumā šis biznesa veids ir strauji attīstās, jo cilvēki vienkārši nepieciešams vairāk vietas par to mantu, pēc mājām un garāžu ir uzpildīta un ka līdz griestiem dažreiz. ... Post Lectum: zināšanas un gudrība, ir vairāk nekā tikai vārdi, savāc tās ir tas, kas padara dzīvi vērts. Sīkumi ir svarīgi, ka tas, ko tu domā, arī, kamēr Jūs ievērojat sīkumi ir kā zoodārzs. Atņemt brīvību, ja nav cool, brīvība jūs zaudējat un izskatās kā muļķis. Daily Thoughts by Mon Rasz - 06/2009 Mon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:21.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
![]() |