|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| התעוררות רוחנית לדון ולשתף או לשאול כל דבר הקשור התעוררות רוחנית. |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-001 מחשבות היום - החייםDT-001 - חיים:
היום הם על השתקפויות: החיים עצמם. השאלות הבסיסיות הן: מה הם החיים? מה מגדיר חיים? למה אנחנו חיים? ... הרשה לי לתת לך 3 אזכורים של ספרים שכדאי לקרוא. מקס חופש ארוך הספרים שלו על מג 'יק הונא, המסביר את הגוף הפיזי - הגוף הקשר הרוחני, ד"ר בריאן וייס החוויות שלו עם טיפול רגרסיה, כתוב בספרים שלו: מאסטרס רבים, ואת חייהם של רבים לאורך זמן לתוך ריפוי. ו Sogyal הטיבטי רינפוצ 'עם הספר שלו החיים למות. יומי מחשבות על ידי שני Rasz 05/2009 יומי מחשבות Channel YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:12.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי MonRasz על ההודעה המועילה הזאת: |
קתלין אן 06-02-2009, 03:18
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-002 מחשבות היום - דיוןDT-002 - דיון:
היום הם על השתקפויות: דיון. בעת הכנת סקריפט שלי DT-001, על החיים, חשבתי על דיון שולחן עגול, ועל כמה קשה להבין אחד את השני כדי להשיג התקדמות ממשית בתוך הנושא של הדיון. אז בוא לחקור את זה עוד קצת. האם אנחנו באמת מבינים אחד את השני? ... פוסט Lectum: אלפי מילים אמר כלום, כמו גל של צליל, פשוט נורא רע. Trim ואת המנגינה בסדר, עד הצליל הנכון, לעורר את המשמעות בתוך מילים אולי. יומי מחשבות על ידי שני Rasz 05/2009 שני Rasz של הערוץ: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:13.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-003 יומי מחשבות - נשמעDT-003 - נשמע:
היום הם על השתקפויות: נשמע. במהלך היום מחשבות לאחרונה דיברתי על הדיון ועל הקושי להבין אחד את השני, אפילו מדברים את אותה שפה. היום אני רוצה לחפור קצת יותר לעומק הצלילים והמילים של אותן שפות שונות. מה שפה לייצג? ... ככל שאנו מנסים למנוע מינים נדירים מהכחדה, אנחנו צריכים גם מנסה לשמור על קבוצות ותרבויות שונות, עם המילים, לצלילים ולמוזיקה שלהם בחיים. הוא מייצג את אורח החיים ואת דרך המחשבה שלהם. לבסוף אנחנו עדיין לא יודעים איזה חיים יהיה אחד כי יכול להבטיח את ההישרדות שלנו על פני האדמה הזאת הפלנטה. יומי מחשבות על ידי שני Rasz 05/2009 שני Rasz של הערוץ: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:14.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-004 מחשבות היום - High WayDT-004 - High Way:
השתקפויות של היום היו אמורים להיות על קרן של מחשבות, אבל Intro נעשה כל כך הרבה זמן כי הייתי צריך להציג אותו בפני עצמו. אז הנה היא: את הכביש. מיליארדי היומיומיים של האנשים ליצור טריליונים של מחשבות. מובן שרוב המחשבות הן שחג סביב הביצועים של פעולות היומיום. אבל אנחנו גם רוצה להישאר עסוק. לאחר יום עמוס הוא מגניב. גורם לנו להרגיש חשובים, כמו שחקן, פוליטיקאי או רופא. ... פוסט Lectum: טיפה אחת של גשם, יחד עם אחרים, גובר זרם אחר ולאחר מכן, להפוך הנהר, יחד עם יותר, יכול למלא אוקיינוס, עד החוף. טהור ומתמשך, כמקור חלש, פעם אחת מאוחדת, מה כוח רב עוצמה. יומי מחשבות על ידי שני Rasz 05/2009 שני Rasz של הערוץ: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:16.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-005 מחשבות יומי - חומת האש של הגדר 1DT-005 - חומת האש של הגדר 1:
היום הם על השתקפויות: חומת האש - קבע 1. מאז למקור חלש של מים יכול לגדול עד הנהר שיכולה למלא אוקיינוס שלם, בוא היום מה לנתח את האיכויות מים צריך להיות. במילים אחרות, איך אנחנו צריכים לחשוב כך המחשבות שלנו יכול להיות חזק חזק להיות מקובל על ידי אחרים. ... פוסט Lectum: אתה יודע את זה כאשר אתם נמצאים ברכבת הרים שאתה מפחד וחווה את התחושות מוזר עובר על הגוף שלך כשזה יורד. אמנם זה כיף לעשות, זה יכול לשמש גם אותו במבחן היכולות הנפשי שלך. בפעם הבאה שאתה לוקח טרמפ ליצור את קבוצת הנפש הבאה: מחשבות ... היום על ידי שני Rasz - 06/2009 שני Rasz של הערוץ: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:17.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-006 מחשבות יומי - חומת האש של הגדר 2DT-006 - חומת האש של הגדר 2:
היום הם על השתקפויות: חומת האש - סט 2. בתוך המחשבות יומי האחרון דיברתי על האמת כפי אבן הבניין הראשון עבור קרן של מחשבות. האמת - תחשוב על זה רגע - האמת - אילו תכונות הייתם מתייחסים אליו? לא נוכל לומר זה טהור ושקוף - כמו מים? כמו מים נשמח לשתות? ומה ההיגיון? הוא לא היגיון דומה האמת? האם יש היגיון בלי האמת או האמת בלי הגיון? ... המטרה הסופית של כל זה, הוא למצוא סט של חוקים, יסוד של מחשבות, כי אנחנו כמו קבוצה או חברה יכולים לקבל בדרך כלל, כך אנו באמת מבינים אחד את השני עם פעולות הרגשות שלנו. האמת ההיגיון לפתוח את הדלת, בחיים שלך, בחיים שלנו, לחיים טובים יותר עבור כולנו. תן האמת ההיגיון להיות מקור הנהר כי ימלא את האוקיינוס. יומי מחשבות על ידי שני Rasz - 06/2009 שני Rasz'z Channel: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:18.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-007 מחשבות יומית - זמןDT-007 - זמן:
היום הם על השתקפויות: שעה. בהתייחסו מחשבות יומי האחרון, אני מקווה שלקחת את הזמן לעשות קצת מדיטציה הפעלה. אני מבין כי לוח הזמנים היומי של כולם לא מאפשרת זמן נוסף. אז היום, אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהתמקד הזמן עצמו ולראות מה ההשפעה על זה שאולי לנו. ... אבל אולי, את התפיסה של הזמן, יש גם לעשות כיצד אנו תופשים את החיים? אם החיים הם אירוע חד פעמי, יש נטייה לחשוב שאני רוצה לתפוס כמה שאני יכול, לפני שאני פועל מתוך זה, לא אכפת לי מה שבא לאחר מכן. עם זאת, אם מסתכלים על האפשרות של להיות נולד מחדש בחיים אחרים, ואז אחד פתאום את ההיבט של זמן ושינויים בחיים זמן המילים פחות כמו הישג, צמיחה, למידה, להחליף אלה מלא אלה זמן כגון כסף, כוח ומצב. יומי מחשבות על ידי שני Rasz - 06/2009 שני Rasz של הערוץ: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:19.. |
||
|
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-008 מחשבות יומית - דבריםDT-008 - דברים:
היום הם על השתקפויות: דברים. עסק די טובה היא להשכיר סככות אחסון. הביקוש הולך וגדל, מודלים זיכיון בנויים, - הכוללת, זה סוג של עסק משגשג, כי אנשים פשוט צריכים יותר שטח אחסון עבור רכושם, לאחר הביתה המוסך היה מלא, וכי עד לתקרה לפעמים. ... פוסט Lectum: ידע וחוכמה, הם יותר מסתם מילים, איסוף אלה היא מה שעושה את החיים שווה. חומר חשוב, זה מה שאתה חושב, יותר מדי, עד שמת לב דברים כמו בגן חיות. לקחת חופש, מה הוא לא מגניב, אתה מאבד את החופש ואת נראית כמו טיפש. יומי מחשבות על ידי שני Rasz - 06/2009 שני Rasz של הערוץ: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:21.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עקומת הפעמון: הספר מעלה מחשבות על אמונה - טייס יומי | Editor | חדשות - דת ומדע | 0 | 02-05-2009 11:00 |
| עמק נמלי מחשבות בריא - לבנון Daily News | Editor | חדשות - Natural Health | 0 | 10-05-2008 04:21 |
| חוק סוד של אהבה: מחשבות, רגשות ומשיכה | Jonas1 | וידאו - חוק המשיכה | 0 | 09-18-2008 08:55 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|