Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > بیداری روحانی
ثبت نام بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضا امروز پست جستجو امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

بیداری روحانی بحث و به اشتراک گذاری و یا درخواست هر چیزی مربوط به بیداری معنوی.

اخبار شرکت
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، کلیپ های جستجو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!

توجه : این تبلیغ برای اعضای ثبت نام نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : جستجوی پیشرفته ، Rasz ، افکار
فیلم : جستجوی پیشرفته ، Rasz ، افکار ،

Reply

LinkBack ابزارهای موضوع حالت نمایش
Old 06-11-2009 ، 08:12   #1 (permalink)
عضو
کاربر جدید
Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67
تشکر شده 40 بار در 27 پست
MonRasz is on a distinguished road

Exclamation افکار روزانه توسط Rasz جستجوی پیشرفته

DT - 000 -- تابلو :
روزانه افکار -- اینها از بازتاب در مورد چیزهای مهم در زندگی است. چیزهایی که به معنی ، که علت ، آغاز و یا به دلیل از چیزی. فقط یک لحظه و گرفتن بازتاب -- برای خودتان. زندگی چیست؟ چرا ما زندگی می کنند؟ چه نیروهای محرک ما در زندگی؟ طی روزهای بعد ، هفته ها و ماه شما برخی از افکار من در مورد آن را در اینجا پیدا کنید. افکار روزانه توسط Rasz 05/2009 جستجوی پیشرفته

افکار روزانه در کانال :
YouTube -- کانال MonRasz 's

آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:11.. علت : به روز رسانی
MonRasz está offline   Reply With Quote
تعداد 2 کاربر از شما تشکر بگو به MonRasz برای این پست سودمند :
ان کاتلین (06-11-2009) ، Narnia 06-29-2009 ، 03:56
Old 06-11-2009 ، 08:46   #2 (permalink)
عضو
کاربر جدید

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT - زندگی -- 001 افکار روزانه

DT - 001 -- زندگی :
بازتاب های امروز در حدود: زندگی خود را. سوالات پایه عبارتند از : زندگی چیست؟ تعریف زندگی چیست؟ چرا ما زندگی می کنند؟ ... من به شما اجازه می دهد که 3 کتاب از منابع ارائه ارزش خواندن. حداکثر آزادی بلند و کتاب خود را در مورد سحر و جادو Huna توضیح بدن جسمی -- ارتباط معنوی بدن ، آقای دکتر برایان weiß و تجارب خود را با درمان رگرسیون ، نوشته شده در پایین آثار او : بسیاری از اساتید ، جان بسیاری را در طول زمان و به شفا. و با او Rinpoche Sogyal کتاب تبتی زندگی و مرگ قرار دارد. افکار روزانه توسط Rasz 05/2009 جستجوی پیشرفته

افکار روزانه کانال

آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:12.. علت : به روز رسانی
پس شما نمی توانید به MonRasz برای این پست سودمند :
ان کاتلین (06-11-2009)
Old 06-11-2009 ، 12:46   #3 (permalink)
عضو
کاربر جدید

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT - بحث -- 002 افکار روزانه

DT - 002 -- بحث :
بازتاب های امروز در حدود: بحث. در حالی که من برای تهیه اسکریپت DT - 001 ، در مورد زندگی من در مورد بحث دور میز فکر ، و چه سخت است برای درک یکدیگر و برای رسیدن به پیشرفت واقعی در داخل ، موضوع بحث. بنابراین اجازه دهید این اکتشاف را کمی دورتر. آیا ما واقعا درک هر یک از سایر زبان ها؟ ... تنها Lectum : هزاران نفر از کلمات و هیچ چیز ، مثل یک موج صدا گفت ، فقط awfully بد است. تر و تمیز و لحن زیبا ، تا صدای حق است ، در درون بیدار معنی کلمات ممکن است. افکار روزانه توسط Rasz 05/2009 جستجوی پیشرفته

کانال جستجوی پیشرفته Rasz 's:

آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:13.. علت : به روز رسانی
ان کاتلین (06-11-2009)
Old 06-11-2009 ، 12:49   #4 (permalink)
عضو
کاربر جدید

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT - 003 روزانه افکار -- صدا

DT - 003 -- صدا ها :
بازتاب های امروز در حدود: تلفن های موبایل. در طول تاریخ و زمان آخرین افکار روزانه من در مورد بحث صحبت کردیم و مشکل را درک یکدیگر ، حتی در صحبت کردن به زبان همان. امروز من می خواهم کمی عمیق تر حفاری را برای تلفن های موبایل و کلمات از زبانهای مشابه و متفاوت است. چه زبان نماینده ام باشد؟ ... همانطور که آنجا که ما سعی در جلوگیری از انقراض گونه های نادر است ، ما نیز باید به حفظ گروه های مختلف و فرهنگ ها سعی کنید با کلمات خود ، صدا و موسیقی زنده است. این نشان دهنده شیوه زندگی آنها و از راه تفکر. بالاخره ما هنوز هم نمی دانم که زندگی خواهد شد که می تواند بقای خود را در سیاره زمین ، این تضمین کند. افکار روزانه توسط Rasz 05/2009 جستجوی پیشرفته

آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:14.. علت : به روز رسانی
ان کاتلین (06-11-2009)
Old 06-11-2009 ، 12:51   #5 (permalink)
عضو
کاربر جدید

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT - 004 افکار روزانه -- بزرگراه

DT - 004 -- بزرگراه :
بازتاب های امروز به افکار در مورد بنیاد قرار خواهد بود ، اما به معرفی تبدیل شد تا زمانی که من مجبور بودم آن را توسط خودش ارائه دهد. بنابراین در اینجا به آن : بزرگراه. میلیاردها روزمره مردم ایجاد تریلیونها افکار. طبعا بسیاری از افکار هستند circling در اطراف انجام اعمال روزانه است. اما ما همچنین می خواهم به ماندن سرش شلوغ است. پس از یک روز پر مشغله و باحال است. ما احساس می کند مهم است ، مثل یک بازیگر ، سیاستمدار و یا دکتر. ... تنها Lectum : یک قطره از باران ، همراه با دیگران ، افزایش می یابد و سپس جریان دیگری ، برای تبدیل شدن به رودخانه ، همراه با بیشتر ، می تواند تا اقیانوس را پر کنید ، تا ساحل. خالص و پایدار ، ضعیف است به عنوان یک منبع ، یک بار متحده ، چه نیروی قوی. افکار روزانه توسط Rasz 05/2009 جستجوی پیشرفته

آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:16.. علت : به روز رسانی
ان کاتلین (06-11-2009)
Old 06-11-2009 ، 12:53   #6 (permalink)
عضو
کاربر جدید

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT - 005 افکار روزانه -- تنظیم فایروال 1

DT - 005 -- فایر وال تنظیم 1 :
بازتاب های امروز در حدود: فایر وال -- تنظیم 1. از آنجایی که یک منبع ضعیف از آب می تواند به یک رودخانه است که می تواند اقیانوس را پر کنید تا کل ، تجزیه و تحلیل کنیم امروز چه کیفیت آب باید رشد کند. به عبارت دیگر ، چگونه ما فکر می کنیم به طوری که افکار ما می تواند تبدیل به قوی و قدرتمند و توسط دیگران قابل قبول باشد. ... تنها Lectum : شما می دانیم که زمانی که شما در رولرکوسترهای هستند شما هراس و احساسات غریبی را تجربه می رفتن را از طریق بدن خود که آن پایین رفتن. در حالی که این پاپ برای انجام شده است ، آن را مورد استفاده قرار گیرد همچنین می توانید آن را به آزمون توانایی های روانی خود را. دفعه بعد شما را سوار ایجاد زیر مجموعه روانی :... روزانه توسط افکار جستجوی پیشرفته Rasz -- 06/2009

آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:17.. علت : به روز رسانی
ان کاتلین (06-11-2009)
Old 06-11-2009 ، 12:55   #7 (permalink)
عضو
کاربر جدید

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT - 006 افکار روزانه -- تنظیم فایر وال 2

DT - 006 -- فایر وال تنظیم 2 :
بازتاب های امروز در حدود: فایر وال -- تنظیم 2. در آخرین روزانه افکار من در مورد واقعیت به عنوان سنگ ساختمانی برای اولین بار از افکار بنیاد صحبت کردیم. حقیقت -- در مورد آن را برای لحظه ای -- حقیقت -- می خواهید چه کیفیت های مربوط به آن فکر می کنم؟ نمی توانست ما می گویند که خالص است و شفاف است -- مانند آب؟ مثل آب ما خواهد بود خوشحال نوشیدنی؟ و چگونه در مورد منطق؟ منطق مشابه نمی باشد به حقیقت؟ آیا می توانم در آنجا منطق و بدون حق و یا حقیقت را بدون منطق باشد؟ ... هدف نهایی از همه این است که برای پیدا کردن مجموعه ای از قوانین ، پایه و اساس افکار ، که ما به عنوان یک گروه یا جامعه متداول را قبول می تواند ، به طوری که درک کنیم واقعا با یکدیگر با اقدامات ما و احساسات. حقیقت و منطق باز کردن درب ، در زندگی خود ، در زندگی ما ، برای یک زندگی بهتر برای همه ما است. اجازه دهید حقیقت و منطق باشد منبع رودخانه است که اقیانوس را پر کنید. افکار روزانه توسط Rasz جستجوی پیشرفته -- 06/2009

جستجوی پیشرفته Rasz'z کانال :

آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 1.655.. علت : به روز رسانی
ان کاتلین (06-11-2009)
Old 06-11-2009 ، 12:57   #8 (permalink)
عضو
کاربر جدید

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT - ساعت -- 007 افکار روزانه

DT - 007 -- ساعت :
بازتاب های امروز در حدود: ساعت. با اشاره به آخرین افکار روزانه ، من امیدوارم که شما در زمان زمان برای انجام یک جلسه مراقبه کم است. من می دانم که برنامه روزانه نیست اجازه می دهد تا برای همگان وقت اضافه. بنابراین امروز من می خواهم از این فرصت و تمرکز در زمان خود و ببینیم که چه چیزی ممکن است اثرات آن را بر ما داشته باشند شود. ... اما شاید از آن ، درک زمان ، همچنین به انجام چه درک زندگی کنیم؟ اگر زندگی است یک واقعه زمان ، گرایش به فکر می کنم من می خواهم برای گرفتن تا آنجا که من می توانم قبل از اینکه من در حال اجرا خارج از آن وجود ندارد ، و من امر اهمیتی نمی دهند چه پس از آن می آید. با این حال ، اگر ما در امکان جست و جو در دیگر زندگی تولد تازه یافته می شود ، سپس یکی از جنبه های ناگهانی و از زمان و تغییرات زندگی و زمان واژه ها کمتر مانند دستاورد ، رشد و یادگیری ، جایگزین آن تمام آنهایی زمان مانند پول ، قدرت و موقعیت. افکار روزانه توسط Rasz جستجوی پیشرفته -- 06/2009

آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:19..
ان کاتلین (06-11-2009)
Old 06-11-2009 ، 12:59   #9 (permalink)
عضو
کاربر جدید

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT - 008 افکار روزانه -- چیزهایی که

DT - 008 -- چیزهایی که :
بازتاب های امروز در حدود: چیزها می شود. کسب و کار خوب این است که اجاره کردن sheds ذخیره سازی. تقاضا در حال رشد است ، مدل ها حق رای دادن هستند ساخته شده است ، -- به طور کلی ، این نوع از کسب و کار پررونق است ، زیرا مردم تنها کاری که باید فضای بیشتری برای ذخیره سازی وسایل خود را ، پس از منزل و گاراژ شده است پر شد ، و تا سقف گاهی اوقات. ... تنها Lectum : دانش و حکمت ، بیش از فقط کلمات ، جمع آوری آن است که چه چیزی باعث به ارزش زندگی است. Stuff مهم است ، این چیزی است که شما فکر می کنید ، خیلی ، تا اینکه شما متوجه 'sstuff مثل باغ وحش. بردن آزادی ، دانلود آنچه نمی باشد ، آزادی شما از دست بدهد و مانند یک احمق نگاه. افکار روزانه توسط Rasz جستجوی پیشرفته -- 06/2009

آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:21.. علت : به روز رسانی
ان کاتلین (06-11-2009)
Reply

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
منحنی بل : کتاب به ارمغان می آورد تا افکار درباره دین -- خلبان روزانه Editor اخبار -- علم و مذهب 0 02-05-2009 11:00
دره بنادر افکار سالم -- لبنان اخبار روزانه Editor خبر -- بهداشت و درمان طبیعی 0 10-05-2008 04:21
قانون راز عشق : که افکار ، احساسات و جاذبه ها Jonas1 فیلم -- قانون جاذبه 0 09-18-2008 08:55

برچسب ها
جستجوی پیشرفته ، Rasz ، افکار
جستجوی پیشرفته ، Rasz ، افکار ،

ابزارهای موضوع
حالت نمایش

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان هم اکنون : 10:00.

با تشکر از - er ان لذت ببرید ترجمه های درخواست شده اتوماتیک
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft موسسات Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
غیر فعال با یادآوری Mished.co.uk
Google