Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Духовне пробудження

Духовне пробудження Обговорення та обміну або задати будь-які питання, пов'язані з духовним пробудженням.

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Пн , Rasz , Думки
Відео: Пн , Rasz , Думки ,

Reply

Linkback Пристосування для нарізання Режими дисплея
Old 07-01-2009, 07:11 PM   #19 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67
Поблагодарили 40 раз в 27 повідомленнях
MonRasz is on a distinguished road

DT-017 Щоденні думки - Від'їзд

DT-017 - виїзду:
Відображення сьогодні близько: Від'їзд. У момент смерті - Що відбувається? Для дзен буддистів це всі важливі події, коли духовне тіло відділяється від фізичного. Чи можемо ми собі уявити, як поза тіла досвідом, з тим винятком, що дух не возз'єднатися з тілом знову? ... Опублікувати Lectum: Уявіть собі час молитви пропонуючи енергії від матеріального світу до духовного, яке включає в себе картини бажаного майбутнього. Щоденні думки з пн Rasz 07/2009

Пн Rasz Канал:
YouTube - Канал MonRasz's

Остання редакція MonRasz; на 07-19-2009 12:34 ранку.. Причина: оновлення
MonRasz está offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 10:16 вечора   #20 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT-018 Щоденні думки - освіта

DT-018 - Освіта:
Відображення сьогодні близько: Освіта. Хоча це одна з моїх Top пріоритетних питань, я штовхнув її, що далеко позаду, тому що я відчула необхідність викласти основи перше, такі, як Фонд думки у засіданнях 5 і 6. Успішне освіта починається з надання викладачам права підготовки, і я сподіваюся, що моє відображення в попередні сесії допомогли трохи орати цю дорогу. ... У результаті: Дозвольте дитині, немовлят, дітей, підлітків або підлітка, важливим членом вашої родини - весь час. Продемонструйте свою справжню любов і справжня любов, будуть повернуті. ... Опублікувати Lectum: "Ніщо в цьому світі дорожче вітати нове життя і дати їй можливість розвиватися і рости, від народження до смерті. Нічого. Щоденні думки з пн Rasz 07/2009

Пн Rasz Канал:

Остання редакція MonRasz; на 07-19-2009 12:36 ранку.. Причина: оновлення
Old 07-08-2009, 07:13 AM   #21 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT-019: Щоденні думки - День незалежності

DT-019 - День Незалежності:
Відображення сьогодні близько: День незалежності. ... Дозвольте мені закінчити короткий сьогоднішнє засідання з одним главою Декларація Незалежності: Ми вважаємо, що ці істини є самоочевидними, що всі люди створені рівними, що вони наділені їх Творцем певними невідчужуваними правами, до числа яких відносяться Життя, свобода і прагнення до щастя. Для забезпечення цих прав, засновуються уряду серед чоловіків, що черпають свої законні повноваження із згоди керованих, що, коли будь-яка форма уряду стає згубною для самих цих цілей, це право народу змінити або скасувати її і заснувати новий уряд, поклавши підстави на таких принципах і організації влади в такій формі, як йому видається, найкращим чином забезпечать людям безпеку та щастя. Щоденні думки з пн Rasz 07/2009

Пн Rasz Канал:

Остання редакція MonRasz; на 07-19-2009 12:36 ранку.. Причина: оновлення
Old 07-08-2009, 07:17 AM   #22 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

Візьміть слухати це резюме попередні 9 Щоденні думки, в тому числі натяк який

DT-020 - огляд 11-19:
Які сили в житті керувати нами? Відповідаючи на це питання, була мета, як я вже відзначав його в останній огляд, Щоденні думки немає. 10. Хіба я матч до його? Ну, № 11 Щоденні думки носив титул: 3 Віруси і вона відображає проблеми нерозуміння викликані припущеннями, вірувань і емоцій. Це дуже потужні сили всередині нашого суспільства і для подолання цих вимагає усвідомлення і самоконтролю. ... Опублікувати Lectum: Мені потрібно думати, міркувати, і розмірковувати, що в житті має ефекту. Мені треба шукати і аналізувати без паузи, яка речей матерії та їх причини. Все, що я знайду я прийму, регулюючи мої думки на основі справжніх фактів. Я з'явиться, мудрого і готово, щоб бути сильною, коли життя не є стійким. Щоденні думки з пн Rasz 07/2009

Подальше Щоденні думки можна побачити на першому каналі Пн Rasz's:

і тут:

Травень вищого духу допоможе нам розвиватися.
З повагою
Пн Rasz

Остання редакція MonRasz; на 10-31-2009 09:59 AM.. Причина: оновлення & Typo
Old 10-10-2009, 05:36 AM   #23 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

jasoncross's Avatar

Activity Longevity
0/20 2/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Поблагодарили 1 раз 1 повідомлення
jasoncross is on a distinguished road

Re: Щоденні думки з пн Rasz

Wow .........

Thats неймовірна серія відео.
MonRasz (10-31-2009)
Reply

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
The Bell Curve: Книга викликає думки про віру - Щоденний Pilot Editor Новини - Наука та релігія 0 02-05-2009 11:00 ранку
Долина гавані здорові думки - Ліван Щоденні новини Editor Новини - Natural Health 0 10-05-2008 04:21 AM
Законом таємницю любові: думки, почуття і місця Jonas1 Відео - Закон тяжіння 0 09-18-2008 08:55 PM

Мітки
Пн , Rasz , Думки
Пн , Rasz , Думки ,

Пристосування для нарізання
Режими дисплея

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На