|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Духовне пробудження Обговорення та обміну або задати будь-які питання, пов'язані з духовним пробудженням. |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#19 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
DT-017 Щоденні думки - Від'їздDT-017 - виїзду:
Відображення сьогодні близько: Від'їзд. У момент смерті - Що відбувається? Для дзен буддистів це всі важливі події, коли духовне тіло відділяється від фізичного. Чи можемо ми собі уявити, як поза тіла досвідом, з тим винятком, що дух не возз'єднатися з тілом знову? ... Опублікувати Lectum: Уявіть собі час молитви пропонуючи енергії від матеріального світу до духовного, яке включає в себе картини бажаного майбутнього. Щоденні думки з пн Rasz 07/2009 Пн Rasz Канал: YouTube - Канал MonRasz's Остання редакція MonRasz; на 07-19-2009 12:34 ранку.. Причина: оновлення |
||
|
|
|
|
|
#20 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
DT-018 Щоденні думки - освітаDT-018 - Освіта:
Відображення сьогодні близько: Освіта. Хоча це одна з моїх Top пріоритетних питань, я штовхнув її, що далеко позаду, тому що я відчула необхідність викласти основи перше, такі, як Фонд думки у засіданнях 5 і 6. Успішне освіта починається з надання викладачам права підготовки, і я сподіваюся, що моє відображення в попередні сесії допомогли трохи орати цю дорогу. ... У результаті: Дозвольте дитині, немовлят, дітей, підлітків або підлітка, важливим членом вашої родини - весь час. Продемонструйте свою справжню любов і справжня любов, будуть повернуті. ... Опублікувати Lectum: "Ніщо в цьому світі дорожче вітати нове життя і дати їй можливість розвиватися і рости, від народження до смерті. Нічого. Щоденні думки з пн Rasz 07/2009 Пн Rasz Канал: YouTube - Канал MonRasz's Остання редакція MonRasz; на 07-19-2009 12:36 ранку.. Причина: оновлення |
||
|
|
|
|
|
#21 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
DT-019: Щоденні думки - День незалежностіDT-019 - День Незалежності:
Відображення сьогодні близько: День незалежності. ... Дозвольте мені закінчити короткий сьогоднішнє засідання з одним главою Декларація Незалежності: Ми вважаємо, що ці істини є самоочевидними, що всі люди створені рівними, що вони наділені їх Творцем певними невідчужуваними правами, до числа яких відносяться Життя, свобода і прагнення до щастя. Для забезпечення цих прав, засновуються уряду серед чоловіків, що черпають свої законні повноваження із згоди керованих, що, коли будь-яка форма уряду стає згубною для самих цих цілей, це право народу змінити або скасувати її і заснувати новий уряд, поклавши підстави на таких принципах і організації влади в такій формі, як йому видається, найкращим чином забезпечать людям безпеку та щастя. Щоденні думки з пн Rasz 07/2009 Пн Rasz Канал: YouTube - Канал MonRasz's Остання редакція MonRasz; на 07-19-2009 12:36 ранку.. Причина: оновлення |
||
|
|
|
|
|
#22 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Візьміть слухати це резюме попередні 9 Щоденні думки, в тому числі натяк якийDT-020 - огляд 11-19:
Які сили в житті керувати нами? Відповідаючи на це питання, була мета, як я вже відзначав його в останній огляд, Щоденні думки немає. 10. Хіба я матч до його? Ну, № 11 Щоденні думки носив титул: 3 Віруси і вона відображає проблеми нерозуміння викликані припущеннями, вірувань і емоцій. Це дуже потужні сили всередині нашого суспільства і для подолання цих вимагає усвідомлення і самоконтролю. ... Опублікувати Lectum: Мені потрібно думати, міркувати, і розмірковувати, що в житті має ефекту. Мені треба шукати і аналізувати без паузи, яка речей матерії та їх причини. Все, що я знайду я прийму, регулюючи мої думки на основі справжніх фактів. Я з'явиться, мудрого і готово, щоб бути сильною, коли життя не є стійким. Щоденні думки з пн Rasz 07/2009 Подальше Щоденні думки можна побачити на першому каналі Пн Rasz's: YouTube - Канал MonRasz's і тут: Травень вищого духу допоможе нам розвиватися. З повагою Пн Rasz Остання редакція MonRasz; на 10-31-2009 09:59 AM.. Причина: оновлення & Typo |
||
|
|
|
|
|
#23 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Re: Щоденні думки з пн RaszWow .........
Thats неймовірна серія відео.
|
|
| Цей користувач сказав Дякую jasoncross за цей пост: |
MonRasz (10-31-2009)
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| The Bell Curve: Книга викликає думки про віру - Щоденний Pilot | Editor | Новини - Наука та релігія | 0 | 02-05-2009 11:00 ранку |
| Долина гавані здорові думки - Ліван Щоденні новини | Editor | Новини - Natural Health | 0 | 10-05-2008 04:21 AM |
| Законом таємницю любові: думки, почуття і місця | Jonas1 | Відео - Закон тяжіння | 0 | 09-18-2008 08:55 PM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|