|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Духовно буђење Дискутују и размењују или питати ништа у вези са духовног буђења. |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#19 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-017 Дневне тхоугхтс - ОдлазакДТ-017 - Одлазак:
Данашњи рефлексија су о: Полазак. У тренутку смрти - шта се дешава? За зен будисти је изузетно важан догађај, када се духовно одваја од физичког један. Да ли можемо замислити као ван тела искуства, са изузетком да дух неће поново уједини са тела поново? ... Лецтум Порука: Замислите молитва се принос енергије из материјалног света на духовном, која обухвата слику жељене будућности. Дневне мисли које Пон Расз 07/2009 Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:34 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
|
|
#20 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-018 Дневне тхоугхтс - ОбразовањеДТ-018 - Едукација:
Данашњи рефлексија су о: Образовање. Иако је ово један од мојих приоритета питањима, ја сам га гурнула је далеко иза себе, јер сам осетио потребу да постави основе из прве, као што је темељ мисли на седницама 5 и 6. Успешном образовању почиње са давањем права обука наставника и надам се да моја размишљања у претходној седници помогла мало да се оре том путу. ... Укратко: Нека беба, деца, дете, дечак или тинејџер, бити важан члан породице - све време. Покажите своје праве љубави и праве љубави ће бити враћена. ... Порука Лецтум: Ништа на овом свету је више драгоцен него да дочекамо нови живот и дати шансу да се развија и расте, од рођења до смрти. Ништа. Дневне мисли које Пон Расз 07/2009 Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:36 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
|
|
#21 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
ДТ-019: Дневни тхоугхтс - Дан независностиДТ-019 - Дан независности:
Данашњи рефлексија су о: Дан независности. ... Дозволите ми да завршим кратком данашњој седници са само једном поглављу Декларације о независности: Сматрамо да ове истине очигледним, да су сви људи створени једнаки, да су обдарени од стране њиховог Творца са одређеним неотуђивим правима, међу којима су живот, слободу и потрагу за срећом. Да обезбеде да ова права су власти међу људима, које произилазе само њихова овлашћења из дозволе управљао, кад год то буде било који облик владе деструктивне ових крајева, то је право људи да мењају или да га укине, и да уведу нове Владе, полагање свог оснивања на таквим принципима и организовање својих овлашћења у том облику, као што ће их чинити највероватније ефекат њихове безбедности и среће. Дневне мисли које Пон Расз 07/2009 Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал Ласт едитед од МонРасз; на 07-19-2009 12:36 ПМ.. Разлог: Исправка |
||
|
|
|
|
|
#22 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Узми слушати овај резиме претходних 9 дневна мисли, укључујући наговештај штаДТ-020 - преглед 11-19:
Шта снаге у животу може да нас? Одговарајући на ово питање је циљ, као што сам то истакао у последњих преглед, дневна Мисао бр. 10. Да ли сам меч до њега? Па, дневне мисли Но.11 носио наслов: 3 Вируси и огледа проблем неразумевања због претпоставке, веровања и осећања. То су врло јаке снаге у нашем друштву и да преброде те захтева свест и самоконтрола. ... Лецтум Порука: Морам да мислим, размисли и одражавају, што у животу има ефекат. Морам да тражи и анализирати, без паузе, која ствари материје и њихових узрока. Шта год нађем ћу прихватити, подешавање моје мисли засноване на истинитим чињеницама. Ја ћу изаћи, мудар и спреман, да буде јак, када је живот није сталан. Дневне мисли које Пон Расз 07/2009 Даље Дневни мисли може се погледати на Пон Расз'с канала: ЫоуТубе - МонРасз'с канал и овде: Мај виши дух нам се развија. Са срдачним поздравима Пон Расз Ласт едитед од МонРасз; на 10-31-2009 09:59 ПМ.. Разлог: Исправка и грешака у куцању |
||
|
|
|
|
|
#23 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Дневни Мисли које Пон РасзУоу .........
Тхатс невероватну серију видеа.
|
|
| Следећи корисник каже Хвала јасонцросс За Корисникове Постове |
МонРасз (10-31-2009)
|
![]() |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Белл цурве: књига доводи до мисли о вери - Дневни пилот | Editor | Вести - Наука и Религија | 0 | 02-05-2009 11:00 ПМ |
| Долина гаји здравији мисли - Либан Дневне вести | Editor | Вести - Природне Здравље | 0 | 10-05-2008 04:21 ПМ |
| Тајна Закон љубави: мисли, осећања и атракција | Jonas1 | Видеос - Закон привлачења | 0 | 09-18-2008 08:55 АМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|