Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Spiritual Awakening
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Spiritual Awakening Diskutuar dhe ndarë ose kërkoni ndonjë gjë në lidhje me zgjimin shpirtëror.

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Threads:
, Mon Social Groups Rasz Social Groups Mendim
, Mon Social Groups Rasz Social Groups Mendim Social Groups

Reply

Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 07-01-2009, 07:11   119 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67
MonRasz is on a distinguished road

DT-017 Daily Thoughts - Nisja

DT-017 - Nisja:
Reflections Sot janë rreth: Nisja. Në momentin e vdekjes - çfarë ndodh? Për Budistët Zen kjo është një ngjarje e madhe e rëndësishme, kur trupi shpirtëror ndan nga një fizik. A mund ta imagjinojmë se si një nga-e-përvojë trupit, me përjashtim se shpirti nuk do të ri-bashkohen me trupin përsëri? ... Post Lectum: Imagjinoni një lutje që një ofertë e energjisë nga bota materiale e shpirtërore, e cila përfshin një tablo të ardhmen e dëshiruar. Daily Thoughts nga Sun Rasz 07/2009

Channel Mon Rasz's:
YouTube - MonRasz's Channel

Last edited by MonRasz; 07-19-2009 në 12:34.. Arsyeja: Update
MonRasz está offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 10:16   120 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT-018 Daily Mendime - Edukim

DT-018 - Edukimi:
Reflections Sot janë rreth: Edukimi. Edhe pse kjo është një nga çështjet prioritare të lartë im, unë e shtyu atë që shumë prapa, sepse e ndjeja nevojën për të vendosur bazat e parë, si themel të mendimeve në seancat 5 dhe 6. Një arsimim i suksesshëm fillon me dhënien e mësuesit trajnimin e duhur dhe unë shpresoj se reflektimet e mia në seancën e mëparshme ndihmuar pak që të çan rrugë. ... Në përmbledhje: "Le foshnja, fëmijë, fëmijë, fëmijë apo i ri, të jetë një anëtar i rëndësishëm i familjes tuaj - të gjithë kohës. Show dashurinë tuaj të vërtetë dhe dashuria e vërtetë do të ktheheni. ... Post Lectum: Asgjë në këtë botë është më e çmuar se sa për të mirëpritur një jetë të re dhe t'i jepte një shans për të zhvilluar dhe të rriten, nga lindja deri në vdekje. Asgjë. Daily Thoughts nga Sun Rasz 07/2009

Channel Mon Rasz's:

Last edited by MonRasz; 07-19-2009 në 12:36.. Arsyeja: Update
Old 07-08-2009, 07:13   121 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT-019: Daily Thoughts - Dita e Pavarësisë

DT-019 - Dita e Pavarësisë:
Reflections Sot janë rreth: Dita e Pavarësisë. ... Le të përfundojë me seancën e sotme të shkurtër me vetëm një kapitull i Deklaratës së Pavarësisë: Ne zhvillojmë këto të vërteta të të vetë-evidente, që të gjithë njerëzit janë krijuar të barabartë, se ata janë pajisur nga Krijuesi i tyre me të drejta të caktuara unalienable, se në mesin e këto janë të Jeta, Liria dhe ndjekje të Lumturia. Kjo për të siguruar këto të drejta, qeveritë janë themeluar në mesin e burrave, që rrjedhin nga kompetencat e tyre vetëm pëlqimin e qeveriset, se sa herë që ndonjë Forma e Qeverisë bëhet shkatërruese e këtyre qëllimeve, ajo është e drejta e Popullit të ndryshojë ose të shfuqizojë atë, dhe të institutit Qeveria e re, shtrimin e themelimit të saj në parime të tilla dhe organizimin e pushtetit të saj në formë të tillë, si për ata do të duket më shumë gjasa për efekt të sigurisë së tyre dhe Lumturia. Daily Thoughts nga Sun Rasz 07/2009

Channel Mon Rasz's:

Last edited by MonRasz; 07-19-2009 në 12:36.. Arsyeja: Update
Old 07-08-2009, 07:17   122 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

Merrni një dëgjoni për këtë përmbledhje të mëparshme Mendim 9 Daily, duke përfshirë një lënë të kuptohet se çfarë

DT-020 - Shqyrtimi 11-19:
Çfarë forcat në jetën drive ne? Duke u përgjigjur në këtë pyetje, ishte qëllimi, siç e vuri atë në Review fundit, Daily Mendim nr. 10. A deri në atë ndeshje? Well, Daily Thoughts Nr.11 kryer titullin: 3 Viruset dhe kjo pasqyrohet problemin e keqkuptimeve të shkaktuara nga supozime, besimet dhe emocionet. Këto janë forca shumë të forta brenda shoqërisë sonë dhe për të kapërcyer ato kërkon ndërgjegjësimin dhe vetë-kontrollit. ... Lectum Post: Unë duhet të mendoj, peshoj dhe të reflektojnë, që në jetë ka një efekt. Unë kam nevojë për të kërkuar dhe analizuar pa pushim, të cilat gjëra çështje dhe çështjen e tyre. Çfarëdo që të gjej unë do të pranojë, përshtatur mendimet e mia bazuar mbi faktet e vërteta. Unë do të dalin, të mençur dhe të gatshëm, që të jetë e fortë, kur jeta nuk është e qëndrueshme. Daily Thoughts nga Sun Rasz 07/2009

Daily Thoughts të mëtejshme mund të shihet në Channel Mon Rasz's:

dhe këtu:

Maj shpirt të lartë të na ndihmojnë të evoluojnë.
Juaji me të vërtetë
Mon Rasz

Last edited by MonRasz; 10-31-2009 në 09:59.. Arsyeja: Update & Typo
Old 10-10-2009, 05:36   123 permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

jasoncross's Avatar

Activity Longevity
0/20 2/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Big Bear Valley News
Thanked 1 Time in 1
jasoncross is on a distinguished road

Re: Mendime Daily nga Sun Rasz

Wow .........

Thats një seri të pabesueshme video.
MonRasz (10-31-2009)
Reply

Fije
Nismėtari Forum Forum Last Post News - Shpirtërore
Bell Curve: Libri sjell deri mendimet rreth besimit - Pilot Daily Editor Lajme - Shkenca dhe feja 10:00 02-05-2009 11:00
Lugina e strehon mendimet e të shëndetshme - Lebanon Daily News Editor News - Natural Health 10:00 10-05-2008 04:21
Ligji Secret Of Love: Mendimet, Ndjenjat dhe Tërheqje Jonas1 Videos - Ligji i tërheqje 10:00 09-18-2008 08:55

Threads:
Mon Social Groups Rasz Social Groups Mendim
Mon Social Groups Rasz Social Groups Mendim Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. 12:16-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

Falë NLP-er ju mund të gëzojnë përkthime automatike
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google