|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Spiritual Awakening Pogovorite se in delite ali kaj prosili v zvezi z duhovno prebujanje. |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
DT-017 Daily thoughts - OdhodDT-017 - Odhod:
Danes so razmišljanja o: Odhod. V trenutku smrti - kaj se zgodi? Za zen budistov je izredno pomemben dogodek, ko duhovno telo loči od fizičnega enega. Lahko si predstavljamo, kot je out-of-telesa izkušenj, z izjemo, da žganje ne bo ponovno združila s telesom spet? ... Post Lectum: Predstavljajte si, da molitev ponudbo energije iz materialnega sveta v duhovni enega, ki vključuje slike si v prihodnje. Daily Misli, ki jih Pon Rasz 07/2009 Channel Pon Rasz's: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; na 07-19-2009 12:34.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
DT-018 Daily thoughts - EducationDT-018 - Izobraževanje:
Danes so razmišljanja o: Izobraževanje. Čeprav je to eden od mojih top prednostnih vprašanj, sem potisnil tako daleč zadaj, ker sem čutil, da je treba določiti iz osnov prve, kot temelj misli na zasedanjih 5 in 6. Uspešno izobraževanje začne s čemer učitelji ustrezno usposabljanje in upam, da moje refleksije v prejšnjem zasedanju je pomagala malo, da plug te ceste. ... Če povzamemo: Pusti otroka, dojenčkov, otrok, mladostnik ali najstnik, je pomemben član vaše družine - ves čas. Pokaži bo vrnil tvoja prava ljubezen in pravo ljubezen. ... Post Lectum: Nič na tem svetu, je bolj dragocen kot na sprejem novega življenja in ji dati možnost, da razvijajo in rastejo, od rojstva do smrti. Nič. Daily Misli, ki jih Pon Rasz 07/2009 Channel Pon Rasz's: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; na 07-19-2009 12:36.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
DT-019: Daily thoughts - Dan neodvisnostiDT-019 - Dan neodvisnosti:
Danes so razmišljanja o: Dan neodvisnosti. ... Dovolite mi, da zaključim današnji seji s kratko samo eno poglavje Deklaracije o neodvisnosti: imamo te resnice, ki se samoumevno, da so vsi ljudje ustvarjeni enako, da se financira iz njihovega Stvarnika z določenimi neodtujljivo pravice, da med temi so Life, Liberty in opravljanje Happiness. To je za zagotovitev teh pravic, se vlade ustanovljen med moški, ki izhajajo iz njihove pristojnosti, le soglasje velja, da kadar koli kakršne koli oblike vladne postane uničujoče za dosego teh ciljev, je pravica ljudi, da spremenijo ali odpravijo, in uvedbo nove vlade, o njenih temeljev na takšnih načelih in organiziranje svojih pooblastil v takšni obliki, kot se jim zdi najbolj verjetno, da učinek njihove varnosti in Sreča. Daily Misli, ki jih Pon Rasz 07/2009 Channel Pon Rasz's: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; na 07-19-2009 12:36.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Vzemi poslušate ta povzetek v prejšnjih 9 Daily Misli, vključno namig kajDT-020 - Review 11-19:
Kaj sile v življenju voziti nas? Odgovoru na to vprašanje, je cilj, kot sem poudaril, da v zadnjem pregledu, Daily Thoughts no. 10. Ali sem zaostal za to? No, Daily Thoughts art.11 izvajajo naziv: 3 virusi in odraža problem nesporazuma zaradi predpostavk, prepričanj in čustev. To so zelo močne sile v naši družbi, in za reševanje teh zahteva ozaveščenost in samonadzora. ... Post Lectum: moram razmišljati, premišljati in odražajo, kaj v življenju ima učinek. Rabim za iskanje in analiziranje brez premor, ki stvari snovi in njihov vzrok. Karkoli najdem bom sprejel, prilagajanje moje misli na podlagi dejanskega stanja. Bom pojavila, pametno in pripravljeni, da bodo močni, ko življenje ni enakomerno. Daily Misli, ki jih Pon Rasz 07/2009 Nadalje lahko ogledate na Daily Misli Channel Pon Rasz's: YouTube - MonRasz's Channel in tukaj: Maja višje duha nam pomagajo razvijati. S spoštovanjem Mon Rasz Last edited by MonRasz; na 10-31-2009 09:59.. Reason: Update & Typo |
||
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Daily thoughts po Pon RaszVau .........
Thats neverjetna serija video.
|
|
| Po User Says Thank You do jasoncross Za to Useful Post: |
MonRasz (10-31-2009)
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Enough About Razvoj in pismo! Beyond Science v ... - Discover Magazine | Editor | Novice - Science and Religion | 0 | 02-05-2009 11:00 |
| Valley pristaništima zdrave misli - Libanon Daily News | Editor | Novice - Natural Health | 0 | 10-05-2008 04:21 |
| Secret Law Of Love: misli, čustev in Attraction | Jonas1 | Videos - Law of Attraction | 0 | 09-18-2008 08:55 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|