Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Spiritual Awakening
Registrul Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Căuta Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Spiritual Awakening Discutaţi şi a cotei sau să ceară nimic în legătură cu trezire spirituală.

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Mon , Rasz , Ganduri
Videos: Mon , Rasz , Ganduri ,

Reply

LinkBack Thread Tools Moduri de afişare
Old 07-01-2009, 07:11   #19 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67
Mulţumit de 40 de ori in 27 Posts
MonRasz is on a distinguished road

DT-017 Daily Thoughts - de plecare

DT-017 - de plecare:
Reflecţii de azi sunt pe cale de: Plecare. În momentul morţii - ceea ce se întâmplă? Pentru budişti Zen este un eveniment extrem de important, atunci când organismul spiritual separă de la o fizic. Ne putem imagina ca pe un out-of-o experienţă corp, cu excepţia faptului că spiritul nu se va re-uni, cu corpul din nou? ... Post Lectum: Imaginaţi-vă o rugăciune fiind o oferă de energie din lumea materială cu cea spirituală, care include o imagine a viitorului dorit. Gânduri de zi cu zi de Luni Rasz 07/2009

Luni Rasz's Channel:
YouTube - Canalul MonRasz's

Last edited by MonRasz; 07.19.2009, la 12:34.. Reason: Update
MonRasz está offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009, 10:16   #20 (Permalink)
Membru
Junior Member

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT-018 Daily Thoughts - Educaţie

DT-018 - Educaţie:
Reflecţii de azi sunt pe cale de: Educaţie. Deşi aceasta este una dintre problemele mele prioritate de vârf, am împins-o că mult în urmă, pentru că am simţit nevoia de a stabili în elementele de bază în primul rând, cum ar fi Fundaţia de gânduri în sesiuni de 5 şi 6. O educaţie de succes începe cu care profesorii de formare dreptul şi sper că reflecţiile mea în sesiunea anterioară a ajutat un pic la plug acest drum. ... Pe scurt: Să copil, sugar, copil, băiat sau adolescent, să fie un membru important al familiei dumneavoastra - tot timpul. Arata adevărata ta dragoste şi dragostea adevărată va fi returnate. ... Post Lectum: Nimic din această lume este mai preţios decât să urez bun venit o nouă viaţă şi dau o şansă să dezvolte şi să crească, de la naştere până la moarte. Nimic. Gânduri de zi cu zi de Luni Rasz 07/2009

Luni Rasz's Channel:

Last edited by MonRasz; 07.19.2009, la 12:36.. Reason: Update
Old 07.08.2009, 07:13   #21 (Permalink)
Membru
Junior Member

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT-019: Gânduri Daily - Ziua Independenţei

DT-019 - Ziua Independenţei:
Reflecţii de azi sunt pe cale de: Ziua Independenţei. ... Lasă-mă să termin sesiunea de astăzi scurt, doar cu un singur capitol al Declaraţiei de Independenţă: Am apăsat aceste adevăruri să fie evident, că toţi oamenii sunt creaţi egali, că sunt înzestrate de către Creatorul lor cu anumite drepturi inalienabile, ca printre acestea sunt viaţă, libertate şi căutarea fericirii. Asta pentru a asigura aceste drepturi, Guvernele sunt instituite între oameni, care derivă puterile lor, doar de la acordul celor guvernaţi, că, atunci când orice forma de guvern devine distructiv al acestor scopuri, este dreptul poporului să modifice sau să îl elimine, şi să iniţieze noului Guvern, de stabilire a înfiinţarea sa pe astfel de principii de organizare şi de competenţele sale într-o formă, ca la acestea se pare cel mai probabil să efectul lor de siguranţă şi de fericire. Gânduri de zi cu zi de Luni Rasz 07/2009

Luni Rasz's Channel:

Last edited by MonRasz; 07.19.2009, la 12:36.. Reason: Update
Old 07.08.2009, 07:17   #22 (Permalink)
Membru
Junior Member

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

Ia-o asculta acest rezumat al precedent 9 Daily Thoughts, inclusiv un indiciu ceea ce

DT-020 - Review 11-19:
Ceea ce forţele în viaţa de unitate noi? Răspunzând la această întrebare, a fost scopul, după cum am arătat că în ultima revizuire, Daily Thoughts nr. 10. Ti-am meci de până la ea? Ei bine, Daily Gânduri nr.11 efectuate titlu: 3 Virusuri şi a reflectat problema neînţelegere cauzată de ipoteze, convingeri şi emoţii. Aceste forţe sunt foarte puternice în cadrul societăţii noastre şi pentru a depăşi aceste necesită gradului de conştientizare şi de auto-control. ... Post Lectum: am nevoie de a gândi, gândiţi şi să reflecte, ceea ce în viaţă are un sens. Eu am nevoie pentru a căuta şi de a analiza, fără pauză, pe care lucrurile materie şi cauza lor. Oricare ar fi mi se pare, voi accepta, de adaptare gândurile mele bazat pe fapte reale. I vor apărea, înţelept şi gata, să fie puternică, atunci când viaţa nu este constantă. Gânduri de zi cu zi de Luni Rasz 07/2009

Mai multe Daily Thoughts pot fi vizualizate la Channel Luni Rasz's:

şi aici:

Mai spiritul mai mare a ne ajuta sa evolueze.
Yours truly
Luni Rasz

Last edited by MonRasz; 10.31.2009, la 09:59.. Motivul: Update & Typo
Old 10.10.2009, 05:36   #23 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

jasoncross's Avatar

Activity Longevity
0/20 2/20