|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Spiritual Awakening Discutaţi şi a cotei sau să ceară nimic în legătură cu trezire spirituală. |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
DT-017 Daily Thoughts - de plecareDT-017 - de plecare:
Reflecţii de azi sunt pe cale de: Plecare. În momentul morţii - ceea ce se întâmplă? Pentru budişti Zen este un eveniment extrem de important, atunci când organismul spiritual separă de la o fizic. Ne putem imagina ca pe un out-of-o experienţă corp, cu excepţia faptului că spiritul nu se va re-uni, cu corpul din nou? ... Post Lectum: Imaginaţi-vă o rugăciune fiind o oferă de energie din lumea materială cu cea spirituală, care include o imagine a viitorului dorit. Gânduri de zi cu zi de Luni Rasz 07/2009 Luni Rasz's Channel: YouTube - Canalul MonRasz's Last edited by MonRasz; 07.19.2009, la 12:34.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
#20 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
DT-018 Daily Thoughts - EducaţieDT-018 - Educaţie:
Reflecţii de azi sunt pe cale de: Educaţie. Deşi aceasta este una dintre problemele mele prioritate de vârf, am împins-o că mult în urmă, pentru că am simţit nevoia de a stabili în elementele de bază în primul rând, cum ar fi Fundaţia de gânduri în sesiuni de 5 şi 6. O educaţie de succes începe cu care profesorii de formare dreptul şi sper că reflecţiile mea în sesiunea anterioară a ajutat un pic la plug acest drum. ... Pe scurt: Să copil, sugar, copil, băiat sau adolescent, să fie un membru important al familiei dumneavoastra - tot timpul. Arata adevărata ta dragoste şi dragostea adevărată va fi returnate. ... Post Lectum: Nimic din această lume este mai preţios decât să urez bun venit o nouă viaţă şi dau o şansă să dezvolte şi să crească, de la naştere până la moarte. Nimic. Gânduri de zi cu zi de Luni Rasz 07/2009 Luni Rasz's Channel: YouTube - Canalul MonRasz's Last edited by MonRasz; 07.19.2009, la 12:36.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
#21 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
DT-019: Gânduri Daily - Ziua IndependenţeiDT-019 - Ziua Independenţei:
Reflecţii de azi sunt pe cale de: Ziua Independenţei. ... Lasă-mă să termin sesiunea de astăzi scurt, doar cu un singur capitol al Declaraţiei de Independenţă: Am apăsat aceste adevăruri să fie evident, că toţi oamenii sunt creaţi egali, că sunt înzestrate de către Creatorul lor cu anumite drepturi inalienabile, ca printre acestea sunt viaţă, libertate şi căutarea fericirii. Asta pentru a asigura aceste drepturi, Guvernele sunt instituite între oameni, care derivă puterile lor, doar de la acordul celor guvernaţi, că, atunci când orice forma de guvern devine distructiv al acestor scopuri, este dreptul poporului să modifice sau să îl elimine, şi să iniţieze noului Guvern, de stabilire a înfiinţarea sa pe astfel de principii de organizare şi de competenţele sale într-o formă, ca la acestea se pare cel mai probabil să efectul lor de siguranţă şi de fericire. Gânduri de zi cu zi de Luni Rasz 07/2009 Luni Rasz's Channel: YouTube - Canalul MonRasz's Last edited by MonRasz; 07.19.2009, la 12:36.. Reason: Update |
||
|
|
|
|
|
#22 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Ia-o asculta acest rezumat al precedent 9 Daily Thoughts, inclusiv un indiciu ceea ceDT-020 - Review 11-19:
Ceea ce forţele în viaţa de unitate noi? Răspunzând la această întrebare, a fost scopul, după cum am arătat că în ultima revizuire, Daily Thoughts nr. 10. Ti-am meci de până la ea? Ei bine, Daily Gânduri nr.11 efectuate titlu: 3 Virusuri şi a reflectat problema neînţelegere cauzată de ipoteze, convingeri şi emoţii. Aceste forţe sunt foarte puternice în cadrul societăţii noastre şi pentru a depăşi aceste necesită gradului de conştientizare şi de auto-control. ... Post Lectum: am nevoie de a gândi, gândiţi şi să reflecte, ceea ce în viaţă are un sens. Eu am nevoie pentru a căuta şi de a analiza, fără pauză, pe care lucrurile materie şi cauza lor. Oricare ar fi mi se pare, voi accepta, de adaptare gândurile mele bazat pe fapte reale. I vor apărea, înţelept şi gata, să fie puternică, atunci când viaţa nu este constantă. Gânduri de zi cu zi de Luni Rasz 07/2009 Mai multe Daily Thoughts pot fi vizualizate la Channel Luni Rasz's: YouTube - Canalul MonRasz's şi aici: Mai spiritul mai mare a ne ajuta sa evolueze. Yours truly Luni Rasz Last edited by MonRasz; 10.31.2009, la 09:59.. Motivul: Update & Typo |
||
|
|
|
|
|
#23 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Daily Gânduri de Luni RaszWow .........
Thats o serie incredibil video.
|
|
| În urma User says Thank You a jasoncross pentru acest post-uri utile: |
MonRasz (10-31-2009)
|
![]() |