|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Duchowe przebudzenie Dyskusje i wymiana lub próśb związanych z duchowego przebudzenia. |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
DT-017 Daily Thoughts - DepartureDT-017 - Wyjazd:
Dzisiejsze refleksje na temat: Odjazd. W chwili śmierci - co się dzieje? Dla buddystów Zen jest bardzo ważne wydarzenie, podczas którego ciało duchowe oddzielenie od fizycznym. Czy możemy sobie wyobrazić jak out-of-body experience, z zastrzeżeniem, że duch nie będzie ponownie zjednoczyć z ciałem jeszcze raz? ... Post Lectum: Imagine modlitwa jest oferowanie energii ze świata materialnego do duchowe, które zawiera obraz pożądanej przyszłości. Daily Thoughts Mon Rasz 07/2009 YouTube - Kanał MonRasz Audio Ostatnio edytowane przez MonRasz; 07-19-2009 w 12:34 AM.. Powód: Update |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
DT-018 Daily Thoughts - EdukacjaDT-018 - Edukacja:
Dzisiejsze refleksje na temat: Edukacja. Choć jest to jeden z moich kwestii priorytetowych, podsunąłem to, że daleko w tyle, ponieważ czułem potrzebę ułożyć Podstawy pierwsze, takie jak fundament myśli w sesjach 5 i 6. Udana zaczyna się daje nauczycielom prawo szkolenia i mam nadzieję, że moje refleksje na poprzedniej sesji pomogły trochę do pługa, że droga. ... W skrócie: Niech dziecko, niemowlę, dziecko, młodzieniec lub nastolatka, ważny członek rodziny - przez cały czas. Pokaż swoją prawdziwą miłość i prawdziwą miłość będą zwracane. ... Post Lectum: Nic w tym świecie jest cenniejsza niż na przyjęcie nowego życia i dać mu szansę się rozwijać, od narodzin do śmierci. Nic. Daily Thoughts Mon Rasz 07/2009 YouTube - Kanał MonRasz Audio Ostatnio edytowane przez MonRasz; 07-19-2009 w 12:36 AM.. Powód: Update |
||
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
DT-019: Daily Thoughts - Dzień NiepodległościDT-019 - Independence Day:
Dzisiejsze refleksje na temat: Dzień Niepodległości. ... Chciałbym zakończyć dzisiejszą sesję z krótkim jednym rozdziale Deklaracji Niepodległości: Uważamy następujące prawdy za oczywiste, że wszyscy ludzie stworzeni są równymi, że są obdarzeni przez Stwórcę w pewne niezbywalne prawa, że wśród nich są życia, wolności i poszukiwania szczęścia. Że celem zabezpieczenia tych praw, rządy są ustanowione wśród ludzi, tylko ich uprawnień wynikających ze zgody rządzonych, że jeśli kiedykolwiek jakakolwiek forma rządu niszczącej tych celów, to jest prawo ludzi do zmiany lub zniesienia, a powołać nowy rząd, kładąc jego fundament, na takich zasadach i organizując jego uprawnień w takiej formie, jak im się wydaje najbardziej sprzyjające dla jego szczęścia i bezpieczeństwa. Daily Thoughts Mon Rasz 07/2009 YouTube - Kanał MonRasz Audio Ostatnio edytowane przez MonRasz; 07-19-2009 w 12:36 AM.. Powód: Update |
||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Podjęcie tego słuchać podsumowanie poprzedniego 9 Daily myśli i podpowiedź, coDT-020 - Przegląd 11-19:
Jakie siły w życiu przejażdżka nas? Odpowiadając na to pytanie, nie było celem, jak podkreślił to w ostatnim przeglądzie, codzienna Myśli nie. 10. Czy mogę dopasować do niej? Cóż, codzienna Myśli no.11 prowadzone tytuł: 3 wirusy i odzwierciedlało problem nieporozumień spowodowanych założeń, przekonań i emocji. Są to bardzo silne mechanizmy w naszym społeczeństwie i na przezwyciężenie tego wymaga świadomości i samokontroli. ... Post Lectum: Muszę myśleć, zastanawiać się i refleksji, co w życiu jest życie. Muszę wyszukiwać i analizować bez przerwy, które rzeczy materii i ich przyczyny. Cokolwiek znajdę zgodzę się, dostosowując moje myśli na podstawie prawdziwych faktów. I will emerge, mądry i gotowy, aby być silna, gdy życie nie jest stały. Daily Thoughts Mon Rasz 07/2009 Dalsza Dzienne Myśli mogą być przeglądane na kanał pon Rasz to: Audio i tutaj: Maj wyższe ducha nam rozwijać. Z poważaniem Pon Rasz Ostatnio edytowane przez MonRasz; 10-31-2009 w 09:59.. Powód: Update & Typo |
||
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Daily Thoughts Mon RaszWow .........
Thats niesamowite serie wideo.
07-19-2008, 07:11 PM
Life is awesome ... Dowiedziałem się prawdziwy sens Financial Freedom w tym Prawo przyciągania Forum |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You to jasoncross ta wiadomosc: |
MonRasz (10-31-2009)
|
![]() |