Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > Spiritual Atmodas
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Spiritual Atmodas Apspriediet un dalieties vai lūgt jebko, kas saistīts ar garīgo atmodu.

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Mon , Rasz , Domas
Video: Mon , Rasz , Domas ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2009, 07:11   #19 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18Points: 1,031, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67
Pateicās 40 reizes 27 Posts
MonRasz is on a distinguished road

DT-017 Daily Thoughts - Izbraukšana

DT-017 - Izbraukšana:
Šīsdienas pārdomas ir par: Departure. In moments nāves - kas notiek? Par Zen budisti ir ārkārtīgi nozīmīgs notikums, kad garīgā ķermeņa atdalās no fiziskā vienu. Vai mēs varam iedomāties to kā out-of-body pieredzi, izņemot to, ka gars nav jauna apvienot ar ķermeņa atkal? ... Post Lectum: Iedomājieties lūgšana ir enerģijas piedāvā no materiālās pasaules uz garīgo vienu, kas ietver priekšstatu par vēlamo nākotni. Daily Thoughts by 07/2009 Pr Rasz

Mon Rasz's Channel:
YouTube - MonRasz's Channel

Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:34.. Reason: Update
MonRasz está offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 10:16   #20 (Permalink)
Loceklis
Junior Member

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT-018 Daily Thoughts - Izglītība

DT-018 - Izglītība:
Šīsdienas pārdomas ir par: Izglītība. Kaut gan tas ir viens no maniem top prioritārajiem jautājumiem, es stumtu to, ka atpaliek, jo sajutu nepieciešamību noteikt no pamatiem, pirmkārt, kā pamats domas 5 sesijas un 6. Veiksmīgs izglītība uzsāk veikt ar sniedzot skolotājiem tiesības izglītību un es ceru, ka manas pārdomas iepriekšējā sesijā palīdzēja mazliet, lai plow šo ceļu. ... Īsumā: Let bērnu, zīdaiņu, bērnu, zēns vai pusaudzis, ir svarīgs Jūsu ģimenes loceklim - visu laiku. Parādīt savu īsto mīlestību un patiesu mīlestību tiek atgriezti. ... Post Lectum: Nekas šajā pasaulē ir vairāk vērts nekā uzņemt jaunu dzīvi un dod tai iespēju attīstīties un augt, no dzimšanas līdz nāvei. Nekas. Daily Thoughts by 07/2009 Pr Rasz

Mon Rasz's Channel:

Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:36.. Reason: Update
Old 07-08-2009, 07:13   #21 (Permalink)
Loceklis
Junior Member

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

DT-019: Daily Thoughts - Neatkarības diena

DT-019 - Neatkarības diena:
Šīsdienas pārdomas ir par: Neatkarības diena. ... Ļaujiet man pabeigt šodienas īstermiņa sesiju ar vienu nodaļā Neatkarības deklarācijas Mums ir šie patiesības par sevi saprotams, ka visi cilvēki ir radīti vienlīdzīgi, ka viņi ir apveltīti ar savu Radītāju ar dažiem neatņemamo tiesību, ka starp tām ir Life, Liberty un veikšanu Happiness. Ka, lai nodrošinātu šo tiesību valdības izveidota vīriešu vidū, kas rodas viņu tikai pilnvaras no piekrišanu nosaka, ka gadījumā, ja kāds no valdības forma kļūst destruktīvas no šiem mērķiem, ir tiesības People grozīt vai atcelt to, kā arī ieviest jaunu valdību, ar ko pamatojama uz šādiem principiem un organizēt savas pilnvaras tādā veidā, kas tiem šķiet varētu veikt to drošības un laime. Daily Thoughts by 07/2009 Pr Rasz

Mon Rasz's Channel:

Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:36.. Reason: Update
Old 07-08-2009, 07:17   #22 (Permalink)
Loceklis
Junior Member

MonRasz's Avatar

Activity Longevity
1/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss67

Veikt noklausītos šo kopsavilkumu par iepriekšējo 9 Daily Thoughts, ieskaitot mājienu, ko

DT-020 - Pārskats 11-19:
Kādi spēki dzīvē drive us? Atbildot uz šo jautājumu, bija mērķis, kā es norādīju tā veic pēdējās pārskatīšanas, Daily Thoughts no. 10. Vai es atbilstīgām tai? Nu, Daily Thoughts No.11 veiktas nosaukumu: 3 Vīrusi un tas atspoguļo problēmu pārpratums, ko rada pieņēmumi, pārliecības un emocijas. Tie ir ļoti spēcīgi spēki mūsu sabiedrībā, un pārvarēt tās prasa izpratni un paškontroli. ... Post Lectum: Man ir jādomā, apdomāt un pārdomāt, kas dzīvē ir spēkā. Man vajag meklēt un analizēt bez pārtraukuma, kas lietas priekšmetu un to cēlonis. Kāds man es piekrist, pielāgojot manas domas pamatā ir patiesie fakti. Es radīsies, gudrs un gatava, lai būtu spēcīga, kad dzīve nav vienmērīga. Daily Thoughts by 07/2009 Pr Rasz

Tālāk Daily Thoughts var apskatīt Mon Rasz's Channel:

un šeit:

Var augstāks gars palīdz mums attīstīties.
Ar cieņu
Mon Rasz

Last edited by MonRasz; 10-31-2009 at 09:59.. Reason: Update & Typo
Old 10-10-2009, 05:36   #23 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

jasoncross's Avatar

Activity Longevity
0/20 2/20