|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| התעוררות רוחנית לדון ולשתף או לשאול כל דבר הקשור התעוררות רוחנית. |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-017 מחשבות יומי - עזיבהDT-017 - עזיבה:
היום הם על השתקפויות: עזיבה. ברגע של מוות - מה קורה? עבור זן בודהיסטים הוא אירוע חשוב ביותר, כאשר הגוף הרוחני המפריד מן פיסי אחד. אנחנו יכולים לדמיין את זה כמו מחוץ ניסיון של הגוף, למעט כי רוח לא מחדש להתאחד עם הגוף שוב? ... פוסט Lectum: תארו לעצמכם תפילה להיות מנחה של אנרגיה מן העולם החומרי אחד הרוחני, הכוללת תמונה של העתיד הרצוי. יומי מחשבות על ידי שני Rasz 07/2009 שני Rasz של הערוץ: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:34.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
|
|
#20 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-018 מחשבות יומי - חינוךDT-018 - חינוך:
היום הם על השתקפויות: חינוך. אמנם זה אחד הנושאים בראש סדר העדיפויות שלי, כי אני הדפתי אותו הרחק מאחור, כי הרגשתי צורך להניח את היסודות הראשונים, כגון היסוד של מחשבות בפגישות 5 ו -6. חינוך מוצלח מתחיל עם מתן המורים האימונים בסדר ואני מקווה השתקפויות בפגישה הקודמת שלי עזר קצת לחרוש כי הכביש. ... לסיכום: תן את התינוק, תינוק, ילד, נער או נערה, להיות חבר חשוב של המשפחה שלך - כל הזמן. הצג האהבה האמיתית שלך ואת האהבה האמיתית יוחזרו. ... פוסט Lectum: שום דבר בעולם הזה הוא יותר יקר מאשר לקבל חיים חדשים לתת לה הזדמנות להתפתח ולצמוח, מלידה עד מוות. כלום. יומי מחשבות על ידי שני Rasz 07/2009 שני Rasz של הערוץ: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:36.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
|
|
#21 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
DT-019: מחשבות היום - יום העצמאותDT-019 - יום העצמאות:
היום הם על השתקפויות: יום העצמאות. ... תן לי לסיים את הפגישה היום עם פרק קצר אחד בלבד של מגילת העצמאות: אנחנו מחזיקים אמיתות אלה להיות מובן מאליו, שכל בני האדם נוצרו שווים, שהם ניחנו על ידי בורא עולם עם זכויות unalienable מסוימים, כי בקרב אלה לחיים, לחירות את המרדף אחרי האושר. כי כדי להבטיח זכויות אלה, הממשלות הנהיגו בקרב גברים, הנובעים מן הסמכויות שלהם רק הסכמה של נשלטת, בכל פעם זה כל צורה של הממשלה הופך להיות הרסני אלה מסתיים, היא זכותו של העם לשנות או לבטל אותה, להנהיג ממשלה חדשה, הנחת היסוד שלו על עקרונות כאלה וארגון סמכויותיה בצורה כזאת, כמו להם יהיה נראה סביר ביותר השפעה בטיחות האושר שלהם. יומי מחשבות על ידי שני Rasz 07/2009 שני Rasz של הערוץ: YouTube - ערוץ MonRasz נערך לאחרונה על ידי MonRasz; ב 07-19-2009 12:36.. סיבה: עדכון |
||
|
|
|
|
|
#22 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
קח להקשיב זה סיכום של היום הקודם 9 מחשבות, כולל רמז מהDT-020 - סקירה 11-19:
YouTube - DT-020 מחשבות היום - סקירה 11-19 - MonRasz on Dailymotion YouTube - ערוץ MonRasz והנה: במאי רוח גבוה לעזור לנו להתפתח. עבדכם הנאמן שני Rasz .. סיבה: עדכון & Typo 09:5910-10-2009, 05:36 |
||
|
|
|
|
|
#23 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
וואו .........Thats סדרת וידאו מדהים.
להלן פרטי אומר תודה כדי jasoncross על ההודעה המועילה הזאת:
|
|
MonRasz (10-31-2009)
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עקומת הפעמון: הספר מעלה מחשבות על אמונה - טייס יומי | Editor | חדשות - דת ומדע | 0 | 02-05-2009 11:00 |
| עמק נמלי מחשבות בריא - לבנון Daily News | Editor | חדשות - Natural Health | 0 | 10-05-2008 04:21 |
| חוק סוד של אהבה: מחשבות, רגשות ומשיכה | Jonas1 | וידאו - חוק המשיכה | 0 | 09-18-2008 08:55 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|