|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Spiritual Awakening Raspravljati i podijeliti ili pitati ništa se odnose na duhovno buđenje. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
DT-017 Daily Thoughts - PolazakDT-017 - Polazak:
Today's razmišljanja su o: Odlazak. U trenutku smrti - što se događa? Za Zen budisti je krajnji važan događaj, kada je duhovno tijelo odvaja od fizičkog jedan. Možemo ga zamisliti kao out-of-body iskustva, s iznimkom da se duh neće ponovno ujediniti s tijelom opet? ... Post Lectum: Zamislite molitva bude prinos energije iz materijalnog svijeta da duhovno, koja uključuje sliku željene budućnosti. Dnevne misli pon Rasz 07/2009 Pon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:34.. Razlog: Update |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
DT-018 Daily Thoughts - ObrazovanjeDT-018 - Obrazovanje:
Today's razmišljanja su o: Education. Iako je ovo jedan od mojih top prioritetna pitanja, sam je gurnuo da je daleko iza, jer sam osjetio potrebu da nokautirati osnove prvi, kao što je temelj misli na sjednicama 5 i 6.. Uspješno obrazovanje počinje s dajući nastavnicima pravo trening i nadam se da moja razmišljanja u prethodne sjednice pomogao malo na plug tom putu. ... U sažetku: Neka beba, dijete, dijete, mladić ili tinejdžer, biti važan član vaše obitelji - sve vrijeme. Pokaži svoje prave ljubavi i prave ljubavi će biti vraćeni. ... Post Lectum: Ništa na ovom svijetu je više nego dragocjen dobrodošli novi život i dati mu priliku za razvoj i rast, od rođenja do smrti. Ništa. Dnevne misli pon Rasz 07/2009 Pon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:36.. Razlog: Update |
||
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
DT-019: Daily Misao - Dan neovisnostiDT-019 - Dan neovisnosti:
Today's razmišljanja su o: Dan neovisnosti. ... Let me završiti današnjoj sjednici kratko samo jedno poglavlje Deklaracije o nezavisnosti: Smatramo ove istine biti očita, da su svi muškarci stvorili jednaki, da su obdarena po svojim Stvoriteljem, s određenim neotuđivo pravima, da među tim su Život, sloboda i potraga za srećom. To bi se osigurala ta prava, vlade su pokrenula među ljudima, što proistječe samo njihove ovlasti iz suglasnosti upravljaju, da kad god bilo koji oblik vlasti postaje destruktivno tih ciljeva, to je pravo naroda promijeniti ili ga ukinuti, a za pokretanje nove Vlade, postavljajući svoj temelj na takvim principima i organiziranjem svojih ovlasti u takvom obliku, da ih neće činiti vrlo vjerojatno da se učinak njihove sigurnosti i sreće. Dnevne misli pon Rasz 07/2009 Pon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel Last edited by MonRasz; 07-19-2009 at 12:36.. Razlog: Update |
||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Uzmi slušati ovaj sažetak prethodne 9 Daily misli, uključujući i nagovještaj onoga štoDT-020 - pregled 11-19:
Koje snage u životu nas voziti? Odgovarajući na ovo pitanje, bio je cilj, kao što sam istaknuo u posljednji pregled, Daily Misao br. 10. Jeste li uskladiti do njega? Pa, Dnevne Misao No.11 nosio naslov: 3 Virus i to odražava problem nesporazuma uzrokovanih pretpostavke, vjerovanja i emocije. To su veoma snažne snage unutar našeg društva i da prevladaju te zahtijeva svjesnost i samokontrolu. ... Post Lectum: trebam razmišljati, razmišljati i razmišljati, što u životu ima efekt. Trebam za pretraživanje i analizu, bez stanke, koje stvari materija i njihov uzrok. Štogod ja naći ću prihvatiti, podešavanje moje misli na temelju istine. Ja će se pojaviti, mudri i spremni, biti jak, kad život nije stalan. Dnevne misli pon Rasz 07/2009 Daljnje Dnevni Misao može biti razglednik at pon Rasz's Channel: YouTube - MonRasz's Channel i ovdje: Svibanj viši duh nam pomoći da evoluiraju. Sa srdačnim pozdravima Pon Rasz Last edited by MonRasz; 10-31-2009 at 09:59.. Razlog: Update & Typo |
||
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Dnevno misli pon RaszWow .........