|
|
|
|||||||
| ثبت نام | بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضا | امروز پست | جستجو | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| بیداری روحانی بحث و به اشتراک گذاری و یا درخواست هر چیزی مربوط به بیداری معنوی. |
| اخبار شرکت |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
کلیپ های جستجو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!
|
| برچسب ها |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | حالت نمایش |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
DT - 017 افکار روزانه -- حرکتDT - 017 -- حرکت :
بازتاب های امروز در حدود: حرکت. در لحظه ای از مرگ -- چه اتفاقی می افتد؟ ذن برای بودایی ها آن را یک رویداد بیشترین مهم است ، زمانی که بدن معنوی جدا از یک جسمی است. آیا می توانید آن که ما تصور می خواهم خارج از بدن تجربه ، به استثنای که روح نمی خواهد دوباره اتحاد با بدن دوباره؟ ... تنها Lectum : تصور کنید که در حال نماز از عرضه انرژی را از دنیای مادی به یک روحانی ، که شامل تصویری از آینده دلخواه. افکار روزانه توسط Rasz 07/2009 جستجوی پیشرفته کانال جستجوی پیشرفته Rasz 's: YouTube -- کانال MonRasz 's آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:34.. علت : به روز رسانی |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
DT - آموزش -- 018 افکار روزانهDT - 018 -- آموزش و پرورش :
بازتاب های امروز در حدود: آموزش و پرورش. اگر چه این یکی از مسائل اولویت من بالا ، من آن را تحت فشار قرار دادند که بسیار عقب ، چون من احساس نیاز به روی سطح پخش کردن اصول اول ، از جمله پایه و اساس افکار در جلسات 5 و 6. آموزش و پرورش را با موفقیت شروع به دادن حق معلمان آموزش و امیدوارم که بازتاب های من در جلسه قبلی کمک کرده کمی به ماشین برف پاک کن که جاده ها است. ... به طور خلاصه : اجازه دهید کودک ، نوزاد ، کودک ، نوجوان و یا نوجوان داشته باشد عضو مهم از خانواده خود را -- تمام وقت. نشان دادن عشق واقعی و عشق واقعی خود خواهد گشت. ... تنها Lectum : هیچ چیز در این دنیا ارزشمند تر است از خوش آمدید به زندگی جدید و فرصتی برای توسعه و رشد بدهد ، از تولد تا مرگ است. هیچ چیز. افکار روزانه توسط Rasz 07/2009 جستجوی پیشرفته کانال جستجوی پیشرفته Rasz 's: YouTube -- کانال MonRasz 's آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:36.. علت : به روز رسانی |
||
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
DT - 019 : روزانه افکار -- روز استقلالDT - 019 -- روز استقلال :
بازتاب های امروز در حدود: روز استقلال. ... اجازه بدهید جلسه کوتاه امروز در پایان با من فقط یک فصل از اعلامیه استقلال : ما این حقایق به خود بدیهی ، که همه انسانها برابر خلق شده اند ، که خالق آنها با حقوق معینی unalienable عطا ، که در میان آنها عبارتند از زندگی ، آزادی و تعقیب خوشبختی. که برای تضمین این حقوق ، دولت ها در میان مردان برقرار است ، deriving فقط قدرت خود را از رضایت حکومت ، که هر زمان که هر شکلی از دولت از این به پایان می رسد و مخرب می شود ، این است حق مردم برای تغییر و یا آن را متوقف ، و موسسه به دولت جدید ، تخمگذار بنیاد خود را بر اساس اصول و سازماندهی چنین قدرت خود را در چنین فرم ، تا به آنها باید به نظر می رسد به احتمال زیاد به اثر امنیت و شادی کنند. افکار روزانه توسط Rasz 07/2009 جستجوی پیشرفته کانال جستجوی پیشرفته Rasz 's: YouTube -- کانال MonRasz 's آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 07-19-2009 در 12:36.. علت : به روز رسانی |
||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
نگاهی به گوش دادن به این خلاصه ای از افکار روزانه 9 قبلی ارسال شده ، از جمله آنچه تذکرDT - 020 -- چکیده 11-19 :
چه نیروهای محرک ما در زندگی؟ پاسخ به این سوال ، هدف این بود ، تا من آن را با اشاره در تاریخ و زمان آخرین فایل را نقد کنید ، نه افکار روزانه. 10. آیا تا من تطابق آن؟ خب ، افکار روزانه No.11 به اجرا درآمد عنوان : 3 ویروس ها و انعکاس آن را با مشکل سوء تفاهم شده توسط مفروضات ، باورها و احساسات ایجاد می گردد. اینها نیروهای بسیار قوی در جامعه ما و برای غلبه بر آن نیاز به آگاهی و خود شاهد بود. ... تنها Lectum : من نیاز به فکر ، تعمق و بازتابی ، چه در زندگی اثر دارد. من نیاز به جستجو و تجزیه و تحلیل و بدون وقفه ، چیزهایی است که ماده و علت آنها. هر چیزی پیدا کنم من را قبول کنند ، تنظیم افکار من بر مبنای واقعیت ها درست است. من ، پدیدار خواهد شد ، عاقلانه و آماده ، باید قدرت این ، هنگامی که زندگی ثابت نیست. افکار روزانه توسط Rasz 07/2009 جستجوی پیشرفته علاوه بر افکار روزانه را می توان در کانال جستجوی پیشرفته Rasz 'sنمایش داده شود : YouTube -- کانال MonRasz 's و اینجا هستید : ممکن است روح بالاتر تکامل ما کمک می کند. ارادتمند شما جستجوی پیشرفته Rasz آخرین ویرایش توسط MonRasz ؛ 10-31-2009 در 09:59.. علت : به روز رسانی و Typo |
||
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
پاسخ : افکار روزانه توسط Rasz جستجوی پیشرفتهWow.........
Thats سری کلیپ باور نکردنی.
|
|
| کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از jasoncross : |
MonRasz (10-31-2009)
|
![]() |
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| منحنی بل : کتاب به ارمغان می آورد تا افکار درباره دین -- خلبان روزانه | Editor | اخبار -- علم و مذهب | 0 | 02-05-2009 11:00 |
| دره بنادر افکار سالم -- لبنان اخبار روزانه | Editor | خبر -- بهداشت و درمان طبیعی | 0 | 10-05-2008 04:21 |
| قانون راز عشق : که افکار ، احساسات و جاذبه ها | Jonas1 | فیلم -- قانون جاذبه | 0 | 09-18-2008 08:55 |
| برچسب ها |
| ابزارهای موضوع | |
| حالت نمایش | |
|
|